- 20 Kasım 2019
- 4.164
- 5.508
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.001
Canim cok tesekkur ederimmCanım gözün aydın öncelikle hatırlamıssindir beni umarım.uzuldum böyle bir doğum tecrubesi geçirdiğineepiduralle mi alakası varmış bu durumun neden ki acaba. kizlar kahve falan diyolardi baş ağrısı için ama 5 gün gecdi diyorsun fayda edermi bilemedim
Aynen onu da dusunuyorum bu aralar ne yedim diyorum. Sanki biraz recel tarzi seyler yedim ondan heralde diyorum kestim bakalm. Işin aslı bu kadarını beklemezdim gittikce cok yayildi. Bacak ve kollarimda var kabarti olması aslinda beni de rahatlatiyor kolestaz degildir yine de bugun saglik ocagina kan vercem. Simdi de aklma uyuz olma ihtimalim takilıyor eşime soruyorum ben de kasıntı yok diyo. Gebelik alerjisi de uyuza benzermiş öyle okudum netten. Hayırlısı gece 10 defa kalktm yineAlerjik gibi duruyor bu da. Geçer merak etme.
Gebelik kolestazında kabarcık olmazmış. Sadece kaşıntı olurmuş. O olmasın da bu tip ufak alerjik tepkiler geçiyor birkaç güne
Ben günlerce ne yedim de dokundu diye düşündüm ama bulamadım. Çünkü değişik bir şey yememiştim. Doktora göstersem o da ilk ne yedin diye sorardı eminim
Bi bakılmasın da fayda var canımDün ben de ondan korktum ay inşallah degildir. Bugun saglik ocagina ben de bi daha kan verecem aslinda 10 gün oldu vereli normaldi ama bi daha veriyim ast alt bakilması lazm demi?
Hamilelikte kaşınma önemli diye biliyorum cnm ihmal etme doktoruna danışYok sormadim. Doktoruma persembe gitmistim. Gobegim kasiniyor gibiydi isilik heralde dedm cok kale almadim ama bu sefer kol bacaklarda da olustu iki gündür özellikle. Doktorumun numarası da yok. 2 hafta sonra gidecegim. Belki yarin instagram hesabından ulaşabilirsem ulaşmayı dusunuyorum kendisine
Gördüm gördüm harika olmuş
İnşallahİnşallah öğrenmek zorunda kalmayız
Çok geçmiş olsun inşallah bir çaresi biseyi vardır toparlanirsin bir an önceCanim cok tesekkur ederimm. Evet epiduralden kaynaklaniyor yapilirken acilan delikten omurga sivisi kacagi olabiliyor malesef benim ve arkadaslarimin basina geldi.
Canım çok geçmiş olsun. Umarım kısa sürede ıyılesırsın.Canim cok tesekkur ederimm. Evet epiduralden kaynaklaniyor yapilirken acilan delikten omurga sivisi kacagi olabiliyor malesef benim ve arkadaslarimin basina geldi.
Evet ablam da epidural sezeryan oldu hem de on sene önce. Geldi bir saate oturdu koltuğa falan. Bol su dediler ama çok fazla da içmemişti. Çok kolay şekilde geçirdi.Canım çok geçmiş olsun. Umarım kısa sürede ıyılesırsın.
Ama buraya keşke yazmasaydın cunku o yöntemi düşünen arkadaslar korkabilir.
Ben bu tarz şeylerin kesınlıkle bünye ve şans meselesine bağlıyorum.
Mesela ablam sezeryan oldu cok uzun süre kendine gelemedı. 10 tane normal doğursaydım da sezeryan olmasaydım dedi.Ben sezeryan oldum 2 gün sonra kendime geldim ve hicbir şeyim yoktu☺
Aynisi epudural için de geçerli..
Kötü tecrübe olmuş senin için. Zamanla düzelecektir.
Sağlıcakla bütün bebeğini
Ben daha kullanmaya başlamadım kesenin görünmesini bekleniyor. Oksaparin fiyatını öğrenebilir miyim ? Nereye vurulur vs lütfenKizlar kan sulandirici kullananlara bilgi amaçlı yazıyorum,
Oksapar vb tüm iğneler yine eski usule dönmüş artık raporumuz olsa bile önce gidip saglik ocağına yazdırıp öyle alabilecekmişiz eczaneden . Rapor var diye direk alamıyormuşuz. Fiyat çıkıp çıkmayacağı da belli değil şuan.
evet sanki içten derimi gerdiriyorlarSizinde karniniz aciyor mu artik ozellikle ayaga kalktigimda icten icten bir aci hissediyorum gerilmeye bagli sanriim
Günaydınnnn herkeseeGünaydın, kocamsız ilk gün
Ben yokken dogurmayasin dedi ve gitti
Noldu canim hayirdir insallahBiz kontrole geldik kızlar. Günüm çok kötü başladı. Dua edin güzel şeyler duyayım.
Hadi insallahBu aradaMeleqmm bugün bebişine kavuşuyor(doğru kişiyi etiketledim inşallah) inşallah sağlıkla hayırsyla kavuşsunlar Rabbim yardımcın olsun canım dualarımız seninle
Biz kontrole geldik kızlar. Günüm çok kötü başladı. Dua edin güzel şeyler duyayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?