- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.261
Annemde diyo olur sana kıyafet küçük geliyo gözüne yeni doğana olur bu dedi , galiba dediğin gibi düşünüyorumBisi soylyimmi analiqueeeee ilkinde bende oyle dusunmustum yok imkani yok 41+2 yim bide doktorda diyor 3.850 gr diyorum olmaz kesin dogdu 3.350 gr buyuk bile olduama tabi sen icin rahat etsin diye al yinede bebege fazlada koysan yer kaplamiyo :))
Koy canım kanamadır odur budur dursun zaten yazlık incecikAhah tedbiri elden birakma diyosun ozmn bende geceligide alacagm vallahikullanmasam getirir evde giyerim :)
İkinci olmasina ragmen yeni dogan zibinlarina suan bakip olmaz diyorum bunlar olmaz oyuncakmi dogurcam diyorum okadr unutmusum ve olmayacgina okdr eminimki halbuki buyuk bile olacak :) doğunca aşıcaz insAllahAnnemde diyo olur sana kıyafet küçük geliyo gözüne yeni doğana olur bu dedi , galiba dediğin gibi düşünüyorum
Ben almıcam hastane çıkışında olanları kullanıcamBir soruma cevap alamadim ama bak bu sicaklarda kalin battaniye alacak olan babayigit varmi yanina ona gore bende ekliycem ahshsjcocuk kurdesen olmasa bari yaz anasi olmam ne zor ic gudusel olarak üşüyo zannetmem insAllah
Ben muslin örtüsüyle , ince bi örtü alıcam hava cidden sıcak yaaaaa kalın alamam yazık bevişeBir soruma cevap alamadim ama bak bu sicaklarda kalin battaniye alacak olan babayigit varmi yanina ona gore bende ekliycem ahshsjcocuk kurdesen olmasa bari yaz anasi olmam ne zor ic gudusel olarak üşüyo zannetmem insAllah
Yaaaaa kıyamam onlara bennn miniciklerİkinci olmasina ragmen yeni dogan zibinlarina suan bakip olmaz diyorum bunlar olmaz oyuncakmi dogurcam diyorum okadr unutmusum ve olmayacgina okdr eminimki halbuki buyuk bile olacak :) doğunca aşıcaz insAllah
Yeter tabiki zaten yeni dogmus inan bana o anin buyusu o minnaklik dokunmaya kiyamiyo insanBen almıcam hastane çıkışında olanları kullanıcam
Benim hastane çıkışımın birinde tulum da var iki takım oldu bi tane de tulumu olmayan diğer tüm parçaları var bu iki takım yeter mi
Bende boyle aldim bencede yeter dimi doktorar diyomus ya kendi giydiginizden bitane fazla giydirin diye ben elimden gelse ciplak gezicemBen muslin örtüsüyle , ince bi örtü alıcam hava cidden sıcak yaaaaa kalın alamam yazık bevişebu ikisini alıcam yeter herhalde
Aynen dediğin gibi şuan bide böyleyizzzz hava yanıyo tmmuzz sıcağını düşünemiyorumBende boyle aldim bencede yeter dimi doktorar diyomus ya kendi giydiginizden bitane fazla giydirin diye ben elimden gelse ciplak gezicemhastane cikis setinin penye battaniyesi ve müslin yeter bencede ya penye bile kullanilmaz diye dusunuyorm ama alicam yinede muslin yaz icin super cocuklari saricaz diye kavurma etmeyelim sonra
İnşallah bu hafta gittiğimde bana da her şey normal der.Canım benim bebeğim de 3 hafta önde boyuda ,kilosuda,kemik ölçüleri de önde doktor herşey normal diyor sadece suyum 1 cm fazlaydı, şeker yüklemesi biraz yüksekti endokrin ve diyetisyenle oda 2 hafta içerisinde normale döndü galiba tüp bebeği tam degerlendiremiyorlar ben Ali hoca ya detaylı USG için gittiğimde o zamanda 19+6. haftalarda iken 22+6. haftalardaydi Ali hoca her şeye normal demişti o yüzden çok kaygılanma herşey güzel olacak
Bu keyf daha muazzam zorlukarı bastiracak kadar :) dogur sorcam sana ölü denizde gezmekmi ateşin yaninda olmasimi diyeGeçen senede 7haziranda balayında keyfime keyif yapıyodummmm ölüdenizde geziyodm, bi senedeki değişimime bak yaaa şaka gibi
Bu aradaMeleqmm bugün bebişine kavuşuyor(doğru kişiyi etiketledim inşallah) inşallah sağlıkla hayırsyla kavuşsunlar Rabbim yardımcın olsun canım dualarımız seninle
Hanımlar sabah 6 bucukta yatışım yapıldı acilden... 8'de sezeryana alındım, spiral anestezi yapıldı ama maalesef ilkinde uyuşmadım, iki doz halinde yapıldı şuanlık bi yan etkisi yok, bacaklarımdan yukarıya kaldırıp uyuşmamı beklediler. Korktuğum için hafif sersemletti sağolsun anestezi uzmanı
Hadi yaaaBu keyf daha muazzam zorlukarı bastiracak kadar :) dogur sorcam sana ölü denizde gezmekmi ateşin yaninda olmasimi diye
Hoşgelmiş Arya bebişHanımlar sabah 6 bucukta yatışım yapıldı acilden... 8'de sezeryana alındım, spiral anestezi yapıldı ama maalesef ilkinde uyuşmadım, iki doz halinde yapıldı şuanlık bi yan etkisi yok, bacaklarımdan yukarıya kaldırıp uyuşmamı beklediler. Korktuğum için hafif sersemletti sağolsun anestezi uzmanıZor olan kesinlikle doğum değil, doğum sonrası ağrılar... Şuan desteksiz yürüyebiliyorum ama rahim toparlansın diye verdikleri serumlar felakeeeet sizi de korkutmak istemem ama acı eşiğim çok yüksek olduğu halde beni aşırı kıvrandırdı... Bebek kuvözde şuan sürfaktan veriliyor, nefes alıp verebiliyormuş ama gögsü yeterli dereceden kalkamıyormuş zorlanmasın diye entübe etmişler.. Yarın çıkartıp yeniden kontrol edecekler, genel durumu şimdilik iyi... Sütüm geliyor bool booool süt sağıyoruz, doktor 24 saat serumdan beslenecek dedi. 1700 kg doğdu
Hanımlar sabah 6 bucukta yatışım yapıldı acilden... 8'de sezeryana alındım, spiral anestezi yapıldı ama maalesef ilkinde uyuşmadım, iki doz halinde yapıldı şuanlık bi yan etkisi yok, bacaklarımdan yukarıya kaldırıp uyuşmamı beklediler. Korktuğum için hafif sersemletti sağolsun anestezi uzmanıZor olan kesinlikle doğum değil, doğum sonrası ağrılar... Şuan desteksiz yürüyebiliyorum ama rahim toparlansın diye verdikleri serumlar felakeeeet sizi de korkutmak istemem ama acı eşiğim çok yüksek olduğu halde beni aşırı kıvrandırdı... Bebek kuvözde şuan sürfaktan veriliyor, nefes alıp verebiliyormuş ama gögsü yeterli dereceden kalkamıyormuş zorlanmasın diye entübe etmişler.. Yarın çıkartıp yeniden kontrol edecekler, genel durumu şimdilik iyi... Sütüm geliyor bool booool süt sağıyoruz, doktor 24 saat serumdan beslenecek dedi. 1700 kg doğdu
Hayırlı olsun, gelmiş geçmiş olsun canımHanımlar sabah 6 bucukta yatışım yapıldı acilden... 8'de sezeryana alındım, spiral anestezi yapıldı ama maalesef ilkinde uyuşmadım, iki doz halinde yapıldı şuanlık bi yan etkisi yok, bacaklarımdan yukarıya kaldırıp uyuşmamı beklediler. Korktuğum için hafif sersemletti sağolsun anestezi uzmanıZor olan kesinlikle doğum değil, doğum sonrası ağrılar... Şuan desteksiz yürüyebiliyorum ama rahim toparlansın diye verdikleri serumlar felakeeeet sizi de korkutmak istemem ama acı eşiğim çok yüksek olduğu halde beni aşırı kıvrandırdı... Bebek kuvözde şuan sürfaktan veriliyor, nefes alıp verebiliyormuş ama gögsü yeterli dereceden kalkamıyormuş zorlanmasın diye entübe etmişler.. Yarın çıkartıp yeniden kontrol edecekler, genel durumu şimdilik iyi... Sütüm geliyor bool booool süt sağıyoruz, doktor 24 saat serumdan beslenecek dedi. 1700 kg doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?