Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kim ne derse desin canım sen kendine iyi bak sen iyi ol ki bebeğine bakabil inşallah en kısa sürede ikinizde sağlığınıza kavuşursunuz

Evet kızımda doğum yaptığım zaman doğum doktorum da söylemişti.

Aminn inşallah, bebegin seni iyilestircek sen de bebeğini

Ben de bugün itibariyle yumurtayi da biraktim. Saglik ocagina kan verdim. Doktoruma ulastim tetkik yaptiralim dedi. Ast alt bakilacak yarin gidip alcam sonuclari e nabiza düşmemiş. Saglik ocagindaki doktor ailede baskasinda var mi dedj yok dedim. Uyuzdan şüphelendi galiba. Sonra iki tane krem verdi ama kremin birinde buyük alanda kullanmayin gibi bisey yaziyor hamileler icin. Benim zaten full bacak ve kollar bi sürdüm sonra okyyunca icime sinmedi. Banyo oldum. Sirkeli su yaptm. Rahatliyor ama kısa süreli. Cok siddetli kaşınıyor inanilmaz şekilde. Yarin ola hayrola bakalm.

Bana akrabalar hediye fln göndermiş kıyafet fln anneme vermişler , dedim anne yıkada getir onları,
Burdaki olayı anlatmıştımm onaaa böyle böyle yıkayıp getiriyolarmış kesin 2. El fln demiştim annemde yıkayıp getirilirmi annesi neysede kv etiketiyle getirmesi lazım fln demişti

Yıkada getir diyince oda diyo bak 2. El değil heee yıkadım hepsini haberin olsun diyo tamam be dedim hahahahahha

Bnm doktorum da 39 da diyor. Ama onlara göre 39. Hafta 38+1 den itibaren başlıyor. Çünkü bana öyle dedi. 39 hafta yani 38+1 den sonra gün belirleyelim dedi.. Oradan biliyorum...

Kim ne derse desin canım sen kendine iyi bak sen iyi ol ki bebeğine bakabil inşallah en kısa sürede ikinizde sağlığınıza kavuşursunuz
Amin canım kendimi toparlayıp aradan çıkarmam lazım ki bebeğim geldiğinde iyice ilgilenebileyim inşallah o gelince hersey güzel olur
Aminn inşallah, bebegin seni iyilestircek sen de bebeğini
Aminnnn inşallah bende öyle hissediyorum bi birbirimize kalsak bi gelse oda toparlicak bende inşallah tez vakitte olur

Peki önde gitmesi doğum tarihini etkiliyor mu, sordun mu doktora?
Hayır sormadım. Zaten pek konuşsun da istemedim. Kendi perinatoloğuma sormak istiyorum. Rastgele doktorlar rastgele konuşuyor. Ağızlarını açtıkları gibi kötü senaryoları sıralıyorlar. Kötü bir şey derse kötü hissederim. Çarşamba gideceğim. O zaman bunu da sorayım.

Banyo da tarakla tarama ve sonrası sağım da mastit e iyi geliyor. Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…