Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Gözünüz aydin ,
Rabbim bahtini acik; ömrünü uzun etsin bebeğinizin ,
Anali Babali büyütün inşallah

Detayinizda 34 haftalik yazıyor. Isyerinize 32+0 haftada eger ki calisabilir durumdaysaniz doktorunuzdan calisabilir raporu almaniz gerekirdi. Calisabilir raporu almadan Calistiginiz her gün analik odeneginizden dusuluyor unutmayin.
bugün 33+1 deyim.
geçen pazartesi aldım çalışabilir raporu tam 32+0 da.

Merhaba kızlar
Kontrolen gelıyorum.kızımız 2.100 gr olmus.
Yalnız bıraz canım sıkıldı.Hastaneye gıttıgımde hep tansıyonum yuksek cıkıyor.14.e 9
Fakat evde sık sık ölcuyorum.13 un ustune hıc cıkmıyor.Doktora gıdınce yukselıyor.Doktorda bana boyle gıderse senı 38.haftada sezeryana alıcam dedı.Baska bır hastaneye gıdıp danısmak istiyorum.Siz ne dusunuyorsunuz?

Bence normal düşünüyorsan ve doktor bunu söylediyse kesinlikle başka doktor görüşü al. 14 9 sinir ve evdeki veride önemli. Doktor kestirmeden gidebiliyor. Tansiyon bebek gelişimini engelliyor normalde ama maşallah iyi kilosu. Bide idrarda kaçak var mı ona bakiliyor protein kaçağı varsa ilaç başlanıyor. Yani neye dayanarak söyledi o önemli. Yoksa riske girmemek en güzeli ama bunu duyunca bende şüphe ederdim.

Zaten kendime yandaş arıyorum benimde bitmedi yıkama işi çünkü baslamadim

Başlayınca da bitmiyormuş onu anladım buraya aşırı sıcak bastırdı hiç içimden yapasım gelmiyor
Tembeller sizi

Bu hafta hemen bitiriyorsunuz işleri. Ama bence temizlik düzen daha mühim bu arada. Bende onlar bitmeden yapmak istemedim sanki düzenli temizlenmiyor, eşyalar kirlenir shshshshsh.
Hepsi bitince hazırladım iyi oldu. Hafifledi şimdi tatil planı falan yapıyorum çok iyi hissettiriyor

Bence bir sorun olmaz 3 4 saate gittim geldim aynı gün ben. Deniz yolculuğu değildi ama ondada yürüme vs imkanın var. Arabada sabit durmak tavsiye edilmiyor genelde.

Benimde temizlik yapılınca hafiflik geldi üstüme. Bu haftada yoğun 35 bitince ayrılmaya karar verdim haftaya hem yıkarım o zaman dedim.

bugün 33+1 deyim.
geçen pazartesi aldım çalışabilir raporu tam 32+0 da.
Calisabilir raporu almadiniz sandim. yoksa izin haklarinizi dogum sonrasina aktaramazdiniz.
calisabilir raporunuzda tarih var mi su tarihe kadar calisabilir falan diye. Varsa o tarihte otomatik baslar calisamaz raporunuz. ekstra calisamaz raporu almaniza gerek kalmaz ama tarih yoksa calisamaz raporunu alabilirsiniz.

Benimde temizlik yapılınca hafiflik geldi üstüme. Bu haftada yoğun 35 bitince ayrılmaya karar verdim haftaya hem yıkarım o zaman dedim.
Bence 2 hafta önden ayrılmak iyidir havalar çok sıcak, dinlenmeye vaktin kalır sürpriz yaparsa 37de 38 de yine. Hem kendin yaparsın

Çok düzenli gözüküyor ben de kilitli poşete koydum en azından kullanılmayanlar eve temiz geliyor. Ben geçen sene doğum yaptım ona rağmen bir sürü eksiğim var çantada buradan okudukça aa ben bunu koymamışım diyorum

Son idrar tahlilim mayıs ayının basında yapılmıstı sımdı baktım proteın degerı negatif.
Bugun baska bı doktora daha gıdıcem durumu anlatıcam baska test ısterse yaptırırım.Doktoruma karsı güvenım sarsıldı.Sanki benı sezeryan yapıp basından savmak ıstıyor gıbı geldı.
Eger bu doktor aynı fıkırde olmazsa sanırım doktoru degıstırıcem

Ben de bu sefer bebeği giydirecek kimse ona önceden gösterip hazırlayacağım kıyafetini geçen sefer ben sancı çekerken başkası vermişti kıyafeti battaniyesi falan hep yanlış olmuştu
Aslında üstüne yazmak da mantıklı
Ben tek şeyden korkuyorum doğum için aldığım hastane çıkışı bebeğe olmucak hissiyatındayım oyuzden yanıma alırsam yedek alıcam yoksa aynı senin gibi hazırlamayı düşünüyorum

Bence 2 hafta önden ayrılmak iyidir havalar çok sıcak, dinlenmeye vaktin kalır sürpriz yaparsa 37de 38 de yine. Hem kendin yaparsın
Evet evet halim kalmadı. Biraz doğum öncesi dinlenmeye ihtiyacım var. Çok sıcak bunalıyorum sürekli dısarda. Zaten sonraki sürecim belirsiz kadro durumu devam edip etmeyeceğim. 2 haftaya kar etmem dedim. Hayatıma ev hanımı olarak devam ederim belki

evet 27 haziran ama ben 17 haziranda bırakmak istiyorum.
Öncesinde olacağı için çalışamaz raporu da almam gerekiyor.
Ben sadece cumartesi günü gidersem rapor yazılır mı diye sormuştum

Ben numara yazmıştım hiç karışmadı o yüzden. Ama zaten eşimle gittik doğumlara oda sıkı tembihliydi. Hastane giydiriyormus ilk kıyafetleri paketli gitti geldi sonra biz odada üstünü değiştirdik ama olsun

Bence normal doğum desteklediğini düşünen bir doktora git muhakkak. Benim 2.dogumda tansiyon problemim vardı ilaç içmedim ama 0 tuzla devam ettim takip yapıldı ve normal doğum yaptım.

Ben de çabuk büyür diye 0-3 almıştım oğlumda hep. 52 cm 3600gr doğdu gerçekten çok büyük oldu eve gelince eşim gidip yenidoğan 50cm iki üç takım almıştı yıkayıp yıkayıp onları giydirmiştik.

Halledicem inşallah ev temiz artık ona odaklanabilirm

evet 27 haziran ama ben 17 haziranda bırakmak istiyorum.
Öncesinde olacağı için çalışamaz raporu da almam gerekiyor.
Ben sadece cumartesi günü gidersem rapor yazılır mı diye sormuştum
Evet haftasonu alabilirmiyim diye sordunuz calisabilir almadiginizi sanip uyarayim dedim soru nerelere geldi : )

Ozelden alabilirsiniz tabi ki.
Saglikla bebeğinizi kucaginiza alin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…