Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Vallaa şuan bile olmuyor ama eşim için huzurum bozulmasın diye sustum hep işte ama bu konuda sölemeseydm daha çok huzurum bozulacaktı rahat edemedkçe eşime sarcaktım bu sefer. Bide kızları arasada onları da Bi güzel halletsem iyice rahatlıcam

Canım ben kilo verdim.
Bebeğin kilosu iyi maşallah.
Zamanında depolarımizı iyi doldurmuşuz demekki öyle düşünme bence

Hepinize teşekkür ederim en son gittiğimde kilosu gayet iyi demişti doktor zaten ama yine de endişeleniyor insan
Kordon kanini da eşimin babasinda kullanabilir miyiz lösemi hastası olduğunu öğrendik. Henüz doktoruyla görüşemedik bu tür hastalıklarda kullanılıyormuş

Ğ

Üzülme canım ya o gün doktoru dinledim doktor diyor 2500 kilo da normal 4 kilo da 2800 falan olsa yeter
Ya benim 4 aylık yiğenim var 2200 doğdu. Hastaneden çıktığında 2kgnun altındaydı ama hiç küvezde kalmadı. haftasını doldurduğu ve organları geliştiği için çıkardılar hemen. Öyle olacaksa dert etmem tabi. Organlarıyla alakalı problem olmasın sağlıkla gelsin kilosu mühim değil kuzum.

Ben şeker tedavisi görmeye başladığımda protein kaçağıyla ortaya çıkmıştı yani aslında protein tansiyon dna çok şekeri kontrol ettirir diye biliyorum ben yıllar geçti tabi üstünden süreci hatırlamıyorum ama protein kaçağı üzerine şeker için 1 yıl yoğun tedavi gördüm. Sen zaten son düzlüğe girdin hiç korkma hızlıca geçecek bitecek bebişleri iz büyüdü ve gelişti çok şükür

Ayyy canımsınız vallahiii hepiniz saolunn Allah razı olsun kafanızı şişirdm kp kp diye diye. İyiki varsınız hepinizzyokkk artık eski gelinn bu hamilelik cok değiştirdi beni hep susardım artık sölüyrm eşim bile şaşırıyor noldu sana diyeinmem artık kesnlkle bikere yaptık hatayı evimin tadını çıkarym artık

Selam kızlaaar, işteyim öğle arası sakinlik oldu az, bi bakayım kızlar napıyo dedim. Doğumlar falan her şeyler konuşulmuş geçmiş
Hafta sonu eşimle birlikte İzmir'de doğumuma girecek ebeden gebelik/doğum/emzirme/bebek bakımı konularında eğitim aldık. Tabii ikinci olduğundan çoğunu biliyordum, kitap falan da okuduk doktorum zorunlu tutuyor bir iki kitabı okumayı zaten. Ama yine de deneyimli birinden toplu olarak dinlemek ve aklıma geleni sorabilmek ve bunları yaparken kimsenin korkutucu anılarına ve doğum hikayelerine maruz kalmamak beni çok mutlu etti. Drama kısmı vardı, doğum canlandırmaları yapıldı cidden çok eğlenceliydi, gülerken doğuracaktım Sertifika verdiler bi deHani artık doğurabilirsiniz gibi oldu

az kaldı bakalım, heyecanlanıyorum

Kızlar bende bişey sorucam ya ben baby turco 1 numara bez almştm gecen gün konusu olmştu küçükmüş sanırım baby turco değiştirsem mi onu 2 numarayla bide büyük gelmesin gerçi benimkide tospikk olcak gibi ama 1 numarada da 2-6kg arası yazıyor kararsz kaldm

E c e canim ciger gelistirciden sonra bebegin kilo almasi yavasliyor diyorlar ,sen benden baya önce vurunmustun bi degisiklik oldumu bu konuda
Kuzum ben 1-2 Mayıs’ta vurulduğumda bebiş 900 gramdı.
27 Mayısta tekrar doktora gittiğimde 1550 gram olmuştu. Düşün yani tam bir ay dolmadan 600 gramdan fazla almış.
Bana böyle bir etkisi olmadı yani.

E c e canim ciger gelistirciden sonra bebegin kilo almasi yavasliyor diyorlar ,sen benden baya önce vurunmustun bi degisiklik oldumu bu konuda
Ciger gelistirici vuruldugumda 31+3 dum 1700 du kilosu 33+3 de gittim 2250 olmustu bence yavaslama olmadi

Güneş benim evden doğuyor saat 2 den sonra salon saunaya dönüyor en serin yer ebeveyn banyosu doğum sonrası orda oturmayı planlıyorum
Hayalimdeki Ev. Ben çok üşürüm malesef evimiz hiç güneş almıyor yazın bile serin . Hele kışın kutup sanki kalorifer cayır cayır yansa da ısınmıyor ev

Bankaların yetkilileri oluyor her şehirde bi arayıp sor istersen Rabbim şifa versin
Bizim ev de öyle sabahtan başlıyor batana kadar evin içinde güneş kışın iyi de yazın durulmuyor ben şimdi parklara bahçelere atıyorum kendimi
Yok canım ya çok boğucu oluyor dün 36 derecedeydi bulunduğum il kaç kere üst baş değiştik

Doktora gittim bugün. Çalışamaz raporu almak için. En son 26+0 da gitmiştim. 32+0 da bebek 2480 gram olmuş. 2,5 hafta önde gidiyormuş. Bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilmiyorum. Doktor da yorum yapmadı. Çarşamba günü perinatolog ile randevum var. Bakalım o ne diyecek.

Evet maşallah kilosu baya önde

Kilosu çok iyi masaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…