- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #54.981
Onun detayını hiç bilmiyorum öğrenip moralimi bozmak istemedim
Aminn mervemm inşaallahhhh sizlerinde vaktiyle gelsin inşaallahhAyy hadi bakalim vaktini saatini bekliyor yavrum
Annende duygusal kiyamam , insallah cok guzel bi doğumun olur ikinkzinde iyi haberini aliriz canim benim❤
Yok sormadim. Doktoruma persembe gitmistim. Gobegim kasiniyor gibiydi isilik heralde dedm cok kale almadim ama bu sefer kol bacaklarda da olustu iki gündür özellikle. Doktorumun numarası da yok. 2 hafta sonra gidecegim. Belki yarin instagram hesabından ulaşabilirsem ulaşmayı dusunuyorum kendisine
Aminnnn canimmAminn mervemm inşaallahhhh sizlerinde vaktiyle gelsin inşaallahh
Ben de pazartesi günu devletten aldm nst istediKızlar yarın devlette randevum var çalışabilir raporu alıcam nstye sokarlar mı?
Insallah benimki de gecer sizinki gibi degil sanirim alerji olsa gerek diye duaunuyorum ben de çözemedim gitti deli gibi kasiniyorBenim geçen hafta ellerimin üstünde ve bilek içlerimde oldu.
Alerjik olduğu belliydi. Sebebini bilmiyorum geçer diye bekledim. Ara ara kaşındı. Bir haftada falan geçti.
Gebelikte bazı şeylere daha fazla alerjik tepki verebilirmiş vücut..
Bu haldeydi..
Kızlar siz nst yw giriyor musunuz? 35. Haftamdayım daha hiç girmedin doktor hiç söylemedi yarın kontrolüm var yarında demezse ben söylücem artık
Kızlar siz nst yw giriyor musunuz? 35. Haftamdayım daha hiç girmedin doktor hiç söylemedi yarın kontrolüm var yarında demezse ben söylücem artık
Insallah benimki de gecer sizinki gibi degil sanirim alerji olsa gerek diye duaunuyorum ben de çözemedim gitti deli gibi kasiniyor
Lazersiz çok zor ya.
Ben yıllar önce yaptırdım alex. Koltuk altı alt bacak bitti neredeyse. Genital biraz arttı ama doğum sonrası tek bölge gideceğim sanırım.
Doğum öncesi genital için Instagram'da bir ebe tüy dökücü ve ağdanın zararlı olduğu ve traş edilmesi gerektiğini söylemişti. Ama pürüzsüz olmuyor haliyle. 35 36 da falan ağda nasıl olur ki genital için?
Kizlar ben de çok kaşınıyorum perşembe dr dan tahlil isticem karaciğer değerlerim kolestaz ihtimali için ama sizin baya kabarmış Allah korusun uyuz olmayasınız bu ara baya salgın var kizlar
Bana karnın gerildiği için rahatsız eder ve kesin çatlar o bölge dedi. Zaten çıkardıktan 1 hafta sonra göbek deliğim düzleştiAaa bana hiç birşey demedi banada bebeğe de bi zararı yok ki
Doğuma girerken tüm piercing leri çıkarma sonra geri takcam
Forumda care ararken mesajlarinizi gordum yazmak istedim.Aa ilk doğum da epiduraldi o zaman . Ben ilki epiduralsiz gibi hatirlamisim . Bence ne kadar kafada planlasak da o an olan olacak gibi
Canım gözün aydın öncelikle hatırlamıssindir beni umarım.uzuldum böyle bir doğum tecrubesi geçirdiğineForumda care ararken mesajlarinizi gordum yazmak istedim.
5 gun once epidural ile normal dogum yaptim ve hayatim kaydi diyebilirim. 3 gundur inanilmaz bas agrisi cekiyorum kafami kaldiramiyorum yatar vaziyetteyim bebegime dogru duzgun bakamiyorum ve benimle birlikte epidural yapan 2 arkadasimda ayni seyleri yasadilar baska care olmadigi icin epidural yapmak zorunda kaldim.
Dayanabildiginiz kadar dayanin epidurali asla tavsiye etmiyorum.
Dün ben de ondan korktum ay inşallah degildir. Bugun saglik ocagina ben de bi daha kan verecem aslinda 10 gün oldu vereli normaldi ama bi daha veriyim ast alt bakilması lazm demi?Kizlar ben de çok kaşınıyorum perşembe dr dan tahlil isticem karaciğer değerlerim kolestaz ihtimali için ama sizin baya kabarmış Allah korusun uyuz olmayasınız bu ara baya salgın var kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?