- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.081
2800 kötü bir kilo degil ki:)Bende korkuyorum bu tansiyon yüzünden geri kalıcak diye beni o kadar korkuttular ki 2800 olsa bile razıyım vala kuveze girmesin yeter ki
Vallaa şuan bile olmuyor ama eşim için huzurum bozulmasın diye sustum hep işte ama bu konuda sölemeseydm daha çok huzurum bozulacaktı rahat edemedkçe eşime sarcaktım bu sefer. Bide kızları arasada onları da Bi güzel halletsem iyice rahatlıcamAy çok şükür valla. Canım çok zorlanirdin yoksa. Benim kv ve kp 1 sene yanımda kaldı bebeğe bakmak için. Dünya iyisi de olsalar olmuyor. Evin içinde rahat gezilmiyor. Hani aç açıkta muhtaç olsa tamam ama alt katta bir ihtiyacı olunca yine gelir. Neyse eşini güzellikle ikna etmene sevindim
Canım aldigin kiloyla bebeğin aldığı kilo doğru orantılı olmayabilir.sen ona takılma ölçümleri normalse ultrasonda bebeğin hicbiseycik olmaz çok daha iyi hatta.ben toplamda 6 6 buçuk civarı aldım 2800 u bebegin kilosu şu anlık.belli olmaz yani o şekilde.hatta almayanlar var burda bebek gayette alıyor çok şükür takılma o yüzden.
Canım ben kilo verdim.
Bebeğin kilosu iyi maşallah.
Zamanında depolarımizı iyi doldurmuşuz demekki öyle düşünme bence
Hepinize teşekkür ederim en son gittiğimde kilosu gayet iyi demişti doktor zaten ama yine de endişeleniyor insanBen de hiç kilo almıyorum ama çocuk her gittiğimde almış oluyor sıkıntı yapma
Kordon kanını da biz araştırdık da çok içimize sinmedi 50 kg bir bireye yetebilecek kadar alınıyormuş ve saklanma süresi 15 yılmış bizim baktığımız. Hangisiydi şimdi hatırlamıyorum adını. Biz vazgeçtik o yüzden eşimle.
Ya benim 4 aylık yiğenim var 2200 doğdu. Hastaneden çıktığında 2kgnun altındaydı ama hiç küvezde kalmadı. haftasını doldurduğu ve organları geliştiği için çıkardılar hemen. Öyle olacaksa dert etmem tabi. Organlarıyla alakalı problem olmasın sağlıkla gelsin kilosu mühim değil kuzum.Ğ
Üzülme canım ya o gün doktoru dinledim doktor diyor 2500 kilo da normal 4 kilo da 2800 falan olsa yeter
Ben şeker tedavisi görmeye başladığımda protein kaçağıyla ortaya çıkmıştı yani aslında protein tansiyon dna çok şekeri kontrol ettirir diye biliyorum benEvet canım sanırım tansiyon kaynaklı.
Ama benim işler biraz ters.
Yemekten sonra genelde tansiyonum düşüyor
Bakalım sonuç ne çıkacak. İlk kez oldu.
Devlette sonuçlar aynı günde hatta 1 saate çıkıyor şaşırdım. Galiba gebe izlem son zamanlarda böyle oluyo
Ayyy canımsınız vallahiii hepiniz saolunn Allah razı olsun kafanızı şişirdm kp kp diye diye. İyiki varsınız hepinizzşükür vallahi , sonuçta aç değil açıkta değil hem alt katta yine bi sey olsa iner eşin ya da sen toparlanınca yemeğini yaparsın yine inip sonra evine gidersin ama bi daha aşağı inme bi kere cikinca artık alıştırma, Ev ev içinde olmaz olamaz hele kp ile yeni doğum yapmışken senin adına biz gerildik vallahi bu kadar da kendinden ödün verme
Vallahi kendim geçecek gibi sevindimm ohh beee
Kuzum ben 1-2 Mayıs’ta vurulduğumda bebiş 900 gramdı.E c e canim ciger gelistirciden sonra bebegin kilo almasi yavasliyor diyorlar ,sen benden baya önce vurunmustun bi degisiklik oldumu bu konuda
Ciger gelistirici vuruldugumda 31+3 dum 1700 du kilosu 33+3 de gittim 2250 olmustu bence yavaslama olmadiE c e canim ciger gelistirciden sonra bebegin kilo almasi yavasliyor diyorlar ,sen benden baya önce vurunmustun bi degisiklik oldumu bu konuda
Hayalimdeki Ev. Ben çok üşürüm malesef evimiz hiç güneş almıyorGüneş benim evden doğuyor saat 2 den sonra salon saunaya dönüyor en serin yer ebeveyn banyosu doğum sonrası orda oturmayı planlıyorum
Yok canım ya çok boğucu oluyor dün 36 derecedeydi bulunduğum il kaç kere üst baş değiştikHayalimdeki Ev. Ben çok üşürüm malesef evimiz hiç güneş almıyoryazın bile serin . Hele kışın kutup sanki kalorifer cayır cayır yansa da ısınmıyor ev
Bizim ev de öyle sabahtan başlıyor batana kadar evin içinde güneş kışın iyi de yazın durulmuyor ben şimdi parklara bahçelere atıyorum kendimiHepinize teşekkür ederim en son gittiğimde kilosu gayet iyi demişti doktor zaten ama yine de endişeleniyor insan
Kordon kanini da eşimin babasinda kullanabilir miyiz lösemi hastası olduğunu öğrendik. Henüz doktoruyla görüşemedik bu tür hastalıklarda kullanılıyormuş
Yok canım ya çok boğucu oluyor dün 36 derecedeydi bulunduğum il kaç kere üst baş değiştik
Evet maşallah kilosu baya öndeDoktora gittim bugün. Çalışamaz raporu almak için. En son 26+0 da gitmiştim. 32+0 da bebek 2480 gram olmuş. 2,5 hafta önde gidiyormuş. Bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilmiyorum. Doktor da yorum yapmadı. Çarşamba günü perinatolog ile randevum var. Bakalım o ne diyecek.
Kilosu çok iyi masaallahDoktora gittim bugün. Çalışamaz raporu almak için. En son 26+0 da gitmiştim. 32+0 da bebek 2480 gram olmuş. 2,5 hafta önde gidiyormuş. Bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilmiyorum. Doktor da yorum yapmadı. Çarşamba günü perinatolog ile randevum var. Bakalım o ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?