Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Umarım şu stresli günlerin arkada kalır en kısa zamanda. Üst üste gelmiş hep. Allah yardımcın olsun canım.

Aynen artk hareketleri daha can acıtıci. Haldur huldur dönmedi hiç. Bi şey kayıyor gibi ama kayarken dokundugu değdiği yerler acıyor baya baya

Bence en güzeLi tek doktorda ilerle yazmışsın zaten bakalım periontolog ne diyecek.
Normalde bir kadın doğumcu ve bir perinatolog ile ilerliyorum. Ama şu 32. Hafta raporu için devlet hastanesine gittim. Mecbur baktı ultrasonla. Yoksa detaylı ultrason zamanında dilim yandı benim.

Yarında anam geliyo çantayıda hazırlıcammmm kafamdan çıksın artık
Bende bugün kapı süsünü hallettim.
Hediyeliklerin kesim ve baskılarını yaptım.
Bu hafta hepsi hallolacak inşallah.
Vajinaya baskı yapan şey umarım kızım değildir.
İnşallah yarın nst de sancı çıkmaz

Evet. Persentili %97 dedi. 2,5 hafta önde dedi. Normalde çok endişelenmem ama ventrikülomegali teşhisi konulmuştu. Gerilemesini umut ediyorum. O yüzden biraz korktum.
Canım benim bebeğim de 3 hafta önde boyuda ,kilosuda,kemik ölçüleri de önde doktor herşey normal diyor sadece suyum 1 cm fazlaydı, şeker yüklemesi biraz yüksekti endokrin ve diyetisyenle oda 2 hafta içerisinde normale döndü galiba tüp bebeği tam degerlendiremiyorlar ben Ali hoca ya detaylı USG için gittiğimde o zamanda 19+6. haftalarda iken 22+6. haftalardaydi Ali hoca her şeye normal demişti o yüzden çok kaygılanma herşey güzel olacak

Camları sildim yeminleeeee öldümmm yemekde kötü oldumm hava sıcakkk yapılmıyo
Kk de yenilendi herhalde giremedik
Kız ben sildim sonuncuyu silip öyle geriden bi bakayim derken yağmur yagdi oturup aglycktm ve iki gun ust uste yagdi hamile sansi bile yok bende seninkiler uzun gider insAllah doguma yakin bidaha sildirirm ama bu sefer koca kişisi silsin toz olur zaten kabasini ben aldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…