- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.441
Askom sen korkma yaaa kesin sezeryan mi gün falan verdi mi bı bakmışsın ameliyathaneye almışlar bı bakmışsın hoop bebek ağrıyor sana bakıyor anlamayacaksin bile ben sana anlatayım motive olsunbelden iğneyi vurdular bana spinal oldum bacağı kaldır dediler yok anam kalkmıyor bu bacak diyorum neyse bı yandan hemşirenin elini tutuyorm bı yandan da deli gibi konusueuyorm ceneme vurdu resmen korku hani daha kesmediniz mi demeue kalmadan bebeğin ağlama sesini duydum meğerse çıkarmışlar bile ve ben hiç fark etmedim ne dokunuşları mi nede bastirdiklaeini bebeği gösterdikten sonra zaten hafiften uyuyor gibi oluyosun o arada bebeği yeni doğan servisine alıyorlar seni de dikiyorlar canisi gözümü bı açtım konusuurken uyumuşum asonsordeyim zaten nerdeyse 8 saat ağrı sızı olmuyor ilk kalkarken azıcık acıyor oda gayet normal bıçak yarası bol bol yürürsen acıların diniyor bir haftaya eski halime döndüm ben çok şükür korkma ne kadar korkarsa o kadar strese sokarsın kendini
Aynen en iyisi yaz üstüneeee poşetlerin ona göre alsınlar, ben şimdi annemle yapıcam, oyuzden annem bilir neyin içinde ne olduğunu, ama ben uinede yazıcam orda aceleden unuturuz fln diyeBen de bu sefer bebeği giydirecek kimse ona önceden gösterip hazırlayacağım kıyafetini geçen sefer ben sancı çekerken başkası vermişti kıyafeti battaniyesi falan hep yanlış olmuştu
Aslında üstüne yazmak da mantıklı
Canım benim 2 yıl sürdü tansiyonumun düzelmesi birde panik atak oldum 2 yıl ilaç kullandım o kadar çok doktora gittim ki hepsi psikolojik dedi üzüntü iyice tetikliyor kalbimin çarpıntısindan hiç uyuyamıyordum oturamiyordum hatta iki kişi oturup konuşsa daralıyordum mesela azıcık TV sesi yüksek olsa hemen tansiyonum yükseliyor çok dikkat etmek gerekiyorMerhaba, dogumdan sonra taburcu olurken kardiyolojiye yonlendirmislerdi sorunlarim aynı şekilde devam ediyor sanırım kalıcı oldu hipertansiyon tanısı kondu. benim kalp tetikliyormus bi kardiyolojiye gidip detaylı tetkikler yaptırmanızı öneririm
Hadi hayırlısı olsun inşallah canım erkek çocuğu geç gelir derler ama belli olmaz gene de benimki gününü geçirdi gene de gelmeye niyeti yoktuBana gün verdi 1 temmuz ama belki bi kaç gün öne gelir tam net değil daha
Ayyyy işte bana böyle anlatan olcak nasıl rahatlıyorum ayyyy inşşallah böyle olurrrr ciddenbuneymiş diyelim göz açıp kapanıncaya geçsin
Zaten sanırım bu sezeryan dikişlerinin geçmesinin tek sebebi yürümek, ben yatıcam yürümem diyodum ama yok yürücemmmm ne ladar yürüywbilirsem hep yürücem ki geçsin
Artik son zamanların lütfen dikkat et böyle ağır işlerle zorlama kendiniYaptırdımda halaaa kargoya verilmedi kesmetse 2sinden sonra verilcek ozman paylaşırım
Ben aldım emin öninden taşlı bi taçç
Vallaaaa hiö sormaaa sildimmm ama pertimde çıktı mavişim yaaaDinlendim dünden beri bugunde çantayı halledicem
Hey maşallh tosuncuğaaa cidden iyiymiş kilosu boyuıııSelam arkadaşlar dün kontrolümüz vardı. 32 hafta tosbiğim 3 kg, 50 cm olmuşGelişimi çok önde kilolu bir bebek normal doğum olmaz dedi doktor. Sezeryan olacağım gibi görünüyor böyle gelişmeye devam ederse
Belliki diğer önce doğuranda sen olucaksın gibiKızlar doktordan geldim
2785 Gr 49 cm cik bı minnak var içimde
Nst iyi çıktı.
Protein kaçağı ile ilgili hamilelerde normal tansiyonunu takip et dedi.
Yine de kültür testini yarın devlet hastanesine vereceğim. Aklımızda kalmasın.
Artık haftalık muayeneler dedi.
Haftaya gel alttan muayne ile bakalım dedi
Ben dedim hocam biz direk karından girsek
Bebeğin pozisyonu iyi şuan aşağıda başı
Bilmiyorum hâlâ doğum şekli konusunda nasıl olacak. Spinal sezeryan istiyorum ama normalde de oldu bitti rahatlığı var diyorlar vs vs ...
Göğüs ufalması ve kahverengi alan genişlemesi için bı krem verdi onu kullanmaya başla dedi.
Normal onlar dedi.
Doğum tarihi 20sinden sonra tahmini dedi.
Ama belli olmaz yine de dedi Tüp Bebek olduğu içinSonra @Amy lee diyo niye sen Haziran annelerindesin Bak o zaman doguruyomusum
Bizden bu kadar. Çok sıcak ben pert
Hamilelerin cezai ehliyeti yok sık gitsinEşim tarafından birimin ümüğünü sıkmadan şu bebeği bi doğursaydım sağlıklıca.
Ayyu bugun herkes bebişleri görmeye gitmiş maşallh çok güzel yaaKızlar bende kontrolden geldim..33+0..çok şükür her şey yolunda sancıların artık olur dedi..
Noldu kızzzzEşim tarafından birimin ümüğünü sıkmadan şu bebeği bi doğursaydım sağlıklıca.
Artık paşaaaa geçde gelmek istese onu erkenden sezeryanla alıcağımız içinnn keyfini beklemicemm ona alırsa belkdieeee kalmak ister içerdrHadi hayırlısı olsun inşallah canım erkek çocuğu geç gelir derler ama belli olmaz gene de benimki gününü geçirdi gene de gelmeye niyeti yoktuşimdiden düşünmeyin hamileliğin tadını çıkarın sonrası su gibi akıp geçiyor zaten evet doktorum bana demişti ne kadar çok hareket o kadar çabuk iyileşme diye bende yürümek istememiştim ama baktım ki yatmak daha feci her defasında kalkmaya çalışıyorsun o yüzden bol bol dua bakalım az kaldı hayırlısıyla
Yaaa canımsınArtik son zamanların lütfen dikkat et böyle ağır işlerle zorlama kendini
oh iyi bari bunu duyduguma sevindim, sen hep duymak istediklerimi söylüyorsun bundan sonra hep sana sorucamBence bir sorun olmaz 3 4 saate gittim geldim aynı gün ben. Deniz yolculuğu değildi ama ondada yürüme vs imkanın var. Arabada sabit durmak tavsiye edilmiyor genelde.
Eşimin tarafıyla ilk düğünde tanıştım ama asıl tanışma doğumla olmustuEşim tarafından birimin ümüğünü sıkmadan şu bebeği bi doğursaydım sağlıklıca.
Ben rahat anne 3.cocuk annesi ondanoh iyi bari bunu duyduguma sevindim, sen hep duymak istediklerimi söylüyorsun bundan sonra hep sana sorucam
Evet,.doktor söyleyince bizde bir zaman idrak edemedik şaşırdıkHey maşallh tosuncuğaaa cidden iyiymiş kilosu boyuııı
Erkek canım bizimde ☺Kız canım bizim cinsiyetimiz, sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?