- 16 Mayıs 2022
- 498
- 1.373
- 43
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.121
Deli gibi dondurma yiyorum ,çünkü baska bisey yuregimi bu denli sogutmuyor
Anca uyanmıştım sabahOooo hanımağa günaydın
Nerelerdesin ya
Dün eşimle biraz ağız münakaşası yaşadık gece uyuyamadım o tabi çok güzel uyuduGüzel uyuyorsun he yasiyorsun bu hayatı
Sen bu aralar duygusal bi ponçiksinAranızda sürekli ağlamak isteyen bir tek benim galiba
Çok teşekkür ederim canım. İnşallah dediğin gibi olur.Yok canım kendini bu denli strese sokma , onca yoldan geçtik Allah’ın izniyle de kucağımıza alacağız inşAllah
Benim bebişte kilolu , önde gidiyor ama kafaya takınca inan insanın uykusu kaçıyor .
Zaten 30’a 34’e kadar olan tüm olumsuz olgular sonradan iyileşme gösterip kapanıyor .
Ayriyetten araştırıp da moralini bozma , sevinçli güzel haberler alırsın inşAllah
Genel olarak toplamda 2.5 hafta öndeymiş. Beni asıl korkutan başının önde olması. Aklıma bir milyon tane kötü senaryo geliyor.Kilosu dışında baş çevresi de ileride mi? Ya da ne kadar ileride? İns korktuğunuz hiçbir şey başınıza gelmez. Çarşamba günü de güzel haberlerle dönersiniz
Deli gibi dondurma yiyorum ,çünkü baska bisey yuregimi bu denli sogutmuyor
Amin canım. Tüp bebek olmasa erken döllenme derdim ama o da değil. Bakalım artık. Hayırlıyla sağlıkla doğsun bebeklerimiz.Ah canım önde olsa sıkıntı geride olsa sıkıntı ins diğer kontrolün de hersey çok güzel olur Allah yardımcın olsun hayırlısıyla kucağımıza alsaydık sürekli yüreğimiz ağzımızda
benimkinde bir sıkıntı yok sadece kafası büyükmüş :) maalesef 0 sıkıntılı hamilelik çok nadir oluyor .ya başında ya sonunda insan bir şeyler yaşıyor .bir de bende bebek leğen kemiğimde .internete kalsa 2 ile 4 hafta arasında doğması gerekiyor .ama doktorum bir şey demedi aksine 2 hafta sonraki randevuda tarihe karar verin artık dedi. demekki dedim sonradan böyle bir riskim yok boşuna evham yapmışım :)Kilosu dışında baş çevresi de ileride mi? Ya da ne kadar ileride? İns korktuğunuz hiçbir şey başınıza gelmez. Çarşamba günü de güzel haberlerle dönersiniz
aklıma düşürdünüz ya .içim de ne yanıyordu .Galiba ben de bu yaz dondurmanın dibine vurucam. Aklıma ilk seçenek olarak hep dondurma geliyor
Hamileyken bol bol yiyeyim bari. Doğumdan sonra süt ürünlerine ara verdiriyor doktor
Bekle bir aya kalmaz hepimiz sabahlarızAnca uyanmıştım sabahgecelerdeyix hep gecede tek kalıyom buralarda
Dün eşimle biraz ağız münakaşası yaşadık gece uyuyamadım o tabi çok güzel uyudu
Bende anca o saatte uyandım gece sabahlayınca
Ben deeeAranızda sürekli ağlamak isteyen bir tek benim galiba
amin canım sağol hepimize insallahBendede ara ara oluyor doktora söyledim normal sık olursa gel dedi ikiz daha zordur Allah yardım etsin
Birde ,bebeğe sütunden soguk gecer diye yeme diyenler olur bana en iyisi simdi b.kunu cikarana kadar yemekGaliba ben de bu yaz dondurmanın dibine vurucam. Aklıma ilk seçenek olarak hep dondurma geliyor
Hamileyken bol bol yiyeyim bari. Doğumdan sonra süt ürünlerine ara verdiriyor doktor
Aminnnn Allah razı olsun inşallahSolunum cihazindan ciktiysa gerisi de gelecektir.
Sizin savasciniz da simdiden sonra toparlamaya başlayacak.
Rabbim yaninizda olsun, bebeğinizi korusun. Tez zamanda kucaklayıp evinize götürün inşallah.
Canim sen nasilsin hep bebegi soruyoruz , seninde rahatin yerindemi dikislerin iyilestimi ,kalbindede sıkıntı vardiAminnnn Allah razı olsun inşallah
Ayy bazen oluyor öyle şeyler malesefAnca uyanmıştım sabahgecelerdeyix hep gecede tek kalıyom buralarda
Dün eşimle biraz ağız münakaşası yaşadık gece uyuyamadım o tabi çok güzel uyudu
Bende anca o saatte uyandım gece sabahlayınca
Genel olarak toplamda 2.5 hafta öndeymiş. Beni asıl korkutan başının önde olması. Aklıma bir milyon tane kötü senaryo geliyor.
Normalde kendimi çok güzel teselli eden biriyim ama bu konu o kadar hassas ki üzülmeden edemiyorum.
benimkinde bir sıkıntı yok sadece kafası büyükmüş :) maalesef 0 sıkıntılı hamilelik çok nadir oluyor .ya başında ya sonunda insan bir şeyler yaşıyor .bir de bende bebek leğen kemiğimde .internete kalsa 2 ile 4 hafta arasında doğması gerekiyor .ama doktorum bir şey demedi aksine 2 hafta sonraki randevuda tarihe karar verin artık dedi. demekki dedim sonradan böyle bir riskim yok boşuna evham yapmışım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?