- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.141
Aynennn sabahlarız kesinBekle bir aya kalmaz hepimiz sabahlarız
Buzdolabını temizlemem lazım
Biri bana enerji yollasın
Yine tevekkül et öyle olupda doğduğu zaman gayet normal sağlıklı oluyorlar. İnşaallah sağlıkla kucağına alırsınGenel olarak toplamda 2.5 hafta öndeymiş. Beni asıl korkutan başının önde olması. Aklıma bir milyon tane kötü senaryo geliyor.
Normalde kendimi çok güzel teselli eden biriyim ama bu konu o kadar hassas ki üzülmeden edemiyorum.
Yok allahdan sabah işe gitmiş msj atmış hemen düzeldideAyy bazen oluyor öyle şeyler malesefbiz kendimizi uzdugumuzle kalıyoruz bak ne güzelde uyumuş eşin kadınlar olarak kafamıza takıyoruz cok onlar bizim gibi değiller hiç.bosver duzelirsiniz
Sen nerdesin napıyosun canım yaaa gidebildin mi hastaneyeYine tevekkül et öyle olupda doğduğu zaman gayet normal sağlıklı oluyorlar. İnşaallah sağlıkla kucağına alırsın
Evett canım stres sıkıntı yorgunluk cok etkiliyor bebişleri gercektenVallahi çok sevindim, herkesin evi barkı ayrı olsun, uzak da değilsiniz hem. İçinden geleni de söyle sana stres sıkıntı olmasın şu an en önemli şeyler sen ve bebeğin
Ben sürekli uyumak uzanmak istiyorum.Aynennn sabahlarız kesin
Ayyyy bende evi hala kıpırtamıyorum kendimioffff biz çocuk doğunca napıcaz
Özel hastaneden alabilirsinKızlar çalışamaz raporunu cumartesi günü alabilir miyiz, bilgisi olan var mı?
Canım ağrılarım geçti gitmedim. Perşembe günü randevum var.Sen nerdesin napıyosun canım yaaa gidebildin mi hastaneye
Evet özel hastane , 2 hafta sonra p.tesi randevum vardı bari dedim bi kaç gün daha bekleyip çalışamaz raporu da alayım.Özel hastaneden alabilirsin
Sıcaklar o kadar bastırdı ki, çalışmak çok zor gerçekten.Evet özel hastane , 2 hafta sonra p.tesi randevum vardı bari dedim bi kaç gün daha bekleyip çalışamaz raporu da alayım.
Ne kadar geç o kadar iyi,son 1 ay kala da evde dinlenirim
Aynı kafana bakma bizde aynı şekilizzzz ağırlaştıkça insan kalkamıyo cidden eşlerdr biraz çekicek napalımmmBen sürekli uyumak uzanmak istiyorum.
Elimi birşeye atmak istemiyorum.
Gelen gidenim yok kapımı çalan yok.
Ama insanın içi rahat etmiyor.
Eşim çok titiz ama oda birşey demiyor. Dün gece biraz mızmızlandı ben birşey demedim.
Elimde değil kalkamıyorum ağırlaştım. Teöbelleştim de buda doğru.
Aaaaa iyi neyseki gelmiş kontrol zamanı, aman sakın unutma bi kağıda yazzzz almanca şekilde konuşamassan onlara göster anlar ynına yazar belkideCanım ağrılarım geçti gitmedim. Perşembe günü randevum var.
Bakalım ultrasona girince bilmediklerimi soracağım. Kilosu ne kadar bilmiyorum
Boyu ne kadar bilmiyorum
Normal doğum mu sezeryan mı bilmiyorum
Bunları soracağım.
Kızımda sezeryan oldum.
Hamile kaldığım zaman kzım 9 aylık iidi.
Şimdi 1 bucuk yılı geçti.
Burası Türkiye gibi değil.
Normal doğum olma ihtimalim var imiiş
Ahhhh allah kolaylık versin cidden yaSıcaklar o kadar bastırdı ki, çalışmak çok zor gerçekten.
Ben çalışabilir aldım geçen hafta 30 hazirana kadar devam
Akıllı bebişler yaaa maşallh yaaa pzarı bilip gelmiyolar , pazartesi geliyolarHaziran annelerinden 2 kisi doguruyor
Tek tesellim 17sinden sonra okula gidilmeyecek sanırımAhhhh allah kolaylık versin cidden ya
Şeker ölçümleriniz nasıl gidiyor ondan kaynaklı mı bir itildik varmışKızlar benim geçen kafası 1 ay önde çıktı ben 32 haftalıkken. Bebeğin kafası 36 haftalık çıktı , buda ilerde iri bi bebek olduğu anlamını taşıyomuş
Yani bence şimdi ileride veya geride diye takılıp üzülmeyin. Her gittinizde haftaları birbirine yaklaşıcaklk ölçümlerin şuan gelişim evresinde boşuna üzülüp strese sokmayın kendinizi
Ne güzel öğretmen bakkk çocukları düşünüp son güne kadar gidiyosun,Tek tesellim 17sinden sonra okula gidilmeyecek sanırımson 3 hafta yani
Ölçüyorum 2 günde bir bi sıkıntım yok şekerde hepsi düzgün çıktı, büyük ihtimalle genetik diye düşünüyorum, zaten doktorda kötü birşey değil demişti zamanla diğer ölçümlerle tamamlar gününü dedi..Şeker ölçümleriniz nasıl gidiyor ondan kaynaklı mı bir itildik varmış
Ne güzel öğretmen bakkk çocukları düşünüp son güne kadar gidiyosun,Yeminle pazara zor gidiyorum artık bide okula gidicen, çocuklarla uğraşıcan flnnn yolu var , okulu çekmesi var
Bende size akıl danışmak için girmiştim vallahi. Hipertansiyon çıktı kalpte bi takim sıkıntılar var büyüme yetmezlik filan çıktı akcigerlerimde sönme basladi ilaç kullanıyorum süte zararı olmayan hepsi birbirini tetikliyor stresle neredeyse 3 günde bir acile kaldırılıyorum. Şimdide mastit oldum son 1 haftadır bide onla uğraşıyorum sürekli kaşınma var ve süt sagdiktan sonra çok acı çekiyorum göğüslerim çok acıyor sızlıyor sağ göğüsüm çok sert napmaliyim bunun için ben bi türlü geçmiyor dikislerim iyi şükür ama idrar yollarında enfeksiyon var aşırı koku değişik akintilar anlicaginiz başıma gelmeyen kalmadıCanim sen nasilsin hep bebegi soruyoruz , seninde rahatin yerindemi dikislerin iyilestimi ,kalbindede sıkıntı vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?