- 24 Haziran 2013
- 1.356
- 3.892
- 333
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.221
Umarım şu stresli günlerin arkada kalır en kısa zamanda. Üst üste gelmiş hep. Allah yardımcın olsun canım.Amin canım inşallah bebeğim gelince geçer inşallah hersey güzel olur artık. Geldimi gerçekten hersey üst üste geliyor Rabbım dermansız dert vermesin
Lohusalik ne hiç bilmedim ki artık doktora gitmeye korkuyorum bisey daha çıkacak diye bide çevreme de ozellikle esimin tarafina da artik söylemeye çekiniyorum iyice hastalıklı dicekler diye
Hepsini yapıyorum geçmiyor sagarken masaj yapıyorum iyice memeyi bosaltayim diye sagdiktan sonra ucunu elle sagip çıkarıyorum gece bebeğim yanımdaymış gibi 3 saate bir kalkıp sağım yapıyorum gene fayda etmiyor.
Akciğeri hiç bilmiyorum ki bi hamilelikten önce bi belirtim yoktu hamileyken stres sinir anında nefesim daralıyor derin soluk alamiyordum boğulcak gibi oluyodum hamilelige baglamistim hep doğumdan sonra stresle sıklaştı meğer sönme varmış
Ben de çanta hazırlamadım yaa. Tövbe yarabbim üşeniyorum bildiğin, tek sebep de buBende yapmadım hala 37 yi göreceğim gibi 34 bitiyor bu hafta hala aynen devam
Pişman oldum zatennn baya kötü oldum havada sıcak olunca ye ekden sonra uyudumMaşallah diyeyim ama asla kalkışmazdım. Evin tozuna kalkışmıyorum
Aynen artk hareketleri daha can acıtıci. Haldur huldur dönmedi hiç. Bi şey kayıyor gibi ama kayarken dokundugu değdiği yerler acıyor baya bayaYa benim minik süte çok tepki veriyor. Çikolata yiyip sola yattığımda tık yok ama süt içeyim içeride parti veriyor resmenacıtmaya başladı hareketleri . Sizde de oluyor mu tekmelediğinde acıyor mu yani? Sancı olursa bilmeyeceğim diye korkuyorum valla
Yorum yapinca yorumunun altinda yeşil ve kırmızı kısimda yazıyor. Şuan günlügün görünüyor 5. Haftadasın sanırım.Mrb gebelik günlüğüne nereden bakabilirim
Normalde bir kadın doğumcu ve bir perinatolog ile ilerliyorum. Ama şu 32. Hafta raporu için devlet hastanesine gittim. Mecbur baktı ultrasonla. Yoksa detaylı ultrason zamanında dilim yandı benim.Bence en güzeLi tek doktorda ilerle yazmışsın zaten bakalım periontolog ne diyecek.
evetBugün doğum yapacak bir arkadaş vardı sanki yanlış mı hatırlıyorum
Evet devlet hastaneleri son ana kadar beklemeyi tercih ediyor aslinda en iyisi tabi bakalim özelde ne diyecekMaşallah
Devlet hastanesi sanirim öyle kafaya gore gün vermez :) son dakika. Yani doğumun başlayacak
Bende bugün kapı süsünü hallettim.Yarında anam geliyo çantayıda hazırlıcammmm kafamdan çıksın artık
Canım benim bebeğim de 3 hafta önde boyuda ,kilosuda,kemik ölçüleri de önde doktor herşey normal diyor sadece suyum 1 cm fazlaydı, şeker yüklemesi biraz yüksekti endokrin ve diyetisyenle oda 2 hafta içerisinde normale döndü galiba tüp bebeği tam degerlendiremiyorlar ben Ali hoca ya detaylı USG için gittiğimde o zamanda 19+6. haftalarda iken 22+6. haftalardaydi Ali hoca her şeye normal demişti o yüzden çok kaygılanma herşey güzel olacakEvet. Persentili %97 dedi. 2,5 hafta önde dedi. Normalde çok endişelenmem ama ventrikülomegali teşhisi konulmuştu. Gerilemesini umut ediyorum. O yüzden biraz korktum.
İnşallah hayırlı haberlerini alırız
Birde ,bebeğe sütunden soguk gecer diye yeme diyenler olur bana en iyisi simdi b.kunu cikarana kadar yemek
Bana lizöz işlemisti 22 haziranda dogum yaptim onuda giydirdi, simdi yine giy diyecekAynen öyle.
Bana 6 yıl önce Temmuz sıcağında çorap giy diyen annem gibi
Kız ben sildim sonuncuyu silip öyle geriden bi bakayim derken yağmur yagdi oturup aglycktmCamları sildim yeminleeeee öldümmm yemekde kötü oldumm hava sıcakkk yapılmıyo
Kk de yenilendi herhalde giremedik
Yok ya ne listesiVarmı listen kafana göremi yapıcan sende
Keşke öyle olsa ya valla 37 den sonra razıyım benBen hazırlasam tak diye doğacak hissi var bide 42 beklersem gülerim tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?