- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.241
Birde ,bebeğe sütunden soguk gecer diye yeme diyenler olur bana en iyisi simdi b.kunu cikarana kadar yemek
Ohhh tabi nede olsa hep yapıyosun hem satıyosun en güzelimi yapmışsındor emimimBende bugün kapı süsünü hallettim.
Hediyeliklerin kesim ve baskılarını yaptım.
Bu hafta hepsi hallolacak inşallah.
Vajinaya baskı yapan şey umarım kızım değildir.
İnşallah yarın nst de sancı çıkmaz
Ayyyyy delirirşm. Herhaldeeeeee şuanlık yağmur göstermiyo ama kafayı yerdim herhaldeKız ben sildim sonuncuyu silip öyle geriden bi bakayim derken yağmur yagdi oturup aglycktmve iki gun ust uste yagdi hamile sansi bile yok bende seninkiler uzun gider insAllah doguma yakin bidaha sildirirm ama bu sefer koca kişisi silsin toz olur zaten kabasini ben aldm
Bende çok video izledim onların birleşimi bişi koycam abartmamak şartıylaYok ya ne listesikafama göre tabiki, ama benim ikinci ya az çok biliyorum zaten ne lazım ne değil
Aynen bugun benim sıcakdan midem çok bulandıUzun zaman sonra midem bulaniyor sicak bi yandan dus aldim ama yok banamisin demiyor uyku yok bu gece
Ayyy allahdan benimkinin öyle şeyleri yok nedersem tamam diyo çok şükürSelam kizlar bugun devlete kontrole gittim maksat tahlil vs vermektostik hanım 45 cm 2303 gr olmus baş asagi pozisyondaymis hatta sezeryan kesi yerimden bakti tam kafasina suyu flan hersyi cok iymis devlette dogurmayacagim ama yinede gün sordum önümüzdeki hafta gel sana gün verelim dedi ama hersey yolunda sancin yok 39 dan onceye gun vermem dedi yani 39 haftada 5.6 temmuza flan geliyor ben 23 haziranlardan bahsederken payima dusene bak neyse esas 8 haziranda kendi doktorum ne diyecek bakalm kesin oda 39 bekletir napalim saglik olsun yeterki erken dogurmak kaderimde yok
Bana lizöz işlemisti 22 haziranda dogum yaptim onuda giydirdi, simdi yine giy diyecek
Bişeyde deyince banane sonra sen çekersin simdi bilmezsin der ,gelde giyme
Kiz ozel degil bu dogum yapcagm yer degilAyyy allahdan benimkinin öyle şeyleri yok nedersem tamam diyo çok şükürbekletmek istese sinir olurdum
Heeeee iyi bariiii yani dn azından sancımız gelmeden gidelimKiz ozel degil bu dogum yapcagm yer degildevlete gittim saglik ocagi 35 haftada kan idrar tahlili yaptir gel dedi diye orda dogurcakmisim gbi gün sordum yani dogum yapacagim yer 8 haziranda randevum bakalm o hangi gün diyecek ozeller genelde pek uzatmiyo
Ayyyy ben bayıldım fazla değil bence sade ve güzelBen abartisiz ilk doğumumu baz alarak bir hastane çantası hazirladim.. ama malum aradan 4 bucuk yil gecti unuttugum yada olmasada olur denilen birsey varmı diye buraya yazmak istiyorumhem bana fikir olur hem size yorumlarinizi aliyim daha tecrubeli anneler
BEBEK İÇİN
-İlk hemşireye verilecekler( iç zibin alt ust takim corap eldiven şapka battaniye bez )
-Bebek için yedek takım ( iç zıbın çorap tulum eldiven şapka ve bandana)
-10 adet bebek bezi
-yeni doğan Islak mendil
-2 adet bakım örtüsü( biri bebegin yattigi yere sermek için biri alt vs degismek icin)
-emzik (kullansamda kullanmasamda hevesimden aldm bunu)
-müslin örtü
KENDİM İÇİN
-Bir takım pijama sabahlık
-başörtüsü
-çorap
-iç çamaşır
-normal ped
-hasta bezi
-Terlik (giyip gidecegim ekstra götürmeyi düşünmüyorum)
GENEL İHTİYAÇ
-Bir rulo peçete
-Bir paket ıslak mendil
-iki adet çöp poşeti( kirli kıyafetler vs için)
-karton bardak
-kahve
-elektirikli cezve (su kaynatmak icin)
Biberon var ama almayacagm ilk dogumda sütüm hemen gelmedi mama ile destekledik ama şırınga ile verdik meme reddi yaşamadım...
Birde kızlar müslin ve normal penye battaniye aldim sizce kalın battaniye almalımıyım..
Eksiğim yada fazlam varmı :) görüş ve önerilerinize açığım.. yazmayi unuttugum seylerde olabilir bilemiyorm
Bu arada herseyi koroplast kilitli posetle ayri ayri paketledim mükemmel kolaylik oldu ilk dogumda yapmamistim posetlerle yada hurclarla ayirmak efsane kolaylik
Kendine bi takım daha pijamamı koysan yedek olurBen abartisiz ilk doğumumu baz alarak bir hastane çantası hazirladim.. ama malum aradan 4 bucuk yil gecti unuttugum yada olmasada olur denilen birsey varmı diye buraya yazmak istiyorumhem bana fikir olur hem size yorumlarinizi aliyim daha tecrubeli anneler
BEBEK İÇİN
-İlk hemşireye verilecekler( iç zibin alt ust takim corap eldiven şapka battaniye bez )
-Bebek için yedek takım ( iç zıbın çorap tulum eldiven şapka ve bandana)
-10 adet bebek bezi
-yeni doğan Islak mendil
-2 adet bakım örtüsü( biri bebegin yattigi yere sermek için biri alt vs degismek icin)
-emzik (kullansamda kullanmasamda hevesimden aldm bunu)
-müslin örtü
KENDİM İÇİN
-Bir takım pijama sabahlık
-başörtüsü
-çorap
-iç çamaşır
-normal ped
-hasta bezi
-Terlik (giyip gidecegim ekstra götürmeyi düşünmüyorum)
GENEL İHTİYAÇ
-Bir rulo peçete
-Bir paket ıslak mendil
-iki adet çöp poşeti( kirli kıyafetler vs için)
-karton bardak
-kahve
-elektirikli cezve (su kaynatmak icin)
Biberon var ama almayacagm ilk dogumda sütüm hemen gelmedi mama ile destekledik ama şırınga ile verdik meme reddi yaşamadım...
Birde kızlar müslin ve normal penye battaniye aldim sizce kalın battaniye almalımıyım..
Eksiğim yada fazlam varmı :) görüş ve önerilerinize açığım.. yazmayi unuttugum seylerde olabilir bilemiyorm
Bu arada herseyi koroplast kilitli posetle ayri ayri paketledim mükemmel kolaylik oldu ilk dogumda yapmamistim posetlerle yada hurclarla ayirmak efsane kolaylik
Evet ilk dogumda cok abartmasamda bende fazla fazla koydum ama cidden cok gereksiz eger ozel cekim vs yapilacaksa ona birsey diyemem ama .. bir gece kaldm zaten bir gecede bir pijama yeterli anne icin bebek icinde ilk kiyafetlerini eve gelmeden once degistrms oyle getirmistik eve fazla fazla koyunca fazlalik karmasa oluyor sadece heleki dogum yapacagnz hastane evinize uzak degilse no panikAyyyy ben bayıldım fazla değil bence sade ve güzelben daha ne gerekli ne gereksz tam bilmediğim için bazıları 4tane bebeğe kıyafet yok 4tane kemdime kıyafet onlar abartı geliyo kalıcağımız kısmetse 1gün abartmanın lüzümü yok
Ben tek şeyden korkuyorum doğum için aldığım hastane çıkışı bebeğe olmucak hissiyatındayımEvet ilk dogumda cok abartmasamda bende fazla fazla koydum ama cidden cok gereksiz eger ozel cekim vs yapilacaksa ona birsey diyemem ama .. bir gece kaldm zaten bir gecede bir pijama yeterli anne icin bebek icinde ilk kiyafetlerini eve gelmeden once degistrms oyle getirmistik eve fazla fazla koyunca fazlalik karmasa oluyor sadece heleki dogum yapacagnz hastane evinize uzak degilse no panikelzem bir durumdada taşıtlar var ev yakin halledilir bir gecede bebege 3.4 takimda degistiremem zaten cogunda uyuyor
KatılıyorumAyyyy ben bayıldım fazla değil bence sade ve güzelben daha ne gerekli ne gereksz tam bilmediğim için bazıları 4tane bebeğe kıyafet yok 4tane kemdime kıyafet onlar abartı geliyo kalıcağımız kısmetse 1gün abartmanın lüzümü yok
Bende incecik bir bambu battaniye ve müslin aldım, fazlasına ihtiyaç olacağına sanmıyorum.Birde kızlar müslin ve normal penye battaniye aldim sizce kalın battaniye almalımıyım..
Ya aslinda gecelik+ alt ust + sabahlik olarak takim aldim geceligide goturcektim heleki bu sicakta sezeryan bide efil efil iyi olr diye dusundum ama sonra dedim kalsn buda eve gelince giyerimKendine bi takım daha pijamamı koysan yedek olur
Amin inşallahYa aslinda gecelik+ alt ust + sabahlik olarak takim aldim geceligide goturcektim heleki bu sicakta sezeryan bide efil efil iyi olr diye dusundum ama sonra dedim kalsn buda eve gelince giyerimcnku ilk dogumda goturdum fazldan doguma girdim ciktim ilk uyusukluk gitti yuruttuler derken hastene onlugu vardi ustumde aksama dogru yardimla pijamalrmi giydim :) sonra zaten ayptr soylemesi ilk buyuk tuvaletini gazini yaptktan snra cikariyorlar hasteneden sabahina ciktim hastaneden ikinciye ihtyc olmadi :) yedek almak sorun degilde yinede tek cantayla gidip cikmak istiyorum galiba insAllah ikinci pijamalra ihtycmz olmadan cikarz hastaneden kizlar bak neguzel duaaa
Büyük mü gelmesinden korkuyorsun küçük mü?Ben tek şeyden korkuyorum doğum için aldığım hastane çıkışı bebeğe olmucak hissiyatındayımoyuzden yanıma alırsam yedek alıcam yoksa aynı senin gibi hazırlamayı düşünüyorum
Bisi soylyimmi analiqueeeee ilkinde bende oyle dusunmustum yok imkani yok 41+2 yim bide doktorda diyor 3.850 gr diyorum olmaz kesin dogdu 3.350 gr buyuk bile olduBen tek şeyden korkuyorum doğum için aldığım hastane çıkışı bebeğe olmucak hissiyatındayımoyuzden yanıma alırsam yedek alıcam yoksa aynı senin gibi hazırlamayı düşünüyorum
Ahah tedbiri elden birakma diyosun ozmn bende geceligide alacagm vallahiAmin inşallah
Çok yer kaplamaz koy sen gene bi yedekiçime sinmedi böyle
Bende 2şer tane alıcam nolur nolmz diyeeee,Katılıyorum
Ben kendime de bebişe de 2şetir takım yaptım sadece ekstra her model zıbın aldım sadece zıbın giydireceğiz dedikleri için belki kısa kollu ya da uzun kollu giydirmek isterlerse yanımda olsun diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?