- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.061
Öyle yapıcam bacım iyice salaklığımı ele verdimBacım kendin bilirsin de bence sen vakitlice evine çık. Bu ne fedakarlık sessizlik az kendini düşün bencil ol . Kp ile yeni doğum yapmış kadın bir evde olur mu hiç valla olmaz lohusa kadından hizmet mi bekleyecek sanki geç evine yat
Aynen öyle durulmuyor valla kaç gündür vantilatör çalışır yatıyorum napcaz bu yaz bakalımKızlar İstanbul yanıyor bi haftadır terden yatamıyorum gece boynum su gibiydi ya
Kız cam falan da açık yok yani ya o vantilatör kendine hayrı yokAynen öyle durulmuyor valla kaç gündür vantilatör çalışır yatıyorum napcaz bu yaz bakalımklimada yok
Kız kendini boşver çocuğun kilodu iyiyse sıkıntı yokKizlar merhaba, ben bu aralar çok stresli bir dönem geçiriyorum. Yaklaşık 2 aydır sadece yarım kilo alabildim. Doktora Perşembe günü gidecegim. Bu stres bebeği etkiler mi, kilo alamamam gelişiminde bı sorun oluşturur mu?
Bir de içinizde kordon kanindan kök hücre alınan var mı?
Öyle ama yinede o terleme olayını azcik azaltıyor sankiKız cam falan da açık yok yani ya o vantilatör kendine hayrı yok
Ay çok şükür valla. Canım çok zorlanirdin yoksa. Benim kv ve kp 1 sene yanımda kaldı bebeğe bakmak için. Dünya iyisi de olsalar olmuyor. Evin içinde rahat gezilmiyor. Hani aç açıkta muhtaç olsa tamam ama alt katta bir ihtiyacı olunca yine gelir. Neyse eşini güzellikle ikna etmene sevindimÖyle yapıcam bacım iyice salaklığımı ele verdimşmdi bile bişey istediklerinde sinirlerim tepeme çıkıyor ozaman iyice kafayı yerim galiba. Eşime söyledim dün akşam olmıcak böyle diye oda cıkarız eve babam yukarda yatmaz zaten dedi hak verdi yanii bu hafta hazırlıcam evimi artık kısmetse
Canım aldigin kiloyla bebeğin aldığı kilo doğru orantılı olmayabilir.sen ona takılma ölçümleri normalse ultrasonda bebeğin hicbiseycik olmaz çok daha iyi hatta.ben toplamda 6 6 buçuk civarı aldım 2800 u bebegin kilosu şu anlık.belli olmaz yani o şekilde.hatta almayanlar var burda bebek gayette alıyor çok şükür takılma o yüzden.Kizlar merhaba, ben bu aralar çok stresli bir dönem geçiriyorum. Yaklaşık 2 aydır sadece yarım kilo alabildim. Doktora Perşembe günü gidecegim. Bu stres bebeği etkiler mi, kilo alamamam gelişiminde bı sorun oluşturur mu?
Canım ben kilo verdim.Kizlar merhaba, ben bu aralar çok stresli bir dönem geçiriyorum. Yaklaşık 2 aydır sadece yarım kilo alabildim. Doktora Perşembe günü gidecegim. Bu stres bebeği etkiler mi, kilo alamamam gelişiminde bı sorun oluşturur mu?
Kizlar merhaba, ben bu aralar çok stresli bir dönem geçiriyorum. Yaklaşık 2 aydır sadece yarım kilo alabildim. Doktora Perşembe günü gidecegim. Bu stres bebeği etkiler mi, kilo alamamam gelişiminde bı sorun oluşturur mu?
Öyle ama yinede o terleme olayını azcik azaltıyor sankiyoksa soguttugu falan yok zaten dediğin gibi kendine hayrı yok.bebeler biz kadar etkilenmez inşallah ondan çekiniyorum.
Bişey olmadı canım da hastaneye gidene kadar 100 tane aksilik yaşadım baya düşüktü modum.Noldu canim hayirdir insallah
Bilmiyorum döküntü olmadan kasinmasi bana alerji den ziyade kolestazis ihtimalini akla getirdi inşallah düşündüğüm çıkmaz perşembe tahlil isticem bakalım@_Rumy_
yildizsavascisi
Hanımlar bende çok kaşınıyordum hafifledi gibi bişey artık .
Kolestaz için de test verdim zaten çok şükür bişey çıkmadı.
Lakin iyice düşününce sabahları aylardır yumurta yediğimden olabileceğini düşündüm .
2 gündür de yemiyorum , keza vücut geliştirenler genellikle yumurtanın sarısını yemezler .
Biraz da araştırınca hamilelikte yumurtanın veya sürekli aynı şeyin yenmesinden dolayı da kaşıntı olabileceği ihtimali varmış .
32 haftalık gebelikte önce 8 kilo verdim hiç almadım şu son iki aydır almaya başladım toplam 3 kilo aldım galiba doğuma kadar 5 ya da 6 kilo ile tamamlarım diye tahmin ediyorum bakalım ama bebeğin kilosu şükür normal, ha dolu dolu önde giden bi bebek değil ama yine de normal sınırlarda,Kizlar merhaba, ben bu aralar çok stresli bir dönem geçiriyorum. Yaklaşık 2 aydır sadece yarım kilo alabildim. Doktora Perşembe günü gidecegim. Bu stres bebeği etkiler mi, kilo alamamam gelişiminde bı sorun oluşturur mu?
Şükür vallahi , sonuçta aç değil açıkta değil hem alt katta yine bi sey olsa iner eşin ya da sen toparlanınca yemeğini yaparsın yine inip sonra evine gidersin ama bi daha aşağı inme bi kere cikinca artık alıştırma, Ev ev içinde olmaz olamaz hele kp ile yeni doğum yapmışken senin adına biz gerildik vallahi bu kadar da kendinden ödün vermeÖyle yapıcam bacım iyice salaklığımı ele verdimşmdi bile bişey istediklerinde sinirlerim tepeme çıkıyor ozaman iyice kafayı yerim galiba. Eşime söyledim dün akşam olmıcak böyle diye oda cıkarız eve babam yukarda yatmaz zaten dedi hak verdi yanii bu hafta hazırlıcam evimi artık kısmetse
Benim bebeğin de göbek çevresi 10 gün ila 7 gün gerideydi canım en son inşallah düzelmistir ama dr bana 2 haftaya kadar olmadıkça sorun etme dedi1700 Gr olmuşuz kızlar. Bel çevresi hala 10 gün geriden geliyor. Galiba grubun en ufak bebeğini doğuracağım.
Üzülme canım ya o gün doktoru dinledim doktor diyor 2500 kilo da normal 4 kilo da 2800 falan olsa yeter1700 Gr olmuşuz kızlar. Bel çevresi hala 10 gün geriden geliyor. Galiba grubun en ufak bebeğini doğuracağım.
Oooo hanımağa günaydınOooooo herkes gelmişşşşş pazar tatilinden
Güzel uyuyorsun he yasiyorsun bu hayatıOooooo herkes gelmişşşşş pazar tatilinden
Vallahi kendim geçecek gibi sevindimm ohh beeeÖyle yapıcam bacım iyice salaklığımı ele verdimşmdi bile bişey istediklerinde sinirlerim tepeme çıkıyor ozaman iyice kafayı yerim galiba. Eşime söyledim dün akşam olmıcak böyle diye oda cıkarız eve babam yukarda yatmaz zaten dedi hak verdi yanii bu hafta hazırlıcam evimi artık kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?