Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Raporunuzu zaten doktorunuz ayni gün sisteme girmiştir. Su anda sirketinizin yapacagi birsey yok. Bebek dogdugunda onaylanacak . ve unutmayin doğum sonrası tekrar rapor alınacak.

Kızlar doktordan geldim
2785 Gr 49 cm cik bı minnak var içimde
Nst iyi çıktı.
Protein kaçağı ile ilgili hamilelerde normal tansiyonunu takip et dedi.
Yine de kültür testini yarın devlet hastanesine vereceğim. Aklımızda kalmasın.
Artık haftalık muayeneler dedi.
Haftaya gel alttan muayne ile bakalım dedi
Ben dedim hocam biz direk karından girsek
Bebeğin pozisyonu iyi şuan aşağıda başı
Bilmiyorum hâlâ doğum şekli konusunda nasıl olacak. Spinal sezeryan istiyorum ama normalde de oldu bitti rahatlığı var diyorlar vs vs ...
Göğüs ufalması ve kahverengi alan genişlemesi için bı krem verdi onu kullanmaya başla dedi.
Normal onlar dedi.
Doğum tarihi 20sinden sonra tahmini dedi.
Ama belli olmaz yine de dedi Tüp Bebek olduğu için Sonra Surrender diyo niye sen Haziran annelerindesin Bak o zaman doguruyomusum

Bizden bu kadar. Çok sıcak ben pert

Son düzenleme:
sanki ben yok emzirmem dedim :) napıyım çocuğun ağzına mememi mi sokuyum
Ne garip insanlar var ya. Çok biliyorlar her şeye karışıyorlar. Her kadın ve her bebek farklıdır. Sonuçta hepimiz isteriz çocuk emsin mama masrafı çıkmasın Ama çocuk emmiyorsa zorlamanın manası ne? Hem kendine hem çocuğa eziyet. Benim oğlan emmedi. Hastaneden çıkarken doktor tembihledi; bak emziricem diye uğraşıp çocuğu aç bırakma sarılık olur dönersiniz. Sagdim verdim mama verdim. Zorla diyenleri de takmadım. Böyle insanlara acayip uyuz oluyorum.

benim de hiç emsin diye bir takıntım yok .emen çocuk her türlü emiyor .insanı gıcık etmekten başka bir şey değil bu .
kadını da hiç tanımıyorum ha

benim de hiç emsin diye bir takıntım yok .emen çocuk her türlü emiyor .insanı gıcık etmekten başka bir şey değil bu .
kadını da hiç tanımıyorum ha
Aynen öyle emen çocuk emer zorlamak anlamsız. Bir de bizim toplumda genç annelere böyle bir baskı var. Sanki hiç bir şey bilmiyorlar. Tanimadigimiz insanlar sokakta akıl veriyorlar. Çok sinir bozucu gerçekten

Aynen öyle emen çocuk emer zorlamak anlamsız. Bir de bizim toplumda genç annelere böyle bir baskı var. Sanki hiç bir şey bilmiyorlar. Tanimadigimiz insanlar sokakta akıl veriyorlar. Çok sinir bozucu gerçekten
Çocuğu alip dağlarda büyütüp sonra gelesim geliyordu ilk doğumda karışan karisana. Sonra 2.cide canımı dinledim cocuk nasıl güzel emdi ve aşırı sakindi. Yani cocukla alakaliymis. Bunda da kimseleri karıştırmam cocuk doğum şekline emmesine herseye karar veriyor.

Emzirmek hem psikolojik hem maddi olarak süper neden emzirmek istemicemizi düşünüyorlar sırf baskı oluştursun diye konuşuyorlar yoksa kimsenin umrunda değil asla iyi niyetle söylendiğini düşünmüyorum

Merhaba aynı problemi yaşıyorum ne durumdasınız napicami bilmiorum neler yaşadınız
Merhaba, dogumdan sonra taburcu olurken kardiyolojiye yonlendirmislerdi sorunlarim aynı şekilde devam ediyor sanırım kalıcı oldu hipertansiyon tanısı kondu. benim kalp tetikliyormus bi kardiyolojiye gidip detaylı tetkikler yaptırmanızı öneririm

Memlekette manyak çok ben öyle diyenlere hiç uğraşamam tepecem mamayı ağzına diyorum kısa süreli şok, istiklal marşı ve kapanış

İsimliği yaptırdın mı canım sen eşim de heveslenmiş ne onu kırmak istiyorum ne gereksiz masraf yapmak istiyorum biraz kafam karışık
Yaptırdımda halaaa kargoya verilmedi kesmetse 2sinden sonra verilcek ozman paylaşırım
taç yaptıran oldu mu? Kızçeme ve kendime aynı taçtan yaptırmak istiyorum ben. Kardeş gelecek moduna girmeye başladı azcık şımartayım fıstığımı.
Ben aldım emin öninden taşlı bi taçç
Yoncammm o halinle cam mi sildin bacimm
Vallaaaa hiö sormaaa sildimmm ama pertimde çıktı mavişim yaaa Dinlendim dünden beri bugunde çantayı halledicem

merhabalar, hayırlı olsun.. darısı başımıza :) istanbul ada tıp mı acaba? bende oradayımda hangi doktor diye sormak istemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…