- 25 Şubat 2020
- 2.730
- 3.411
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.181
Alıcam inşaallah.Benimde kimsem yok. Ve hic bir cocugumda olmadiSezaryen yapicam ben. Evet kayit oldum benimde persembe terminim var drda. Drdan überweisung al hastaneye kayit ol.
Ben istedim canim. Oglumu normal yapmistim cok fenaydi. Sonra kizimi sezaryen istedim cok rahatti simdi yine istiyorum.Alıcam inşaallah.
Canım sezeryan olmak senin tercihin mi keşke sezeryan olmasan
Bakanında yoksa.
Seni korkutmayayım ama zor kolay değil.
Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin sana kolaylaştırsın inşaallah.
Almanya'da bir önceki doğumun sezaryen olması sezaryen endikasyonu değil sanırım. Yani çok önemli bir şey olmadıkça normal doğuma yönlendiriliyor. Almanya'da görev yaparken Türkiye'ye dönüş yapıp doktorluga burda devam eden bir kadın dogumcunun videosunu izlemistim, orda söylüyordu.Canım ben normal doğum istiyorum. Bakanım yok kuçuk kızım var.
Sezeryan olur isem çekecek çilem çok.
Dediğin gibi normal doğum yada sezeryan olamak bana bağlı ise bu çok iyi.
Hastaneye kayıt olmadım.
Çünkü en son bir ay önce gittim doktora. Büyük ihtimal ile bu perşembe bana kağıt verir hastaneye kayıt ol diye.
Boyunu söylüyorlar mı bilmiyorum.
Sen kayıt oldun mu hastaneye.
Değerli bilgiler için teşekkür ederim canım Allah razı olsun senden
Sağlam durun dik durun..Tırstım
Ağırlaştım 32 haftam. Kilo almadım 4 kilo aldım.
Ama göbeğim öne çıkıyor ve göbeğim bana çok ağır geliyor canım.
Haftalara bakılırsa en son ben doğuracağım gibi
Sağlam durun dik durun..Tırstım
Ağırlaştım 32 haftam. Kilo almadım 4 kilo aldım.
Ama göbeğim öne çıkıyor ve göbeğim bana çok ağır geliyor canım.
Haftalara bakılırsa en son ben doğuracağım gibi
En son gittiğimde 26 haftalık ve 1260 gramdı. Yine çok önde çıkmıştı.En son gittiğinde kaç haftalık ve kaç kiloydu canım
Aslında çok önde değil ama doktor mu öyle dedi?En son gittiğimde 26 haftalık ve 1260 gramdı. Yine çok önde çıkmıştı.
Insalalah dinlen dursunlar azcık daha. 2 hafta daha dursalar küvez gerekmez. İkizler zor ama bu haftaya bile maşallahın var çok iyi geldin.Sağlam durun dik durun..sizden daha kötüleri var kız ben hiç çıkamıyorum yataktan sancılarım başladı..yarın doktoragidecem korkuyorum inşaallah nst iyi çıkar .birğöxeğimvar bak atıyım 4 kilo Neki vücutta taşımakta kolay 20 kilo alan var kız ..benim bebekler sadece 4 kiloyu geçti moral olsun diye diyorum..bu arada 32.hagtada bebeğin amniyon sıvısı 1 kilo olurmuş..ettimi benim 6 kilo..bide plesantalar var..eder karnında 8 kilo şuan taş gibiyim sancıdan kıvrandom dün. Yarın hemen perinatolojiye gidecem 33+0 da bakalım erken doğumdan korkuyorum
Bende yapmadım hala 37 yi göreceğim gibi 34 bitiyor bu hafta hala aynen devamOyy bu çamaşır yıka ütüle ne zormuş iki gündür perişan haldeyimbir dahaki hafta hastane çantasını hazırlayayım diyorum bana kalsa 37 de anca hazırlarım da insanlar baskı yapıyor artık
İlkinde 30 da hazırdı herşeyim sezeryan oldu. Bunda normal beklicez ama hazırlık yapasım yokBende yapmadım hala 37 yi göreceğim gibi 34 bitiyor bu hafta hala aynen devam
Hazırla hazırla benim yerime de hazırlaYarında anam geliyo çantayıda hazırlıcammmm kafamdan çıksın artık
Aboo nasil ciktin kenarlara ya ,benim popo yemiyo oralara cikmaya agir canimdanCamları sildim yeminleeeee öldümmm yemekde kötü oldumm hava sıcakkk yapılmıyo
Kk de yenilendi herhalde giremedik
Amin canım inşallah bebeğim gelince geçer inşallah hersey güzel olur artık. Geldimi gerçekten hersey üst üste geliyor Rabbım dermansız dert vermesinAyy neler okudum oyle ,cok üzüldüm canım bu saydiklarin gercekten kolay degil rabbim şifani versin bir an evel insallah ,lutfen stres yapma artik lohusalikta 40 gün cok önemli derler işte bu yuzden iyi bakilmali lohusaya artik iyi düşün bebeginedee sanada şifanizi versin rabbim insallah
Lohusalik ne hiç bilmedim ki artık doktora gitmeye korkuyorum bisey daha çıkacak diye bide çevreme de ozellikle esimin tarafina da artik söylemeye çekiniyorum iyice hastalıklı dicekler diyeAllahım şifa versin tabi bebişin peşinde dolanırken kendine bakamadın çok geçmiş olsun
Hepsini yapıyorum geçmiyor sagarken masaj yapıyorum iyice memeyi bosaltayim diye sagdiktan sonra ucunu elle sagip çıkarıyorum gece bebeğim yanımdaymış gibi 3 saate bir kalkıp sağım yapıyorum gene fayda etmiyor.mastit çok sık görülür merak etme. sıcak su torbası, sıcak havlu uygulamaları ve masaj iyi gelirdi bana. bir de sık sağım. Rahatlamak için masajı eşine yaptırman da iyi gelir. insan kendi kendine uğraşırken daha çok stres oluyor, kolları ağrıyor. Sonradan başkalarından soğuk uygulamaların da iyi geldiğini duydum ama ben denemedim.
çok geçmiş olsun. akciğer probleminin nedeni veya evveliyatı var mı?
Varmı listen kafana göremi yapıcan sendeHazırla hazırla benim yerime de hazırlabebeğinkiler bitti de kendi geceliklerim havlularım kaldı yıkanıp ütülencek
Hesaplaman harikaSağlam durun dik durun..sizden daha kötüleri var kız ben hiç çıkamıyorum yataktan sancılarım başladı..yarın doktoragidecem korkuyorum inşaallah nst iyi çıkar .birğöxeğimvar bak atıyım 4 kilo Neki vücutta taşımakta kolay 20 kilo alan var kız ..benim bebekler sadece 4 kiloyu geçti moral olsun diye diyorum..bu arada 32.hagtada bebeğin amniyon sıvısı 1 kilo olurmuş..ettimi benim 6 kilo..bide plesantalar var..eder karnında 8 kilo şuan taş gibiyim sancıdan kıvrandom dün. Yarın hemen perinatolojiye gidecem 33+0 da bakalım erken doğumdan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?