- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.101
Bence iyi bir şey çünkü erken bile doğsa maşallah kilosu gayet iyi .40.haftasini doldurup bu kiloda olmayan bebekler var .Doktora gittim bugün. Çalışamaz raporu almak için. En son 26+0 da gitmiştim. 32+0 da bebek 2480 gram olmuş. 2,5 hafta önde gidiyormuş. Bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilmiyorum. Doktor da yorum yapmadı. Çarşamba günü perinatolog ile randevum var. Bakalım o ne diyecek.
Canim cok tesekkur ederimm. Evet epiduralden kaynaklaniyor yapilirken acilan delikten omurga sivisi kacagi olabiliyor malesef benim ve arkadaslarimin basina geldi.
Kuzum ben 1-2 Mayıs’ta vurulduğumda bebiş 900 gramdı.
27 Mayısta tekrar doktora gittiğimde 1550 gram olmuştu. Düşün yani tam bir ay dolmadan 600 gramdan fazla almış.
Bana böyle bir etkisi olmadı yani.
Iyi bari kizlar , dedim artik yavas almaya basliyorlar kiloyu bide igneden etkilenmesin yavrum dedimCiger gelistirici vuruldugumda 31+3 dum 1700 du kilosu 33+3 de gittim 2250 olmustu bence yavaslama olmadi
İnşallah korktuğun çıkmaz. Bizim bebeğin de kafası 2 hafta önde gidiyor ama 34+3 de 2300 geldi .İnşallah hiçbir şey çıkmayacakE Ekbl56yildizsavascisi S Sebepsizk
Kızla benim bebeğime detaylı ultrasonda ventrikül genişliği teşhisi konuşmuştu. O yüzden gelişiminin önde olması, kafasının büyük olması beni aşırı endişelendiriyor. Perinatolog 32. Haftada durumu netleşir demişti. O yüzden çarşamba günü benim için çok önemli. Bu kadar kilolu olması korkutuyor beni.
Mesela bende epidural ne bel agrisi nede bas ağrısı yapmıştıGeçmiş olsun.
Benimle aynı sene doğum yapan bir arkadaşım spinal sezaryen sonrası uzun süre başağrısı çekmişti.
Bu biraz şans işi galiba. Çünkü bir çok kişi aynı yöntemlerle doğum yapıyor ama herkese aynı yan etkiyi göstermiyor
Bende dondurma sevmediğim için karpuz içim dışım karpuz olduDeli gibi dondurma yiyorum ,çünkü baska bisey yuregimi bu denli sogutmuyor
Yok canım kendini bu denli strese sokma , onca yoldan geçtik Allah’ın izniyle de kucağımıza alacağız inşAllahE Ekbl56yildizsavascisi S Sebepsizk
Kızla benim bebeğime detaylı ultrasonda ventrikül genişliği teşhisi konuşmuştu. O yüzden gelişiminin önde olması, kafasının büyük olması beni aşırı endişelendiriyor. Perinatolog 32. Haftada durumu netleşir demişti. O yüzden çarşamba günü benim için çok önemli. Bu kadar kilolu olması korkutuyor beni.
Dondurma sevilmezmi yavBende dondurma sevmediğim için karpuz içim dışım karpuz oldu
Kilosu dışında baş çevresi de ileride mi? Ya da ne kadar ileride? İns korktuğunuz hiçbir şey başınıza gelmez. Çarşamba günü de güzel haberlerle dönersinizE Ekbl56yildizsavascisi S Sebepsizk
Ben şekeri azaltmıştım kilo verdiğim dönemde şimdi bana aşırı tatlı geliyo meyveli soda bile soğuk değilse içemiyorumDondurma sevilmezmi yav
Algidanin buzdolabini eve attiracam az kaldi
Yıllardır yemedigim kadar karpuz yiyorumBende dondurma sevmediğim için karpuz içim dışım karpuz oldu
Ah canım önde olsa sıkıntı geride olsa sıkıntı ins diğer kontrolün de hersey çok güzel olur Allah yardımcın olsun hayırlısıyla kucağımıza alsaydık sürekli yüreğimiz ağzımızdaE Ekbl56yildizsavascisi S Sebepsizk
Solunum cihazindan ciktiysa gerisi de gelecektir.İyi canım çok şükür genel durumu iyiymiş solunum cihazdan ayrılmıştı kilo vermişti bugün tekrar almaya başlamış 960 gram oldu 1 kiloyu daha göremedik inşallah artık almaya devam eder
Bende ağrı yapmadı ama bir başka arkadaşımda çok ağrı oldu. doktor ağrı kesici ve kahve önerdi, bir kaç gün çekti.Geçmiş olsun.
Benimle aynı sene doğum yapan bir arkadaşım spinal sezaryen sonrası uzun süre başağrısı çekmişti.
Bu biraz şans işi galiba. Çünkü bir çok kişi aynı yöntemlerle doğum yapıyor ama herkese aynı yan etkiyi göstermiyor
Benim bebişin de karın çevresi 10 gün geriydi hep. Her gün deli gibi kaşar, badem,ceviz, muz yedim ve çok et tükettim. 1 haftaya düştü şimdi. Tavsiye ederim. Ama minyon olacak bizimkiler1700 Gr olmuşuz kızlar. Bel çevresi hala 10 gün geriden geliyor. Galiba grubun en ufak bebeğini doğuracağım.
Vallahi çok sevindim, herkesin evi barkı ayrı olsun, uzak da değilsiniz hem. İçinden geleni de söyle sana stres sıkıntı olmasın şu an en önemli şeyler sen ve bebeğinAyyy canımsınız vallahiii hepiniz saolunn Allah razı olsun kafanızı şişirdm kp kp diye diye. İyiki varsınız hepinizzyokkk artık eski gelinn bu hamilelik cok değiştirdi beni hep susardım artık sölüyrm eşim bile şaşırıyor noldu sana diye inmem artık kesnlkle bikere yaptık hatayı evimin tadını çıkarym artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?