Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yok ben istedim zaten uykusuz kalıyorum ikisi beraber büyüsün dedim
Sürpriz gebelik demek seninde

Benimde kizim 1 ay sonra 2 yi bitircek ve ben dogum yapicam insallah
Kendim istedim araları 13 ay olacak
Bana da sen böyle her sene doğuracak mısın diyolar
Ben 3 yılda 1 doğruyorum
Evet mustela göğüs ucu kremi bana o çok iyi gelmişti lansinoh hiç fayda etmemişti

Ahh ben de öyle Daha sipariş etmediğim şeyler var .Güya annem kundak yapacaktı .işlemesi uzun sürdü. Bu gidişle 2.cocuga yetişecek. En iyisi ben hazır kundak alıyım. Hediyesi falan da hazır değil
Gece gece sanki yarın doğuracağım gibi bebeğin kalan eşyalarını yıkadım. Anacım millet de eşya almış taksit taksit veriyor .kız versenize aldıysanız yıkarız iste .Taksit taksit yıka as amann

Benim kizimda oyle olmustu sezaryen e iki hafta vardı. Bir sabah hic bisey hissetmiyordum dr hastaneye yonlendirdi oylece dogdu O yuzden her an herseyi bekliyorum. 35 ten sonra cantaları hazırlayın Dedi ve hic bisey hazırlamadı
Çok şükür ben an itibariyle gece gece hazırladım çantamı. Bu kuduruk bebenin ne yapacağı belli olmaz .Bir tek kuru meyvelerim, meyve suyum kaldı. Valla onlari da pazartesi halledeceğim. Valizimi hazırlayıp arabaya koyacağım. Çünkü doktorum suyun gelirse en gec 1 saat içinde gel dedi .Zaten odada duş falan varmış. Orda alırsın dedi .iş yerinde olursam eve git al gel uğraşmayalım. İş yerinde son günüm de haziran in 15 i ama bakalım bizimki dayanabilecek mi

Sen de bi sıkıntı çıkmazsa
Erken gelmezse
temmuz 5-6 arası olabilir.
Bayram 9 unda

38.hafta
Doktorum soyle demişti. Bir bakıyorsun bebekler o dönemde hep 40 41.haftalarda geliyor, bir bakıyorsun başka bir dönemde 37 38 de gelmeye başlıyor. Bu böyle furya halindeymis .bak bizde de hep millet tarihinden erken doğuruyor. Bilemedim şimdi

Bebek odasının duvarlarını böyle yapan varmı ben bayıldım yeni eve geçtiğimde yapıcam sanırım gri renklisini

Ben ara çıtasını yapıp altını gri üstünü sticker yapacağım sanırım kararsızım. Gaz masajı %100 işe yarıyor görkem hanım bana öğretmişti bende çok yaptım ve rahatlatıyor gerçekten

Ben doktorun verdiği tarih tutmaz diye korkuyorumeger haftaya nst ye hırdıgımde sancı hafif var derse 21 hazirana istıcem günü
Ya mesela bende sancı çıkmadı, rahim ağzı da kapalı ama bebek dogum kanalında duruyormus. Korkuyorum doğacak diye

Bir de minnaklar başka şeylerle de yıkamak istemiyoz eşim geçen kıskanmış bebeğin vernelini koymuş makineye bizim pijamalarımizda bebek gibi koksun diye

Kızlar doğum için bu kadar tedirgin ve stresli olmayın yaa .benbiran önce günüm gelsin kurtuluyum istiyorum..Hele ben napayım bir sürü kafamda soru? Acaba kaç kilo olacaklar? Acaba bebekler doğumda ağlayacak mı? Solunumlarıcyeterli olacak mı? Küvezde kaç gün tutarlar? Bu sürede sütüm gelir mi? Falan falan işte..fakat düşünmemeye çalışıyorum.sakin olun nooo panikkkkk her şey zamanı gelince olacak bi şekilde eldenbir şeyğelmiyor

Tabikidee öyle cok haklısın bnde biliyrm cok zor olucak annem gelicek yanıma kp aynı evde onu da düşünüyorum annem de rahat olamıcak yanigaliba Bi el atmam lazım bu işe dogru sölüyrsnz kızlar ilk bebek diye pek düşünemedm okadar ayrıntı odadan Cıkmam dedm ama yine de duşu var lavabosu var bu işin o yüzden ayar cekiyim ben eşime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…