- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.461
Günaydın kızlar
Ben daha çantayı hazırlamadım
Hastane odasını süslemek için de hiçbir şey yaptırmadım eşim yaptıralım diyor ben kim gelecek diyorum.. Kurban bayramından hemen önce olacak sezeryan diye düşünüyorum vakitlice gelirse bebiş o yüzden herkes tatile gitmiş olacak burada akrabamız da yok siz olsanız ne yapardınız bir fikir versenize bana
Ay konuşmuştuk biz sizle diger konuda maşallah bugün kızıma süt bırakmaya gittim bitane bebis getirdiler doktor ailesine bilgi verirken duydum 34 haftalikmis durumu kilosu iyi tedbir amaçlı tutcaz birde kontrollerini burda yapmamiz daha seri oluyor çok kalmaz gibi burda diyordu. İnşallah çabucak çıkar bizden önce kavusursunuz muhtemelen siz sağlıkla gelsin kollarınaHanımlar sabah 6 bucukta yatışım yapıldı acilden... 8'de sezeryana alındım, spiral anestezi yapıldı ama maalesef ilkinde uyuşmadım, iki doz halinde yapıldı şuanlık bi yan etkisi yok, bacaklarımdan yukarıya kaldırıp uyuşmamı beklediler. Korktuğum için hafif sersemletti sağolsun anestezi uzmanıZor olan kesinlikle doğum değil, doğum sonrası ağrılar... Şuan desteksiz yürüyebiliyorum ama rahim toparlansın diye verdikleri serumlar felakeeeet sizi de korkutmak istemem ama acı eşiğim çok yüksek olduğu halde beni aşırı kıvrandırdı... Bebek kuvözde şuan sürfaktan veriliyor, nefes alıp verebiliyormuş ama gögsü yeterli dereceden kalkamıyormuş zorlanmasın diye entübe etmişler.. Yarın çıkartıp yeniden kontrol edecekler, genel durumu şimdilik iyi... Sütüm geliyor bool booool süt sağıyoruz, doktor 24 saat serumdan beslenecek dedi. 1700 kg doğdu
Benim arada durduk yere ara tanışmalar da olmuştuEşimin tarafıyla ilk düğünde tanıştım ama asıl tanışma doğumla olmustuve adadan ayrıldılar ondan sonra yola öyle devam ettik
Eski türk sineması tadında. Bunlar aslında hastane cıkısıEki Görüntüle 3076177 alın size hastane çıkışıyılların bebek mağazası var burda, öğlen arası oraya gidip didikledim. Bu 5 parçayı 37.50ye aldım kumaşı da nasıl incecik, pamuk, yumuşacık
Kp mesaj atmış hastaymışsın geçmiş olsun inşallah bebeği etkilemez diye. Şeytan dedi yanımda içilen sigaralar kadar etkilemez merak etme yaz gönder. Etkilemezmiş yazdım gönderdim.Noldu kızzzz
İsim bizde de yokBiz isme bir karar versek kapı süsü ve çikolata falan yaptıracağım da daha isim yok ortadaDaha doğrusu karar veremiyoruz
Çantayı haftasonu hazırlayacağım. Eksik bir şey yok. Varsa da çantaya koyarken belli olur zaten
Emzik, biberon falan yıkanıp kaynatılacak
Kesinlikle olmalı bu ya valla her lafta bi ima bi iğneleme. Delirtiyorlar dört bir yandanHamilelerin cezai ehliyeti yok sık gitsin
Benim kalpte sıkıntı çıktı hemde öyle böyle değil. Kalpte büyüme, kalpte kalinlasma, bilmem kaç derece yetmezlik, kapakta bilmem kaç mm açılma delik derecesine gelmemiş neyseki, efor testi sıkıntılı, 24 saat tansiyon ve nabiz holter takıldı kalpte ritim bozukluğu çıktı küçük tansiyon çok sık yükseliyor büyük tansiyon ara ara yükseliyor dedi tomografi ve ultrasonda çekildi ultrasonda akcigerde de sıkıntı çıktı. Kalp ilacı kan sulandirici ve ventolin fisfis hava verdi. Damar tıkanıklığından supheleniyor sanal anjiyo olmam lazımmış ilaçlı süte geçer diye olmadım ama sıkıntılarım pek geçmedi çok sinir oluyorum artık başım tutmuyor tansiyon çıkınca mide bulantısı kusma baş dönmesi baş ağrısı oluyor sinirimden ağlama derecesine geliyorum sonum acilde bitiyor inşallah biran önce geçer kalıcı olmasından tekrar bi gebelik olursa aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorumCanım benim 2 yıl sürdü tansiyonumun düzelmesi birde panik atak oldum 2 yıl ilaç kullandım o kadar çok doktora gittim ki hepsi psikolojik dedi üzüntü iyice tetikliyor kalbimin çarpıntısindan hiç uyuyamıyordum oturamiyordum hatta iki kişi oturup konuşsa daralıyordum mesela azıcık TV sesi yüksek olsa hemen tansiyonum yükseliyor çok dikkat etmek gerekiyor
Hiç birşey olmaz korkma rahat rahat gitKızlar doktorum yurt dışında şu an. Numarası yok bende. 2 saatlik bir mesafeye gitmeyi düşünüyorum deniz yoluyla gideceğiz sanırım
acaba bir sıkıntı olur mu bu haftalarda?
1 hafta önce kontroldeydim her şey yolundaydı bu arada.
Ben de tam tersini yaptımTembeller sizi
Bu hafta hemen bitiriyorsunuz işleri. Ama bence temizlik düzen daha mühim bu arada. Bende onlar bitmeden yapmak istemedim sanki düzenli temizlenmiyor, eşyalar kirlenir shshshshsh.
Hepsi bitince hazırladım iyi oldu. Hafifledi şimdi tatil planı falan yapıyorum çok iyi hissettiriyor
Ben hamileyim hala çocuğu emziriyorum diye bana da çok söylediler yani nerdeyse yoldan geçen karışıyor sanki bizde hiç akıl yokAynen öyle emen çocuk emer zorlamak anlamsız. Bir de bizim toplumda genç annelere böyle bir baskı var. Sanki hiç bir şey bilmiyorlar. Tanimadigimiz insanlar sokakta akıl veriyorlar. Çok sinir bozucu gerçekten
Zaten oraya girdikten sonra insan hiçbir şeyin farkına varmıyor ben de bi eksikleri tamamlasam kapatacam çantayıAynen en iyisi yaz üstüneeee poşetlerin ona göre alsınlar, ben şimdi annemle yapıcam, oyuzden annem bilir neyin içinde ne olduğunu, ama ben uinede yazıcam orda aceleden unuturuz fln diye
Bayıldım buna tam yaz bebekleri içinEki Görüntüle 3076177 alın size hastane çıkışıyılların bebek mağazası var burda, öğlen arası oraya gidip didikledim. Bu 5 parçayı 37.50ye aldım kumaşı da nasıl incecik, pamuk, yumuşacık
Biz de zor bela karar verdik şükür ama kapı süsü doğuma yetişmeyebilir bizim. İki ay sürüyormuş teslimi.Biz isme bir karar versek kapı süsü ve çikolata falan yaptıracağım da daha isim yok ortadaDaha doğrusu karar veremiyoruz
Çantayı haftasonu hazırlayacağım. Eksik bir şey yok. Varsa da çantaya koyarken belli olur zaten
Emzik, biberon falan yıkanıp kaynatılacak
Bı nasıl b toplanma ah bu bebelerBugün büyük hareketlerden ziyade bu şekilde toplanıyor sürekliDün gece 5 de belimden gelen regl sancısıyla uyandım. Daha önce sancı yaşamadığım için de sancı olup olmadığını anlamadım ama perşembe günü doktordaydık rahim ağzı uzun ve kapalı demişti.
H.sonu 3 isimle kura çektikİsim bizde de yok
Melisa ıstedım rumca kökenli diye vazgeçtik.
Sonrası kaldı işte
İsim yok suan ortada
Bizim Yarışma durumu olabilir ona göre bizde Eylül de gideriz belki ama otel fiyatları da uçmuş bakalım bütce ayırabilecek miyizHiç birşey olmaz korkma rahat rahat git
Ben de tam tersini yaptımönce tatil planını yaptık, sonra çantayı hazırlamadım 15 ağustosa aldık tatilimizi. Bebiş kaç günlük olacak çok merak ediyorum inşallah 40 ı çıkar.
Valla mı.Hamilelerin cezai ehliyeti yok sık gitsin
Ah canım çok geçmiş olsun mümkün olduğunca kendini sakin tutmaya çalış tetikliyordur sıkıntı stresBenim kalpte sıkıntı çıktı hemde öyle böyle değil. Kalpte büyüme, kalpte kalinlasma, bilmem kaç derece yetmezlik, kapakta bilmem kaç mm açılma delik derecesine gelmemiş neyseki, efor testi sıkıntılı, 24 saat tansiyon ve nabiz holter takıldı kalpte ritim bozukluğu çıktı küçük tansiyon çok sık yükseliyor büyük tansiyon ara ara yükseliyor dedi tomografi ve ultrasonda çekildi ultrasonda akcigerde de sıkıntı çıktı. Kalp ilacı kan sulandirici ve ventolin fisfis hava verdi. Damar tıkanıklığından supheleniyor sanal anjiyo olmam lazımmış ilaçlı süte geçer diye olmadım ama sıkıntılarım pek geçmedi çok sinir oluyorum artık başım tutmuyor tansiyon çıkınca mide bulantısı kusma baş dönmesi baş ağrısı oluyor sinirimden ağlama derecesine geliyorum sonum acilde bitiyor inşallah biran önce geçer kalıcı olmasından tekrar bi gebelik olursa aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
Aramızda 6 gün var . Ben 23 üne bile kendi gelirse gözüyle bakıyorumKızlar doktordan geldim
2785 Gr 49 cm cik bı minnak var içimde
Nst iyi çıktı.
Protein kaçağı ile ilgili hamilelerde normal tansiyonunu takip et dedi.
Yine de kültür testini yarın devlet hastanesine vereceğim. Aklımızda kalmasın.
Artık haftalık muayeneler dedi.
Haftaya gel alttan muayne ile bakalım dedi
Ben dedim hocam biz direk karından girsek
Bebeğin pozisyonu iyi şuan aşağıda başı
Bilmiyorum hâlâ doğum şekli konusunda nasıl olacak. Spinal sezeryan istiyorum ama normalde de oldu bitti rahatlığı var diyorlar vs vs ...
Göğüs ufalması ve kahverengi alan genişlemesi için bı krem verdi onu kullanmaya başla dedi.
Normal onlar dedi.
Doğum tarihi 20sinden sonra tahmini dedi.
Ama belli olmaz yine de dedi Tüp Bebek olduğu içinSonra Surrender diyo niye sen Haziran annelerindesin Bak o zaman doguruyomusum
Bizden bu kadar. Çok sıcak ben pert
Karacanın anlamına bakıldığı zamanH.sonu 3 isimle kura çektik
Nil
Venüs ve karaca
Karaca çıktı ismimiz belli oldu
Değişir mi sonra fikrimiz bilmiyorum ama zaten isimli birşey yapmadım için sorım olmaz
Pekiii sence ben bı gazla normal doğurur muyum yaAramızda 6 gün var . Ben 23 üne bile kendi gelirse gözüyle bakıyorum
14 ü ve 20 arası diyorum
ben de
Sana
Müneccim dürttü beni
Malûm oluyor
Tarih sormayın len bana artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?