Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Allah razı olsun canım.
Doktora diyeceğim yaa bir kağıda yaz. Yada eşimi arayayım ona anlat diyeceğim. Anlamadığım yerde.

Sıcaklar o kadar bastırdı ki, çalışmak çok zor gerçekten.
Ben çalışabilir aldım geçen hafta 30 hazirana kadar devam
öyle valla sıcaklar fena arada bir de bel ağrısı ekleniyor.Sürekli oturmak yoruyo artık.
ben de geçen p.tesi aldım 18 in de de çıkayım diyorum,doğum da 18 temmuz gözüküyor ,biraz da evde takılayım

ama evde de sıkılmaktan korkuyorum

Selam kizlar bugun devlete kontrole gittim maksat tahlil vs vermek tostik hanım 45 cm 2303 gr olmus baş asagi pozisyondaymis hatta sezeryan kesi yerimden bakti tam kafasina suyu flan hersyi cok iymis devlette dogurmayacagim ama yinede gün sordum önümüzdeki hafta gel sana gün verelim dedi ama hersey yolunda sancin yok 39 dan onceye gun vermem dedi yani 39 haftada 5.6 temmuza flan geliyor ben 23 haziranlardan bahsederken payima dusene bak neyse esas 8 haziranda kendi doktorum ne diyecek bakalm kesin oda 39 bekletir napalim saglik olsun yeterki erken dogurmak kaderimde yok

Çocuk olayı çok ayrı bir olay, anlıyorum sizi ins güzel haberler duyun ve boşuna takmışım deyin

Kafa dinle keyif yap gez tadını çıkar

İnternete hic bakmamak lazım zaten tam bir çöplük
Baş buyuklugu genetik de olabilir sonuçta bu ense kalınlığı gibi bir olay değil. Dr larimiza güveneceğiz

Allah razı olsun canım.
Doktora diyeceğim yaa bir kağıda yaz. Yada eşimi arayayım ona anlat diyeceğim. Anlamadığım yerde.
Yani yaaaa öyle yap yada dediğim gibi , kağıda yaz, 5- larına kilosunu boyunu sana yazdın anlamassan , okadar gitmemişsin onuda yapıversinler artık Yurt dışına hiç bizlik değil hastane konusunda cidden

Maşallah

Devlet hastanesi sanirim öyle kafaya gore gün vermez :) son dakika. Yani doğumun başlayacak

Ayy neler okudum oyle ,cok üzüldüm canım bu saydiklarin gercekten kolay degil rabbim şifani versin bir an evel insallah ,lutfen stres yapma artik lohusalikta 40 gün cok önemli derler işte bu yuzden iyi bakilmali lohusaya artik iyi düşün bebeginedee sanada şifanizi versin rabbim insallah

Allahım şifa versin tabi bebişin peşinde dolanırken kendine bakamadın çok geçmiş olsun

Ben hemen aklindakileri yanitliyim

Kiloyu yaklasik soyluyorlar oda farkli olabiliyor zaten

Boyu asla demediler bana yasal degilmis Ilk kez duyuyorum.

Sen normal mi istiyorsun sezaryen mi?

Senin ne istedigin onemli kimse seni biseye zorlayamaz.

Hastaneye kayit oldun mu?

En son gittiğinde kaç haftalık ve kaç kiloydu canım

mastit çok sık görülür merak etme. sıcak su torbası, sıcak havlu uygulamaları ve masaj iyi gelirdi bana. bir de sık sağım. Rahatlamak için masajı eşine yaptırman da iyi gelir. insan kendi kendine uğraşırken daha çok stres oluyor, kolları ağrıyor. Sonradan başkalarından soğuk uygulamaların da iyi geldiğini duydum ama ben denemedim.
çok geçmiş olsun. akciğer probleminin nedeni veya evveliyatı var mı?

Canım ben normal doğum istiyorum. Bakanım yok kuçuk kızım var.
Sezeryan olur isem çekecek çilem çok.
Dediğin gibi normal doğum yada sezeryan olamak bana bağlı ise bu çok iyi.
Hastaneye kayıt olmadım.
Çünkü en son bir ay önce gittim doktora. Büyük ihtimal ile bu perşembe bana kağıt verir hastaneye kayıt ol diye.
Boyunu söylüyorlar mı bilmiyorum.
Sen kayıt oldun mu hastaneye.
Değerli bilgiler için teşekkür ederim canım Allah razı olsun senden

Benimde kimsem yok. Ve hic bir cocugumda olmadi Sezaryen yapicam ben. Evet kayit oldum benimde persembe terminim var drda. Drdan überweisung al hastaneye kayit ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…