- 25 Şubat 2020
- 2.730
- 3.411
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.161
Allah razı olsun canım.Aynı kafana bakma bizde aynı şekilizzzz ağırlaştıkça insan kalkamıyo cidden eşlerdr biraz çekicek napalımmmBen geçen hafta temizlik yapıcaktım hiç yapamadan geçti
Aaaaa iyi neyseki gelmiş kontrol zamanı, aman sakın unutma bi kağıda yazzzz almanca şekilde konuşamassan onlara göster anlar ynına yazar belkide
Sezeryandan sonra sezeryandan sonra normal doğum oluyo he orda, iyiymiş sen nasıl istersen gönlündne nasıl geçiyorsa o olsun kesinlikleee
öyle valla sıcaklar fena arada bir de bel ağrısı ekleniyor.Sürekli oturmak yoruyo artık.Sıcaklar o kadar bastırdı ki, çalışmak çok zor gerçekten.
Ben çalışabilir aldım geçen hafta 30 hazirana kadar devam
Çocuk olayı çok ayrı bir olay, anlıyorum siziGenel olarak toplamda 2.5 hafta öndeymiş. Beni asıl korkutan başının önde olması. Aklıma bir milyon tane kötü senaryo geliyor.
Normalde kendimi çok güzel teselli eden biriyim ama bu konu o kadar hassas ki üzülmeden edemiyorum.
Kafa dinle keyif yap gez tadını çıkaröyle valla sıcaklar fena arada bir de bel ağrısı ekleniyor.Sürekli oturmak yoruyo artık.
ben de geçen p.tesi aldım 18 in de de çıkayım diyorum,doğum da 18 temmuz gözüküyor ,biraz da evde takılayım
ama evde de sıkılmaktan korkuyorum
İnternete hic bakmamak lazım zatenbenimkinde bir sıkıntı yok sadece kafası büyükmüş :) maalesef 0 sıkıntılı hamilelik çok nadir oluyor .ya başında ya sonunda insan bir şeyler yaşıyor .bir de bende bebek leğen kemiğimde .internete kalsa 2 ile 4 hafta arasında doğması gerekiyor .ama doktorum bir şey demedi aksine 2 hafta sonraki randevuda tarihe karar verin artık dedi. demekki dedim sonradan böyle bir riskim yok boşuna evham yapmışım :)
Yani yaaaa öyle yap yada dediğim gibi , kağıda yaz, 5- larına kilosunu boyunu sana yazdın anlamassan , okadar gitmemişsin onuda yapıversinler artıkAllah razı olsun canım.
Doktora diyeceğim yaa bir kağıda yaz. Yada eşimi arayayım ona anlat diyeceğim. Anlamadığım yerde.
Menopoz provasiSicak basma ,hararet, ter boşalması
Evet evetTek tesellim 17sinden sonra okula gidilmeyecek sanırımson 3 hafta yani
MaşallahSelam kizlar bugun devlete kontrole gittim maksat tahlil vs vermektostik hanım 45 cm 2303 gr olmus baş asagi pozisyondaymis hatta sezeryan kesi yerimden bakti tam kafasina suyu flan hersyi cok iymis devlette dogurmayacagim ama yinede gün sordum önümüzdeki hafta gel sana gün verelim dedi ama hersey yolunda sancin yok 39 dan onceye gun vermem dedi yani 39 haftada 5.6 temmuza flan geliyor ben 23 haziranlardan bahsederken payima dusene bak neyse esas 8 haziranda kendi doktorum ne diyecek bakalm kesin oda 39 bekletir napalim saglik olsun yeterki erken dogurmak kaderimde yok
Ayy neler okudum oyle ,cok üzüldüm canım bu saydiklarin gercekten kolay degil rabbim şifani versin bir an evel insallah ,lutfen stres yapma artik lohusalikta 40 gün cok önemli derler işte bu yuzden iyi bakilmali lohusaya artik iyi düşün bebeginedee sanada şifanizi versin rabbim insallahBende size akıl danışmak için girmiştim vallahi. Hipertansiyon çıktı kalpte bi takim sıkıntılar var büyüme yetmezlik filan çıktı akcigerlerimde sönme basladi ilaç kullanıyorum süte zararı olmayan hepsi birbirini tetikliyor stresle neredeyse 3 günde bir acile kaldırılıyorum. Şimdide mastit oldum son 1 haftadır bide onla uğraşıyorum sürekli kaşınma var ve süt sagdiktan sonra çok acı çekiyorum göğüslerim çok acıyor sızlıyor sağ göğüsüm çok sert napmaliyim bunun için ben bi türlü geçmiyor dikislerim iyi şükür ama idrar yollarında enfeksiyon var aşırı koku değişik akintilar anlicaginiz başıma gelmeyen kalmadı
Allahım şifa versin tabi bebişin peşinde dolanırken kendine bakamadın çok geçmiş olsunBende size akıl danışmak için girmiştim vallahi. Hipertansiyon çıktı kalpte bi takim sıkıntılar var büyüme yetmezlik filan çıktı akcigerlerimde sönme basladi ilaç kullanıyorum süte zararı olmayan hepsi birbirini tetikliyor stresle neredeyse 3 günde bir acile kaldırılıyorum. Şimdide mastit oldum son 1 haftadır bide onla uğraşıyorum sürekli kaşınma var ve süt sagdiktan sonra çok acı çekiyorum göğüslerim çok acıyor sızlıyor sağ göğüsüm çok sert napmaliyim bunun için ben bi türlü geçmiyor dikislerim iyi şükür ama idrar yollarında enfeksiyon var aşırı koku değişik akintilar anlicaginiz başıma gelmeyen kalmadı
Nerelerdesin kiz senYine tevekkül et öyle olupda doğduğu zaman gayet normal sağlıklı oluyorlar. İnşaallah sağlıkla kucağına alırsın
gezme kısmı biraz zor ,bu sıcakta giyinip dışarı çıkmak zulüm gibi geliyo vallaKafa dinle keyif yap gez tadını çıkar
Ben hemen aklindakileri yanitliyimCanım ağrılarım geçti gitmedim. Perşembe günü randevum var.
Bakalım ultrasona girince bilmediklerimi soracağım. Kilosu ne kadar bilmiyorum
Boyu ne kadar bilmiyorum
Normal doğum mu sezeryan mı bilmiyorum
Bunları soracağım.
Kızımda sezeryan oldum.
Hamile kaldığım zaman kzım 9 aylık iidi.
Şimdi 1 bucuk yılı geçti.
Burası Türkiye gibi değil.
Normal doğum olma ihtimalim var imiiş
TırstımNerelerdesin kiz sen
En son gittiğinde kaç haftalık ve kaç kiloydu canım@ekeblad @yildizsavascisi @esra12
Kızla benim bebeğime detaylı ultrasonda ventrikül genişliği teşhisi konuşmuştu. O yüzden gelişiminin önde olması, kafasının büyük olması beni aşırı endişelendiriyor. Perinatolog 32. Haftada durumu netleşir demişti. O yüzden çarşamba günü benim için çok önemli. Bu kadar kilolu olması korkutuyor beni.
mastit çok sık görülür merak etme. sıcak su torbası, sıcak havlu uygulamaları ve masaj iyi gelirdi bana. bir de sık sağım. Rahatlamak için masajı eşine yaptırman da iyi gelir. insan kendi kendine uğraşırken daha çok stres oluyor, kolları ağrıyor. Sonradan başkalarından soğuk uygulamaların da iyi geldiğini duydum ama ben denemedim.Bende size akıl danışmak için girmiştim vallahi. Hipertansiyon çıktı kalpte bi takim sıkıntılar var büyüme yetmezlik filan çıktı akcigerlerimde sönme basladi ilaç kullanıyorum süte zararı olmayan hepsi birbirini tetikliyor stresle neredeyse 3 günde bir acile kaldırılıyorum. Şimdide mastit oldum son 1 haftadır bide onla uğraşıyorum sürekli kaşınma var ve süt sagdiktan sonra çok acı çekiyorum göğüslerim çok acıyor sızlıyor sağ göğüsüm çok sert napmaliyim bunun için ben bi türlü geçmiyor dikislerim iyi şükür ama idrar yollarında enfeksiyon var aşırı koku değişik akintilar anlicaginiz başıma gelmeyen kalmadı
Canım ben normal doğum istiyorum. Bakanım yok kuçuk kızım var.Ben hemen aklindakileri yanitliyim
Kiloyu yaklasik soyluyorlar oda farkli olabiliyor zaten
Boyu asla demediler bana yasal degilmisIlk kez duyuyorum.
Sen normal mi istiyorsun sezaryen mi?
Senin ne istedigin onemli kimse seni biseye zorlayamaz.
Hastaneye kayit oldun mu?
Benimde kimsem yok. Ve hic bir cocugumda olmadiCanım ben normal doğum istiyorum. Bakanım yok kuçuk kızım var.
Sezeryan olur isem çekecek çilem çok.
Dediğin gibi normal doğum yada sezeryan olamak bana bağlı ise bu çok iyi.
Hastaneye kayıt olmadım.
Çünkü en son bir ay önce gittim doktora. Büyük ihtimal ile bu perşembe bana kağıt verir hastaneye kayıt ol diye.
Boyunu söylüyorlar mı bilmiyorum.
Sen kayıt oldun mu hastaneye.
Değerli bilgiler için teşekkür ederim canım Allah razı olsun senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?