- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.201
Kim ne derse desin canım sen kendine iyi bak sen iyi ol ki bebeğine bakabil inşallah en kısa sürede ikinizde sağlığınıza kavuşursunuzAmin canım inşallah bebeğim gelince geçer inşallah hersey güzel olur artık. Geldimi gerçekten hersey üst üste geliyor Rabbım dermansız dert vermesin
Lohusalik ne hiç bilmedim ki artık doktora gitmeye korkuyorum bisey daha çıkacak diye bide çevreme de ozellikle esimin tarafina da artik söylemeye çekiniyorum iyice hastalıklı dicekler diye
Hepsini yapıyorum geçmiyor sagarken masaj yapıyorum iyice memeyi bosaltayim diye sagdiktan sonra ucunu elle sagip çıkarıyorum gece bebeğim yanımdaymış gibi 3 saate bir kalkıp sağım yapıyorum gene fayda etmiyor.
Akciğeri hiç bilmiyorum ki bi hamilelikten önce bi belirtim yoktu hamileyken stres sinir anında nefesim daralıyor derin soluk alamiyordum boğulcak gibi oluyodum hamilelige baglamistim hep doğumdan sonra stresle sıklaştı meğer sönme varmış
Eşim yardım etti ulaşamadıklarımaAboo nasil ciktin kenarlara ya ,benim popo yemiyo oralara cikmaya agir canimdan
Gule gule kirlet baağri
Evet kızımda doğum yaptığım zaman doğum doktorum da söylemişti.Almanya'da bir önceki doğumun sezaryen olması sezaryen endikasyonu değil sanırım. Yani çok önemli bir şey olmadıkça normal doğuma yönlendiriliyor. Almanya'da görev yaparken Türkiye'ye dönüş yapıp doktorluga burda devam eden bir kadın dogumcunun videosunu izlemistim, orda söylüyordu.
Aminn inşallah, bebegin seni iyilestircek sen de bebeğiniAmin canım inşallah bebeğim gelince geçer inşallah hersey güzel olur artık. Geldimi gerçekten hersey üst üste geliyor Rabbım dermansız dert vermesin
Lohusalik ne hiç bilmedim ki artık doktora gitmeye korkuyorum bisey daha çıkacak diye bide çevreme de ozellikle esimin tarafina da artik söylemeye çekiniyorum iyice hastalıklı dicekler diye
Hepsini yapıyorum geçmiyor sagarken masaj yapıyorum iyice memeyi bosaltayim diye sagdiktan sonra ucunu elle sagip çıkarıyorum gece bebeğim yanımdaymış gibi 3 saate bir kalkıp sağım yapıyorum gene fayda etmiyor.
Akciğeri hiç bilmiyorum ki bi hamilelikten önce bi belirtim yoktu hamileyken stres sinir anında nefesim daralıyor derin soluk alamiyordum boğulcak gibi oluyodum hamilelige baglamistim hep doğumdan sonra stresle sıklaştı meğer sönme varmış
Ooooooo kolay gelsinnnBende yavaştan başladım artık bugün bebeğin kıyafetlerinin bir kısmı yıkandı daha yıkanacaklar var ev temizleniyor daha çok iş var
Ben de bugün itibariyle yumurtayi da biraktim. Saglik ocagina kan verdim. Doktoruma ulastim tetkik yaptiralim dedi. Ast alt bakilacak yarin gidip alcam sonuclari e nabiza düşmemiş. Saglik ocagindaki doktor ailede baskasinda var mi dedj yok dedim. Uyuzdan şüphelendi galiba. Sonra iki tane krem verdi ama kremin birinde buyük alanda kullanmayin gibi bisey yaziyor hamileler icin. Benim zaten full bacak ve kollar bi sürdüm sonra okyyunca icime sinmedi. Banyo oldum. Sirkeli su yaptm. Rahatliyor ama kısa süreli. Cok siddetli kaşınıyor inanilmaz şekilde. Yarin ola hayrola bakalm._Rumy_
@yildizsavascisi
Hanımlar bende çok kaşınıyordum hafifledi gibi bişey artık .
Kolestaz için de test verdim zaten çok şükür bişey çıkmadı.
Lakin iyice düşününce sabahları aylardır yumurta yediğimden olabileceğini düşündüm .
2 gündür de yemiyorum , keza vücut geliştirenler genellikle yumurtanın sarısını yemezler .
Biraz da araştırınca hamilelikte yumurtanın veya sürekli aynı şeyin yenmesinden dolayı da kaşıntı olabileceği ihtimali varmış .
Bnm doktorum da 39 da diyor. Ama onlara göre 39. Hafta 38+1 den itibaren başlıyor. Çünkü bana öyle dedi. 39 hafta yani 38+1 den sonra gün belirleyelim dedi.. Oradan biliyorum...Selam kizlar bugun devlete kontrole gittim maksat tahlil vs vermektostik hanım 45 cm 2303 gr olmus baş asagi pozisyondaymis hatta sezeryan kesi yerimden bakti tam kafasina suyu flan hersyi cok iymis devlette dogurmayacagim ama yinede gün sordum önümüzdeki hafta gel sana gün verelim dedi ama hersey yolunda sancin yok 39 dan onceye gun vermem dedi yani 39 haftada 5.6 temmuza flan geliyor ben 23 haziranlardan bahsederken payima dusene bak neyse esas 8 haziranda kendi doktorum ne diyecek bakalm kesin oda 39 bekletir napalim saglik olsun yeterki erken dogurmak kaderimde yok
Amin canım kendimi toparlayıp aradan çıkarmam lazım ki bebeğim geldiğinde iyice ilgilenebileyim inşallah o gelince hersey güzel olurKim ne derse desin canım sen kendine iyi bak sen iyi ol ki bebeğine bakabil inşallah en kısa sürede ikinizde sağlığınıza kavuşursunuz
Aminnnn inşallah bende öyle hissediyorum bi birbirimize kalsak bi gelse oda toparlicak bende inşallah tez vakitte olurAminn inşallah, bebegin seni iyilestircek sen de bebeğini
Evet. Persentili %97 dedi. 2,5 hafta önde dedi. Normalde çok endişelenmem ama ventrikülomegali teşhisi konulmuştu. Gerilemesini umut ediyorum. O yüzden biraz korktum.Aslında çok önde değil ama doktor mu öyle dedi?
Peki önde gitmesi doğum tarihini etkiliyor mu, sordun mu doktora?Evet. Persentili %97 dedi. 2,5 hafta önde dedi. Normalde çok endişelenmem ama ventrikülomegali teşhisi konulmuştu. Gerilemesini umut ediyorum. O yüzden biraz korktum.
Hayır sormadım. Zaten pek konuşsun da istemedim. Kendi perinatoloğuma sormak istiyorum. Rastgele doktorlar rastgele konuşuyor. Ağızlarını açtıkları gibi kötü senaryoları sıralıyorlar. Kötü bir şey derse kötü hissederim. Çarşamba gideceğim. O zaman bunu da sorayım.Peki önde gitmesi doğum tarihini etkiliyor mu, sordun mu doktora?
Banyo da tarakla tarama ve sonrası sağım da mastit e iyi geliyor. Çok geçmiş olsunAmin canım inşallah bebeğim gelince geçer inşallah hersey güzel olur artık. Geldimi gerçekten hersey üst üste geliyor Rabbım dermansız dert vermesin
Kagıt havlu mantıklı kı zaten özel hastaneyse oluyor banyoda.Çantaya havluya gerek varmı kağıt havlu daha mantıklı değil mi ki ben evde bile yüzüme kağıt havlu kullanıyorum
Maşallah diyeyim ama asla kalkışmazdım. Evin tozuna kalkışmıyorumEşim yardım etti ulaşamadıklarımayoksa imkansız yapamazdım 1 ayda kesin deli gibi kirlenir yinede
Ben hazırlasam tak diye doğacak hissi var bide 42 beklersem gülerim tabiİlkinde 30 da hazırdı herşeyim sezeryan oldu. Bunda normal beklicez ama hazırlık yapasım yokilkinden sonra üşeniliyor ya
Bence en güzeLi tek doktorda ilerle yazmışsın zaten bakalım periontolog ne diyecek.Evet. Persentili %97 dedi. 2,5 hafta önde dedi. Normalde çok endişelenmem ama ventrikülomegali teşhisi konulmuştu. Gerilemesini umut ediyorum. O yüzden biraz korktum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?