Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Enfeksiyon riski oluştuğu için diye biliyorum. Ben jilete devam zaten lazer yaptırmıştım yine çıktı hormonal ama çok fazlada değil.
Of ya ağdaya güveniyordum ne yapsam acaba şimdiden yaptırsam doğuma yine çıkar olmadı epilasyon aleti kullanayım kör noktalara da olduğunca jilet olmadığınca kalacak yine bu durum canımı sıktı keşke hamilelikte regl gibi kıl çıkmaya ara verse

Bi 15 dk çekiyorsun o aciyi birde duzenli gidince killarda yumusamis oluyor aliisyorsun , ben sogik kanli olmaya çalışyorum işte mesela gecen gun ilk defa kendime fitil yaptim

Bunlar kafanda pskolojik olarak gecici seylermis meger gozumde büyütmüşüm diyorum şimdi ,sende eminim dogumdan sonra bi tik daha tez canlı olcan

Bile bile lades ha hey maşallah yurekli kadin

Ben 1 sene ağda yaotım kendime. Alışamadım
Jilete döndüm

Seneye epılasyona gidicem
Benim bacakları gör, jilet yapiyorum ama ağda yapılmış gibi gozukuyor . Aşırı kıl yok.
Koltuk altı ve genıtalde var yoğunlukla

Ozel bolgeye kendin agda yapmak işkence bacim
Lazer düşünmedinmi hiç, ben 8 ay gittim onunda faydasi oldu ama hamile kalinca biraktim agdaya döndüm, eger jilet yapsaydim geecekten büyük sivilceler çıkıyordu derim ince ve etim sık degil ondan bence.

Ben ağdaya dayanamam ki
Normal sartlarda dayanamıyorum.

Ama koltuk altını yaparım ağda ile problem yok orda
Ben normalde iyi bi kas gevşetici içer öyle giderdim bişey hissetmeden biterdi. Şimdi de çok zor gelmiyor. Ama aşağıyı hiç görmüyorum. Jilet yapamam heralde. Hele son günlerde

Ayyy inşallahhh

Ozmaan o gaz masajını yaparız çok sıkıntı olursa ara da gördükçe atıcam böyle masajları
Bende çıtaları grimdüşünüyoruk yaparsam, ama yapışkanlar ilerde badana yaparken uğraştırır beni onu istemiyorum

Günaydınn, kızlar bugüne uygun bir soru ile geliyorum.

Birkaç gündür normalin üstünde sıcaklar var malum, en azından İstanbul hatta Marmara bölgesinde öyle. Parmaklarım iki gündür hafif şişti. Yani yine iyi, bu sıcağa normal insanın da şişer.

Yüzükleri çıkardınız mı? Alyans daha kolay da pırlanta şuan sıkıştı gibi. Muhtemelen bu hafta mevsim normallerine iner de şişlik de geçer. Bir yeltendim geçen, ayrılmak zor geldi geri taktım.

Ben normalde iyi bi kas gevşetici içer öyle giderdim bişey hissetmeden biterdi. Şimdi de çok zor gelmiyor. Ama aşağıyı hiç görmüyorum. Jilet yapamam heralde. Hele son günlerde
Biz de görmüyoruz uzun zamandır :)
El yordamıyla yapılacak. Geçen yaptim biraz. Az kaldı tek seferde olmuyor

Ama koltuk altımı ağda yapicam.

İşte lazer ya da epilasyon her neyse ismi. Araştırmadım daha . Seneye inşallah

Kızlar günaydın herkese iyi pazarlar internete hiç bakmak istemedim malum kötü şeyler çıktığı için , belki direk burdan başına gelen olmuştur . Benim gebelikte vajina varisi gibi bir şey çıktı ,böyle yuvarlak top şeklinde. 2 gündür ara ara kanıyor ama yoğun değil , doktorun asistanına sordum ama muhtemelen araya pazar girince dönüş olmadı. Şimdi pazara gidip geldim kanamiş yine , bı fikri olan var mıdır ?

Ben yüzüğü takmıyorum 10. Yıldan sonra
Allah'a şükür hiç şişmedi ellerim ayaklarım.
Ve turşu suyunu aşırı içerim

Bide şey var ya benim ilk gebelikte oglan dedi doktor ve bariz gosterdi yani cocuk yanilma payi sifir herkes diyoki doktor ne bilmis kalçan kilo aliyo kesin kiz doktor sanki hislerini söylüyo kadin ekranda goruyoda söylüyo hahaha neyse dogunca ikna oldular bian karismis bu derler flan dedim ama yok neyseko abartmadilar

Bana direk 1 temmuzu verdi sezaryen isteyince
Yaa günlerimizde ayni seninle bakalm bana ne diycek az kaldi bi gidiyimde
Bazı doktorlar bebek saglikli kilosuda iyi alalim hemen gitsin kafasinda oluyor bazilarida anne karninda kaldigi sureyi sonuna kadar destekliyor benim doktorum nasil hic kestiremiyorum :) bana kalsa 23 haziran icimden gecen ama erken ve doktora soylemiycem bile cnku doktorun uygun gordugu daha iyi benim icin sanki 28 ne flan verecek gbi geliyo banada bakalm varsayimlar varsayimlar

Ay bide bu ara instada reels izlesem tiktokuu iki dk acip baksam ki normalde alakam yok benim oglan arada bakiyor karsima olumsuz videolar cikiyor kizlar hep sanki cekiyorum saka gbi asiri morelim bozuluyor ve agliyorum 34 35 haflarda bebegini kaybedenler vaktinde dogurup dogdultan snra kaybedenler cikiyor karsima bu neden olur ya icime bi huzursuzluk dusuyor sonra. Asla video flan izlemiyorum artk hayırlısı ile doguralim sagsalim kavusalim insAllah amiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…