Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sen nasilsin varmi belirti ,gelen giden akan sele giden senin bebe akilli yerini seviyo bence tam bi prensess
Hahahaha sorma kuzu benimki akıllı çıktı baksana ne nişan var ne suyu varr sadece hareketli ben seni aksiyon yaşatmicam anne diyeyy başka da bişey demeyy belirtiler hiç yok normal doğum olsaydı 42 ye kadar kesin devamdı benim zaten sancımda hiç yok

Annemdede ben karnındayken hiç yoktu 2 serumla doğurdu düşün ama kıyamıyo bana ya sezaryen oll çık sancıya dayanamam sana diyo

Bebiş için minik bir organizer yaptım; 2 tane alt üst takım, 1 askılı zıbın, 1 kısa kollu zıbın, 1 uzun kollu zıbın, 2 çorap 2 mendil, 1 ince penye 1 müslin battaniye, 1 adet yatağına sermek için minik çarşaf.

(eğitimde ebe sadece zıbın çorap eldiven giydiririz dedi)

Renkli organizerde, bebek bezi, alt açma örtüsü, ıslak mendil, temizleme pamuğu, ağız mendili çorap ve pişik kremi var.

Gümüş kalkan, kaşık biberon, minik biberon ve emzikte attım çantaya hiç gerek olmayacağını düşünsemde belki 1 geceden fazla kalmam gerekebilir çantamda yerde var hiç aklımda kalmasın dedim.

Kendim için olan organizerde; 1 pijama takım, 1 gecelik sabahlık takım, 1 emzirme sütyeni ve külot , depend + lohusa pedi + göğüs pedi (3er tane) ve keseye de dezenfektan, kolonya, maske, ıslak mendil koydum.

Resimde eklediğim üçlü organizeri aldım gerçekten çok memnun kaldım ben almayı planlayan varsa fikir olsun

Eklentiler

• Screenshot_20220529_224323_trendyol.com.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 49
Doktoruna sordun mu?
Yok sormadim. Doktoruma persembe gitmistim. Gobegim kasiniyor gibiydi isilik heralde dedm cok kale almadim ama bu sefer kol bacaklarda da olustu iki gündür özellikle. Doktorumun numarası da yok. 2 hafta sonra gidecegim. Belki yarin instagram hesabından ulaşabilirsem ulaşmayı dusunuyorum kendisine

Aaa bana hiç birşey demedi banada bebeğe de bi zararı yok ki
Doğuma girerken tüm piercing leri çıkarma sonra geri takcam

Çok iyi sade ve yeterli bencede

Vay canına hepsini eşin mi yaptı ben de eşime 2 günde evin günlük temizliğini anca yaptırabildim
Hatta bugün camlar silinince evi süpürüp sildi. Halıları serdi. Şimdi son perde makinede henüz oturamadi garibim. Kendisi sandalye tepesinde yeni çıkanı asıyor. Sağolsun pratiktir benim ki Hatta benden daha yatkın eli valla. Her zaman yaptığı için alışık. Ama gündelik temizlik toz alma ondaydi. Camları dolapları duvarları ben silerdim bu sefer hepsini kendi yaptı. Aslında temizlikçi cagiracaktim da hastalık yüzünden yine cesaret edemedim.

Kızlar siz nst yw giriyor musunuz? 35. Haftamdayım daha hiç girmedin doktor hiç söylemedi yarın kontrolüm var yarında demezse ben söylücem artık

Çok güzelmiş niye daha önce göstermedin. Ben 6li olanlardan almıştım.

Ayy hadi bakalim vaktini saatini bekliyor yavrum
Annende duygusal kiyamam , insallah cok guzel bi doğumun olur ikinkzinde iyi haberini aliriz canim benim

Reactions: Jou
Allah sağlıkla mutlulukla kullanmak nasip etsin benimde bi kızım için bez alt açma alınacak bende valize atsam herşeyi iyi olacak poşetli organizerli hazır duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…