- 16 Mayıs 2022
- 498
- 1.373
- 43
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #54.821
Kendim istedim araları 13 ay olacakSürpriz gebelik demek seninde
Benimde kizim 1 ay sonra 2 yi bitircek ve ben dogum yapicam insallah
Bana da sen böyle her sene doğuracak mısın diyolarBiraz topikte ilk sayfalara baktım.
Neler atlatmışız evhamlılar yine aynı tabi
Mahidevran ne yemiş bizi vay be
İlk çocuk bebekken tekrar hamile kalmak mı?
İsteyerek mi yaptın? Sürpriz mi oldu?
Ben oğlum 5 aylıkken böyle bir risk yaşamıştım. Neyseki o zaman hamile kalmadım. Benim için çok zor olurdu çünkü. 5 yıldan sonra anca ikinciye cesaret ettim
Evet mustela göğüs ucu kremi bana o çok iyi gelmişti lansinoh hiç fayda etmemiştiBen 3 yılda 1 doğruyorum
Ben göğüs ucu için henüz bi sey almadım açıkçası. Serçe parmak kadar kremler 90 ila 150 ₺ arası çok pahalı ya
Oyy oyyy deneyip göreceğiz inşallah hiç yara olmaz benim göğüs ucum şimdiden acıyor nedense halbuki goguslerim büyümedi ama ben de ne krem alacam karar veremedim
Bizim ev pek gunes almıyor hatta hic almıyor bi yatak odası alıyor Ev genel olarak çok soğuk
Zaten dışarı çıkınca kemiklerim ısınıyor
Bu çocuk daha gecen gün doğmadı mi ya ne ara böyle büyü
Göğüs ucu için bende birinden birini alcam ama henüz karar veremedim ,
pişik için de sudocrem aldım ama ayrıca bi de bepantol mi hametan mi alsam ona da emin değilim
Tövbe tövbe, ilk defa duyanlar Allah yazsin
Hay güzel ablam bi tarih de bana verir misin????
Hmm anladim canim ya neden çok pahalı bu küçücük kremler anlamadım, karar da veremedim
Ben merhem almak istiyorum ama hangisini almalıyım bilmiyorum gümüş kapak almicam şimdilik silikon kalkan aldım
Mustela nin göğüs ucu kremi mi nasıl bakcaz netten
Yaaaaaa
Ahh ben de öyle
Biz bunu hiç dr a sormadık
Yorumsuz
sıcak zaten hava
Bende çok korkuyorum
Doğumdan değil he kapı süsü gelecek haftaya hediyelikleri gelecek. 12 yıl bekle hazırlıkları son aya bırakHemde kendi işim olmasına rağmen
Çok şükür ben an itibariyle gece gece hazırladım çantamı. Bu kuduruk bebenin ne yapacağı belli olmaz .Bir tek kuru meyvelerim, meyve suyum kaldı. Valla onlari da pazartesi halledeceğim. Valizimi hazırlayıp arabaya koyacağım. Çünkü doktorum suyun gelirse en gec 1 saat içinde gel dedi .Zaten odada duş falan varmış. Orda alırsın dedi .iş yerinde olursam eve git al gel uğraşmayalım. İş yerinde son günüm de haziran in 15 i ama bakalım bizimki dayanabilecek miBenim kizimda oyle olmustu sezaryen e iki hafta vardı. Bir sabah hic bisey hissetmiyordum dr hastaneye yonlendirdi oylece dogduO yuzden her an herseyi bekliyorum. 35 ten sonra cantaları hazırlayın Dedi ve hic bisey hazırlamadı
Doktorum soyle demişti. Bir bakıyorsun bebekler o dönemde hep 40 41.haftalarda geliyor, bir bakıyorsun başka bir dönemde 37 38 de gelmeye başlıyor. Bu böyle furya halindeymis .bak bizde de hep millet tarihinden erken doğuruyor. Bilemedim şimdiSen de bi sıkıntı çıkmazsa
Erken gelmezse
temmuz 5-6 arası olabilir.
Bayram 9 unda
38.hafta
Ben ara çıtasını yapıp altını gri üstünü sticker yapacağım sanırım kararsızım. Gaz masajı %100 işe yarıyor görkem hanım bana öğretmişti bende çok yaptım ve rahatlatıyor gerçektenBebek odasının duvarlarını böyle yapan varmı ben bayıldım yeni eve geçtiğimde yapıcam sanırım gri renklisini
Ya mesela bende sancı çıkmadı, rahim ağzı da kapalı ama bebek dogum kanalında duruyormus. Korkuyorum doğacak diyeBen doktorun verdiği tarih tutmaz diye korkuyorumeger haftaya nst ye hırdıgımde sancı hafif var derse 21 hazirana istıcem günü
Bir de minnaklar başka şeylerle de yıkamak istemiyozAhh ben de öyleDaha sipariş etmediğim şeyler var .Güya annem kundak yapacaktı .işlemesi uzun sürdü. Bu gidişle 2.cocuga yetişecek. En iyisi ben hazır kundak alıyım. Hediyesi falan da hazır değil
Gece gece sanki yarın doğuracağım gibi bebeğin kalan eşyalarını yıkadım. Anacım millet de eşya almış taksit taksit veriyor .kız versenize aldıysanız yıkarız iste .Taksit taksit yıka as amann
Ben ağda yaptırıyorum ya. Jilet iyi yapıyonuz nasıl yapıyonuzKızlar jilet işini naptınız ?
Allah ne verdiyse deyip girişiyomBen ağda yaptırıyorum ya. Jilet iyi yapıyonuz nasıl yapıyonuz
Tabikidee öyle cok haklısın bnde biliyrm cok zor olucak annem gelicek yanıma kp aynı evde onu da düşünüyorum annem de rahat olamıcak yaniErkek milletinden lohusa kadına anlayış bekleme. Onlar düşünemez böyle şeyleri emin ol. Yönlendirme bekler illaki..
Görümcelerinin de umuru değilmiş. Şimdiden al önlemini düzenini oturt. Yoksa bebekle daha yorucu olur hem psikolojik hem fiziksel.
Ben 2 ay bebekle koltukta konakladım daha alçak oturup kalkmak daha kolay diye. Orada uyuyup kalırdım bebek uyudukça. Yatarak falan emzirirdim. Herşeyim yanımdaki sehpada dururdu. Göğüs kremimi falan hemen oracıkta sürerdim.
O ilk zamanlar evde tepemde sürekli biri olsa çok kötü olurdum. Kimseyi gereğinden fazla umursama
Ben ağdaya dayanamam kiBen ağda yaptırıyorum ya. Jilet iyi yapıyonuz nasıl yapıyonuz
Ben de 35 36. Hafta gibi ağda yaptırıcam şimdilik saldım çayıraBen ağdaya dayanamam ki
Normal sartlarda dayanamıyorum.
Ama koltuk altını yaparım ağda ile problem yok orda
Her yerini mi?Ben de 35 36. Hafta gibi ağda yaptırıcam şimdilik saldım çayıra
AY deme her yerimi düşünüyordum evet eee napcam o zaman jiletle olmuyor artıkHer yerini mi?
Son dakika yapılan ağda iyi değilmiş diye okumuştum. Yani özellikle genital bölge için
Aklıma tüy dökücü gelmiştiAY deme her yerimi düşünüyordum evet eee napcam o zaman jiletle olmuyor artık
Nasıl oluyormuş oYa mesela bende sancı çıkmadı, rahim ağzı da kapalı ama bebek dogum kanalında duruyormus. Korkuyorum doğacak diye
AY ağda niye zararlıymış son dakikalarda doğuma mı sebep oluyor?Aklıma tüy dökücü gelmişti
Ama o da hamileyken zararlıymıs. Mis gibi olurdu zahmetsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?