- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #54.841
Rahim ağzına erken yerleşiyor ilk doğumda 2. Ve 3.dogumlarda daha geç oluyor. Bebeğin inmesi yani. Bazen 5 6 hafta bile duruyor ama açılma sancı olmuyor.Nasıl oluyormuş o
Rahim ağzı kapalıysa.bılmedıgımden soruyorum?
Ben de 35 36. Hafta gibi ağda yaptırıcam şimdilik saldım çayıra
Enfeksiyon riski oluştuğu için diye biliyorum. Ben jilete devam zaten lazer yaptırmıştım yine çıktı hormonal ama çok fazlada değil.Her yerini mi?
Son dakika yapılan ağda iyi değilmiş diye okumuştum. Yani özellikle genital bölge için
Of ya ağdaya güveniyordum ne yapsam acaba şimdiden yaptırsam doğuma yine çıkar olmadı epilasyon aleti kullanayım kör noktalara da olduğunca jilet olmadığınca kalacak yine bu durum canımı sıktı keşke hamilelikte regl gibi kıl çıkmaya ara verseEnfeksiyon riski oluştuğu için diye biliyorum. Ben jilete devam zaten lazer yaptırmıştım yine çıktı hormonal ama çok fazlada değil.
Bi 15 dk çekiyorsun o aciyi birde duzenli gidince killarda yumusamis oluyor aliisyorsun , ben sogik kanli olmaya çalışyorum işte mesela gecen gun ilk defa kendime fitil yaptimBenim dediğim gibi can tatlı yaptıramıyorumJilet daha kolayıma geliyo, hatta bi ara dediğini düşündüm , kasığımın altı biraz ağrıdı, acaba kıl dönmesimi oldu hep almakdan diye düşündüm, bide göremiyorum da orayı ne olduğunu anlamadım sen rahatsın artık misssss keşke yaptırabilseydim bende
Bile bile lades ha hey maşallah yurekli kadinYok ben istedimzaten uykusuz kalıyorum ikisi beraber büyüsün dedim
Kendim istedim araları 13 ay olacak
Bana da sen böyle her sene doğuracak mısın diyolar
Evet mustela göğüs ucu kremi bana o çok iyi gelmişti lansinoh hiç fayda etmemişti
Ben 1 sene ağda yaotım kendime. AlışamadımBi 15 dk çekiyorsun o aciyi birde duzenli gidince killarda yumusamis oluyor aliisyorsun , ben sogik kanli olmaya çalışyorum işte mesela gecen gun ilk defa kendime fitil yaptim
Bunlar kafanda pskolojik olarak gecici seylermis meger gozumde büyütmüşüm diyorum şimdi ,sende eminim dogumdan sonra bi tik daha tez canlı olcan
Ozel bolgeye kendin agda yapmak işkence bacimBen 1 sene ağda yaotım kendime. Alışamadım
Jilete döndüm
Seneye epılasyona gidicem
Benim bacakları gör, jilet yapiyorum ama ağda yapılmış gibi gozukuyor . Aşırı kıl yok.
Koltuk altı ve genıtalde var yoğunlukla
Ben normalde iyi bi kas gevşetici içer öyle giderdim bişey hissetmeden biterdi. Şimdi de çok zor gelmiyor. Ama aşağıyı hiç görmüyorum. Jilet yapamam heralde. Hele son günlerdeBen ağdaya dayanamam ki
Normal sartlarda dayanamıyorum.
Ama koltuk altını yaparım ağda ile problem yok orda
Ayyy inşallahhhBi 15 dk çekiyorsun o aciyi birde duzenli gidince killarda yumusamis oluyor aliisyorsun , ben sogik kanli olmaya çalışyorum işte mesela gecen gun ilk defa kendime fitil yaptim
Bunlar kafanda pskolojik olarak gecici seylermis meger gozumde büyütmüşüm diyorum şimdi ,sende eminim dogumdan sonra bi tik daha tez canlı olcan
Ozmaan o gaz masajını yaparız çok sıkıntı olursa ara da gördükçe atıcam böyle masajlarıBen ara çıtasını yapıp altını gri üstünü sticker yapacağım sanırım kararsızım. Gaz masajı %100 işe yarıyor görkem hanım bana öğretmişti bende çok yaptım ve rahatlatıyor gerçekten
Biz de görmüyoruz uzun zamandır :)Ben normalde iyi bi kas gevşetici içer öyle giderdim bişey hissetmeden biterdi. Şimdi de çok zor gelmiyor. Ama aşağıyı hiç görmüyorum. Jilet yapamam heralde. Hele son günlerde
İşte lazer ya da epilasyon her neyse ismi. Araştırmadım daha . Seneye inşallahOzel bolgeye kendin agda yapmak işkence bacim
Lazer düşünmedinmi hiç, ben 8 ay gittim onunda faydasi oldu ama hamile kalinca biraktim agdaya döndüm, eger jilet yapsaydim geecekten büyük sivilceler çıkıyordu derim ince ve etim sık degil ondan bence.
Ben yüzüğü takmıyorum 10. Yıldan sonraGünaydınn, kızlar bugüne uygun bir soru ile geliyorum.
Birkaç gündür normalin üstünde sıcaklar var malum, en azından İstanbul hatta Marmara bölgesinde öyle. Parmaklarım iki gündür hafif şişti. Yani yine iyi, bu sıcağa normal insanın da şişer.
Yüzükleri çıkardınız mı? Alyans daha kolay da pırlanta şuan sıkıştı gibi. Muhtemelen bu hafta mevsim normallerine iner de şişlik de geçer. Bir yeltendim geçen, ayrılmak zor geldi geri taktım.
Benim de iki gündür var. Öncesinde olmadı. Normalde de de şişmez.Ben yüzüğü takmıyorum 10. Yıldan sonra
Allah'a şükür hiç şişmedi ellerim ayaklarım.
Ve turşu suyunu aşırı içerim
Bide şey var ya benim ilk gebelikte oglan dedi doktor ve bariz gosterdi yani cocuk yanilma payi sifir herkes diyoki doktor ne bilmis kalçan kilo aliyo kesin kizKatılıyorum şeklin cinsiyetle alakası yok. Çocuğun duruşu filan da belirliyor. Dün eşim tutturdu senin karnın erkek karnı diyeerkek karnı ne diye kızdım. Bir de bana diyor ki sen kız diye bu kadar hazırlandın bir Hamza çıkarsa ne yapacaksın. Benim oğlumda karnım daha yaygindi böyle değildi. Bu safsatalari geçelim.x
Yaa günlerimizde ayni seninle bakalm bana ne diycek az kaldi bi gidiyimdeBana direk 1 temmuzu verdi sezaryen isteyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?