- 3 Mayıs 2021
- 131
- 346
- 23
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.421
Amin hayırlısı inslalah. Sizin bebeğin cinsiyeti nedirAynen abartmadan yiyip icdiklerimizi bekleyeceğiz zamanımızı napalim2.03 benim kardeşim, eşim 182, ben 170 en kısa benim ailede anne babamda benden uzun cokda anormal gelmedi o yüzden bana hakkımızda hayırlısı inşallah.
Raporunuzu zaten doktorunuz ayni gün sisteme girmiştir. Su anda sirketinizin yapacagi birsey yok. Bebek dogdugunda onaylanacak . ve unutmayin doğum sonrası tekrar rapor alınacak.Teşekkür ederim artık bu haftalara gelince öğrenmiş olduk hepsinii:)))Doktorum kendi söyledi ve tam 32+0 da randevu verdi rapor için.Hastanedeki raportörde daha önce almak istersen çalışmaz raporu alman lazım demişti..
Bu arada e devlette raporum gözüktüğüne göre işyerim onaylama işlemi yapmış oluyor dimi?
O kadar sevdim ki sayende yaptırdım bende. Evde şimdi bile takasim geliyor
Ne garip insanlar var ya. Çok biliyorlar her şeye karışıyorlar. Her kadın ve her bebek farklıdır. Sonuçta hepimiz isteriz çocuk emsin mama masrafı çıkmasınsanki ben yok emzirmem dedim :) napıyım çocuğun ağzına mememi mi sokuyum
Çok güzeller amaO kadar sevdim ki sayende yaptırdım bende. Evde şimdi bile takasim geliyor
Kız canım bizim cinsiyetimiz, sizin ?Amin hayırlısı inslalah. Sizin bebeğin cinsiyeti nedir
benim de hiç emsin diye bir takıntım yok .emen çocuk her türlü emiyor .insanı gıcık etmekten başka bir şey değil bu .Ne garip insanlar var ya. Çok biliyorlar her şeye karışıyorlar. Her kadın ve her bebek farklıdır. Sonuçta hepimiz isteriz çocuk emsin mama masrafı çıkmasınAma çocuk emmiyorsa zorlamanın manası ne? Hem kendine hem çocuğa eziyet. Benim oğlan emmedi. Hastaneden çıkarken doktor tembihledi; bak emziricem diye uğraşıp çocuğu aç bırakma sarılık olur dönersiniz. Sagdim verdim mama verdim. Zorla diyenleri de takmadım. Böyle insanlara acayip uyuz oluyorum.
yani olabilir neden olmasın ?her çocuk aynı mı olacak .süt emmez mama yer .niye bu kalıplarVala ha sen bari 40 gün emmişsin ben 1 gün bile emmemişim
Aynen öyle emen çocuk emer zorlamak anlamsız. Bir de bizim toplumda genç annelere böyle bir baskı var. Sanki hiç bir şey bilmiyorlar. Tanimadigimiz insanlar sokakta akıl veriyorlar. Çok sinir bozucu gerçektenbenim de hiç emsin diye bir takıntım yok .emen çocuk her türlü emiyor .insanı gıcık etmekten başka bir şey değil bu .
kadını da hiç tanımıyorum ha
O kadar çok ki bu tipler doğum şekline emmesine kucağına almana herseye bir yorumları var. En güzeli evet evet deyip bildiğini okumak. Yoksa çok yorucu oluyor.yani olabilir neden olmasın ?her çocuk aynı mı olacak .süt emmez mama yer .niye bu kalıplar
Çocuğu alip dağlarda büyütüp sonra gelesim geliyordu ilk doğumda karışan karisana. Sonra 2.cide canımı dinledim cocuk nasıl güzel emdi ve aşırı sakindi. Yani cocukla alakaliymis. Bunda da kimseleri karıştırmam cocuk doğum şekline emmesine herseye karar veriyor.Aynen öyle emen çocuk emer zorlamak anlamsız. Bir de bizim toplumda genç annelere böyle bir baskı var. Sanki hiç bir şey bilmiyorlar. Tanimadigimiz insanlar sokakta akıl veriyorlar. Çok sinir bozucu gerçekten
Emzirmek hem psikolojik hem maddi olarak süper neden emzirmek istemicemizi düşünüyorlar sırf baskı oluştursun diye konuşuyorlar yoksa kimsenin umrunda değil asla iyi niyetle söylendiğini düşünmüyorumÇocuğu alip dağlarda büyütüp sonra gelesim geliyordu ilk doğumda karışan karisana. Sonra 2.cide canımı dinledim cocuk nasıl güzel emdi ve aşırı sakindi. Yani cocukla alakaliymis. Bunda da kimseleri karıştırmam cocuk doğum şekline emmesine herseye karar veriyor.
Merhaba, dogumdan sonra taburcu olurken kardiyolojiye yonlendirmislerdi sorunlarim aynı şekilde devam ediyor sanırım kalıcı oldu hipertansiyon tanısı kondu. benim kalp tetikliyormus bi kardiyolojiye gidip detaylı tetkikler yaptırmanızı öneririmMerhaba aynı problemi yaşıyorum ne durumdasınız napicami bilmiorum neler yaşadınız
Memlekette manyak çokayy millet ne acayip,kadının biri iş yerinde asansörde beni gördü.diyor ki doğunca bol bol emzir:)dedim ki emerse emziririm .yok yok sen zorla ver diyor .hem kilo verdirir diyor .ya ben toplamda 4 kilo aldım bi de :) emerse emer dedim yok yok sen zorla emzir diyor .ya arkadaş beni bile annem 40 gün emzirmiş ,emmemişim nasıl emzirecem istemeyen bebeği .millet de bir tuhaf
ben pazar mesaisinde gittim dokturuma haftaiçi gelmen lazım bu yazı için dedievet 27 haziran ama ben 17 haziranda bırakmak istiyorum.
Öncesinde olacağı için çalışamaz raporu da almam gerekiyor.
Ben sadece cumartesi günü gidersem rapor yazılır mı diye sormuştum
Yaptırdımda halaaa kargoya verilmedi kesmetse 2sinden sonra verilcek ozman paylaşırımİsimliği yaptırdın mı canım sen eşim de heveslenmiş ne onu kırmak istiyorum ne gereksiz masraf yapmak istiyorum biraz kafam karışık
Ben aldım emin öninden taşlı bi taççtaç yaptıran oldu mu? Kızçeme ve kendime aynı taçtan yaptırmak istiyorum ben. Kardeş gelecek moduna girmeye başladı azcık şımartayım fıstığımı.
Vallaaaa hiö sormaaa sildimmm ama pertimde çıktı mavişim yaaaYoncammm o halinle cam mi sildin bacimm
merhabalar, hayırlı olsun.. darısı başımıza :) istanbul ada tıp mı acaba? bende oradayımda hangi doktor diye sormak istemiştimHanımlar sabah 6 bucukta yatışım yapıldı acilden... 8'de sezeryana alındım, spiral anestezi yapıldı ama maalesef ilkinde uyuşmadım, iki doz halinde yapıldı şuanlık bi yan etkisi yok, bacaklarımdan yukarıya kaldırıp uyuşmamı beklediler. Korktuğum için hafif sersemletti sağolsun anestezi uzmanıZor olan kesinlikle doğum değil, doğum sonrası ağrılar... Şuan desteksiz yürüyebiliyorum ama rahim toparlansın diye verdikleri serumlar felakeeeet sizi de korkutmak istemem ama acı eşiğim çok yüksek olduğu halde beni aşırı kıvrandırdı... Bebek kuvözde şuan sürfaktan veriliyor, nefes alıp verebiliyormuş ama gögsü yeterli dereceden kalkamıyormuş zorlanmasın diye entübe etmişler.. Yarın çıkartıp yeniden kontrol edecekler, genel durumu şimdilik iyi... Sütüm geliyor bool booool süt sağıyoruz, doktor 24 saat serumdan beslenecek dedi. 1700 kg doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?