- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.321
Canım hayırlı olsun Rabbım anali babalı büyütsün inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz surfaktan verebilmek içinde entube ediliyor çok uzun süre makina da kalmaz merak etme en zoru geri de kalmış simdi biraz sabır la hersey yoluna girecek insallahHanımlar sabah 6 bucukta yatışım yapıldı acilden... 8'de sezeryana alındım, spiral anestezi yapıldı ama maalesef ilkinde uyuşmadım, iki doz halinde yapıldı şuanlık bi yan etkisi yok, bacaklarımdan yukarıya kaldırıp uyuşmamı beklediler. Korktuğum için hafif sersemletti sağolsun anestezi uzmanıZor olan kesinlikle doğum değil, doğum sonrası ağrılar... Şuan desteksiz yürüyebiliyorum ama rahim toparlansın diye verdikleri serumlar felakeeeet sizi de korkutmak istemem ama acı eşiğim çok yüksek olduğu halde beni aşırı kıvrandırdı... Bebek kuvözde şuan sürfaktan veriliyor, nefes alıp verebiliyormuş ama gögsü yeterli dereceden kalkamıyormuş zorlanmasın diye entübe etmişler.. Yarın çıkartıp yeniden kontrol edecekler, genel durumu şimdilik iyi... Sütüm geliyor bool booool süt sağıyoruz, doktor 24 saat serumdan beslenecek dedi. 1700 kg doğdu
Cidden yaaaaBir de 2023 yazını düşünçıta gittikçe düşecek
Gözünaydın canım:)))Hanımlar sabah 6 bucukta yatışım yapıldı acilden... 8'de sezeryana alındım, spiral anestezi yapıldı ama maalesef ilkinde uyuşmadım, iki doz halinde yapıldı şuanlık bi yan etkisi yok, bacaklarımdan yukarıya kaldırıp uyuşmamı beklediler. Korktuğum için hafif sersemletti sağolsun anestezi uzmanıZor olan kesinlikle doğum değil, doğum sonrası ağrılar... Şuan desteksiz yürüyebiliyorum ama rahim toparlansın diye verdikleri serumlar felakeeeet sizi de korkutmak istemem ama acı eşiğim çok yüksek olduğu halde beni aşırı kıvrandırdı... Bebek kuvözde şuan sürfaktan veriliyor, nefes alıp verebiliyormuş ama gögsü yeterli dereceden kalkamıyormuş zorlanmasın diye entübe etmişler.. Yarın çıkartıp yeniden kontrol edecekler, genel durumu şimdilik iyi... Sütüm geliyor bool booool süt sağıyoruz, doktor 24 saat serumdan beslenecek dedi. 1700 kg doğdu
Baklava hiç aklıma gelmediBen anahtarlık ve çikolata yaptırdım. Kapı süsü var ama eve asacağım. Hastaneye eşim bir tepsi baklava yaptırır. Gelene ebelere doktora ikram ederiz.
aynen bu çok mantıklı .hem doğum tarihi yazar hem de hatıra kalırBen de bir tek anne baba ve kardeşlere yani toplasan 10 15 tane magnet yaptircam inşallah başkasına versem atar zaten , onu da doğum sonrası yaptircam doğum tarihi yazılacağı için.
Bir soruma cevap alamadim ama bak bu sicaklarda kalin battaniye alacak olan babayigit varmi yanina ona gore bende ekliycem ahshsjcocuk kurdesen olmasa bari yaz anasi olmam ne zor ic gudusel olarak üşüyo zannetmem insAllah
İkinci olmasina ragmen yeni dogan zibinlarina suan bakip olmaz diyorum bunlar olmaz oyuncakmi dogurcam diyorum okadr unutmusum ve olmayacgina okdr eminimki halbuki buyuk bile olacak :) doğunca aşıcaz insAllah
Bence dondurma dağıtalimBaklava hiç aklıma gelmediAma hiçte görmedim ondan heralde.
Hayırlı olsun, Allah bağışlasınHanımlar sabah 6 bucukta yatışım yapıldı acilden... 8'de sezeryana alındım, spiral anestezi yapıldı ama maalesef ilkinde uyuşmadım, iki doz halinde yapıldı şuanlık bi yan etkisi yok, bacaklarımdan yukarıya kaldırıp uyuşmamı beklediler. Korktuğum için hafif sersemletti sağolsun anestezi uzmanıZor olan kesinlikle doğum değil, doğum sonrası ağrılar... Şuan desteksiz yürüyebiliyorum ama rahim toparlansın diye verdikleri serumlar felakeeeet sizi de korkutmak istemem ama acı eşiğim çok yüksek olduğu halde beni aşırı kıvrandırdı... Bebek kuvözde şuan sürfaktan veriliyor, nefes alıp verebiliyormuş ama gögsü yeterli dereceden kalkamıyormuş zorlanmasın diye entübe etmişler.. Yarın çıkartıp yeniden kontrol edecekler, genel durumu şimdilik iyi... Sütüm geliyor bool booool süt sağıyoruz, doktor 24 saat serumdan beslenecek dedi. 1700 kg doğdu
Daha makbule geçer hele benimki temmuz ortasıBence dondurma dağıtalimDua ederler bu sıcakta
bizimkilerin ağzı yarımdır ,dökerler o dondurmayı rezil ederler odamı valla :)Bence dondurma dağıtalimDua ederler bu sıcakta
HahahaOff rüyalarıma giriyor artıkçocuk 5 kilo doğmuş, koca bebek. Benim özene bezene aldığım hastane çıkışı tam 0 aylık çocuk çıplak kalıyor , Dr lar dalga geçiyor. Abla senin çocuğu okula yazdırdık, koca adam diye
Geliyor valla bende büyük koycam nolur nolmaHahahaay bu benimde aklıma gelip duruyor arada yalan yok yenidoğan koydum cantayada olmazsa diye geçiyor aklımdan sonra diyorum yok daha neler falan içimdeki sesi susturmak için 1 tane 0-3 ay kısa kollu citcitli bady koydum korkudan @yoncambenim seninde geliyor demi
Biz diğer ikisinde de dağıttıkBaklava hiç aklıma gelmediAma hiçte görmedim ondan heralde.
GünaydınZaten kendime yandaş arıyorum benimde bitmedi yıkama işi çünkü baslamadim
bende bi tane de 6 yaşında sıpa var yaBu saatten tek uyumayan ben değilmişim
Gözün aydın canımHanımlar sabah 6 bucukta yatışım yapıldı acilden... 8'de sezeryana alındım, spiral anestezi yapıldı ama maalesef ilkinde uyuşmadım, iki doz halinde yapıldı şuanlık bi yan etkisi yok, bacaklarımdan yukarıya kaldırıp uyuşmamı beklediler. Korktuğum için hafif sersemletti sağolsun anestezi uzmanıZor olan kesinlikle doğum değil, doğum sonrası ağrılar... Şuan desteksiz yürüyebiliyorum ama rahim toparlansın diye verdikleri serumlar felakeeeet sizi de korkutmak istemem ama acı eşiğim çok yüksek olduğu halde beni aşırı kıvrandırdı... Bebek kuvözde şuan sürfaktan veriliyor, nefes alıp verebiliyormuş ama gögsü yeterli dereceden kalkamıyormuş zorlanmasın diye entübe etmişler.. Yarın çıkartıp yeniden kontrol edecekler, genel durumu şimdilik iyi... Sütüm geliyor bool booool süt sağıyoruz, doktor 24 saat serumdan beslenecek dedi. 1700 kg doğdu
Simdi nasılsınKızlar sabah ishal kusma ve mide ağrısı başladı. Dün balık yemiştim zehirlendi sandım korktum hastaneye geldim. Salgın varmış serum verdiler. Dikkat edin siz de
Geçmiş olsun evet salgın var dikkat etmek lazımKızlar sabah ishal kusma ve mide ağrısı başladı. Dün balık yemiştim zehirlendi sandım korktum hastaneye geldim. Salgın varmış serum verdiler. Dikkat edin siz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?