Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
ben de giyecek pek bir şey almamıştım. şu son günlerde çocuk defterini kapayan arkadaşlar hep kıyafet getirdiler üst üste bi sürü oldu, zaten işten ayrılmama 1 ay kaldı idare eder onlar beni. Önceden hemen diz üstü olup şu an aldığım kilolarla ekstra minilere dönüşen bir iki siyah abiyemsi elbisemi altına tayt giyip kullanmaya başladım pek sevimli oldular

Ben de aynı düşünüyorum dün eşime arkadaşı sormuş yaptırın bir şeyler gelen giden olur demiş bir de girmiş aklına adamın kim gelecek diyorum belli olmaz diyo kim ne zaman doğuracağımı bilebilmeyecek halbuki

Aynı şeyi düşünüyorum ya çikolata ve baklava alır koyarım gelen gidene ikram hemşire Dr VS başka kimse gelmez bence zaten.. Eşim ben isim yazdırmak istiyorum diyor yaptırsın bakalım öyle çok bir şey yaptırmam zaten çok gereksiz bizim için eş dost akraba hepsi bu şehirde olsa yaptırmanın bir anlamı olurdu benim için gereksiz masraf sanki

Ben kendim süslicemmm tül fln aldım kapıya kendim yapıcam tülü üstünede isimliği asarım okadar okadar içeride bişi yaptırmıcam dediğin gibi kimse gelmeyebilir boşuna masraf
İsimliği yaptırdın mı canım sen eşim de heveslenmiş ne onu kırmak istiyorum ne gereksiz masraf yapmak istiyorum biraz kafam karışık

Maşallah kuzum sağlıkla gelsinler Biz gurbetteyiz memlekette olsak ben de yapardım bişiyler bizim de 10.yılımızda geldi bebiş

Aynen ya ben süslü gecelik bile almadım eşim de diyo foto çekeriz hatıra kalır falan çikolata özel yaptırmadım ama alıcam ben de ikramlık

Bi bakayım olmadı ona minimum süslemeyle işin içinden çıkmak istiyorum gereksiz masraflar çok oluyor

İsimliği yaptırdın mı canım sen eşim de heveslenmiş ne onu kırmak istiyorum ne gereksiz masraf yapmak istiyorum biraz kafam karışık
Bize gelen giden çok olacak muhtemelen
Ben doğum yapacağım hastanede çalışıyordum daha önce
Dr larım arkadaşlarım eşimin arkadaşları velileri vs ama hiç içimden gelmiyor yapmak hem maddi hem manevi
Kararsızım

Kızlar sabah ishal kusma ve mide ağrısı başladı. Dün balık yemiştim zehirlendi sandım korktum hastaneye geldim. Salgın varmış serum verdiler. Dikkat edin siz de
Geçmiş olsun. Balık zehirlenmesi de beter olur, ondan olmaması daha iyi bence. Ben de geçen pazartesi İzmir'de doktor muayenesi dönüşü çok da bilindik bir yerde yemek yedim. Kimseye bir şey olmadı ama bende karın ağrısı ve ishal yaptı. 8 gün oldu hala tam toparlanmadı sindirim sistemim. sıcaklarda da hiç çekilmiyo.

Gözün aydın. Maşallah kilosu korktuğun kadar az değil. Sütünün gelmesi de çok iyi inşallah en kısa zamanda toparlayacaktir.

tamam eşin isim yazdırmak istiyorsa yazdırsın ama az kişi gelecekse ne gerek var .zaten bi ton masraf yaptık .

taç yaptıran oldu mu? Kızçeme ve kendime aynı taçtan yaptırmak istiyorum ben. Kardeş gelecek moduna girmeye başladı azcık şımartayım fıstığımı.
ben trendyoldan aldım .kırmızı da aldım anne bebek seti de aldım .özel yapılanlar daha pahalı oluyor.kırmızı tacı 25 ,terlik anne tacı,bebk ayakkabısı ve tokasına 100 lira verdim

ayy millet ne acayip,kadının biri iş yerinde asansörde beni gördü.diyor ki doğunca bol bol emzir:)dedim ki emerse emziririm .yok yok sen zorla ver diyor .hem kilo verdirir diyor .ya ben toplamda 4 kilo aldım bi de :) emerse emer dedim yok yok sen zorla emzir diyor .ya arkadaş beni bile annem 40 gün emzirmiş ,emmemişim nasıl emzirecem istemeyen bebeği .millet de bir tuhaf

Aaa hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kavuşun inşallah Ben ne zamandır okuyamadım neden erken aldılar bebişi canım?

Ben ilkinde kapı süsü çikolata ve limonata yapmıştım, pandemiden hastaneye az kişi geldi. Ama eve gelenlere çikolata ikram ettim hep. Bunda da kapı süsü yaptırdım bir de çikolata olcak yine o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…