Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benimde kimsem yok. Ve hic bir cocugumda olmadi Sezaryen yapicam ben. Evet kayit oldum benimde persembe terminim var drda. Drdan überweisung al hastaneye kayit ol.
Alıcam inşaallah.
Canım sezeryan olmak senin tercihin mi keşke sezeryan olmasan
Bakanında yoksa.
Seni korkutmayayım ama zor kolay değil.
Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin sana kolaylaştırsın inşaallah.

Ben istedim canim. Oglumu normal yapmistim cok fenaydi. Sonra kizimi sezaryen istedim cok rahatti simdi yine istiyorum.

Almanya'da bir önceki doğumun sezaryen olması sezaryen endikasyonu değil sanırım. Yani çok önemli bir şey olmadıkça normal doğuma yönlendiriliyor. Almanya'da görev yaparken Türkiye'ye dönüş yapıp doktorluga burda devam eden bir kadın dogumcunun videosunu izlemistim, orda söylüyordu.

Tırstım
Ağırlaştım 32 haftam. Kilo almadım 4 kilo aldım.
Ama göbeğim öne çıkıyor ve göbeğim bana çok ağır geliyor canım.
Haftalara bakılırsa en son ben doğuracağım gibi
Sağlam durun dik durun..sizden daha kötüleri var kızben hiç çıkamıyorum yataktan sancılarım başladı..yarın doktoragidecem korkuyorum inşaallah nst iyi çıkar .birğöxeğimvar bak atıyım 4 kilo Neki vücutta taşımakta kolay 20 kilo alan var kız ..benim bebekler sadece 4 kiloyu geçti moral olsun diye diyorum..bu arada 32.hagtada bebeğin amniyon sıvısı 1 kilo olurmuş..ettimi benim 6 kilo..bide plesantalar var..eder karnında 8 kilo şuan taş gibiyim sancıdan kıvrandom dün. Yarın hemen perinatolojiye gidecem 33+0 da bakalım erken doğumdan korkuyorum

Eklentiler

• IMG_20220530_170143.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 96
Tırstım
Ağırlaştım 32 haftam. Kilo almadım 4 kilo aldım.
Ama göbeğim öne çıkıyor ve göbeğim bana çok ağır geliyor canım.
Haftalara bakılırsa en son ben doğuracağım gibi
Sağlam durun dik durun..sizden daha kötüleri var kızben hiç çıkamıyorum yataktan sancılarım başladı..yarın doktoragidecem korkuyorum inşaallah nst iyi çıkar .birğöxeğimvar bak atıyım 4 kilo Neki vücutta taşımakta kolay 20 kilo alan var kız ..benim bebekler sadece 4 kiloyu geçti moral olsun diye diyorum..bu arada 32.hagtada bebeğin amniyon sıvısı 1 kilo olurmuş..ettimi benim 6 kilo..bide plesantalar var..eder karnında 8 kilo şuan taş gibiyim sancıdan kıvrandom dün. Yarın hemen perinatolojiye gidecem 33+0 da bakalım erken doğumdan korkuyorum

Insalalah dinlen dursunlar azcık daha. 2 hafta daha dursalar küvez gerekmez. İkizler zor ama bu haftaya bile maşallahın var çok iyi geldin.

Amin canım inşallah bebeğim gelince geçer inşallah hersey güzel olur artık. Geldimi gerçekten hersey üst üste geliyor Rabbım dermansız dert vermesin
Allahım şifa versin tabi bebişin peşinde dolanırken kendine bakamadın çok geçmiş olsun
Lohusalik ne hiç bilmedim ki artık doktora gitmeye korkuyorum bisey daha çıkacak diye bide çevreme de ozellikle esimin tarafina da artik söylemeye çekiniyorum iyice hastalıklı dicekler diye
Hepsini yapıyorum geçmiyor sagarken masaj yapıyorum iyice memeyi bosaltayim diye sagdiktan sonra ucunu elle sagip çıkarıyorum gece bebeğim yanımdaymış gibi 3 saate bir kalkıp sağım yapıyorum gene fayda etmiyor.
Akciğeri hiç bilmiyorum ki bi hamilelikten önce bi belirtim yoktu hamileyken stres sinir anında nefesim daralıyor derin soluk alamiyordum boğulcak gibi oluyodum hamilelige baglamistim hep doğumdan sonra stresle sıklaştı meğer sönme varmış

Hesaplaman harika
Erken doğum olmaz inşallah endişelenme az kaldı sende bebek de sağlıklı olun gelip geçmeyen ne ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…