Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Malesef yoğun ya ben de gittim lazere ama olmadı pek sonra çocuk olmuyor diye bıraktım doğumdan sonra başlarım ancak Bi daha ben de kör dalış jilet atayım bari yapacak bir şey yok bacaklarıma ağda yaptırırım artık

Valla çilek de yedim ete de dokundum ama benim bildiğim ellerini yıkamadan elini yüzüne Bi yerine sürersen iz kalır şeklinde bir de çiğ ete dokunmak sakıncalı diye hemen elini yıkayacaksın yani

Valla çilek de yedim ete de dokundum ama benim bildiğim ellerini yıkamadan elini yüzüne Bi yerine sürersen iz kalır şeklinde bir de çiğ ete dokunmak sakıncalı diye hemen elini yıkayacaksın yani
Allah allah aman çiğ eti kestikden sonrada kimse gidip yüzünede sürmesin elini yıkasın temizlikden yani odaaaa bakalım nasıl olcak bebişler

Kaynana pazar günü gelip temizlerim evi demisti sabahtan basladim perdeleri ayarak kaynana hala gelecek ayaklarimin altlari agridi resmen umarim bisey olmaz bugun

İyi bari eşinde yanındaysa sıkıntı yok görüyo odaaaa
Daha iyi oldu normalde gormuyordu boyle ayan beyan onun telefonlarinida acmayinca görmüş oldu bende biraz aglayip zaten bebege hicbirsey aldigi yaptigi yok bu kadar dusunuyorsa bu saaten sonra sakin gelip torunumu gorcem falan demesin dedim bahanem oldu

Kız kadının başına bir şey gelmiş olmasın, niye açmasın ki telefonu

Kaynana pazar günü gelip temizlerim evi demisti sabahtan basladim perdeleri ayarak kaynana hala gelecek ayaklarimin altlari agridi resmen umarim bisey olmaz bugun

Az once gorumcem acti telefonunu biz digundeyuz dedi

Kendi işi değil ya verdiği sözü unutmuş tabi
Ya da ağzının kenarıyla yaparım demiştir

Aman insanlara minnet etmeden yardımcı tut en iyisi.
Benim o kadar çok işim yok. Olsaydı kadın tutacaktım.
Koltuklarım, halılarım yıkansın. Kalanı eşime yaptırırım bir şekilde

Sordugumda bn gelemem demis olsa evt tutardim ama sabah aradim tamam dedi 2 gun once gelirim dedi akşama kadar oyalamasi sinir bozucu

Sordugumda bn gelemem demis olsa evt tutardim ama sabah aradim tamam dedi 2 gun once gelirim dedi akşama kadar oyalamasi sinir bozucu

Bilerek yapmış gibi. Çok ayıp yaptığı. Arayıp düğüne gidiyorum demesi lazımdı..
Yaptırma ona ya. Onun yapacağı işten hayır gelmez..
İki gün sonra sana der benim evim temizlenecek diye. Zemin hazırlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…