- 15 Ekim 2016
- 22.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.042
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.361
Aklıma nau nau diyen teyze geldi.ayy millet ne acayip,kadının biri iş yerinde asansörde beni gördü.diyor ki doğunca bol bol emzir:)dedim ki emerse emziririm .yok yok sen zorla ver diyor .hem kilo verdirir diyor .ya ben toplamda 4 kilo aldım bi de :) emerse emer dedim yok yok sen zorla emzir diyor .ya arkadaş beni bile annem 40 gün emzirmiş ,emmemişim nasıl emzirecem istemeyen bebeği .millet de bir tuhaf
Benimde gelen olmaz hastaneye 2-3 kişi disinda. Buralarda pek kimseler yok. O yüzden gerek yok .Günaydın kızlar
Ben daha çantayı hazırlamadım
Hastane odasını süslemek için de hiçbir şey yaptırmadım eşim yaptıralım diyor ben kim gelecek diyorum.. Kurban bayramından hemen önce olacak sezeryan diye düşünüyorum vakitlice gelirse bebiş o yüzden herkes tatile gitmiş olacak burada akrabamız da yok siz olsanız ne yapardınız bir fikir versenize bana
Cok sallantılı değilse bişi olmaz benceKızlar doktorum yurt dışında şu an. Numarası yok bende. 2 saatlik bir mesafeye gitmeyi düşünüyorum deniz yoluyla gideceğiz sanırım
acaba bir sıkıntı olur mu bu haftalarda?
1 hafta önce kontroldeydim her şey yolundaydı bu arada.
Çok geçmiş olsun gözünüz aydın Rabbim sağlıklı güzel günler de büyütmeyi nasip etsin inşallahHanımlar sabah 6 bucukta yatışım yapıldı acilden... 8'de sezeryana alındım, spiral anestezi yapıldı ama maalesef ilkinde uyuşmadım, iki doz halinde yapıldı şuanlık bi yan etkisi yok, bacaklarımdan yukarıya kaldırıp uyuşmamı beklediler. Korktuğum için hafif sersemletti sağolsun anestezi uzmanıZor olan kesinlikle doğum değil, doğum sonrası ağrılar... Şuan desteksiz yürüyebiliyorum ama rahim toparlansın diye verdikleri serumlar felakeeeet sizi de korkutmak istemem ama acı eşiğim çok yüksek olduğu halde beni aşırı kıvrandırdı... Bebek kuvözde şuan sürfaktan veriliyor, nefes alıp verebiliyormuş ama gögsü yeterli dereceden kalkamıyormuş zorlanmasın diye entübe etmişler.. Yarın çıkartıp yeniden kontrol edecekler, genel durumu şimdilik iyi... Sütüm geliyor bool booool süt sağıyoruz, doktor 24 saat serumdan beslenecek dedi. 1700 kg doğdu
Askom sen korkma yaaa kesin sezeryan mi gün falan verdi mi bı bakmışsın ameliyathaneye almışlar bı bakmışsın hoop bebek ağrıyor sana bakıyor anlamayacaksin bile ben sana anlatayım motive olsunHoşgelmiş Arya bebişmaşallah sütünde geliyomuş bebişde en yakın zamanda çıkar kuvezden sağlıklı olsunda gerisi önemli değil hiç çok şükür atlattın
Bu arada kotkuttun azcıkkıvrandırdı fln diye bi irkildim
Sende sağ sağlim sağlığına kavuşursun bebeğini kucağına alırsınhayırlı uğurlu olsun
Biraz havaya bağlı aslındaCok sallantılı değilse bişi olmaz bence
He deyip geçeceksin, yoksa can sıkan çok olurayy millet ne acayip,kadının biri iş yerinde asansörde beni gördü.diyor ki doğunca bol bol emzir:)dedim ki emerse emziririm .yok yok sen zorla ver diyor .hem kilo verdirir diyor .ya ben toplamda 4 kilo aldım bi de :) emerse emer dedim yok yok sen zorla emzir diyor .ya arkadaş beni bile annem 40 gün emzirmiş ,emmemişim nasıl emzirecem istemeyen bebeği .millet de bir tuhaf
Zorla emzirmek nasıl oluyomuş acaba,ağzı olan konuşuyor işteayy millet ne acayip,kadının biri iş yerinde asansörde beni gördü.diyor ki doğunca bol bol emzir:)dedim ki emerse emziririm .yok yok sen zorla ver diyor .hem kilo verdirir diyor .ya ben toplamda 4 kilo aldım bi de :) emerse emer dedim yok yok sen zorla emzir diyor .ya arkadaş beni bile annem 40 gün emzirmiş ,emmemişim nasıl emzirecem istemeyen bebeği .millet de bir tuhaf
bakıyorum hemenben trendyoldan aldım .kırmızı da aldım anne bebek seti de aldım .özel yapılanlar daha pahalı oluyor.kırmızı tacı 25 ,terlik anne tacı,bebk ayakkabısı ve tokasına 100 lira verdim
İlk 5 yıl istemedik borç VS yüzünden sonra hemen istediğim ay hamile kaldım düştü 5 yıldır hamile kalamadım sonra işte bu yıl ekimde mucizevi bir şekilde geldi çok şükür10 yıl istemediniz mi bebiş mi nazlı çıktı
Sağlıkla gelsin inş canım
Az bir şey yaparsın gelen gidenin olacaksa abartmadan ben de o kadar Bi ihtimal dahi yok ya tutarsa mantığıyla dün eşime arkadaşı yapın demiş ben yapmak istemiyorum pekBize gelen giden çok olacak muhtemelen
Ben doğum yapacağım hastanede çalışıyordum daha önce
Dr larım arkadaşlarım eşimin arkadaşları velileri vs ama hiç içimden gelmiyor yapmak hem maddi hem manevi
Kararsızım
AYnen ya zaten Dr lara dünya para ödedim ben hazırlamam eşim de üşengeç biri bakalım ne yapacaktamam eşin isim yazdırmak istiyorsa yazdırsın ama az kişi gelecekse ne gerek var .zaten bi ton masraf yaptık .
AYnen ya eve gelen giden olur da sonra sonra hastaneye pek ihtimal vermiyorum ben de.. Çantayı bu aralar hazırla sen benden öndesin galiba 2 hafta kadarBenimde gelen olmaz hastaneye 2-3 kişi disinda. Buralarda pek kimseler yok. O yüzden gerek yok .
Çantayı ben de hazırmaladım daha
olsun olsun sen yine de zorla emzir emzir.ayy millet ne acayip,kadının biri iş yerinde asansörde beni gördü.diyor ki doğunca bol bol emzir:)dedim ki emerse emziririm .yok yok sen zorla ver diyor .hem kilo verdirir diyor .ya ben toplamda 4 kilo aldım bi de :) emerse emer dedim yok yok sen zorla emzir diyor .ya arkadaş beni bile annem 40 gün emzirmiş ,emmemişim nasıl emzirecem istemeyen bebeği .millet de bir tuhaf
Daha fırsatım olmadıAYnen ya eve gelen giden olur da sonra sonra hastaneye pek ihtimal vermiyorum ben de.. Çantayı bu aralar hazırla sen benden öndesin galiba 2 hafta kadar
Allah sağlıkla doğurmayı ve büyütmeyi nasip etsin, sizinki ayrı bir heyecandır şimdiİlk 5 yıl istemedik borç VS yüzünden sonra hemen istediğim ay hamile kaldım düştü 5 yıldır hamile kalamadım sonra işte bu yıl ekimde mucizevi bir şekilde geldi çok şükür
Detayinizda 34 haftalik yazıyor. Isyerinize 32+0 haftada eger ki calisabilir durumdaysaniz doktorunuzdan calisabilir raporu almaniz gerekirdi. Calisabilir raporu almadan Calistiginiz her gün analik odeneginizden dusuluyor unutmayin.Kızlar çalışamaz raporunu cumartesi günü alabilir miyiz, bilgisi olan var mı?
Gibisi fazla olduHahahah offff valla terlemek en sevmediğim şeysu içinde kalcaz gibi
Hayirli ugurlu olsun inşallah, iyi olmaniza cok sevindimHanımlar sabah 6 bucukta yatışım yapıldı acilden... 8'de sezeryana alındım, spiral anestezi yapıldı ama maalesef ilkinde uyuşmadım, iki doz halinde yapıldı şuanlık bi yan etkisi yok, bacaklarımdan yukarıya kaldırıp uyuşmamı beklediler. Korktuğum için hafif sersemletti sağolsun anestezi uzmanıZor olan kesinlikle doğum değil, doğum sonrası ağrılar... Şuan desteksiz yürüyebiliyorum ama rahim toparlansın diye verdikleri serumlar felakeeeet sizi de korkutmak istemem ama acı eşiğim çok yüksek olduğu halde beni aşırı kıvrandırdı... Bebek kuvözde şuan sürfaktan veriliyor, nefes alıp verebiliyormuş ama gögsü yeterli dereceden kalkamıyormuş zorlanmasın diye entübe etmişler.. Yarın çıkartıp yeniden kontrol edecekler, genel durumu şimdilik iyi... Sütüm geliyor bool booool süt sağıyoruz, doktor 24 saat serumdan beslenecek dedi. 1700 kg doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?