Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aklıma nau nau diyen teyze geldi.
Sinir oluyorum böyle tiplere sanane yahu öf.
En güzeli şey demek bence
Aaa tabiki emziricem hiç mememi almam ağzından emmeyen çocuk mu olur diceksin bak ağzını açamaz girdiği şoktan

Kızlar doktorum yurt dışında şu an. Numarası yok bende. 2 saatlik bir mesafeye gitmeyi düşünüyorum deniz yoluyla gideceğiz sanırım

acaba bir sıkıntı olur mu bu haftalarda?
1 hafta önce kontroldeydim her şey yolundaydı bu arada.

Bende hastane odasi icin birsey düşünmedim hastane zaten ziyaretci almiyor 1 refakatci annem kalir 1 kisi de aksam 7-8 arasi ziyaretci aliyorlar esim gelir o kadar beklersek 25 adet magnet yaptirdim birde kapi susu belki kendimi iyi hissetmek adina kapi susunu takarim sadece mevlit yapacagim icin eve de cok gelen olmaz mevlute de hazirlik yaparim Allah'ın izniyle hastane cantasina 1 penye 1 nohut 1 de muslin koydum

Benimde gelen olmaz hastaneye 2-3 kişi disinda. Buralarda pek kimseler yok. O yüzden gerek yok .

Çantayı ben de hazırmaladım daha

Cok sallantılı değilse bişi olmaz bence

Çok geçmiş olsun gözünüz aydın Rabbim sağlıklı güzel günler de büyütmeyi nasip etsin inşallah Haziran dogumlarina bakarken sizinde dogumlarin başladığını gördüm Rabbim her birimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah bol bol yürüyüş yap bıçak yarası eninde sonunda ilk kalkış zor oluyor ama dayanamadığn yerde ağrı kesici işte canim seruma ekliyorlar o kadar rahatlatiyor ki bir de kesinlikle göğüs uclarini nemlendir yara olmasın die krem kullanabilirsin bir de sürekli sağ goguslerini canim
Askom sen korkma yaaa kesin sezeryan mi gün falan verdi mi bı bakmışsın ameliyathaneye almışlar bı bakmışsın hoop bebek ağrıyor sana bakıyor anlamayacaksin bile ben sana anlatayım motive olsun belden iğneyi vurdular bana spinal oldum bacağı kaldır dediler yok anam kalkmıyor bu bacak diyorum neyse bı yandan hemşirenin elini tutuyorm bı yandan da deli gibi konusueuyorm ceneme vurdu resmen korku hani daha kesmediniz mi demeue kalmadan bebeğin ağlama sesini duydum meğerse çıkarmışlar bile ve ben hiç fark etmedim ne dokunuşları mi nede bastirdiklaeini bebeği gösterdikten sonra zaten hafiften uyuyor gibi oluyosun o arada bebeği yeni doğan servisine alıyorlar seni de dikiyorlar canisi gözümü bı açtım konusuurken uyumuşum asonsordeyim zaten nerdeyse 8 saat ağrı sızı olmuyor ilk kalkarken azıcık acıyor oda gayet normal bıçak yarası bol bol yürürsen acıların diniyor bir haftaya eski halime döndüm ben çok şükür korkma ne kadar korkarsa o kadar strese sokarsın kendini

Cok sallantılı değilse bişi olmaz bence
Biraz havaya bağlı aslında
Ama yaz havasında gittiğimde hiç öyle aşırı sallandığını hatırlamıyorum
Kışın aslında risk bazen fırtına oluyor

He deyip geçeceksin, yoksa can sıkan çok olur

Zorla emzirmek nasıl oluyomuş acaba,ağzı olan konuşuyor işte

10 yıl istemediniz mi bebiş mi nazlı çıktı
Sağlıkla gelsin inş canım
İlk 5 yıl istemedik borç VS yüzünden sonra hemen istediğim ay hamile kaldım düştü 5 yıldır hamile kalamadım sonra işte bu yıl ekimde mucizevi bir şekilde geldi çok şükür

Az bir şey yaparsın gelen gidenin olacaksa abartmadan ben de o kadar Bi ihtimal dahi yok ya tutarsa mantığıyla dün eşime arkadaşı yapın demiş ben yapmak istemiyorum pek

olsun olsun sen yine de zorla emzir emzir.
Sorulmadan emzirme danışmanlığı yapmaya kalkanlara

Kızlar çalışamaz raporunu cumartesi günü alabilir miyiz, bilgisi olan var mı?
Detayinizda 34 haftalik yazıyor. Isyerinize 32+0 haftada eger ki calisabilir durumdaysaniz doktorunuzdan calisabilir raporu almaniz gerekirdi. Calisabilir raporu almadan Calistiginiz her gün analik odeneginizden dusuluyor unutmayin.

Hayirli ugurlu olsun inşallah, iyi olmaniza cok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…