Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım hayırlı olsun Rabbım anali babalı büyütsün inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz surfaktan verebilmek içinde entube ediliyor çok uzun süre makina da kalmaz merak etme en zoru geri de kalmış simdi biraz sabır la hersey yoluna girecek insallah

Gözünaydın canım:)))
Sen de bebeğin de bi an önce toparlanırsınız inşallah

Valla bunda kapı süsü falan yaptirmadim çünkü hala bi adi yok oğlumun doğunca suratına bakıp bundan bu isim olur diyecez heralde çok korkuyorum

Kurban Bayramı bitişi gibi gelir bu beyzade diyorum ama bakalım ne zaman olur normal olursa dogumhane ekibinin hepsini tanıyorum bi onlara ikramlik alirim başka da gelecek olan olmaz sanırım

Götüreceklerimj organizerlere kaldırdım çekmecede koydum daha çok olduğu için valize koymak gelmedi içimden buralar nemli çünkü

Ben de bir tek anne baba ve kardeşlere yani toplasan 10 15 tane magnet yaptircam inşallah başkasına versem atar zaten , onu da doğum sonrası yaptircam doğum tarihi yazılacağı için.
aynen bu çok mantıklı .hem doğum tarihi yazar hem de hatıra kalır

Bir soruma cevap alamadim ama bak bu sicaklarda kalin battaniye alacak olan babayigit varmi yanina ona gore bende ekliycem ahshsj cocuk kurdesen olmasa bari yaz anasi olmam ne zor ic gudusel olarak üşüyo zannetmem insAllah

İkinci olmasina ragmen yeni dogan zibinlarina suan bakip olmaz diyorum bunlar olmaz oyuncakmi dogurcam diyorum okadr unutmusum ve olmayacgina okdr eminimki halbuki buyuk bile olacak :) doğunca aşıcaz insAllah

Peluş değil de ince nohut battaniyeler var ya onlardan alacağım bir de penye battaniye. Zaten ilk doğduğunda sararlar sonra altına serili şekilde durur üstüne penyeyi örteriz.
Bende 3. olmasına rağmen giysileri gördükçe ay bunlar olmaz diyorum. Geçende arkadaşa bebek hediyesi aldım 1-3 ay kısa kollu body vardı aldıklarım arasında bu ancak olur giydiremeyecek galiba dedim ama bebek 15 günlük 4 kgmuş ve 1-3 ay baya büyük kaldı Üstündekiler 0 ay dedi arkadaş çok garip geldi 4 kg bir de yani. 3-6 ay alayım diyordum da içinde kaybolacak demek ki bende daha fazla almamaya karar verdim doğsun da ona göre alırız.

Hayırlı olsun, Allah bağışlasın en kısa zamanda sağlıkla kavuşun inşallah

Hahahaay bu benimde aklıma gelip duruyor arada yalan yok yenidoğan koydum cantayada olmazsa diye geçiyor aklımdan sonra diyorum yok daha neler falan içimdeki sesi susturmak için 1 tane 0-3 ay kısa kollu citcitli bady koydum korkudan @yoncambenim seninde geliyor demi

Geliyor valla bende büyük koycam nolur nolmafazladan dursun çocuk kıyafetsz kalmasın

Gözün aydın canım sağlıkla bir an önce de kavuşun inş minik kızınla dualarımız sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…