- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.301
valla ben de hediye falan sipariş edecektim vazgeçtim .şimdi ona en az 350 400 lira vereceğim .süslemesi falan da kendim balon falan alsam isme özel 150 200 de ona gider .bir de içecek limonata falan .ne bileyim içimden gelmiyor ya .1 gün hatta ilk çıktığım saatleri saymazsam yarım gün için dğer mi bilemedim .bir tek çikolata aldım ben .paradan kaçmam genelde ama bunlar gereksiz geldi .Günaydın kızlar
Ben daha çantayı hazırlamadım
Hastane odasını süslemek için de hiçbir şey yaptırmadım eşim yaptıralım diyor ben kim gelecek diyorum.. Kurban bayramından hemen önce olacak sezeryan diye düşünüyorum vakitlice gelirse bebiş o yüzden herkes tatile gitmiş olacak burada akrabamız da yok siz olsanız ne yapardınız bir fikir versenize bana
Ben de bir tek anne baba ve kardeşlere yani toplasan 10 15 tane magnet yaptircam inşallah başkasına versem atar zaten , onu da doğum sonrası yaptircam doğum tarihi yazılacağı için.valla ben de hediye falan sipariş edecektim vazgeçtim .şimdi ona en az 350 400 lira vereceğim .süslemesi falan da kendim balon falan alsam isme özel 150 200 de ona gider .bir de içecek limonata falan .ne bileyim içimden gelmiyor ya .1 gün hatta ilk çıktığım saatleri saymazsam yarım gün için dğer mi bilemedim .bir tek çikolata aldım ben .paradan kaçmam genelde ama bunlar gereksiz geldi .
Ben kendim süslicemmm tül fln aldım kapıya kendim yapıcam tülü üstünede isimliği asarım okadar okadar içeride bişi yaptırmıcam dediğin gibi kimse gelmeyebilir boşuna masrafGünaydın kızlar
Hastane odasını süslemek için de hiçbir şey yaptırmadım eşim yaptıralım diyor ben kim gelecek diyorum.. Kurban bayramından hemen önce olacak sezeryan diye düşünüyorum vakitlice gelirse bebiş o yüzden herkes tatile gitmiş olacak burada akrabamız da yok siz olsanız ne yapardınız bir fikir versenize bana
Benim de bitmedi yıkama işi, çanta olayına zaten hiç girmedimBende öyleyim bide siz yazınca hazır degil diye iyice rahatliyorum
Hahahah offff valla terlemek en sevmediğim şeyOnda ilk cocuk diye bu kadar stres yoktu cok hevesliydim bide haziranda burasi bu kadar sicak değildi şimdi birden bire yanmaya basladi ortalik ustune bide kizimle ugrasiyorum hayattan sogutuyo beni
Günaydın kızlar
Zaten kendime yandaş arıyorum benimde bitmedi yıkama işi çünkü baslamadimBenim de bitmedi yıkama işi, çanta olayına zaten hiç girmedim
Yaa aynısını dün düşündümYa benim minik süte çok tepki veriyor. Çikolata yiyip sola yattığımda tık yok ama süt içeyim içeride parti veriyor resmenacıtmaya başladı hareketleri . Sizde de oluyor mu tekmelediğinde acıyor mu yani? Sancı olursa bilmeyeceğim diye korkuyorum valla
Ben evi süslüyorum yine öyle yapacağım çikolata ve kolonya dağıtacağım. Kapı süsü tül vs. Kimse için değilde kendim mutlu oluyorum o yüzden yapacağım. Bana göre hastane gereksiz ama zaten 1 geceGünaydın kızlar
Başlayınca da bitmiyormuş onu anladımZaten kendime yandaş arıyorum benimde bitmedi yıkama işi çünkü baslamadim
Off rüyalarıma giriyor artıkBen tek şeyden korkuyorum doğum için aldığım hastane çıkışı bebeğe olmucak hissiyatındayımoyuzden yanıma alırsam yedek alıcam yoksa aynı senin gibi hazırlamayı düşünüyorum
Ben aldim hem de peluş battaniyeBir soruma cevap alamadim ama bak bu sicaklarda kalin battaniye alacak olan babayigit varmi yanina ona gore bende ekliycem ahshsjcocuk kurdesen olmasa bari yaz anasi olmam ne zor ic gudusel olarak üşüyo zannetmem insAllah
Ayyyy demekki tek değilim bu konudaOff rüyalarıma giriyor artıkçocuk 5 kilo doğmuş, koca bebek. Benim özene bezene aldığım hastane çıkışı tam 0 aylık çocuk çıplak kalıyor , Dr lar dalga geçiyor. Abla senin çocuğu okula yazdırdık, koca adam diye
Bir de 2023 yazını düşünGeçen senede 7haziranda balayında keyfime keyif yapıyodummmm ölüdenizde geziyodm, bi senedeki değişimime bak yaaa şaka gibi
Penye battaniye ve müslin örtü alacağım yeterli. Klima açık olur penye yeter diye düşünüyorumBir soruma cevap alamadim ama bak bu sicaklarda kalin battaniye alacak olan babayigit varmi yanina ona gore bende ekliycem ahshsjcocuk kurdesen olmasa bari yaz anasi olmam ne zor ic gudusel olarak üşüyo zannetmem insAllah
Ben hastane odası için hiçbir şey yapmayacağım zaten anne babalar dışında kimse gelmez. Sadece yanımda çikolata tarzı bişeyler götürürüm hemşirelere falan veririm. Eve gelenlere ikramlık bişeyler hazırlarım.Günaydın kızlar
Musmutlu, kolayliklarla dolu bir ömrü olsunHanımlar sabah 6 bucukta yatışım yapıldı acilden... 8'de sezeryana alındım, spiral anestezi yapıldı ama maalesef ilkinde uyuşmadım, iki doz halinde yapıldı şuanlık bi yan etkisi yok, bacaklarımdan yukarıya kaldırıp uyuşmamı beklediler. Korktuğum için hafif sersemletti sağolsun anestezi uzmanıZor olan kesinlikle doğum değil, doğum sonrası ağrılar... Şuan desteksiz yürüyebiliyorum ama rahim toparlansın diye verdikleri serumlar felakeeeet sizi de korkutmak istemem ama acı eşiğim çok yüksek olduğu halde beni aşırı kıvrandırdı... Bebek kuvözde şuan sürfaktan veriliyor, nefes alıp verebiliyormuş ama gögsü yeterli dereceden kalkamıyormuş zorlanmasın diye entübe etmişler.. Yarın çıkartıp yeniden kontrol edecekler, genel durumu şimdilik iyi... Sütüm geliyor bool booool süt sağıyoruz, doktor 24 saat serumdan beslenecek dedi. 1700 kg doğdu
Allah bağışlasınHanımlar sabah 6 bucukta yatışım yapıldı acilden... 8'de sezeryana alındım, spiral anestezi yapıldı ama maalesef ilkinde uyuşmadım, iki doz halinde yapıldı şuanlık bi yan etkisi yok, bacaklarımdan yukarıya kaldırıp uyuşmamı beklediler. Korktuğum için hafif sersemletti sağolsun anestezi uzmanıZor olan kesinlikle doğum değil, doğum sonrası ağrılar... Şuan desteksiz yürüyebiliyorum ama rahim toparlansın diye verdikleri serumlar felakeeeet sizi de korkutmak istemem ama acı eşiğim çok yüksek olduğu halde beni aşırı kıvrandırdı... Bebek kuvözde şuan sürfaktan veriliyor, nefes alıp verebiliyormuş ama gögsü yeterli dereceden kalkamıyormuş zorlanmasın diye entübe etmişler.. Yarın çıkartıp yeniden kontrol edecekler, genel durumu şimdilik iyi... Sütüm geliyor bool booool süt sağıyoruz, doktor 24 saat serumdan beslenecek dedi. 1700 kg doğdu
Ben de şimdilik kapı süsü yaptırdım sadece.Gelen giden olur diye belki çikolata da yaptrırım.Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?