Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
15 dk hareket etmedi diye mi bu telaş,benim doktorum saat verdi sabah 9 dan akşam 9 a kadar en az 10 hareketini say ,etmezse direk nst ye gel diye.Çok şükür zaten daha fazla ediyor da bu kadar da panik yapma 15 dk etmemesi de normal yani uyuyo bu bebeler de

Evet canım ya doğru söylüyorsun sonra etmeye başladı bi oh cektim

Niye hem ozel hem devlet
Canım protein kaçağı çıktı ya. Onun 24 saat idrar takibi ve kültür istemişti. Onu oraya götüreceğim. Ben özelde testlere para vermiim diye devletteki takibi de yaptırmış oldum. Kanama vs ters bı durum olursa devlete giderim diye. İnşallah o testlerde temiz çıkar da sorun olmaz.
Su içmeyi çok ihmal ediyorum Tüp bebek tedavisinde o.kadar çok içtim ki artık midem bulanıyor ama mecbur bakalım

Bendede ara ara oluyor doktora söyledim normal sık olursa gel dedi ikiz daha zordur Allah yardım etsin

Anladim canim valla su konusunda bende oyleyim malesef

Protein kaçağı tansiyon preeklampsi kaynaklı mi oluyordu onu mu takip edecekler canım?

.....
Doktorum 1 hafta sonra gel dedi ama ben 10 gün sonra gidicem. Yani cuma degil pazartesi:)

Sonra artık 1 hafta daha giderim
Sonraki hafta doğum zaten

Protein kaçağı tansiyon preeklampsi kaynaklı mi oluyordu onu mu takip edecekler canım?
Evet canım sanırım tansiyon kaynaklı.
Ama benim işler biraz ters.
Yemekten sonra genelde tansiyonum düşüyor
Bakalım sonuç ne çıkacak. İlk kez oldu.
Devlette sonuçlar aynı günde hatta 1 saate çıkıyor şaşırdım. Galiba gebe izlem son zamanlarda böyle oluyo

.....

Doktorum 1 hafta sonra gel dedi ama ben 10 gün sonra gidicem. Yani cuma degil pazartesi:)

Sonra artık 1 hafta daha giderim
Sonraki hafta doğum zaten
Ayyy yaklaşıyor ne güzel.
Benim ara ara kasıklarda bı batma sancı oluyo .
Onlar ne ola ki
Şimdi yarın gidip hop doğuma alınmam di mi ya

Bebek arabasının içinde olmasa ben de letgo dan alacaktım çok iyi yapmışsın canım güle güle kullansın inşallah
Vala canım bi arkadaş bebek arabası önerdi Trendyol da 95o falan çok memnunum dedi bi 35 haftalık olim onu da ordan alıcam vala tüp bebeğe dünyanın parası verdik elde avuçta bisey de yok hadi eskiden ben çalışıyordum şimdi oda ya bu Arada dün kaynana bana 2 kilo limon almış tansiyonum var ya

Eklentiler

• 2F3AF7B6-0ACA-4624-8990-9FB3725B3208.webp
    30 KB · Görüntüleme: 84
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…