- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #54.961
Hahahaha sorma kuzu benimki akıllı çıktı baksana ne nişan var ne suyu varr sadece hareketli ben seni aksiyon yaşatmicam anne diyeyy başka da bişey demeyySen nasilsin varmi belirti ,gelen giden akan sele gidensenin bebe akilli yerini seviyo bence tam bi prensess
Onun detayını hiç bilmiyorum öğrenip moralimi bozmak istemedimMaymun çiçeği zıkkımı çıktı şimdi de zaten
Zaten uyuz ve ishal salgını devam ediyordu. İnan çocuğu parka götürüyorum ama elimde hep kolonya var
Doktoruna sordun mu?Vucudunda minik isilik gibi biseyler cikan ve deli gibi kaşınan var mı?
Yok sormadim. Doktoruma persembe gitmistim. Gobegim kasiniyor gibiydi isilik heralde dedm cok kale almadim ama bu sefer kol bacaklarda da olustu iki gündür özellikle. Doktorumun numarası da yok. 2 hafta sonra gidecegim. Belki yarin instagram hesabından ulaşabilirsem ulaşmayı dusunuyorum kendisineDoktoruna sordun mu?
Aaa bana hiç birşey demedi banada bebeğe de bi zararı yok kiBenim 1 haftadır, sıcaklar başladığından beri ellerim ve ayaklarım şiş. Yediklerime de dikkat ediyorum tuz vs ama çıkardım yüzüğü. Göbek piercingini de 25. Haftada mı ne çıkartttırdı doktor. Kaldım kolyeye küpeye...
Bende öyle mopla siler ancak eşim. Diğer türlü uğraşamazEllerinize sağlık, çiçek olmuşben tuvalet banyo fayanslarını üstünkörü silmeyi düşünüyorum daha çok kirlenecek çünkü. Duvar mobu yeterli olur gibi
Çok iyi sade ve yeterli bencedeBebiş için minik bir organizer yaptım; 2 tane alt üst takım, 1 askılı zıbın, 1 kısa kollu zıbın, 1 uzun kollu zıbın, 2 çorap 2 mendil, 1 ince penye 1 müslin battaniye, 1 adet yatağına sermek için minik çarşaf.
(eğitimde ebe sadece zıbın çorap eldiven giydiririz dedi)
Renkli organizerde, bebek bezi, alt açma örtüsü, ıslak mendil, temizleme pamuğu, ağız mendili çorap ve pişik kremi var.
Gümüş kalkan, kaşık biberon, minik biberon ve emzikte attım çantaya hiç gerek olmayacağını düşünsemde belki 1 geceden fazla kalmam gerekebilir çantamda yerde var hiç aklımda kalmasın dedim.
Kendim için olan organizerde; 1 pijama takım, 1 gecelik sabahlık takım, 1 emzirme sütyeni ve külot , depend + lohusa pedi + göğüs pedi (3er tane) ve keseye de dezenfektan, kolonya, maske, ıslak mendil koydum.
Eki Görüntüle 3075013 Eki Görüntüle 3075015 Eki Görüntüle 3075016 Resimde eklediğim üçlü organizeri aldım gerçekten çok memnun kaldım ben almayı planlayan varsa fikir olsun
Hatta bugün camlar silinince evi süpürüp sildi. Halıları serdi. Şimdi son perde makinede henüz oturamadi garibim. Kendisi sandalye tepesinde yeni çıkanı asıyor.Vay canına hepsini eşin mi yaptı ben de eşime 2 günde evin günlük temizliğini anca yaptırabildim
Çok güzelmiş niye daha önce göstermedin. Ben 6li olanlardan almıştım.Bebiş için minik bir organizer yaptım; 2 tane alt üst takım, 1 askılı zıbın, 1 kısa kollu zıbın, 1 uzun kollu zıbın, 2 çorap 2 mendil, 1 ince penye 1 müslin battaniye, 1 adet yatağına sermek için minik çarşaf.
Renkli organizerde, bebek bezi, alt açma örtüsü, ıslak mendil, temizleme pamuğu, ağız mendili çorap ve pişik kremi var.
Gümüş kalkan, kaşık biberon, minik biberon ve emzikte attım çantaya hiç gerek olmayacağını düşünsemde belki 1 geceden fazla kalmam gerekebilir çantamda yerde var hiç aklımda kalmasın dedim.
Kendim için olan organizerde; 1 pijama takım, 1 gecelik sabahlık takım, 1 emzirme sütyeni ve külot , depend + lohusa pedi + göğüs pedi (3er tane) ve keseye de dezenfektan, kolonya, maske, ıslak mendil koydum.
Eki Görüntüle 3075013 Eki Görüntüle 3075015 Eki Görüntüle 3075016 Resimde eklediğim üçlü organizeri aldım gerçekten çok memnun kaldım ben almayı planlayan varsa fikir olsun
Ayy hadi bakalim vaktini saatini bekliyor yavrumHahahaha sorma kuzu benimki akıllı çıktı baksana ne nişan var ne suyu varr sadece hareketli ben seni aksiyon yaşatmicam anne diyeyy başka da bişey demeyybelirtiler hiç yok normal doğum olsaydı 42 ye kadar kesin devamdı benim zaten sancımda hiç yok
Annemdede ben karnındayken hiç yoktu 2 serumla doğurdu düşün ama kıyamıyo bana ya sezaryen oll çık sancıya dayanamam sana diyo
Allah sağlıkla mutlulukla kullanmak nasip etsin benimde bi kızım için bez alt açma alınacak bende valize atsam herşeyi iyi olacak poşetli organizerli hazır duruyorBebiş için minik bir organizer yaptım; 2 tane alt üst takım, 1 askılı zıbın, 1 kısa kollu zıbın, 1 uzun kollu zıbın, 2 çorap 2 mendil, 1 ince penye 1 müslin battaniye, 1 adet yatağına sermek için minik çarşaf.
32 den beri giriyorum iki oldu daha önceki gebeliklerimde 35 ten sonra girdim diye hatırlıyorum bi sor bakalım ne sebep söylicekKızlar siz nst yw giriyor musunuz? 35. Haftamdayım daha hiç girmedin doktor hiç söylemedi yarın kontrolüm var yarında demezse ben söylücem artık
EvetYarin dogum yapcak bir arkadas vardi heycanlidir galiba nickini hatirlayamadim
Bende 6lı alıyordum son anda gördüm bunu aldım ama cidden daha kullanışlı gibi geldi bana hepiniz almıştınızÇok güzelmiş niye daha önce göstermedin. Ben 6li olanlardan almıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?