Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Benim geçen hafta ellerimin üstünde ve bilek içlerimde oldu.

Alerjik olduğu belliydi. Sebebini bilmiyorum geçer diye bekledim. Ara ara kaşındı. Bir haftada falan geçti.

Gebelikte bazı şeylere daha fazla alerjik tepki verebilirmiş vücut..

Bu haldeydi..

Insallah benimki de gecer sizinki gibi degil sanirim alerji olsa gerek diye duaunuyorum ben de çözemedim gitti deli gibi kasiniyor

Eklentiler

• 20220529_235448.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar siz nst yw giriyor musunuz? 35. Haftamdayım daha hiç girmedin doktor hiç söylemedi yarın kontrolüm var yarında demezse ben söylücem artık

Bence ultrasonda rahim ağzını normal görüyorsa, açılma falan görmüyorsa nst ye gerek görmüyordur..

Her doktorun gidişatı farklı. Önceki 32 den itibaren iki haftada bir nst ye sokmuştu. Bu daha hiç istemedi..

Kızlar siz nst yw giriyor musunuz? 35. Haftamdayım daha hiç girmedin doktor hiç söylemedi yarın kontrolüm var yarında demezse ben söylücem artık

Ben de bugün 35+0’ım ve bugüne kadar hiç girmedim. Çarşamba günü randevum var bu defa artık girerim diye düşünüyorum

Insallah benimki de gecer sizinki gibi degil sanirim alerji olsa gerek diye duaunuyorum ben de çözemedim gitti deli gibi kasiniyor

Alerjik gibi duruyor bu da. Geçer merak etme.

Gebelik kolestazında kabarcık olmazmış. Sadece kaşıntı olurmuş. O olmasın da bu tip ufak alerjik tepkiler geçiyor birkaç güne

Ben günlerce ne yedim de dokundu diye düşündüm ama bulamadım. Çünkü değişik bir şey yememiştim. Doktora göstersem o da ilk ne yedin diye sorardı eminim

Ben de yıllar önce gitmiştim lazere ama o zamanlar heralde makineler iyi değildi her yerim yara olmuştu, ondan sonra cesaret edip gidemedim salak gibi şuan o kadar pişmanım ki. Doğurduktan sonra ilk işim lazere gitmek olacak

Kizlar ben de çok kaşınıyorum perşembe dr dan tahlil isticem karaciğer değerlerim kolestaz ihtimali için ama sizin baya kabarmış Allah korusun uyuz olmayasınız bu ara baya salgın var kizlar

Yok benimki alerjikti geçti.
Geçmeseydi ve yayılsaydı test yaptırırdım zaten.

Ay Allah korusun uyuz olsam evdekilere de bulaşırdı

Aa ilk doğum da epiduraldi o zaman . Ben ilki epiduralsiz gibi hatirlamisim . Bence ne kadar kafada planlasak da o an olan olacak gibi
Forumda care ararken mesajlarinizi gordum yazmak istedim.
5 gun once epidural ile normal dogum yaptim ve hayatim kaydi diyebilirim. 3 gundur inanilmaz bas agrisi cekiyorum kafami kaldiramiyorum yatar vaziyetteyim bebegime dogru duzgun bakamiyorum ve benimle birlikte epidural yapan 2 arkadasimda ayni seyleri yasadilar baska care olmadigi icin epidural yapmak zorunda kaldim.

Dayanabildiginiz kadar dayanin epidurali asla tavsiye etmiyorum.

Canım gözün aydın öncelikle hatırlamıssindir beni umarım.uzuldum böyle bir doğum tecrubesi geçirdiğine epiduralle mi alakası varmış bu durumun neden ki acaba. kizlar kahve falan diyolardi baş ağrısı için ama 5 gün gecdi diyorsun fayda edermi bilemedim

Kizlar ben de çok kaşınıyorum perşembe dr dan tahlil isticem karaciğer değerlerim kolestaz ihtimali için ama sizin baya kabarmış Allah korusun uyuz olmayasınız bu ara baya salgın var kizlar
Dün ben de ondan korktum ay inşallah degildir. Bugun saglik ocagina ben de bi daha kan verecem aslinda 10 gün oldu vereli normaldi ama bi daha veriyim ast alt bakilması lazm demi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…