- 24 Haziran 2013
- 1.356
- 3.892
- 333
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.341
ben de giyecek pek bir şey almamıştım. şu son günlerde çocuk defterini kapayan arkadaşlar hep kıyafet getirdiler üst üsteNasılsınız kızlar? Kızlarımın doğum günü kutlamaları yılsonu gösterileri törenleri vs var çok yoruluyorum ellerim ayaklarım şişiyor ne yapacağım ben bu ödemler için? Giyecek fazla bir şey almadım aksi gibi sürekli gidilecek bir yerler çıkıyor ne giyeceğim diye dertleniyorum bir deAyaklar şiş bacaklar şiş hiçbişey olmuyor hava sıcak yapış yapış oofff Daha çanta hazırlamadım neredeyse 2 ayım var diye acele etmiyorum ama herkes en azından yıka hazır olsun diyorlar ne bileyim hamile olduğuma bile hala inanamıyorum ki ben sıcaklardan beynim yandı galiba
Ben de aynı düşünüyorum dün eşime arkadaşı sormuş yaptırın bir şeyler gelen giden olur demiş bir de girmiş aklına adamın kim gelecek diyorum belli olmaz diyo kim ne zaman doğuracağımı bilebilmeyecek halbukiBen bu şehirde tekim Allah izin verirse doğuma giderken ailemi arayacağım 3 ila 4 saat uzak bir başka şehirdeler gelirler oradan ancak anne babam hariç akraba kimse gelmez zaten kurban dönemi ve milletin kendi işi gücü var bu yüzden süsleme yapmayacağım ancak eve gelince toparlaninca ziyarete gelir birileri ki . Ben takılmam böyle şeylere ama ille de sus olsun dersen evin çelik kapısına tül bağlayıp hosgeldin bebek asabilirsin doğum yaptığın belli olur
Aynı şeyi düşünüyorum ya çikolata ve baklava alır koyarım gelen gidene ikram hemşire Dr VS başka kimse gelmez bence zaten.. Eşim ben isim yazdırmak istiyorum diyor yaptırsın bakalım öyle çok bir şey yaptırmam zaten çok gereksiz bizim için eş dost akraba hepsi bu şehirde olsa yaptırmanın bir anlamı olurdu benim için gereksiz masraf sankivalla ben de hediye falan sipariş edecektim vazgeçtim .şimdi ona en az 350 400 lira vereceğim .süslemesi falan da kendim balon falan alsam isme özel 150 200 de ona gider .bir de içecek limonata falan .ne bileyim içimden gelmiyor ya .1 gün hatta ilk çıktığım saatleri saymazsam yarım gün için dğer mi bilemedim .bir tek çikolata aldım ben .paradan kaçmam genelde ama bunlar gereksiz geldi .
İsimliği yaptırdın mı canım sen eşim de heveslenmiş ne onu kırmak istiyorum ne gereksiz masraf yapmak istiyorum biraz kafam karışıkBen kendim süslicemmm tül fln aldım kapıya kendim yapıcam tülü üstünede isimliği asarım okadar okadar içeride bişi yaptırmıcam dediğin gibi kimse gelmeyebilir boşuna masraf
Maşallah kuzum sağlıkla gelsinler Biz gurbetteyiz memlekette olsak ben de yapardım bişiyler bizim de 10.yılımızda geldi bebişGünaydın
Bu konuda 12 yıllık hasretle bayağı hazırlık yaptım.
Kapı süsümüz var.
Magnetlerimiz; kolonya; lavanta kesesi; çikolata.
Kapı önüne de ufak 7li balon yerde duracak .
Bize gelen giden olacak sanırım
Herkes beni bekliyor
Aynen ya ben süslü gecelik bile almadım eşim de diyo foto çekeriz hatıra kalır falan çikolata özel yaptırmadım ama alıcam ben de ikramlıkBen evi süslüyorum yine öyle yapacağım çikolata ve kolonya dağıtacağım. Kapı süsü tül vs. Kimse için değilde kendim mutlu oluyorum o yüzden yapacağım. Bana göre hastane gereksiz ama zaten 1 gece
Benim de hiç yapasım yok ben de çikolata düşündümBen hastane odası için hiçbir şey yapmayacağım zaten anne babalar dışında kimse gelmez. Sadece yanımda çikolata tarzı bişeyler götürürüm hemşirelere falan veririm. Eve gelenlere ikramlık bişeyler hazırlarım.
Bi bakayım olmadı ona minimum süslemeyle işin içinden çıkmak istiyorum gereksiz masraflar çok oluyorBen de şimdilik kapı süsü yaptırdım sadece.Gelen giden olur diye belki çikolata da yaptrırım.
eğer kimse gelmeyecekse kapı süsü yaptırabilirsin sadece,hastanede fotoğraf falan çekerken süs te görünür:))sonra odasına asarsın hem.
10 yıl istemediniz mi bebiş mi nazlı çıktıMaşallah kuzum sağlıkla gelsinler Biz gurbetteyiz memlekette olsak ben de yapardım bişiyler bizim de 10.yılımızda geldi bebiş
Bize gelen giden çok olacak muhtemelenİsimliği yaptırdın mı canım sen eşim de heveslenmiş ne onu kırmak istiyorum ne gereksiz masraf yapmak istiyorum biraz kafam karışık
Geçmiş olsun. Balık zehirlenmesi de beter olur, ondan olmaması daha iyi bence. Ben de geçen pazartesi İzmir'de doktor muayenesi dönüşü çok da bilindik bir yerde yemek yedim. Kimseye bir şey olmadı ama bende karın ağrısı ve ishal yaptı. 8 gün oldu hala tam toparlanmadı sindirim sistemim. sıcaklarda da hiç çekilmiyo.Kızlar sabah ishal kusma ve mide ağrısı başladı. Dün balık yemiştim zehirlendi sandım korktum hastaneye geldim. Salgın varmış serum verdiler. Dikkat edin siz de
Ben her ihtimale karşı bir tane koydumBir soruma cevap alamadim ama bak bu sicaklarda kalin battaniye alacak olan babayigit varmi yanina ona gore bende ekliycem ahshsjcocuk kurdesen olmasa bari yaz anasi olmam ne zor ic gudusel olarak üşüyo zannetmem insAllah
Yoncammm o halinle cam mi sildin bacimmCamları sildim yeminleeeee öldümmm yemekde kötü oldumm hava sıcakkk yapılmıyo
Kk de yenilendi herhalde giremedik
Gözün aydın.Hanımlar sabah 6 bucukta yatışım yapıldı acilden... 8'de sezeryana alındım, spiral anestezi yapıldı ama maalesef ilkinde uyuşmadım, iki doz halinde yapıldı şuanlık bi yan etkisi yok, bacaklarımdan yukarıya kaldırıp uyuşmamı beklediler. Korktuğum için hafif sersemletti sağolsun anestezi uzmanıZor olan kesinlikle doğum değil, doğum sonrası ağrılar... Şuan desteksiz yürüyebiliyorum ama rahim toparlansın diye verdikleri serumlar felakeeeet sizi de korkutmak istemem ama acı eşiğim çok yüksek olduğu halde beni aşırı kıvrandırdı... Bebek kuvözde şuan sürfaktan veriliyor, nefes alıp verebiliyormuş ama gögsü yeterli dereceden kalkamıyormuş zorlanmasın diye entübe etmişler.. Yarın çıkartıp yeniden kontrol edecekler, genel durumu şimdilik iyi... Sütüm geliyor bool booool süt sağıyoruz, doktor 24 saat serumdan beslenecek dedi. 1700 kg doğdu
tamam eşin isim yazdırmak istiyorsa yazdırsın ama az kişi gelecekse ne gerek var .zaten bi ton masraf yaptık .Aynı şeyi düşünüyorum ya çikolata ve baklava alır koyarım gelen gidene ikram hemşire Dr VS başka kimse gelmez bence zaten.. Eşim ben isim yazdırmak istiyorum diyor yaptırsın bakalım öyle çok bir şey yaptırmam zaten çok gereksiz bizim için eş dost akraba hepsi bu şehirde olsa yaptırmanın bir anlamı olurdu benim için gereksiz masraf sanki
ben trendyoldan aldım .kırmızı da aldım anne bebek seti de aldım .özel yapılanlar daha pahalı oluyor.kırmızı tacı 25 ,terlik anne tacı,bebk ayakkabısı ve tokasına 100 lira verdimtaç yaptıran oldu mu? Kızçeme ve kendime aynı taçtan yaptırmak istiyorum ben. Kardeş gelecek moduna girmeye başladı azcık şımartayım fıstığımı.
Aaa hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kavuşun inşallahHanımlar sabah 6 bucukta yatışım yapıldı acilden... 8'de sezeryana alındım, spiral anestezi yapıldı ama maalesef ilkinde uyuşmadım, iki doz halinde yapıldı şuanlık bi yan etkisi yok, bacaklarımdan yukarıya kaldırıp uyuşmamı beklediler. Korktuğum için hafif sersemletti sağolsun anestezi uzmanıZor olan kesinlikle doğum değil, doğum sonrası ağrılar... Şuan desteksiz yürüyebiliyorum ama rahim toparlansın diye verdikleri serumlar felakeeeet sizi de korkutmak istemem ama acı eşiğim çok yüksek olduğu halde beni aşırı kıvrandırdı... Bebek kuvözde şuan sürfaktan veriliyor, nefes alıp verebiliyormuş ama gögsü yeterli dereceden kalkamıyormuş zorlanmasın diye entübe etmişler.. Yarın çıkartıp yeniden kontrol edecekler, genel durumu şimdilik iyi... Sütüm geliyor bool booool süt sağıyoruz, doktor 24 saat serumdan beslenecek dedi. 1700 kg doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?