- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #54.941
Yok kuzum daha gitmedimki haftaya gdiecegim insallah haber ederimAnteplililili mmmm doktora gitcektin bi ara naptınn kafam kalmadı vallahaa soracam soracam fırsat bulamadım aksiyon bitmey biliyon
Ya tabi takmayan kendi bilir artık ne yapalım. Ama bize de öcü gibi bakmalarını da gerek yok. Bende bebek için korkuyorum. Hatta bizim ev halkı yani eşim ve oğlumda takıyor. Oğlumun sınıfında ondan başka takan yokmuş.Bende takıyorum, şuan daha çok kendimide değil bebeğimi düşünüyorum çünkü verilerin doğru olduğunada inanmıyorum artık kimse test yapmıyo çünkü
Ama en azından zorunlu değil takmayanlar oluyodu kavga çıkıyodu, bu şekilde isteyen taksın diğerleri takmayanda takanda kavga etmesinc, geçen otobusde bildiğin birbirlerine girdiler
Maşallah mis olmus heryer darisida bana inşallahKızlar halılar yıkandı, mutfak duvarları ve dolapları silindi. Perdeler yıkandı. Camlar silindi. Bir tek arka balkonun camları kaldı ama eşimin halı kalmadı.Önümüzdeki hafta sonu da banyo ve tuvalet duvarları silinirse başka derdim kalmayacak.
İnşallah o zamana kadar kirlenmezMaşallah mis olmus heryer darisida bana inşallah
Ay maşallah vallaKızlar halılar yıkandı, mutfak duvarları ve dolapları silindi. Perdeler yıkandı. Camlar silindi. Bir tek arka balkonun camları kaldı ama eşimin halı kalmadı.Önümüzdeki hafta sonu da banyo ve tuvalet duvarları silinirse başka derdim kalmayacak.
Tamam kuzumYok kuzum daha gitmedimki haftaya gdiecegim insallah haber ederim
Yapcam yapcam dedimmmm bu hafta hiç bişi yapmadımmm bennnKızlar halılar yıkandı, mutfak duvarları ve dolapları silindi. Perdeler yıkandı. Camlar silindi. Bir tek arka balkonun camları kaldı ama eşimin halı kalmadı.Önümüzdeki hafta sonu da banyo ve tuvalet duvarları silinirse başka derdim kalmayacak.
Vallaaa yaaaaa aman bizzzz dikkat edelimdeValla hiç uyanaranda olmadı bizim şoförün umrunda değildi sanırımondan bende düşündüm demekki kalkdi falan dedim ama daha yeni kalkiyormus baksana.
Ayyyy kıyamam yaaaa nasılda takar afferin onaYa tabi takmayan kendi bilir artık ne yapalım. Ama bize de öcü gibi bakmalarını da gerek yok. Bende bebek için korkuyorum. Hatta bizim ev halkı yani eşim ve oğlumda takıyor. Oğlumun sınıfında ondan başka takan yokmuş.Eşimin işyeri keza aynı. Benim isyrim de öyle. Ama ben takıyorum.
Haydi resimle resimle resimleeeKızlar selam. Yoğun bir hafta sonu oldu, tüm temizlikler hazırlıklar bitti, doğum çantamı hazırlıyorum şimdi onuda bitirince her şey bitmiş küçük beyi bekliyor olacağım
Size de resimleyeceğim belki fikir edinmek isteyen olur diye ama benimki size minimal gelebilir
Ben de aynı durumdayım. En riskli zamanlar tedbiri elden bırakmamak lazım
Ellerinize sağlık, çiçek olmuşKızlar halılar yıkandı, mutfak duvarları ve dolapları silindi. Perdeler yıkandı. Camlar silindi. Bir tek arka balkonun camları kaldı ama eşimin halı kalmadı.Önümüzdeki hafta sonu da banyo ve tuvalet duvarları silinirse başka derdim kalmayacak.
Ben takmaya dev ediyorum kapalı her yerde. İnsanlar bana garip garip bakıyor. Sanki masumlar apartmanında ki Safiye ya da Gülbenmisim gibi. Cunku mini dezenfektanimda cebimde çıkarıp sıkıyorum. Hayır sanki 2 ay önce herkes aynı şekilde değildi.
Ben maske takıyorum kapali mekanda, hastanede cift takıyorum hala ki beklemiyorum ve her seferinde dezenfekte ediliyor görüyorum yinede guvenemiyorum doğum üstü risk almak istemiyorum. Bugün çok yakın bir arkadaşımın nişanı vardı açık alandı ama yinede taktım. Tek maske takan bendim ama kendimi korumam lazım. Çocuklara ve eşimde kolonya banyosu yaptırdım resmen.Ben de aynı durumdayım. En riskli zamanlar tedbiri elden bırakmamak lazım
Sen nasilsin varmi belirti ,gelen giden akan sele gidenTamam kuzum
Aman kirlenirsede gule gule kirletin biseycik olmaazİnşallah o zamana kadar kirlenmezben sakarim biraz. Oglanda öyle
Vay canına hepsini eşin mi yaptı ben de eşime 2 günde evin günlük temizliğini anca yaptırabildimKızlar halılar yıkandı, mutfak duvarları ve dolapları silindi. Perdeler yıkandı. Camlar silindi. Bir tek arka balkonun camları kaldı ama eşimin halı kalmadı.Önümüzdeki hafta sonu da banyo ve tuvalet duvarları silinirse başka derdim kalmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?