- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #54.881
Lazersiz çok zor ya.Ben de yıllardır ağda yaptırdım ama son 2 aydır jiletliyorum ara ara. Ama çok mutsuzum. Biraz daha idare edip ağda yaptırcam doğum öncesi. Yoksa gecelik vs nası giyicez millet başımıza gelecek bacaklar kıllı kıllı
Benim de iki gündür var. Öncesinde olmadı. Normalde de de şişmez.
Yüzüksüz no
Bi kulağımda 5 diğer kulağımda 1 küpe
Kaşımda ve göbeğimde piercing
Yüzük sıkmıyor oyüzden ilk bi hfta rahatsız hissettim sonra alıştım DHA çok şişmediği için çıkarmadım inş çıkarmak zorunda kalmam
Ben hamileliğim boyunca hep gittim ağdaya. Şimdi de biraz bekleyip 35te gitmeyi düşünüyordum ama zararlı demişler, enfeksiyon demişler haftaya falan giderim muhtemelenLazersiz çok zor ya.
Ben yıllar önce yaptırdım alex. Koltuk altı alt bacak bitti neredeyse. Genital biraz arttı ama doğum sonrası tek bölge gideceğim sanırım.
Doğum öncesi genital için Instagram'da bir ebe tüy dökücü ve ağdanın zararlı olduğu ve traş edilmesi gerektiğini söylemişti. Ama pürüzsüz olmuyor haliyle. 35 36 da falan ağda nasıl olur ki genital için?
Allahın sevgili kuluHaziran annelerindede dün birinin sancısı gelmiş 7cm açıklıkla gitmiş hastaneye 1 saatte doğurmuş hemde dikişsiz 3,750 grm kilosu, keşke şöyle doğumumuz olsaydı dikişsiz miss gibi
Bende aynıyım bebek rahime düşeli dört ay yattım yasak sonrada adam patlar çocuk diye korkudan yanımda yatamıyorYanlız değilsin canoo bizde kuruyanlardanben deil de adam kesin kurudu garibim ama yapcak bişey yok bizede kanamam olmştu ozaman ilişki önermiyorum demşti o gün bugündür tık yok, gerçi biz alışıktık cok sık olmuyordu kp saolsun o yüzden rahatız galiba
İnşallah tek tarafım şiş agrı nefes aldırmıyor yarılacak gibi karnım bi tarafı boş tam midemin üstünde bogazımda sanki ben böyle kimse görmedimBenim de tersti.hatta yan duruyordu . Karnimi nasil geriyordu .yayvan bir karnim vardi .yaklaşık bir 3 4 gündür rahatlamistim .meğerse dönmüş kendileri. İnşallah senin de döner. Benim 34.haftada dönmüş oluyor .
Canım onun 4. Galiba amaHaziran annelerindede dün birinin sancısı gelmiş 7cm açıklıkla gitmiş hastaneye 1 saatte doğurmuş hemde dikişsiz 3,750 grm kilosu, keşke şöyle doğumumuz olsaydı dikişsiz miss gibi
Aaaaaaa onu bilmiyodumCanım onun 4. Galiba ama
Tabikidee öyle cok haklısın bnde biliyrm cok zor olucak annem gelicek yanıma kp aynı evde onu da düşünüyorum annem de rahat olamıcak yanigaliba Bi el atmam lazım bu işe dogru sölüyrsnz kızlar ilk bebek diye pek düşünemedm okadar ayrıntı odadan Cıkmam dedm ama yine de duşu var lavabosu var bu işin o yüzden ayar cekiyim ben eşime
Bende böyleyim sevmiyorum ama annem takmam konusunda ısrarcı eşim dışarı cıkarken alyansımı takar elime küçükken de öyşeymişim anca düğünlerde takıyorum en iyisi ama sevmesemde eşimle nişanlıyken cok atlardım seviyorum diye oda alırdı garibimNe küpe ne yüzük
Ne kolye
Ne saat
Ne bileklik
Huyluyum
AY deme her yerimi düşünüyordum evet eee napcam o zaman jiletle olmuyor artık
Sağlıklı beslenmede esergry gibi ol
Ben de kahvaltıda tahin pekmez yedim
Yerinde durmuyor
Çilek te yapıyor derler dünyayı yedimKızlar ben dün kına yaktım ellerime. Hiç de sevmem ama kokusunu istedim. Şimdi aklıma geldi baktım biraz çocukta leke olur diyorlar bilen var mı?
Kızlar ben dün kına yaktım ellerime. Hiç de sevmem ama kokusunu istedim. Şimdi aklıma geldi baktım biraz çocukta leke olur diyorlar bilen var mı?
Çilek te yapıyor derler dünyayı yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?