- 25 Ağustos 2019
- 62.629
- 120.391
- 698
- 31
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #54.921
Bitti zaten kendim yaptım esimle birlikteBilerek yapmış gibi. Çok ayıp yaptığı. Arayıp düğüne gidiyorum demesi lazımdı..
Yaptırma ona ya. Onun yapacağı işten hayır gelmez..
İki gün sonra sana der benim evim temizlenecek diye. Zemin hazırlama
Çilek te yapıyor derler dünyayı yedim
Ben de neler neler yedim, yaptım vallahi. İnternette kınayı okuyunca sorayım dedim ama yaktım artık onu da. Bakalım nasıl gelecek bebişlerEte dokunmaaaa kesme derler onlardamo yapıyomuş neee, sanmam ben inanmam öyle şeylere..
boşver
Gerçi annem gizli gizli kar yemiş odaya biri gelince göbeğine saklamış, şimdi kar yağdığında abimin göbeğin beyaz iz oluyo
Ben de neler neler yedim, yaptım vallahi. İnternette kınayı okuyunca sorayım dedim ama yaktım artık onu da. Bakalım nasıl gelecek bebişler
Kızz biz okadar deill yatıyoruz ayrı yatamayz aksine ama korku hep var tabiiBende aynıyım bebek rahime düşeli dört ay yattım yasak sonrada adam patlar çocuk diye korkudan yanımda yatamıyor
Ayyy bunları duydukça adamı boğasım geliyo tövbe yarabbimAh ah memem açıkta gezdiğim bile oldu. İnsan bebekle yeni düzene alışana kadar afallıyor
Zaten Temmuz Ağustos sıcağında ip askılıyla sütyensiz oturmak falan istiyor insan. Bazen bebek uyurken çarçabuk duş alıp gelip bornozla falan emzirirdim uyanıp ağladı diye. Evde biri varken nerede bu rahatlık?
Benim arka taraf yazın öğleden sonra güneşten kavrulur. Yatak odasında veya bebek odasında oturamazdım. Bebek de terlerdi orada yatırınca. Hep salondaydık hava serinleyene kadar
Sen bizi dinle yoksa doğumdan sonra daha zor olur sana birilerine bir şey söylemek
Geçen gün eminonune gittim otobüsle, otobüse binmemisdim uzun zamandır.maske takan kişi sayiliydi.hatta düşündüm yasak kalkdimi acaba diye demekki kalkmamış ama kimsenin umrunda değildi
Ben özellikle minimal tercih ederim beni etiketler misinKızlar selam. Yoğun bir hafta sonu oldu, tüm temizlikler hazırlıklar bitti, doğum çantamı hazırlıyorum şimdi onuda bitirince her şey bitmiş küçük beyi bekliyor olacağım
Size de resimleyeceğim belki fikir edinmek isteyen olur diye ama benimki size minimal gelebilir
Ben takmaya dev ediyorum kapalı her yerde. İnsanlar bana garip garip bakıyor. Sanki masumlar apartmanında ki Safiye ya da Gülbenmisim gibi. Cunku mini dezenfektanimda cebimde çıkarıp sıkıyorum. Hayır sanki 2 ay önce herkes aynı şekilde değildi.
Ben de aynı durumdayım. En riskli zamanlar tedbiri elden bırakmamak lazımBen takmaya dev ediyorum kapalı her yerde. İnsanlar bana garip garip bakıyor. Sanki masumlar apartmanında ki Safiye ya da Gülbenmisim gibi. Cunku mini dezenfektanimda cebimde çıkarıp sıkıyorum. Hayır sanki 2 ay önce herkes aynı şekilde değildi.
Aslında şöförler binmeden önce uyarıyo maskenizi takın diye, ama milletinde işine geliyo gerçekden, ama en aazından böyle olması daha iyi oldu, millet kavga ediyodu, isteyen taksın istemeyen takmasınnnn kavga çıkmasın yeterkiGeçen gün eminonune gittim otobüsle, otobüse binmemisdim uzun zamandır.maske takan kişi sayiliydi.hatta düşündüm yasak kalkdimi acaba diye demekki kalkmamış ama kimsenin umrunda değildi
Bende takıyorum, şuan daha çok kendimide değil bebeğimi düşünüyorum çünkü verilerin doğru olduğunada inanmıyorum artık kimse test yapmıyo çünküBen takmaya dev ediyorum kapalı her yerde. İnsanlar bana garip garip bakıyor. Sanki masumlar apartmanında ki Safiye ya da Gülbenmisim gibi. Cunku mini dezenfektanimda cebimde çıkarıp sıkıyorum. Hayır sanki 2 ay önce herkes aynı şekilde değildi.
Kesinlikle hiç şu halde hasta olmak istemiyorum açıkçasıBen de aynı durumdayım. En riskli zamanlar tedbiri elden bırakmamak lazım
Valla hiç uyanaranda olmadı bizim şoförün umrunda değildi sanırımAslında şöförler binmeden önce uyarıyo maskenizi takın diye, ama milletinde işine geliyo gerçekden, ama en aazından böyle olması daha iyi oldu, millet kavga ediyodu, isteyen taksın istemeyen takmasınnnn kavga çıkmasın yeterki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?