Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Bana gün verdi 1 temmuz ama belki bi kaç gün öne gelir tam net değil daha
Ayyyy işte bana böyle anlatan olcak nasıl rahatlıyorum ayyyy inşşallah böyle olurrrr ciddenbuneymiş diyelim göz açıp kapanıncaya geçsin
Zaten sanırım bu sezeryan dikişlerinin geçmesinin tek sebebi yürümek, ben yatıcam yürümem diyodum ama yok yürücemmmm ne ladar yürüywbilirsem hep yürücem ki geçsin

Kızlaaar nasılsınız? Mayısın son günü, içim ayrı heyecan dolu

Yarın 17:30'da randevum var, merakla beklediğim gün geldi çattı. Bakalım şu meşhur NST'ye girecek miyim nihayet ve doğum şekli ve zamanı ile ilgili bilgi verilecek miii... kist ne oldu.... aklımda deli sorularrrr, 24 saat sonra bakalım ne olacak

Aynen en iyisi yaz üstüneeee poşetlerin ona göre alsınlar, ben şimdi annemle yapıcam, oyuzden annem bilir neyin içinde ne olduğunu, ama ben uinede yazıcam orda aceleden unuturuz fln diye

Canım benim 2 yıl sürdü tansiyonumun düzelmesi birde panik atak oldum 2 yıl ilaç kullandım o kadar çok doktora gittim ki hepsi psikolojik dedi üzüntü iyice tetikliyor kalbimin çarpıntısindan hiç uyuyamıyordum oturamiyordum hatta iki kişi oturup konuşsa daralıyordum mesela azıcık TV sesi yüksek olsa hemen tansiyonum yükseliyor çok dikkat etmek gerekiyor

Hadi hayırlısı olsun inşallah canım erkek çocuğu geç gelir derler ama belli olmaz gene de benimki gününü geçirdi gene de gelmeye niyeti yoktu şimdiden düşünmeyin hamileliğin tadını çıkarın sonrası su gibi akıp geçiyor zaten evet doktorum bana demişti ne kadar çok hareket o kadar çabuk iyileşme diye bende yürümek istememiştim ama baktım ki yatmak daha feci her defasında kalkmaya çalışıyorsun o yüzden bol bol dua bakalım az kaldı hayırlısıyla

Artik son zamanların lütfen dikkat et böyle ağır işlerle zorlama kendini

Hey maşallh tosuncuğaaa cidden iyiymiş kilosu boyuııı

Belliki diğer önce doğuranda sen olucaksın gibi maşallah bebişeeee

Artık paşaaaa geçde gelmek istese onu erkenden sezeryanla alıcağımız içinnn keyfini beklemicemm ona alırsa belkdieeee kalmak ister içerdr ayyy tamda sıcaklara geldi bakalım nasıl baş edicez valla az kaldı
Artik son zamanların lütfen dikkat et böyle ağır işlerle zorlama kendini
Yaaa canımsın İnşallah daha 1 ay var ama dokunmayı düşünümüyorum cidden

Bence bir sorun olmaz 3 4 saate gittim geldim aynı gün ben. Deniz yolculuğu değildi ama ondada yürüme vs imkanın var. Arabada sabit durmak tavsiye edilmiyor genelde.
oh iyi bari bunu duyduguma sevindim, sen hep duymak istediklerimi söylüyorsun bundan sonra hep sana sorucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…