Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bisi soylyimmi analiqueeeee ilkinde bende oyle dusunmustum yok imkani yok 41+2 yim bide doktorda diyor 3.850 gr diyorum olmaz kesin dogdu 3.350 gr buyuk bile oldu ama tabi sen icin rahat etsin diye al yinede bebege fazlada koysan yer kaplamiyo :))
Annemde diyo olur sana kıyafet küçük geliyo gözüne yeni doğana olur bu dedi , galiba dediğin gibi düşünüyorum

Annemde diyo olur sana kıyafet küçük geliyo gözüne yeni doğana olur bu dedi , galiba dediğin gibi düşünüyorum
İkinci olmasina ragmen yeni dogan zibinlarina suan bakip olmaz diyorum bunlar olmaz oyuncakmi dogurcam diyorum okadr unutmusum ve olmayacgina okdr eminimki halbuki buyuk bile olacak :) doğunca aşıcaz insAllah

Bir soruma cevap alamadim ama bak bu sicaklarda kalin battaniye alacak olan babayigit varmi yanina ona gore bende ekliycem ahshsj cocuk kurdesen olmasa bari yaz anasi olmam ne zor ic gudusel olarak üşüyo zannetmem insAllah
Ben almıcam hastane çıkışında olanları kullanıcam

Benim hastane çıkışımın birinde tulum da var iki takım oldu bi tane de tulumu olmayan diğer tüm parçaları var bu iki takım yeter mi

Bir soruma cevap alamadim ama bak bu sicaklarda kalin battaniye alacak olan babayigit varmi yanina ona gore bende ekliycem ahshsj cocuk kurdesen olmasa bari yaz anasi olmam ne zor ic gudusel olarak üşüyo zannetmem insAllah
Ben muslin örtüsüyle , ince bi örtü alıcam hava cidden sıcak yaaaaa kalın alamam yazık bevişe bu ikisini alıcam yeter herhalde

Eklentiler

• 11AF2E24-3543-412D-898C-1B78622115AC.webp
    15 KB · Görüntüleme: 56
  • 14CA791F-F3D0-4768-98AB-394E984A91EF.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 63
Ben almıcam hastane çıkışında olanları kullanıcam

Benim hastane çıkışımın birinde tulum da var iki takım oldu bi tane de tulumu olmayan diğer tüm parçaları var bu iki takım yeter mi
Yeter tabiki zaten yeni dogmus inan bana o anin buyusu o minnaklik dokunmaya kiyamiyo insan düsün ben 10 lu hastane cikis setini ikiye böldüm alt ust ic zibin sapka eldiven bez olark bir paket yaptim birde o takimin icindeki tuluma zibin corap sapka bez vs ekleyerrek iknci takim yaptm yenidogan ilk kakasini cisini yapmasida zaman alabiliyor dogunca ilk bir iki gun hemen geelni birakamiyo oyle ki ustu kirlensinde ihtyc olsun . Snradan ama basina cikiyo taaa lar

Ben muslin örtüsüyle , ince bi örtü alıcam hava cidden sıcak yaaaaa kalın alamam yazık bevişe bu ikisini alıcam yeter herhalde
Bende boyle aldim bencede yeter dimi doktorar diyomus ya kendi giydiginizden bitane fazla giydirin diye ben elimden gelse ciplak gezicem hastane cikis setinin penye battaniyesi ve müslin yeter bencede ya penye bile kullanilmaz diye dusunuyorm ama alicam yinede muslin yaz icin super cocuklari saricaz diye kavurma etmeyelim sonra

Aynen dediğin gibi şuan bide böyleyizzzz hava yanıyo tmmuzz sıcağını düşünemiyorum çocuk valla pişer isilik geçirir iyi böyle kesinlikle

İnşallah bu hafta gittiğimde bana da her şey normal der.

Evet Meleqmm doğum yapacaktı yarın. Kesin heyecanlıdır

Bu arada Meleqmm bugün bebişine kavuşuyor(doğru kişiyi etiketledim inşallah) inşallah sağlıkla hayırsyla kavuşsunlar Rabbim yardımcın olsun canım dualarımız seninle

evet Meleqmm haber gelmedi giremedi galiba
Hanımlar sabah 6 bucukta yatışım yapıldı acilden... 8'de sezeryana alındım, spiral anestezi yapıldı ama maalesef ilkinde uyuşmadım, iki doz halinde yapıldı şuanlık bi yan etkisi yok, bacaklarımdan yukarıya kaldırıp uyuşmamı beklediler. Korktuğum için hafif sersemletti sağolsun anestezi uzmanı Zor olan kesinlikle doğum değil, doğum sonrası ağrılar... Şuan desteksiz yürüyebiliyorum ama rahim toparlansın diye verdikleri serumlar felakeeeet sizi de korkutmak istemem ama acı eşiğim çok yüksek olduğu halde beni aşırı kıvrandırdı... Bebek kuvözde şuan sürfaktan veriliyor, nefes alıp verebiliyormuş ama gögsü yeterli dereceden kalkamıyormuş zorlanmasın diye entübe etmişler.. Yarın çıkartıp yeniden kontrol edecekler, genel durumu şimdilik iyi... Sütüm geliyor bool booool süt sağıyoruz, doktor 24 saat serumdan beslenecek dedi. 1700 kg doğdu

Eklentiler

• IMG-20220530-WA0003.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 138
  • IMG-20220530-WA0002.webp
    54,6 KB · Görüntüleme: 142
Bu keyf daha muazzam zorlukarı bastiracak kadar :) dogur sorcam sana ölü denizde gezmekmi ateşin yaninda olmasimi diye
Hadi yaaaBen hamileliği sevmedim galiba doğsa keşke onunla gitsek valla cidden doğmadan anlaşılmıcak bişey kesinlikleeeee offfff 1 ay geçsede alsak kucaklarımıza ponçikler çok merak ediyorum

Hoşgelmiş Arya bebiş maşallah sütünde geliyomuş bebişde en yakın zamanda çıkar kuvezden sağlıklı olsunda gerisi önemli değil hiç çok şükür atlattın
Bu arada kotkuttun azcık kıvrandırdı fln diye bi irkildim
Sende sağ sağlim sağlığına kavuşursun bebeğini kucağına alırsın hayırlı uğurlu olsun

Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Aryakuşu Darısı başımıza artık

Hayırlı olsun, gelmiş geçmiş olsun canım bebişin toparlasın en kısa sürede kavuşun inşallah sütünün gelmesine de çok sevindim hep böyle devam etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…