Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
valla ben de hediye falan sipariş edecektim vazgeçtim .şimdi ona en az 350 400 lira vereceğim .süslemesi falan da kendim balon falan alsam isme özel 150 200 de ona gider .bir de içecek limonata falan .ne bileyim içimden gelmiyor ya .1 gün hatta ilk çıktığım saatleri saymazsam yarım gün için dğer mi bilemedim .bir tek çikolata aldım ben .paradan kaçmam genelde ama bunlar gereksiz geldi .

Ben de bir tek anne baba ve kardeşlere yani toplasan 10 15 tane magnet yaptircam inşallah başkasına versem atar zaten , onu da doğum sonrası yaptircam doğum tarihi yazılacağı için.

Ben kendim süslicemmm tül fln aldım kapıya kendim yapıcam tülü üstünede isimliği asarım okadar okadar içeride bişi yaptırmıcam dediğin gibi kimse gelmeyebilir boşuna masraf

Onda ilk cocuk diye bu kadar stres yoktu cok hevesliydim bide haziranda burasi bu kadar sicak değildi şimdi birden bire yanmaya basladi ortalik ustune bide kizimle ugrasiyorum hayattan sogutuyo beni
Hahahah offff valla terlemek en sevmediğim şey su içinde kalcaz gibi

Günaydın
Bu konuda 12 yıllık hasretle bayağı hazırlık yaptım.
Kapı süsümüz var.
Magnetlerimiz; kolonya; lavanta kesesi; çikolata.
Kapı önüne de ufak 7li balon yerde duracak .
Bize gelen giden olacak sanırım
Herkes beni bekliyor

Yaa aynısını dün düşündüm artık sağdan soldan elini mi dirsegini mi bir bastiriyor resmen canım yanıyor benim minik kuş kahvaltı sonrası oynar biraz. Onda da derste olduğum için pek anlayamam genelde de çok kimildamaz

Ben evi süslüyorum yine öyle yapacağım çikolata ve kolonya dağıtacağım. Kapı süsü tül vs. Kimse için değilde kendim mutlu oluyorum o yüzden yapacağım. Bana göre hastane gereksiz ama zaten 1 gece

Ben tek şeyden korkuyorum doğum için aldığım hastane çıkışı bebeğe olmucak hissiyatındayım oyuzden yanıma alırsam yedek alıcam yoksa aynı senin gibi hazırlamayı düşünüyorum
Off rüyalarıma giriyor artık çocuk 5 kilo doğmuş, koca bebek. Benim özene bezene aldığım hastane çıkışı tam 0 aylık çocuk çıplak kalıyor , Dr lar dalga geçiyor. Abla senin çocuğu okula yazdırdık, koca adam diye

Bir soruma cevap alamadim ama bak bu sicaklarda kalin battaniye alacak olan babayigit varmi yanina ona gore bende ekliycem ahshsj cocuk kurdesen olmasa bari yaz anasi olmam ne zor ic gudusel olarak üşüyo zannetmem insAllah
Ben aldim hem de peluş battaniye ama çantayi erken hazırladığım için o zaman havalar bu kadar sıcak değildi çıkaracağım

Ayyyy demekki tek değilim bu konuda ne alakaysa neden bilinçaltımızda bu var anlamadım çocuk çıplak kalıcak kıyafet olmıcak düşüncesihahhhaahah cidden analık yani

Bir soruma cevap alamadim ama bak bu sicaklarda kalin battaniye alacak olan babayigit varmi yanina ona gore bende ekliycem ahshsj cocuk kurdesen olmasa bari yaz anasi olmam ne zor ic gudusel olarak üşüyo zannetmem insAllah
Penye battaniye ve müslin örtü alacağım yeterli. Klima açık olur penye yeter diye düşünüyorum

Ben hastane odası için hiçbir şey yapmayacağım zaten anne babalar dışında kimse gelmez. Sadece yanımda çikolata tarzı bişeyler götürürüm hemşirelere falan veririm. Eve gelenlere ikramlık bişeyler hazırlarım.

Musmutlu, kolayliklarla dolu bir ömrü olsun

Allah bağışlasın bir an önce toparlasın inşallah

Ben de şimdilik kapı süsü yaptırdım sadece.Gelen giden olur diye belki çikolata da yaptrırım.
eğer kimse gelmeyecekse kapı süsü yaptırabilirsin sadece,hastanede fotoğraf falan çekerken süs te görünür:))sonra odasına asarsın hem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…