- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #54.901
Malesef yoğun ya ben de gittim lazere ama olmadı pek sonra çocuk olmuyor diye bıraktım doğumdan sonra başlarım ancak Bi dahaValla geçen el yordamıyla yaptım. Neyseki kesmedim
10 yıl önce lazer yaptırmıştım. Ama genital bölge biraz çıkmaya başlamıştı.
Hamilelikten önce tembellik edip gitmedim birkaç seans. Şimdi jiletle idare etmeye çalışıyorum. Ama yoğunsa daha zor olur genital bölge
Valla çilek de yedim ete de dokundum ama benim bildiğim ellerini yıkamadan elini yüzüne Bi yerine sürersen iz kalır şeklinde bir de çiğ ete dokunmak sakıncalı diye hemen elini yıkayacaksın yaniEte dokunmaaaa kesme derler onlardamo yapıyomuş neee, sanmam ben inanmam öyle şeylere..
boşver
Gerçi annem gizli gizli kar yemiş odaya biri gelince göbeğine saklamış, şimdi kar yağdığında abimin göbeğin beyaz iz oluyo
Bu da nerden cıktı ya hergun avuc avuc yıyorum cok korktum sımdıÇilek te yapıyor derler dünyayı yedim
Allah allah aman çiğ eti kestikden sonrada kimse gidip yüzünede sürmesin elini yıkasın temizlikden yani odaaaaValla çilek de yedim ete de dokundum ama benim bildiğim ellerini yıkamadan elini yüzüne Bi yerine sürersen iz kalır şeklinde bir de çiğ ete dokunmak sakıncalı diye hemen elini yıkayacaksın yani
Bu saatten sonra gelse ne işe yararKaynana pazar günü gelip temizlerim evi demisti sabahtan basladim perdeleri ayarak kaynana hala gelecek ayaklarimin altlari agridi resmen umarim bisey olmaz bugun
Eşin arasin nerde kaldin perdeler yikaniyor desinKaynana pazar günü gelip temizlerim evi demisti sabahtan basladim perdeleri ayarak kaynana hala gelecek ayaklarimin altlari agridi resmen umarim bisey olmaz bugun
Esim sabahtan beri ariyor tele bakmiyorEşin arasin nerde kaldin perdeler yikaniyor desin
Bende oyle soyledim ama esim cok sinirlendi abisini aradi ondan gelecek hayır Allah'tan gelsin herseyi yaptim ben ona gerek kalmadi soylersin dedj kapattiBu saatten sonra gelse ne işe yarar
İyi bari eşinde yanındaysa sıkıntı yok görüyo odaaaaBende oyle soyledim ama esim cok sinirlendi abisini aradi ondan gelecek hayır Allah'tan gelsin herseyi yaptim ben ona gerek kalmadi soylersin dedj kapatti
Daha iyi oldu normalde gormuyordu boyle ayan beyan onun telefonlarinida acmayinca görmüş oldu bende biraz aglayip zaten bebege hicbirsey aldigi yaptigi yok bu kadar dusunuyorsa bu saaten sonra sakin gelip torunumu gorcem falan demesin dedim bahanem olduİyi bari eşinde yanındaysa sıkıntı yok görüyo odaaaa
Kız kadının başına bir şey gelmiş olmasın, niye açmasın ki telefonuDaha iyi oldu normalde gormuyordu boyle ayan beyan onun telefonlarinida acmayinca görmüş oldu bende biraz aglayip zaten bebege hicbirsey aldigi yaptigi yok bu kadar dusunuyorsa bu saaten sonra sakin gelip torunumu gorcem falan demesin dedim bahanem oldu
Az once gorumcem acti telefonunu biz digundeyuz dediKız kadının başına bir şey gelmiş olmasın, niye açmasın ki telefonu
Hahaha kaynana olayAz once gorumcem acti telefonunu biz digundeyuz dedi
Sinirimden olcektim artik bende sallamaya karar verdim guluyorum halimeHahaha kaynana olaysalla o zaman
Sinirlenme bence değmez, Gül geç harbiden komik bir kadınmış. Gelmeyecekse haber verseymiş bari. Yani yapmak zorunda değil zaten ne diye söz veriyor kiSinirimden olcektim artik bende sallamaya karar verdim guluyorum halime
Kaynana pazar günü gelip temizlerim evi demisti sabahtan basladim perdeleri ayarak kaynana hala gelecek ayaklarimin altlari agridi resmen umarim bisey olmaz bugun
Az once gorumcem acti telefonunu biz digundeyuz dedi
Sordugumda bn gelemem demis olsa evt tutardim ama sabah aradim tamam dedi 2 gun once gelirim dedi akşama kadar oyalamasi sinir bozucuKendi işi değil ya verdiği sözü unutmuş tabi
Ya da ağzının kenarıyla yaparım demiştir
Aman insanlara minnet etmeden yardımcı tut en iyisi.
Benim o kadar çok işim yok. Olsaydı kadın tutacaktım.
Koltuklarım, halılarım yıkansın. Kalanı eşime yaptırırım bir şekilde
Sordugumda bn gelemem demis olsa evt tutardim ama sabah aradim tamam dedi 2 gun once gelirim dedi akşama kadar oyalamasi sinir bozucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?