Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Geçmiş olsun canım
Araştırma netten dr.una danış onun dediklerini uygula ıamrım en kısa zamanda çözüm bulurusn

benim kanla karışık şeffaf renk akıntıydı ama normal akıntılar gibi değil baya fazla. Bir saat sonra da karnımda şiddetli kasılmalarla başlamıştı sancım.
Bu nişan nasıl bişi başımıza gelirse biliyim
Ben de uzanamıyorum her yerim daha çok ağrıyor uzanınca. Oturuyorum hep.
Benim gibi sade e arkasına yaşlanıp ayak uzatan var mı ?
Gün içinde uzanmak işkence gibi valla . Çok rahat hissetmiyorum o zaman
Sadece uyuyacağım zaman uzanıyorum
Hoşbuldum Burası çok güzel ya yazıp yetişemesem bile okuyorum moral oluyor sohbet etmiş gibi oluyorum
Başı sonu yok, hepimiz kader arkadaşıyız hoşgeldin, yalnız değilsin burada biz varız
Ben evlenmeden önce lazer yaptırmıştım çok rahat ettim
Jilet bende kil donmesi ,batik ve sivilce gibi seyler yaptı

2 gun once agda yaptırdım 1 ay rahatim dogurabilirim yani
Ben de tulum falan yaptırdım daha onlar gelecek de yıkanıp çantaya girecek parça parça oldu benim de çanta hazırlığı
Zaten uykusuzum elim bezden çıkmıyor ikisini toptan halledeyim dedim
Bile bile lades ha hey maşallah yurekli kadin

Enfeksiyon riski oluştuğu için diye biliyorum. Ben jilete devam zaten lazer yaptırmıştım yine çıktı hormonal ama çok fazlada değil.
Aynı durum bende de var ama tüyler çok ince. Duşta elimle alıyorum ama kopuyorlar sanırım. Ben de iki üç hafta sonra ağda yaparım diye düşünmüştüm. Kökten gelsinler diye.

Doğumdan sonra kendiliğinden dökülür dediler ama pek inancım yok benim.

Vajinal varis bende var ama içte ve parmak gibi kalın doktor doğumdan sonra geçer dedi hiç kanama falan da olmadı. Ama hemoroid oldum top top dediğin gibi bir kaç tane var onlar kanama yapmıştı doktor fitil verdi beş gün kullandım geçti kanaması.

Evlendiğimizde sadece bir hafta yüzük taktım. Sonra çıkardım. Hiç alışamadım tüzüğe. Boğuluyormuş gibi oluyordum. O yüzden alyansımı kolye yaptım.

Parmaklarım şişmiş ama çünkü parmaklarımı kapatmakta zorluk çekiyorum.

İlk yıllar taktım yüzük sonra attım Bi kenara takı olarak küpe dışında hiçbir şey kullanamıyorum eşim de takmaz freestylife
Bi kulağımda 5 diğer kulağımda 1 küpe
Kaşımda ve göbeğimde piercing
Yüzük sıkmıyor oyüzden ilk bi hfta rahatsız hissettim sonra alıştım DHA çok şişmediği için çıkarmadım inş çıkarmak zorunda kalmam

Dökülmedi ama azaldı 2.ciden sonra. Tekrar lazerede vakit ayıramadim. Hamilelik sonrası biraz duzene giriyor ama tamamen kaybolmuyor.

İlk yıllar taktım yüzük sonra attım Bi kenara takı olarak küpe dışında hiçbir şey kullanamıyorum eşim de takmaz freestylife

Ben takıya alışkın olmadıgım icin hiçbişi takmıyorum . Eşim takıyor alyans sadece

Ben yüzük takarım cokta severim farkli yüzuk ama alyans ya da tektaşi ancak düğün ya da bayramda takarim

Dökülmedi ama azaldı 2.ciden sonra. Tekrar lazerede vakit ayıramadim. Hamilelik sonrası biraz duzene giriyor ama tamamen kaybolmuyor.
Bari kalın kalın çıksalar da tekrar lazer yaparken çok uğraştırmasalar. Ama çok ince ve açık renkli kıllar. Tutunca bile kopuyorlar. Ben doğumdan sonra tekrar lazere gideceğim.

Jilet bende kil donmesi ,batik ve sivilce gibi seyler yaptı

2 gun once agda yaptırdım 1 ay rahatim dogurabilirim yani

Ben de yıllardır ağda yaptırdım ama son 2 aydır jiletliyorum ara ara. Ama çok mutsuzum. Biraz daha idare edip ağda yaptırcam doğum öncesi. Yoksa gecelik vs nası giyicez millet başımıza gelecek bacaklar kıllı kıllı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…