Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bitti zaten kendim yaptım esimle birlikte

Çilek te yapıyor derler dünyayı yedim

Ben de neler neler yedim, yaptım vallahi. İnternette kınayı okuyunca sorayım dedim ama yaktım artık onu da. Bakalım nasıl gelecek bebişler

Ayyy bunları duydukça adamı boğasım geliyo tövbe yarabbim vallahi şmdiden yanıyorum ozaman naparm hiç olcak gibi deilll evinde yatıversinn yetti gari

Kızlar selam. Yoğun bir hafta sonu oldu, tüm temizlikler hazırlıklar bitti, doğum çantamı hazırlıyorum şimdi onuda bitirince her şey bitmiş küçük beyi bekliyor olacağım
Size de resimleyeceğim belki fikir edinmek isteyen olur diye ama benimki size minimal gelebilir

Ben özellikle minimal tercih ederim beni etiketler misin

Ben de aynı durumdayım. En riskli zamanlar tedbiri elden bırakmamak lazım

Geçen gün eminonune gittim otobüsle, otobüse binmemisdim uzun zamandır.maske takan kişi sayiliydi.hatta düşündüm yasak kalkdimi acaba diye demekki kalkmamış ama kimsenin umrunda değildi
Aslında şöförler binmeden önce uyarıyo maskenizi takın diye, ama milletinde işine geliyo gerçekden, ama en aazından böyle olması daha iyi oldu, millet kavga ediyodu, isteyen taksın istemeyen takmasınnnn kavga çıkmasın yeterki

Bende takıyorum, şuan daha çok kendimide değil bebeğimi düşünüyorum çünkü verilerin doğru olduğunada inanmıyorum artık kimse test yapmıyo çünkü
Ama en azından zorunlu değil takmayanlar oluyodu kavga çıkıyodu, bu şekilde isteyen taksın diğerleri takmayanda takanda kavga etmesinc, geçen otobusde bildiğin birbirlerine girdiler

Valla hiç uyanaranda olmadı bizim şoförün umrunda değildi sanırım ondan bende düşündüm demekki kalkdi falan dedim ama daha yeni kalkiyormus baksana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…