Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Biz isme bir karar versek kapı süsü ve çikolata falan yaptıracağım da daha isim yok ortada Daha doğrusu karar veremiyoruz

Çantayı haftasonu hazırlayacağım. Eksik bir şey yok. Varsa da çantaya koyarken belli olur zaten

Emzik, biberon falan yıkanıp kaynatılacak

Ay konuşmuştuk biz sizle diger konuda maşallah bugün kızıma süt bırakmaya gittim bitane bebis getirdiler doktor ailesine bilgi verirken duydum 34 haftalikmis durumu kilosu iyi tedbir amaçlı tutcaz birde kontrollerini burda yapmamiz daha seri oluyor çok kalmaz gibi burda diyordu. İnşallah çabucak çıkar bizden önce kavusursunuz muhtemelen siz sağlıkla gelsin kollarına

İsim bizde de yok
Melisa ıstedım rumca kökenli diye vazgeçtik.
Sonrası kaldı işte
İsim yok suan ortada

Benim kalpte sıkıntı çıktı hemde öyle böyle değil. Kalpte büyüme, kalpte kalinlasma, bilmem kaç derece yetmezlik, kapakta bilmem kaç mm açılma delik derecesine gelmemiş neyseki, efor testi sıkıntılı, 24 saat tansiyon ve nabiz holter takıldı kalpte ritim bozukluğu çıktı küçük tansiyon çok sık yükseliyor büyük tansiyon ara ara yükseliyor dedi tomografi ve ultrasonda çekildi ultrasonda akcigerde de sıkıntı çıktı. Kalp ilacı kan sulandirici ve ventolin fisfis hava verdi. Damar tıkanıklığından supheleniyor sanal anjiyo olmam lazımmış ilaçlı süte geçer diye olmadım ama sıkıntılarım pek geçmedi çok sinir oluyorum artık başım tutmuyor tansiyon çıkınca mide bulantısı kusma baş dönmesi baş ağrısı oluyor sinirimden ağlama derecesine geliyorum sonum acilde bitiyor inşallah biran önce geçer kalıcı olmasından tekrar bi gebelik olursa aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum

Hiç birşey olmaz korkma rahat rahat git
Ben de tam tersini yaptım önce tatil planını yaptık, sonra çantayı hazırlamadım 15 ağustosa aldık tatilimizi. Bebiş kaç günlük olacak çok merak ediyorum inşallah 40 ı çıkar.

Bugün büyük hareketlerden ziyade bu şekilde toplanıyor sürekli Dün gece 5 de belimden gelen regl sancısıyla uyandım. Daha önce sancı yaşamadığım için de sancı olup olmadığını anlamadım ama perşembe günü doktordaydık rahim ağzı uzun ve kapalı demişti.

Eklentiler

• EEAC9EE0-B6DE-47C1-9189-FB4E76D10A1D.webp
    63,3 KB · Görüntüleme: 111
Aynen öyle emen çocuk emer zorlamak anlamsız. Bir de bizim toplumda genç annelere böyle bir baskı var. Sanki hiç bir şey bilmiyorlar. Tanimadigimiz insanlar sokakta akıl veriyorlar. Çok sinir bozucu gerçekten
Ben hamileyim hala çocuğu emziriyorum diye bana da çok söylediler yani nerdeyse yoldan geçen karışıyor sanki bizde hiç akıl yok
Aynen en iyisi yaz üstüneeee poşetlerin ona göre alsınlar, ben şimdi annemle yapıcam, oyuzden annem bilir neyin içinde ne olduğunu, ama ben uinede yazıcam orda aceleden unuturuz fln diye
Zaten oraya girdikten sonra insan hiçbir şeyin farkına varmıyor ben de bi eksikleri tamamlasam kapatacam çantayı
Bayıldım buna tam yaz bebekleri için
Biz de zor bela karar verdik şükür ama kapı süsü doğuma yetişmeyebilir bizim. İki ay sürüyormuş teslimi.

Bı nasıl b toplanma ah bu bebeler ben tam anlamadım bile neresi nerde

İsim bizde de yok
Melisa ıstedım rumca kökenli diye vazgeçtik.
Sonrası kaldı işte
İsim yok suan ortada
H.sonu 3 isimle kura çektik
Nil
Venüs ve karaca
Karaca çıktı ismimiz belli oldu
Değişir mi sonra fikrimiz bilmiyorum ama zaten isimli birşey yapmadım için sorım olmaz

Bizim Yarışma durumu olabilir ona göre bizde Eylül de gideriz belki ama otel fiyatları da uçmuş bakalım bütce ayırabilecek miyiz

Ah canım çok geçmiş olsun mümkün olduğunca kendini sakin tutmaya çalış tetikliyordur sıkıntı stres

Aramızda 6 gün var . Ben 23 üne bile kendi gelirse gözüyle bakıyorum
14 ü ve 20 arası diyorum
ben de
Sana

Müneccim dürttü beni
Malûm oluyor

Tarih sormayın len bana artık

H.sonu 3 isimle kura çektik
Nil
Venüs ve karaca
Karaca çıktı ismimiz belli oldu
Değişir mi sonra fikrimiz bilmiyorum ama zaten isimli birşey yapmadım için sorım olmaz
Karacanın anlamına bakıldığı zaman
Erkek ismi yazıyor direkt.

Gerçi karaca ismini reel hayatta hiç kimseden duymadım :)

Aramızda 6 gün var . Ben 23 üne bile kendi gelirse gözüyle bakıyorum
14 ü ve 20 arası diyorum
ben de
Sana

Müneccim dürttü beni
Malûm oluyor

Tarih sormayın len bana artık
Pekiii sence ben bı gazla normal doğurur muyum ya kahve içsem fal atsam bakar mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…