Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim kimsem yoktu ailem yurt dışında yaşıyor gelememişlerdi eşime sen yanımda kal demiştim o da görümcemi getirip bıraktı girmedi yanıma salak gibiydim sancı bi yandan kimsesizlik bi yandan ben de yazayım yine de üstüne en iyisi

bende bi tane de 6 yaşında sıpa var ya kulağım ağrıyor diye kalktı geldi uyandırdı minnoş
Geçmiş olsun kuzuya
Kızlar sabah ishal kusma ve mide ağrısı başladı. Dün balık yemiştim zehirlendi sandım korktum hastaneye geldim. Salgın varmış serum verdiler. Dikkat edin siz de
Çok geçmiş olsun canım
Şimdi de o başladı

Bu dediğin genişlik olsun ne bilmiyorum ama inşallah korkulacak bir şey yoktur canim gönlünü ferah tut
Galiba ben de bu yaz dondurmanın dibine vurucam. Aklıma ilk seçenek olarak hep dondurma geliyor

Hamileyken bol bol yiyeyim bari. Doğumdan sonra süt ürünlerine ara verdiriyor doktor
Neden süt ürünlerine ara veriliyor ?
Ah canım yaa çok geçmiş olsun ben de perşembe dr dan alt ast kan değeri ve tansiyon için idrar protein kaçak testi isticem bakalım inşallah güzel sonuçlar çıkar
Çantaya havluya gerek varmı kağıt havlu daha mantıklı değil mi ki ben evde bile yüzüme kağıt havlu kullanıyorum
Ben havlu koymadım kağıt havlu da koymiycam özel hastanede onlar da olur herhalde diye düşünüyorum
Ay ay ay hadi gözün aydın canım benim masaallah sütün bol ne güzel rabbim bi an evvel kucağına alıp evinize dönmeyi nasip etsin
Günaydınnnnn
Ben Doğuma Giriyorummmm
Diye mesajler yazacağımız günler yakın

Allah'ım böyle yazıp inşallah bugün öyle birşey yaşamam kontrolde
Kiz Allah seni ne yapmasın ilk uyku sersemi okudum , aaaaaa dedim sonra devamı okudum
Doğum perileri çok güzelmiş
Benim de bi kaç eksiğim var ama ağırdan alıyorum nedense nede olsa daha bi aydan fazla var
taç yaptıran oldu mu? Kızçeme ve kendime aynı taçtan yaptırmak istiyorum ben. Kardeş gelecek moduna girmeye başladı azcık şımartayım fıstığımı.
Ben hastanede foto çekimi yapmicam halim olmaz diye , biraz toparlanınca inşallah bi fotografciya gidip klasik bir iki poz vermeyi düşünüyorum anne baba bebek şeklinde planım şimdilik bu yönde. O yüzden hastanede takmak için basit bir taç aldım bu şekilde bebek anne takım.
Almila Aksesuar Kırmızı Çiçekli Anne Bebek Taç Bandana Kombini Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Çok şükür zehirlenme değilmiş. Bir de reçete yazdı bakalım toparlanırım inşallah

Evet haftasonu alabilirmiyim diye sordunuz calisabilir almadiginizi sanip uyarayim dedim soru nerelere geldi : )

Ozelden alabilirsiniz tabi ki.
Saglikla bebeğinizi kucaginiza alin inşallah
Teşekkür ederim artık bu haftalara gelince öğrenmiş olduk hepsinii:)))Doktorum kendi söyledi ve tam 32+0 da randevu verdi rapor için.Hastanedeki raportörde daha önce almak istersen çalışmaz raporu alman lazım demişti..

Bu arada e devlette raporum gözüktüğüne göre işyerim onaylama işlemi yapmış oluyor dimi?

Çok üzüldüm. Ama hersey bir imtihan. Bu sefer öyle olmaz umarım.

2 gecelik, 1 pijama takımı, terlik, havlu, depend, emzirme sutyen, emzirme atleti, çorap, göğüs pedi, külot, göğüs ucu kremi, taç, kirli poşeti

Hastane çıkışı 10lu, 2 müslin, 1 battaniye, 12 bez, Islak mendil, pişik kremi, emzik, ağız mendili, alt açma, 2 alt üst takım, 3 zıbın, 2 şapka, 2 çorap, 2 eldiven, isimli takım

Bunlar çok mu abartı? 1 veya 2 gün kalacakmışız doğum türüne bağlı olarak. Herkes çok az eşya koymuş ben cozutmuş muyum ki?

Biraz fazla gerçekten kilosu. Şeker falan mı vardı? Böyle olursa doğuma kadar 5 kiloyu geçer ama bilemedim

Vala ha sen bari 40 gün emmişsin ben 1 gün bile emmemişim

Biraz fazla gerçekten kilosu. Şeker falan mı vardı? Böyle olursa doğuma kadar 5 kiloyu geçer ama bilemedim
2 günde bir düzenli şekerimi ölçüyorum herşey normal şuan. Beslenmeme dikkat ediyorum ondan öyle oldu sanırım anlamadım bende, doktorda şaşırdı en az 4.250 doğar diyor

Maşallah bebise tam 32+0 mıydın dün.benimde 32+6 da 2783 Gr cikdi 2 hafta önde şu an sezeryan olabilir bu şekilde gelişmeye devam ederse ama bellide olmuyor bazen yavaşlıyor gelişimi son zamanlarda dedi.seker testi vs yaptirmismiydin, bakildiysa genetikde olabiliyormuş.bizde eşimle 3900 kusurmusuz.

Ben yaptırdım Instagram'da bir sayfaya ama 1 ayda ancak yolluyorlar. İstersen atayım.

38 normal bir hafta benim de tansiyon var o zaman alıcak beni

Seninde maşallah ayni hemen hemen ben şeker yüklemesi yaptirdim sınırda çıktı ama dikkat ediyorum yediklerime. 2 günde bir ölcuyoruz. Ama genetik olabilir ailelerimiz uzun hepsi. Sağlıklı gelsinler inşallah.

Seninde maşallah ayni hemen hemen ben şeker yüklemesi yaptirdim sınırda çıktı ama dikkat ediyorum yediklerime. 2 günde bir ölcuyoruz. Ama genetik olabilir ailelerimiz uzun hepsi. Sağlıklı gelsinler inşallah.
Aynen abartmadan yiyip icdiklerimizi bekleyeceğiz zamanımızı napalim 2.03 benim kardeşim, eşim 182, ben 170 en kısa benim ailede anne babamda benden uzun cokda anormal gelmedi o yüzden bana hakkımızda hayırlısı inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…