Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Lazersiz çok zor ya.
Ben yıllar önce yaptırdım alex. Koltuk altı alt bacak bitti neredeyse. Genital biraz arttı ama doğum sonrası tek bölge gideceğim sanırım.

Doğum öncesi genital için Instagram'da bir ebe tüy dökücü ve ağdanın zararlı olduğu ve traş edilmesi gerektiğini söylemişti. Ama pürüzsüz olmuyor haliyle. 35 36 da falan ağda nasıl olur ki genital için?

Benim de iki gündür var. Öncesinde olmadı. Normalde de de şişmez.

Yüzüksüz no

Benim 1 haftadır, sıcaklar başladığından beri ellerim ve ayaklarım şiş. Yediklerime de dikkat ediyorum tuz vs ama çıkardım yüzüğü. Göbek piercingini de 25. Haftada mı ne çıkartttırdı doktor. Kaldım kolyeye küpeye...

Ben hamileliğim boyunca hep gittim ağdaya. Şimdi de biraz bekleyip 35te gitmeyi düşünüyordum ama zararlı demişler, enfeksiyon demişler haftaya falan giderim muhtemelen

Bende aynıyım bebek rahime düşeli dört ay yattım yasak sonrada adam patlar çocuk diye korkudan yanımda yatamıyor

İnşallah tek tarafım şiş agrı nefes aldırmıyor yarılacak gibi karnım bi tarafı boş tam midemin üstünde bogazımda sanki ben böyle kimse görmedim

Ah ah memem açıkta gezdiğim bile oldu. İnsan bebekle yeni düzene alışana kadar afallıyor

Zaten Temmuz Ağustos sıcağında ip askılıyla sütyensiz oturmak falan istiyor insan. Bazen bebek uyurken çarçabuk duş alıp gelip bornozla falan emzirirdim uyanıp ağladı diye. Evde biri varken nerede bu rahatlık?

Benim arka taraf yazın öğleden sonra güneşten kavrulur. Yatak odasında veya bebek odasında oturamazdım. Bebek de terlerdi orada yatırınca. Hep salondaydık hava serinleyene kadar

Sen bizi dinle yoksa doğumdan sonra daha zor olur sana birilerine bir şey söylemek

Ne küpe ne yüzük
Ne kolye
Ne saat
Ne bileklik
Huyluyum
Bende böyleyim sevmiyorum ama annem takmam konusunda ısrarcı eşim dışarı cıkarken alyansımı takar elime küçükken de öyşeymişim anca düğünlerde takıyorum en iyisi ama sevmesemde eşimle nişanlıyken cok atlardım seviyorum diye oda alırdı garibim

AY deme her yerimi düşünüyordum evet eee napcam o zaman jiletle olmuyor artık

Valla geçen el yordamıyla yaptım. Neyseki kesmedim

10 yıl önce lazer yaptırmıştım. Ama genital bölge biraz çıkmaya başlamıştı.
Hamilelikten önce tembellik edip gitmedim birkaç seans. Şimdi jiletle idare etmeye çalışıyorum. Ama yoğunsa daha zor olur genital bölge

Kızlar ben dün kına yaktım ellerime. Hiç de sevmem ama kokusunu istedim. Şimdi aklıma geldi baktım biraz çocukta leke olur diyorlar bilen var mı?

Kızlar ben dün kına yaktım ellerime. Hiç de sevmem ama kokusunu istedim. Şimdi aklıma geldi baktım biraz çocukta leke olur diyorlar bilen var mı?

Çilek te yapıyor derler dünyayı yedim

Ete dokunmaaaa kesme derler onlardamo yapıyomuş neee, sanmam ben inanmam öyle şeylere..
boşver
Gerçi annem gizli gizli kar yemiş odaya biri gelince göbeğine saklamış, şimdi kar yağdığında abimin göbeğin beyaz iz oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…