- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #54.861
Geçmiş olsun canımKızlar günaydın herkese iyi pazarlarinternete hiç bakmak istemedim malum kötü şeyler çıktığı için , belki direk burdan başına gelen olmuştur . Benim gebelikte vajina varisi gibi bir şey çıktı ,böyle yuvarlak top şeklinde. 2 gündür ara ara kanıyor ama yoğun değil , doktorun asistanına sordum ama muhtemelen araya pazar girince dönüş olmadı. Şimdi pazara gidip geldim kanamiş yine , bı fikri olan var mıdır ?
Ben de uzanamıyorum her yerim daha çok ağrıyor uzanınca. Oturuyorum hep.Bu nişan nasıl bişi başımıza gelirse biliyim
HoşbuldumBenim gibi sade e arkasına yaşlanıp ayak uzatan var mı ?
Gün içinde uzanmak işkence gibi valla . Çok rahat hissetmiyorum o zaman
Sadece uyuyacağım zaman uzanıyorum
Ben evlenmeden önce lazer yaptırmıştım çok rahat ettimBaşı sonu yok, hepimiz kader arkadaşıyızhoşgeldin, yalnız değilsin burada biz varız
Ben de tulum falan yaptırdım daha onlar gelecek de yıkanıp çantaya girecek parça parça oldu benim de çanta hazırlığıJilet bende kil donmesi ,batik ve sivilce gibi seyler yaptı
2 gun once agda yaptırdım 1 ay rahatim dogurabilirim yani
Zaten uykusuzum elim bezden çıkmıyor ikisini toptan halledeyim dedimAhh ben de öyleDaha sipariş etmediğim şeyler var .Güya annem kundak yapacaktı .işlemesi uzun sürdü. Bu gidişle 2.cocuga yetişecek. En iyisi ben hazır kundak alıyım. Hediyesi falan da hazır değil
Gece gece sanki yarın doğuracağım gibi bebeğin kalan eşyalarını yıkadım. Anacım millet de eşya almış taksit taksit veriyor .kız versenize aldıysanız yıkarız iste .Taksit taksit yıka as amann
Bile bile lades ha hey maşallah yurekli kadin
Aynı durum bende de var ama tüyler çok ince. Duşta elimle alıyorum ama kopuyorlar sanırım. Ben de iki üç hafta sonra ağda yaparım diye düşünmüştüm. Kökten gelsinler diye.Enfeksiyon riski oluştuğu için diye biliyorum. Ben jilete devam zaten lazer yaptırmıştım yine çıktı hormonal ama çok fazlada değil.
Kızlar günaydın herkese iyi pazarlarinternete hiç bakmak istemedim malum kötü şeyler çıktığı için , belki direk burdan başına gelen olmuştur . Benim gebelikte vajina varisi gibi bir şey çıktı ,böyle yuvarlak top şeklinde. 2 gündür ara ara kanıyor ama yoğun değil , doktorun asistanına sordum ama muhtemelen araya pazar girince dönüş olmadı. Şimdi pazara gidip geldim kanamiş yine , bı fikri olan var mıdır ?
Evlendiğimizde sadece bir hafta yüzük taktım. Sonra çıkardım. Hiç alışamadım tüzüğe. Boğuluyormuş gibi oluyordum. O yüzden alyansımı kolye yaptım.Günaydınn, kızlar bugüne uygun bir soru ile geliyorum.
Birkaç gündür normalin üstünde sıcaklar var malum, en azından İstanbul hatta Marmara bölgesinde öyle. Parmaklarım iki gündür hafif şişti. Yani yine iyi, bu sıcağa normal insanın da şişer.
Yüzükleri çıkardınız mı? Alyans daha kolay da pırlanta şuan sıkıştı gibi. Muhtemelen bu hafta mevsim normallerine iner de şişlik de geçer. Bir yeltendim geçen, ayrılmak zor geldi geri taktım.
Ben takıya alışkın olmadıgım icin hiçbişi takmıyorum . Eşim takıyor alyans sadeceİlk yıllar taktım yüzük sonra attım Bi kenara takı olarak küpe dışında hiçbir şey kullanamıyorum eşim de takmaz freestylife
Bi kulağımda 5 diğer kulağımda 1 küpeİlk yıllar taktım yüzük sonra attım Bi kenara takı olarak küpe dışında hiçbir şey kullanamıyorum eşim de takmaz freestylife
Dökülmedi ama azaldı 2.ciden sonra. Tekrar lazerede vakit ayıramadim. Hamilelik sonrası biraz duzene giriyor ama tamamen kaybolmuyor.Aynı durum bende de var ama tüyler çok ince. Duşta elimle alıyorum ama kopuyorlar sanırım. Ben de iki üç hafta sonra ağda yaparım diye düşünmüştüm. Kökten gelsinler diye.
Doğumdan sonra kendiliğinden dökülür dediler ama pek inancım yok benim.
İlk yıllar taktım yüzük sonra attım Bi kenara takı olarak küpe dışında hiçbir şey kullanamıyorum eşim de takmaz freestylife
Ben takıya alışkın olmadıgım icin hiçbişi takmıyorum . Eşim takıyor alyans sadece
Ben yüzük takarım cokta severim farkli yüzuk ama alyans ya da tektaşi ancak düğün ya da bayramda takarimBi kulağımda 5 diğer kulağımda 1 küpe
Kaşımda ve göbeğimde piercing
Yüzük sıkmıyor oyüzden ilk bi hfta rahatsız hissettim sonra alıştım DHA çok şişmediği için çıkarmadım inş çıkarmak zorunda kalmam
Bari kalın kalın çıksalar da tekrar lazer yaparken çok uğraştırmasalar. Ama çok ince ve açık renkli kıllar. Tutunca bile kopuyorlar. Ben doğumdan sonra tekrar lazere gideceğim.Dökülmedi ama azaldı 2.ciden sonra. Tekrar lazerede vakit ayıramadim. Hamilelik sonrası biraz duzene giriyor ama tamamen kaybolmuyor.
Ne küpe ne yüzükBen yüzük takarım cokta severim farkli yüzuk ama alyans ya da tektaşi ancak düğün ya da bayramda takarim
Ben sürekli doğurmasam gidecegim de vakit olmadı tekrarBari kalın kalın çıksalar da tekrar lazer yaparken çok uğraştırmasalar. Ama çok ince ve açık renkli kıllar. Tutunca bile kopuyorlar. Ben doğumdan sonra tekrar lazere gideceğim.
Ben de kahvaltıda tahin pekmez yedimBu bebe bugün niye böyle kuduruk ki? Her yerden tepikliyo
Dün sakindi. Hatta bir ara dürttüm oturdum kendimi dinledim. Bugün erkenden kudurdu.
Galiba canım kahvaltı istemedi diye dondurma yememle ilgi var
Masrafsızsin bide bak bu konuda yatsın kalksın şükretsin esinNe küpe ne yüzük
Ne kolye
Ne saat
Ne bileklik
Huyluyum
Bende çikolatalı ekmek yedim kahvaltı niyetine. Birazdan cikacagim kuaföre nişan yemekli allahtanBen de kahvaltıda tahin pekmez yedim
Yerinde durmuyor
Sağlıklı beslenmede esergry gibi olBu bebe bugün niye böyle kuduruk ki? Her yerden tepikliyo
Dün sakindi. Hatta bir ara dürttüm oturdum kendimi dinledim. Bugün erkenden kudurdu.
Galiba canım kahvaltı istemedi diye dondurma yememle ilgi var
Jilet bende kil donmesi ,batik ve sivilce gibi seyler yaptı
2 gun once agda yaptırdım 1 ay rahatim dogurabilirim yani
O konuda kesınlıklr masrafsızımMasrafsızsin bide bak bu konuda yatsın kalksın şükretsin esin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?