Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canim cok tesekkur ederimm . Evet epiduralden kaynaklaniyor yapilirken acilan delikten omurga sivisi kacagi olabiliyor malesef benim ve arkadaslarimin basina geldi.

Aynen onu da dusunuyorum bu aralar ne yedim diyorum. Sanki biraz recel tarzi seyler yedim ondan heralde diyorum kestim bakalm. Işin aslı bu kadarını beklemezdim gittikce cok yayildi. Bacak ve kollarimda var kabarti olması aslinda beni de rahatlatiyor kolestaz degildir yine de bugun saglik ocagina kan vercem. Simdi de aklma uyuz olma ihtimalim takilıyor eşime soruyorum ben de kasıntı yok diyo. Gebelik alerjisi de uyuza benzermiş öyle okudum netten. Hayırlısı gece 10 defa kalktm yine

Hamilelikte kaşınma önemli diye biliyorum cnm ihmal etme doktoruna danış

Kızlar dün bu çocuk benim aklımı çıkardı 15 dk hiç hareket etmedi dürtüyorum sallıyorum yok ay yüreğim ağzıma geldi eşime dedim gidelim hareket yok tam öyle dedi hareket etmeye başladı ay çok korktum 15 dk hareket etmedi diye öldüm öldüm dirildim resmen

Canim cok tesekkur ederimm . Evet epiduralden kaynaklaniyor yapilirken acilan delikten omurga sivisi kacagi olabiliyor malesef benim ve arkadaslarimin basina geldi.
Çok geçmiş olsun inşallah bir çaresi biseyi vardır toparlanirsin bir an önce

Canım çok geçmiş olsun. Umarım kısa sürede ıyılesırsın.

Ama buraya keşke yazmasaydın cunku o yöntemi düşünen arkadaslar korkabilir.

Ben bu tarz şeylerin kesınlıkle bünye ve şans meselesine bağlıyorum.
Mesela ablam sezeryan oldu cok uzun süre kendine gelemedı. 10 tane normal doğursaydım da sezeryan olmasaydım dedi.Ben sezeryan oldum 2 gün sonra kendime geldim ve hicbir şeyim yoktu☺
Aynisi epudural için de geçerli..
Kötü tecrübe olmuş senin için. Zamanla düzelecektir.

Sağlıcakla büyüt bebeğini

Son düzenleme:
Evet ablam da epidural sezeryan oldu hem de on sene önce. Geldi bir saate oturdu koltuğa falan. Bol su dediler ama çok fazla da içmemişti. Çok kolay şekilde geçirdi.

Her işlemin riski vardır.

KelebekkB 'in riskli olmuş sanırım. İyi yapıldığında böyle sonuçlar olmuyor pek. Her bünyeye de etki farklı tabii. Bundan sonrası güzel olsun inşallah.

Ben daha kullanmaya başlamadım kesenin görünmesini bekleniyor. Oksaparin fiyatını öğrenebilir miyim ? Nereye vurulur vs lütfen

günaydın kızlar. 28+6 olduk bugün ama gece ilk defa bu kadar uykusuz kaldım. Bir de Braxton Hicks denilen yalancı kasılmalar sanırım bende yeni başladı. 20-30 saniyelik hafif regl sancısına benzettim sizde de oluyor di mi ?. Sola yatıyorum hep ama ikizlere hamile olduğum için bebeklerin biri sağda biri solda. Sanki hep sola yatmaktan diğer bebek altta eziliyor gibi de psikolojiye girdim Artık derin nefes almaya çalışınca bile sanki göbeğim acıyor. Siz neler yaşıyorsunuz bunlar normal di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…