Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ya tabi takmayan kendi bilir artık ne yapalım. Ama bize de öcü gibi bakmalarını da gerek yok. Bende bebek için korkuyorum. Hatta bizim ev halkı yani eşim ve oğlumda takıyor. Oğlumun sınıfında ondan başka takan yokmuş. Eşimin işyeri keza aynı. Benim isyrim de öyle. Ama ben takıyorum.

Maşallah mis olmus heryer darisida bana inşallah

Ay maşallah valla eşime balkonun camları silinecek diyorum akşam silsem olur mu diyorHalısaha arkadaşları görür diye çekiniyor beyfendi

Yapcam yapcam dedimmmm bu hafta hiç bişi yapmadımmm bennn

Ayyyy kıyamam yaaaa nasılda takar afferin ona yani önemli zamanlar bebişi düşünüyorum valla cidden tek tamamen bi gitseydi

Haydi resimle resimle resimleee

Temizlik bitti mi gerisi kolay. Benimde yarın dolap içleri boşalacak, halılar yıkamaya gidecek perdeler camlar ve bütün ev yapılacak hem abla var hem birini ayarladım. Hepsi yetişir insaallah. Halıları yaz moduna sokacağım zaten ondan acele etmedim yedekleri serecegim. Sonrada hafta içi yıkarım bebek eşyalarını. İyice irilestim artık zorlanıyorum

Ellerinize sağlık, çiçek olmuş ben tuvalet banyo fayanslarını üstünkörü silmeyi düşünüyorum daha çok kirlenecek çünkü. Duvar mobu yeterli olur gibi

Ben de aynı durumdayım. En riskli zamanlar tedbiri elden bırakmamak lazım
Ben maske takıyorum kapali mekanda, hastanede cift takıyorum hala ki beklemiyorum ve her seferinde dezenfekte ediliyor görüyorum yinede guvenemiyorum doğum üstü risk almak istemiyorum. Bugün çok yakın bir arkadaşımın nişanı vardı açık alandı ama yinede taktım. Tek maske takan bendim ama kendimi korumam lazım. Çocuklara ve eşimde kolonya banyosu yaptırdım resmen.

Vay canına hepsini eşin mi yaptı ben de eşime 2 günde evin günlük temizliğini anca yaptırabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…