Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Merhaba aynı problemi yaşıyorum ne durumdasınız napicami bilmiorum neler yaşadınız

Gözünüz Aydın geçmiş olsun sağlıkla büyüsün inşallah hemen toparlanıp anneciğinin kollarına gelsin

Göğüs kremi..bebek pişikönleyici krem..

Allah sağlıcakla eve çıkıp bebeğinle kavuşmanı nasipetsin canım..senle günlerimiz aynıydı..2gün var aramızda uygulamaya göre geçmiş olsun..toparlanırsın ağrı falan kalmaz 1 haftaya ..

Gözün Aydın canım ins hersey daha güzel olur

Anteplililili allahın aşkına sen öncekini haziran sonu doğurmuşsun bu sıcakla nasıl başa çıktın ozaman, şimdiden bçyleyse temmuzu ağustosu düşünemiyorum
Onda ilk cocuk diye bu kadar stres yoktu cok hevesliydim bide haziranda burasi bu kadar sicak değildi şimdi birden bire yanmaya basladi ortalik ustune bide kizimle ugrasiyorum hayattan sogutuyo beni

Bende öyleyim bide siz yazınca hazır degil diye iyice rahatliyorum
ben çantamı hazırladım bir gece yarısı :) doğum perileri geldi ve sanki yarın doğuracakmışım gibi bir his verdi .halbuki öyle bir durum da yok gibi .1 küçük boy valiz bir de anne bebek çantası doldu .eve gidince resmini çekeyim sizlere fikir olur ,unuttuğumuz bir şey olur

meleqmm
geçmiş olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah :)))
inşallah en kısa sürede ikiniz de toparlanırsınız
neden erken doğuma alındınız acaba

Nasılsınız kızlar? Kızlarımın doğum günü kutlamaları yılsonu gösterileri törenleri vs var çok yoruluyorum ellerim ayaklarım şişiyor ne yapacağım ben bu ödemler için? Giyecek fazla bir şey almadım aksi gibi sürekli gidilecek bir yerler çıkıyor ne giyeceğim diye dertleniyorum bir de Ayaklar şiş bacaklar şiş hiçbişey olmuyor hava sıcak yapış yapış oofff Daha çanta hazırlamadım neredeyse 2 ayım var diye acele etmiyorum ama herkes en azından yıka hazır olsun diyorlar ne bileyim hamile olduğuma bile hala inanamıyorum ki ben sıcaklardan beynim yandı galiba

Günaydın kızlar
Ben daha çantayı hazırlamadım
Hastane odasını süslemek için de hiçbir şey yaptırmadım eşim yaptıralım diyor ben kim gelecek diyorum.. Kurban bayramından hemen önce olacak sezeryan diye düşünüyorum vakitlice gelirse bebiş o yüzden herkes tatile gitmiş olacak burada akrabamız da yok siz olsanız ne yapardınız bir fikir versenize bana

Ben bu şehirde tekim Allah izin verirse doğuma giderken ailemi arayacağım 3 ila 4 saat uzak bir başka şehirdeler gelirler oradan ancak anne babam hariç akraba kimse gelmez zaten kurban dönemi ve milletin kendi işi gücü var bu yüzden süsleme yapmayacağım ancak eve gelince toparlaninca ziyarete gelir birileri ki . Ben takılmam böyle şeylere ama ille de sus olsun dersen evin çelik kapısına tül bağlayıp hosgeldin bebek asabilirsin doğum yaptığın belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…