- 12 Nisan 2019
- 2.211
- 3.337
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.041
Anladım canım ama fazla da takılma inşallah sonlara geldik Allahın izniyle bi sıkıntı olmazEvet öyle canım ben bide sürekli evdeyim o yüzden sessiz hareket ediyor bi yere gidiyorum tık yok
Kız vallaha benim kide öyle eşim diyo hani ya diyorum sen gelince etmiyorAnladım canım ama fazla da takılma inşallah sonlara geldik Allahın izniyle bi sıkıntı olmaz
Ben de hareketi hissediyorum eşime diyorum gel bak oynuyor,elini koyduğu an bizim kız hareket etmiyor
Babasına naz yapıyo heralde
Hayırlı haberler ile gel canım ben de perşembe günü randevu da hem kaşıntı için kolestazis mi diye alt ast kan tahlili hem de ellerim ayaklarım şiştiği için idrarda protein var mi baktırmak isticem dr a soyluycem, tahlil ister herhalde bazı dr a söyleyince de gerek görsem isterdim der ya bu onlardan değildir inşallahEvet canım sanırım tansiyon kaynaklı.
Ama benim işler biraz ters.
Yemekten sonra genelde tansiyonum düşüyor
Bakalım sonuç ne çıkacak. İlk kez oldu.
Devlette sonuçlar aynı günde hatta 1 saate çıkıyor şaşırdım. Galiba gebe izlem son zamanlarda böyle oluyo
O şekilde oluyorsa bence hicbir şey yapma sürekli dinlen. Ben de o tarz şeyler yokAyyy yaklaşıyor ne güzel.
Benim ara ara kasıklarda bı batma sancı oluyo .
Onlar ne ola ki
Şimdi yarın gidip hop doğuma alınmam di mi ya
yalancı çıkarıyo bizi bu bebikler:)))Kız vallaha benim kide öyle eşim diyo hani ya diyorum sen gelince etmiyor
Yok kuzum bende hiç kaşıntı yok.Hayırlı haberler ile gel canım ben de perşembe günü randevu da hem kaşıntı için kolestazis mi diye alt ast kan tahlili hem de ellerim ayaklarım şiştiği için idrarda protein var mi baktırmak isticem dr a soyluycem, tahlil ister herhalde bazı dr a söyleyince de gerek görsem isterdim der ya bu onlardan değildir inşallah
Bi yarın Kadıköy Salı Pazarına gidem beO şekilde oluyorsa bence hicbir şey yapma sürekli dinlen. Ben de o tarz şeyler yok
Len deli güvenme zamanaYok kuzum bende hiç kaşıntı yok.
Sıcak olunca oluyo sadece o da normal.
Sen iste tüm tahlilleri yapsınlar hepsini.
İnşallah birşey çıkmaz da önlem olsun.
Bi yarın Kadıköy Salı Pazarına gidem be
Çarşamba da Ümraniye de işlerim var plexi kapı süsü onları kestirdim alayım.
Perşembe yatarım
Aminnn , anestezi epidural yapılan yer hatta sezeruan olursa dikiş bile çok işinin ehli insan ister cidden kendi dr uma değil de asistanlara falan kalırım diye korkuyorum bu dr normal doğum yanlısı bi insan mesela bayrama denk gelir de dr olmazsa gelen dr alttan cart diye keser diye korkuyorumSeninle aşağı yukarı aynı tarihte olanların tek korkusu bu
Bayramda doğurmak
Hayırlısı olsun hepimizin hakkında :)
YapamıyoruzKızlar jilet işini naptınız ?
Yapamıyoruz pek aslında ala bula işteBen ağda yaptırıyorum ya. Jilet iyi yapıyonuz nasıl yapıyonuz
Bacım kendin bilirsin de bence sen vakitlice evine çık. Bu ne fedakarlık sessizlik az kendini düşün bencil ol . Kp ile yeni doğum yapmış kadın bir evde olur mu hiç valla olmaz lohusa kadından hizmet mi bekleyecek sanki geç evine yatTabikidee öyle cok haklısın bnde biliyrm cok zor olucak annem gelicek yanıma kp aynı evde onu da düşünüyorum annem de rahat olamıcak yanigaliba Bi el atmam lazım bu işe dogru sölüyrsnz kızlar ilk bebek diye pek düşünemedm okadar ayrıntı odadan Cıkmam dedm ama yine de duşu var lavabosu var bu işin o yüzden ayar cekiyim ben eşime
Kiz siz niye fitile bu kadar korkuyorsunuzBi 15 dk çekiyorsun o aciyi birde duzenli gidince killarda yumusamis oluyor aliisyorsun , ben sogik kanli olmaya çalışyorum işte mesela gecen gun ilk defa kendime fitil yaptim
Bunlar kafanda pskolojik olarak gecici seylermis meger gozumde büyütmüşüm diyorum şimdi ,sende eminim dogumdan sonra bi tik daha tez canlı olcan
Boyle bir eş tövbe yarabbi neler duyuyorum. Çok şanslısın. Benim de ablam yengem ve annem gelecek inşallah temizliğe bir günlüğüne gelip geri dönecekler haftaya gelecekler galiba o günden sonra da dikkat ederim Ev batmaz herhaldeKızlar halılar yıkandı, mutfak duvarları ve dolapları silindi. Perdeler yıkandı. Camlar silindi. Bir tek arka balkonun camları kaldı ama eşimin halı kalmadı.Önümüzdeki hafta sonu da banyo ve tuvalet duvarları silinirse başka derdim kalmayacak.
Aman şükür , acayip uyuz salgını varmış insan korkuyorYok benimki alerjikti geçti.
Geçmeseydi ve yayılsaydı test yaptırırdım zaten.
Ay Allah korusun uyuz olsam evdekilere de bulaşırdı
Evet canım alt ast bakılmalı. Bende kabarma yok ama kaşıntı var ondan kolestazis den korkuyorum bakalım perşembe dr a gidince tahlil isticemDün ben de ondan korktum ay inşallah degildir. Bugun saglik ocagina ben de bi daha kan verecem aslinda 10 gün oldu vereli normaldi ama bi daha veriyim ast alt bakilması lazm demi?
Özelden yazayım canımBen daha kullanmaya başlamadım kesenin görünmesini bekleniyor. Oksaparin fiyatını öğrenebilir miyim ? Nereye vurulur vs lütfen
Kiz keşke fotoğraf atmasaydın birinin canı çeker evinde yoktur falan meyveleri . Afiyet olsun limon iyi geliyor evet az zamanımız kaldı inşallah sağlıkla alırız kucağımızaVala canım bi arkadaş bebek arabası önerdi Trendyol da 95o falan çok memnunum dedi bi 35 haftalık olim onu da ordan alıcam vala tüp bebeğe dünyanın parası verdik elde avuçta bisey de yok hadi eskiden ben çalışıyordum şimdi oda ya bu Arada dün kaynana bana 2 kilo limon almış tansiyonum var ya
Bı gidem be ablaLen deli güvenme zamana
Sen mevki olarak nerde oturuyorsun ?Bı gidem be abla
1 2 parça birşey Alcam.
Son pazar gezmesi
Ay kız ne bilim düşünemedim haklarını helal etsinlerAminnn , anestezi epidural yapılan yer hatta sezeruan olursa dikiş bile çok işinin ehli insan ister cidden kendi dr uma değil de asistanlara falan kalırım diye korkuyorum bu dr normal doğum yanlısı bi insan mesela bayrama denk gelir de dr olmazsa gelen dr alttan cart diye keser diye korkuyorum
Yapamıyoruzala bula devam
Yapamıyoruz pek aslında ala bula işteagdaya gidemem uzun süredir jilet kullandım suan dayanamam acısına korkarım su falan gelirse diye en iyisi aslında ağda.
Bacım kendin bilirsin de bence sen vakitlice evine çık. Bu ne fedakarlık sessizlik az kendini düşün bencil ol . Kp ile yeni doğum yapmış kadın bir evde olur mu hiç valla olmaz lohusa kadından hizmet mi bekleyecek sanki geç evine yat
Kiz siz niye fitile bu kadar korkuyorsunuzcok kolay basit bir şey, bi kac kişi daha var fitili eşlerine falan koyduran şok halde okuyorum
Boyle bir eş tövbe yarabbi neler duyuyorum. Çok şanslısın. Benim de ablam yengem ve annem gelecek inşallah temizliğe bir günlüğüne gelip geri dönecekler haftaya gelecekler galiba o günden sonra da dikkat ederim Ev batmaz herhalde
Aman şükür , acayip uyuz salgını varmış insan korkuyor
Evet canım alt ast bakılmalı. Bende kabarma yok ama kaşıntı var ondan kolestazis den korkuyorum bakalım perşembe dr a gidince tahlil isticem
Özelden yazayım canım
Kiz keşke fotoğraf atmasaydın birinin canı çeker evinde yoktur falan meyveleri . Afiyet olsun limon iyi geliyor evet az zamanımız kaldı inşallah sağlıkla alırız kucağımızabenim de bi yık yüksek tansiyonum hatta bi ara 9 u gördü küçük inşallah daha da artmaz
Amin canim ,insallah dogurmam yavGünaydınnnn herkeseeHaydiii Allah kavuştursun canım benim hayrlsyla gidip gelsin inşallah. Doğurma sakın adam yok diye stresten
Sen mevki olarak nerde oturuyorsun ?
Oralarda mekik dokuduğuna gore
Mahvolursun kizSancaktepe'de
Aslında hiç de öyle yakın bı yer değil.
Havalar artık sıcak. Neyseki doğuma az varKızlar İstanbul yanıyor bi haftadır terden yatamıyorum gece boynum su gibiydi ya
Huylaniyom o an tuhaf oluyorfum yapmiyordum , ama ilk yaptim geçen hatta kendime dedim o kadar ebeye ellettin ettin bide sen dene heleAminnn , anestezi epidural yapılan yer hatta sezeruan olursa dikiş bile çok işinin ehli insan ister cidden kendi dr uma değil de asistanlara falan kalırım diye korkuyorum bu dr normal doğum yanlısı bi insan mesela bayrama denk gelir de dr olmazsa gelen dr alttan cart diye keser diye korkuyorum
Yapamıyoruzala bula devam
Yapamıyoruz pek aslında ala bula işteagdaya gidemem uzun süredir jilet kullandım suan dayanamam acısına korkarım su falan gelirse diye en iyisi aslında ağda.
Bacım kendin bilirsin de bence sen vakitlice evine çık. Bu ne fedakarlık sessizlik az kendini düşün bencil ol . Kp ile yeni doğum yapmış kadın bir evde olur mu hiç valla olmaz lohusa kadından hizmet mi bekleyecek sanki geç evine yat
Kiz siz niye fitile bu kadar korkuyorsunuzcok kolay basit bir şey, bi kac kişi daha var fitili eşlerine falan koyduran şok halde okuyorum
Boyle bir eş tövbe yarabbi neler duyuyorum. Çok şanslısın. Benim de ablam yengem ve annem gelecek inşallah temizliğe bir günlüğüne gelip geri dönecekler haftaya gelecekler galiba o günden sonra da dikkat ederim Ev batmaz herhalde
Aman şükür , acayip uyuz salgını varmış insan korkuyor
Evet canım alt ast bakılmalı. Bende kabarma yok ama kaşıntı var ondan kolestazis den korkuyorum bakalım perşembe dr a gidince tahlil isticem
Özelden yazayım canım
Kiz keşke fotoğraf atmasaydın birinin canı çeker evinde yoktur falan meyveleri . Afiyet olsun limon iyi geliyor evet az zamanımız kaldı inşallah sağlıkla alırız kucağımızabenim de bi yık yüksek tansiyonum hatta bi ara 9 u gördü küçük inşallah daha da artmaz
Off hele gece uyuyamadim bu yuzden ,ter manyagi oldummKızlar İstanbul yanıyor bi haftadır terden yatamıyorum gece boynum su gibiydi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?