- 16 Mayıs 2022
- 498
- 1.373
- 43
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.401
Ben numara yazmıştım hiç karışmadı o yüzden. Ama zaten eşimle gittik doğumlara oda sıkı tembihliydi. Hastane giydiriyormus ilk kıyafetleri paketli gitti geldi sonra biz odada üstünü değiştirdik ama olsun
Geçmiş olsun kuzuyabende bi tane de 6 yaşında sıpa var yakulağım ağrıyor diye kalktı geldi uyandırdı minnoş
Çok geçmiş olsun canımKızlar sabah ishal kusma ve mide ağrısı başladı. Dün balık yemiştim zehirlendi sandım korktum hastaneye geldim. Salgın varmış serum verdiler. Dikkat edin siz de
sanki ben yok emzirmem dedim :) napıyım çocuğun ağzına mememi mi sokuyumolsun olsun sen yine de zorla emzir emzir.
Sorulmadan emzirme danışmanlığı yapmaya kalkanlara
Bu dediğin genişlik olsun ne bilmiyorum ama inşallah korkulacak bir şey yoktur canim gönlünü ferah tutE Ekbl56yildizsavascisi S Sebepsizk
Kızla benim bebeğime detaylı ultrasonda ventrikül genişliği teşhisi konuşmuştu. O yüzden gelişiminin önde olması, kafasının büyük olması beni aşırı endişelendiriyor. Perinatolog 32. Haftada durumu netleşir demişti. O yüzden çarşamba günü benim için çok önemli. Bu kadar kilolu olması korkutuyor beni.
Neden süt ürünlerine ara veriliyorGaliba ben de bu yaz dondurmanın dibine vurucam. Aklıma ilk seçenek olarak hep dondurma geliyor
Hamileyken bol bol yiyeyim bari. Doğumdan sonra süt ürünlerine ara verdiriyor doktor
Ah canım yaa çok geçmiş olsun ben de perşembe dr dan alt ast kan değeri ve tansiyon için idrar protein kaçak testi isticem bakalım inşallah güzel sonuçlar çıkarBen de bugün itibariyle yumurtayi da biraktim. Saglik ocagina kan verdim. Doktoruma ulastim tetkik yaptiralim dedi. Ast alt bakilacak yarin gidip alcam sonuclari e nabiza düşmemiş. Saglik ocagindaki doktor ailede baskasinda var mi dedj yok dedim. Uyuzdan şüphelendi galiba. Sonra iki tane krem verdi ama kremin birinde buyük alanda kullanmayin gibi bisey yaziyor hamileler icin. Benim zaten full bacak ve kollar bi sürdüm sonra okyyunca icime sinmedi. Banyo oldum. Sirkeli su yaptm. Rahatliyor ama kısa süreli. Cok siddetli kaşınıyor inanilmaz şekilde. Yarin ola hayrola bakalm.
Ben havlu koymadım kağıt havlu da koymiycam özel hastanede onlar da olur herhalde diye düşünüyorumÇantaya havluya gerek varmı kağıt havlu daha mantıklı değil mi ki ben evde bile yüzüme kağıt havlu kullanıyorum
Ay ay ay hadi gözün aydın canım benim masaallah sütün bol ne güzel rabbim bi an evvel kucağına alıp evinize dönmeyi nasip etsinHanımlar sabah 6 bucukta yatışım yapıldı acilden... 8'de sezeryana alındım, spiral anestezi yapıldı ama maalesef ilkinde uyuşmadım, iki doz halinde yapıldı şuanlık bi yan etkisi yok, bacaklarımdan yukarıya kaldırıp uyuşmamı beklediler. Korktuğum için hafif sersemletti sağolsun anestezi uzmanıZor olan kesinlikle doğum değil, doğum sonrası ağrılar... Şuan desteksiz yürüyebiliyorum ama rahim toparlansın diye verdikleri serumlar felakeeeet sizi de korkutmak istemem ama acı eşiğim çok yüksek olduğu halde beni aşırı kıvrandırdı... Bebek kuvözde şuan sürfaktan veriliyor, nefes alıp verebiliyormuş ama gögsü yeterli dereceden kalkamıyormuş zorlanmasın diye entübe etmişler.. Yarın çıkartıp yeniden kontrol edecekler, genel durumu şimdilik iyi... Sütüm geliyor bool booool süt sağıyoruz, doktor 24 saat serumdan beslenecek dedi. 1700 kg doğdu
Kiz Allah seni ne yapmasın ilk uyku sersemi okudum , aaaaaa dedim sonra devamı okudumGünaydınnnnn
Ben Doğuma Giriyorummmm
Diye mesajler yazacağımız günler yakın
Allah'ım böyle yazıp inşallah bugün öyle birşey yaşamam kontrolde
Doğum perileri çok güzelmişben çantamı hazırladım bir gece yarısı :) doğum perileri geldi ve sanki yarın doğuracakmışım gibi bir his verdi .halbuki öyle bir durum da yok gibi .1 küçük boy valiz bir de anne bebek çantası doldu .eve gidince resmini çekeyim sizlere fikir olur ,unuttuğumuz bir şey olur
Ben hastanede foto çekimi yapmicam halim olmaz diye , biraz toparlanınca inşallah bi fotografciya gidip klasik bir iki poz vermeyi düşünüyorum anne baba bebek şeklinde planım şimdilik bu yönde. O yüzden hastanede takmak için basit bir taç aldım bu şekilde bebek anne takım.taç yaptıran oldu mu? Kızçeme ve kendime aynı taçtan yaptırmak istiyorum ben. Kardeş gelecek moduna girmeye başladı azcık şımartayım fıstığımı.
Çok şükür zehirlenme değilmiş. Bir de reçete yazdı bakalım toparlanırım inşallahGeçmiş olsun. Balık zehirlenmesi de beter olur, ondan olmaması daha iyi bence. Ben de geçen pazartesi İzmir'de doktor muayenesi dönüşü çok da bilindik bir yerde yemek yedim. Kimseye bir şey olmadı ama bende karın ağrısı ve ishal yaptı. 8 gün oldu hala tam toparlanmadı sindirim sistemim. sıcaklarda da hiç çekilmiyo.
Teşekkür ederim artık bu haftalara gelince öğrenmiş olduk hepsinii:)))Doktorum kendi söyledi ve tam 32+0 da randevu verdi rapor için.Hastanedeki raportörde daha önce almak istersen çalışmaz raporu alman lazım demişti..Evet haftasonu alabilirmiyim diye sordunuz calisabilir almadiginizi sanip uyarayim dedim soru nerelere geldi : )
Ozelden alabilirsiniz tabi ki.
Saglikla bebeğinizi kucaginiza alin inşallah
Geçmiş olsun bu ara çocuklar arasında da buna benzer bi salgın varmış belki ondan olmuşturÇok şükür zehirlenme değilmiş. Bir de reçete yazdı bakalım toparlanırım inşallah
Çok üzüldüm. Ama hersey bir imtihan. Bu sefer öyle olmaz umarım.Benim kimsem yoktu ailem yurt dışında yaşıyor gelememişlerdi eşime sen yanımda kal demiştim o da görümcemi getirip bıraktı girmedi yanıma salak gibiydim sancı bi yandan kimsesizlik bi yandanben de yazayım yine de üstüne en iyisi
Biraz fazla gerçekten kilosu. Şeker falan mı vardı? Böyle olursa doğuma kadar 5 kiloyu geçer ama bilemedimSelam arkadaşlar dün kontrolümüz vardı. 32 hafta tosbiğim 3 kg, 50 cm olmuşGelişimi çok önde kilolu bir bebek normal doğum olmaz dedi doktor. Sezeryan olacağım gibi görünüyor böyle gelişmeye devam ederse
Vala ha sen bari 40 gün emmişsin ben 1 gün bile emmemişimayy millet ne acayip,kadının biri iş yerinde asansörde beni gördü.diyor ki doğunca bol bol emzir:)dedim ki emerse emziririm .yok yok sen zorla ver diyor .hem kilo verdirir diyor .ya ben toplamda 4 kilo aldım bi de :) emerse emer dedim yok yok sen zorla emzir diyor .ya arkadaş beni bile annem 40 gün emzirmiş ,emmemişim nasıl emzirecem istemeyen bebeği .millet de bir tuhaf
2 günde bir düzenli şekerimi ölçüyorum herşey normal şuan. Beslenmeme dikkat ediyorum ondan öyle oldu sanırım anlamadım bende, doktorda şaşırdıBiraz fazla gerçekten kilosu. Şeker falan mı vardı? Böyle olursa doğuma kadar 5 kiloyu geçer ama bilemedim
Maşallah bebiseSelam arkadaşlar dün kontrolümüz vardı. 32 hafta tosbiğim 3 kg, 50 cm olmuşGelişimi çok önde kilolu bir bebek normal doğum olmaz dedi doktor. Sezeryan olacağım gibi görünüyor böyle gelişmeye devam ederse
Çok üzüldüm. Ama hersey bir imtihan. Bu sefer öyle olmaz umarım.
Ben yaptırdım Instagram'da bir sayfaya ama 1 ayda ancak yolluyorlar. İstersen atayım.Geçmiş olsun. Balık zehirlenmesi de beter olur, ondan olmaması daha iyi bence. Ben de geçen pazartesi İzmir'de doktor muayenesi dönüşü çok da bilindik bir yerde yemek yedim. Kimseye bir şey olmadı ama bende karın ağrısı ve ishal yaptı. 8 gün oldu hala tam toparlanmadı sindirim sistemim. sıcaklarda da hiç çekilmiyo.
38 normal bir hafta benim de tansiyon var o zaman alıcak beniMerhaba kızlar
Kontrolen gelıyorum.kızımız 2.100 gr olmus.
Yalnız bıraz canım sıkıldı.Hastaneye gıttıgımde hep tansıyonum yuksek cıkıyor.14.e 9
Fakat evde sık sık ölcuyorum.13 un ustune hıc cıkmıyor.Doktora gıdınce yukselıyor.Doktorda bana boyle gıderse senı 38.haftada sezeryana alıcam dedı.Baska bır hastaneye gıdıp danısmak istiyorum.Siz ne dusunuyorsunuz?
Seninde maşallah ayni hemen hemenMaşallah bebisetam 32+0 mıydın dün.benimde 32+6 da 2783 Gr cikdi 2 hafta önde şu an sezeryan olabilir bu şekilde gelişmeye devam ederse ama bellide olmuyor bazen yavaşlıyor gelişimi son zamanlarda dedi.seker testi vs yaptirmismiydin, bakildiysa genetikde olabiliyormuş.bizde eşimle 3900 kusurmusuz.
O kadar sevdim ki sayende yaptırdım bende. Evde şimdi bile takasim geliyorBen yaptırdım Instagram'da bir sayfaya ama 1 ayda ancak yolluyorlar. İstersen atayım.
Aynen abartmadan yiyip icdiklerimizi bekleyeceğiz zamanımızı napalimSeninde maşallah ayni hemen hemenben şeker yüklemesi yaptirdim sınırda çıktı ama dikkat ediyorum yediklerime. 2 günde bir ölcuyoruz. Ama genetik olabilir ailelerimiz uzun hepsi. Sağlıklı gelsinler inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?