- 16 Mayıs 2022
- 498
- 1.373
- 43
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.021
Bu arada @Meleqmm bugün bebişine kavuşuyor(doğru kişiyi etiketledim inşallah) inşallah sağlıkla hayırsyla kavuşsunlar Rabbim yardımcın olsun canım dualarımız seninle
güzel haberlerini bekliyor olucazBiz kontrole geldik kızlar. Günüm çok kötü başladı. Dua edin güzel şeyler duyayım.
15 dk hareket etmedi diye mi bu telaş,benim doktorum saat verdi sabah 9 dan akşam 9 a kadar en az 10 hareketini say ,etmezse direk nst ye gel diye.Çok şükür zaten daha fazla ediyor da bu kadar da panik yapma 15 dk etmemesi de normal yani uyuyo bu bebeler deKızlar dün bu çocuk benim aklımı çıkardı 15 dk hiç hareket etmedi dürtüyorum sallıyorum yok ay yüreğim ağzıma geldi eşime dedim gidelim hareket yok tam öyle dedi hareket etmeye başladı ay çok korktum 15 dk hareket etmedi diye öldüm öldüm dirildim resmen
Niye hem ozel hem devletGünaydınnnnn
Kontroller sıklaşıyor
Bebeklere kavuşacağımız günler yaklaşıyor
Bu hafta benim 3 kere kontrolüm var.
Yarın Özel Hastanede; Çarşamba Devlet; Cuma Sağlık Ocağı
Bundan sonra takipler haftalık yapılacakmış
Sizde durumlar nasıl?
Evet canım ya doğru söylüyorsun sonra etmeye başladı bi oh cektim15 dk hareket etmedi diye mi bu telaş,benim doktorum saat verdi sabah 9 dan akşam 9 a kadar en az 10 hareketini say ,etmezse direk nst ye gel diye.Çok şükür zaten daha fazla ediyor da bu kadar da panik yapma 15 dk etmemesi de normal yani uyuyo bu bebeler de
Canım protein kaçağı çıktı ya. Onun 24 saat idrar takibi ve kültür istemişti. Onu oraya götüreceğim. Ben özelde testlere para vermiim diye devletteki takibi de yaptırmış oldum. Kanama vs ters bı durum olursa devlete giderim diye. İnşallah o testlerde temiz çıkar da sorun olmaz.Niye hem ozel hem devlet
Bebek arabasının içinde olmasa ben de letgo dan alacaktım çok iyi yapmışsın canım güle güle kullansın inşallahKızlar letgo da puset buldum o kadar para ya gerek yok dedim 90 lira dedi
Bendede ara ara oluyor doktora söyledim normal sık olursa gel dedi ikiz daha zordur Allah yardım etsingünaydın kızlar. 28+6 olduk bugün ama gece ilk defa bu kadar uykusuz kaldım. Bir de Braxton Hicks denilen yalancı kasılmalar sanırım bende yeni başladı. 20-30 saniyelik hafif regl sancısına benzettim sizde de oluyor di mi ?. Sola yatıyorum hep ama ikizlere hamile olduğum için bebeklerin biri sağda biri solda. Sanki hep sola yatmaktan diğer bebek altta eziliyor gibi de psikolojiye girdimArtık derin nefes almaya çalışınca bile sanki göbeğim acıyor. Siz neler yaşıyorsunuz bunlar normal di mi?
Anladim canim valla su konusunda bende oyleyim malesefCanım protein kaçağı çıktı ya. Onun 24 saat idrar takibi ve kültür istemişti. Onu oraya götüreceğim. Ben özelde testlere para vermiim diye devletteki takibi de yaptırmış oldum. Kanama vs ters bı durum olursa devlete giderim diye. İnşallah o testlerde temiz çıkar da sorun olmaz.
Su içmeyi çok ihmal ediyorumTüp bebek tedavisinde o.kadar çok içtim ki artık midem bulanıyor ama mecbur bakalım
Protein kaçağı tansiyon preeklampsi kaynaklı mi oluyordu onu mu takip edecekler canım?Canım protein kaçağı çıktı ya. Onun 24 saat idrar takibi ve kültür istemişti. Onu oraya götüreceğim. Ben özelde testlere para vermiim diye devletteki takibi de yaptırmış oldum. Kanama vs ters bı durum olursa devlete giderim diye. İnşallah o testlerde temiz çıkar da sorun olmaz.
Su içmeyi çok ihmal ediyorumTüp bebek tedavisinde o.kadar çok içtim ki artık midem bulanıyor ama mecbur bakalım
Nst ye göre rapor verdiler banaKızlar yarın devlette randevum var çalışabilir raporu alıcam nstye sokarlar mı?
bi de insan alışıyo dimi sürekli hareket edince hep etsin istiyosunEvet canım ya doğru söylüyorsun sonra etmeye başladı bi oh cektim
Doktorum 1 hafta sonra gel dedi ama ben 10 gün sonra gidicem. Yani cuma degil pazartesi:)Günaydınnnnn
Kontroller sıklaşıyor
Bebeklere kavuşacağımız günler yaklaşıyor
Bu hafta benim 3 kere kontrolüm var.
Yarın Özel Hastanede; Çarşamba Devlet; Cuma Sağlık Ocağı
Bundan sonra takipler haftalık yapılacakmış
Sizde durumlar nasıl?
Evet canım sanırım tansiyon kaynaklı.Protein kaçağı tansiyon preeklampsi kaynaklı mi oluyordu onu mu takip edecekler canım?
Heyecanliyim laaa.....
Doktorum 1 hafta sonra gel dedi ama ben 10 gün sonra gidicem. Yani cuma degil pazartesi:)
Sonra artık 1 hafta daha giderim
Sonraki hafta doğum zaten
Ayyy yaklaşıyor ne güzel......
Doktorum 1 hafta sonra gel dedi ama ben 10 gün sonra gidicem. Yani cuma degil pazartesi:)
Sonra artık 1 hafta daha giderim
Sonraki hafta doğum zaten
Vala canım bi arkadaş bebek arabası önerdi Trendyol da 95o falan çok memnunum dedi bi 35 haftalık olim onu da ordan alıcam vala tüp bebeğe dünyanın parası verdik elde avuçta bisey de yok hadi eskiden ben çalışıyordum şimdi oda ya bu Arada dün kaynana bana 2 kilo limon almış tansiyonum var yaBebek arabasının içinde olmasa ben de letgo dan alacaktım çok iyi yapmışsın canım güle güle kullansın inşallah
Evet öyle canım ben bide sürekli evdeyim o yüzden sessiz hareket ediyor bi yere gidiyorum tık yokbi de insan alışıyo dimi sürekli hareket edince hep etsin istiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?