Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bence iyi bir şey çünkü erken bile doğsa maşallah kilosu gayet iyi .40.haftasini doldurup bu kiloda olmayan bebekler var .

Canim cok tesekkur ederimm . Evet epiduralden kaynaklaniyor yapilirken acilan delikten omurga sivisi kacagi olabiliyor malesef benim ve arkadaslarimin basina geldi.

Geçmiş olsun.
Benimle aynı sene doğum yapan bir arkadaşım spinal sezaryen sonrası uzun süre başağrısı çekmişti.
Bu biraz şans işi galiba. Çünkü bir çok kişi aynı yöntemlerle doğum yapıyor ama herkese aynı yan etkiyi göstermiyor

Kuzum ben 1-2 Mayıs’ta vurulduğumda bebiş 900 gramdı.
27 Mayısta tekrar doktora gittiğimde 1550 gram olmuştu. Düşün yani tam bir ay dolmadan 600 gramdan fazla almış.
Bana böyle bir etkisi olmadı yani.
Ciger gelistirici vuruldugumda 31+3 dum 1700 du kilosu 33+3 de gittim 2250 olmustu bence yavaslama olmadi
Iyi bari kizlar , dedim artik yavas almaya basliyorlar kiloyu bide igneden etkilenmesin yavrum dedim

E Ekbl56 yildizsavascisi S Sebepsizk

Kızla benim bebeğime detaylı ultrasonda ventrikül genişliği teşhisi konuşmuştu. O yüzden gelişiminin önde olması, kafasının büyük olması beni aşırı endişelendiriyor. Perinatolog 32. Haftada durumu netleşir demişti. O yüzden çarşamba günü benim için çok önemli. Bu kadar kilolu olması korkutuyor beni.

İnşallah korktuğun çıkmaz. Bizim bebeğin de kafası 2 hafta önde gidiyor ama 34+3 de 2300 geldi .İnşallah hiçbir şey çıkmayacak

Mesela bende epidural ne bel agrisi nede bas ağrısı yapmıştı

Aslinda bana yapilan sezeryandaki uyuşma dozu gibi degildi hafifti sanki

Yok canım kendini bu denli strese sokma , onca yoldan geçtik Allah’ın izniyle de kucağımıza alacağız inşAllah
Benim bebişte kilolu , önde gidiyor ama kafaya takınca inan insanın uykusu kaçıyor .
Zaten 30’a 34’e kadar olan tüm olumsuz olgular sonradan iyileşme gösterip kapanıyor .
Ayriyetten araştırıp da moralini bozma , sevinçli güzel haberler alırsın inşAllah

Kilosu dışında baş çevresi de ileride mi? Ya da ne kadar ileride? İns korktuğunuz hiçbir şey başınıza gelmez. Çarşamba günü de güzel haberlerle dönersiniz

Ah canım önde olsa sıkıntı geride olsa sıkıntı ins diğer kontrolün de hersey çok güzel olur Allah yardımcın olsun hayırlısıyla kucağımıza alsaydık sürekli yüreğimiz ağzımızda

İyi canım çok şükür genel durumu iyiymiş solunum cihazdan ayrılmıştı kilo vermişti bugün tekrar almaya başlamış 960 gram oldu 1 kiloyu daha göremedik inşallah artık almaya devam eder
Solunum cihazindan ciktiysa gerisi de gelecektir.
Sizin savasciniz da simdiden sonra toparlamaya başlayacak.
Rabbim yaninizda olsun, bebeğinizi korusun. Tez zamanda kucaklayıp evinize götürün inşallah.

Bende ağrı yapmadı ama bir başka arkadaşımda çok ağrı oldu. doktor ağrı kesici ve kahve önerdi, bir kaç gün çekti.

Sezaryen olacak arkadaşlara not bırakayım, insan farkında olmadan kendini çok kasabiliyor ve gerginlikten ağrı yaşanabiliyor. Mesela benim omuzlarımdan biri dayanamayacağım kadar çok ağrımaya başladı, kendi halimle kalsam günümü zehir ederdi herhalde ama yanımda deneyimli bir arkadaşım ziyarete gelmişti ve sen kendini kasmışsındır diyip masaj yaptı yarım saat falan. Cidden birden kesildi, masajın manevi yanı da iyi geliyor tabii. Her baş ağrısını spinale epidurale bağlamayın, önce gevşemeye rahatlamaya bakın, masaj yaptırın eşinize annenize.. hepimizin korkuları var elbet, insan geriliyor.

1700 Gr olmuşuz kızlar. Bel çevresi hala 10 gün geriden geliyor. Galiba grubun en ufak bebeğini doğuracağım.
Benim bebişin de karın çevresi 10 gün geriydi hep. Her gün deli gibi kaşar, badem,ceviz, muz yedim ve çok et tükettim. 1 haftaya düştü şimdi. Tavsiye ederim. Ama minyon olacak bizimkiler

Vallahi çok sevindim, herkesin evi barkı ayrı olsun, uzak da değilsiniz hem. İçinden geleni de söyle sana stres sıkıntı olmasın şu an en önemli şeyler sen ve bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…