Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Çok teşekkür ederim canım. İnşallah dediğin gibi olur.

Kilosu dışında baş çevresi de ileride mi? Ya da ne kadar ileride? İns korktuğunuz hiçbir şey başınıza gelmez. Çarşamba günü de güzel haberlerle dönersiniz
Genel olarak toplamda 2.5 hafta öndeymiş. Beni asıl korkutan başının önde olması. Aklıma bir milyon tane kötü senaryo geliyor.

Normalde kendimi çok güzel teselli eden biriyim ama bu konu o kadar hassas ki üzülmeden edemiyorum.

Amin canım. Tüp bebek olmasa erken döllenme derdim ama o da değil. Bakalım artık. Hayırlıyla sağlıkla doğsun bebeklerimiz.

Kilosu dışında baş çevresi de ileride mi? Ya da ne kadar ileride? İns korktuğunuz hiçbir şey başınıza gelmez. Çarşamba günü de güzel haberlerle dönersiniz
benimkinde bir sıkıntı yok sadece kafası büyükmüş :) maalesef 0 sıkıntılı hamilelik çok nadir oluyor .ya başında ya sonunda insan bir şeyler yaşıyor .bir de bende bebek leğen kemiğimde .internete kalsa 2 ile 4 hafta arasında doğması gerekiyor .ama doktorum bir şey demedi aksine 2 hafta sonraki randevuda tarihe karar verin artık dedi. demekki dedim sonradan böyle bir riskim yok boşuna evham yapmışım :)

Anca uyanmıştım sabah gecelerdeyix hep gecede tek kalıyom buralarda

Dün eşimle biraz ağız münakaşası yaşadık gece uyuyamadım o tabi çok güzel uyudu
Bende anca o saatte uyandım gece sabahlayınca
Bekle bir aya kalmaz hepimiz sabahlarız

Buzdolabını temizlemem lazım
Biri bana enerji yollasın

Galiba ben de bu yaz dondurmanın dibine vurucam. Aklıma ilk seçenek olarak hep dondurma geliyor

Hamileyken bol bol yiyeyim bari. Doğumdan sonra süt ürünlerine ara verdiriyor doktor
Birde ,bebeğe sütunden soguk gecer diye yeme diyenler olur bana en iyisi simdi b.kunu cikarana kadar yemek

Anca uyanmıştım sabah gecelerdeyix hep gecede tek kalıyom buralarda

Dün eşimle biraz ağız münakaşası yaşadık gece uyuyamadım o tabi çok güzel uyudu
Bende anca o saatte uyandım gece sabahlayınca
Ayy bazen oluyor öyle şeyler malesef biz kendimizi uzdugumuzle kalıyoruz bak ne güzelde uyumuş eşin kadınlar olarak kafamıza takıyoruz cok onlar bizim gibi değiller hiç.bosver duzelirsiniz

Kızlar benim geçen kafası 1 ay önde çıktı ben 32 haftalıkken. Bebeğin kafası 36 haftalık çıktı , buda ilerde iri bi bebek olduğu anlamını taşıyomuş
Yani bence şimdi ileride veya geride diye takılıp üzülmeyin. Her gittinizde haftaları birbirine yaklaşıcaklk ölçümlerin şuan gelişim evresinde boşuna üzülüp strese sokmayın kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…