- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.481
Canım, her şey yolunda gidiyorsa ve sen istiyorsan neden olmasın ki?Pekiii sence ben bı gazla normal doğurur muyum yakahve içsem fal atsam bakar mısın
KorkuyorumCanım, her şey yolunda gidiyorsa ve sen istiyorsan neden olmasın ki?
İstiyorsan kesinlikle normali düşünmelisin.
En kötü sezeryana alınırsın
Anladım. Sen kendini nasıl iyi hissedeceksen onu yap. Evet zorunlu sezeryan yazıldığında daha uygun geliyor uxretı " zorunlu" olduğu için.Korkuyorum
Histereskopi de hap verdiler 45 dk suni sancı çektim.
Yumurta toplama iyiydi uyudum da transfer bayağı zor geldi
Doktor haftaya alttan bakalım dedi ama yok dedim. Olmadi baktırayım belki vücut uygun değildir normal doğuma vs zorunlu sezeryan yazar daha uyguna gelir
Kafamda bı ton soru
Bu bende de oluyorBugün büyük hareketlerden ziyade bu şekilde toplanıyor sürekliDün gece 5 de belimden gelen regl sancısıyla uyandım. Daha önce sancı yaşamadığım için de sancı olup olmadığını anlamadım ama perşembe günü doktordaydık rahim ağzı uzun ve kapalı demişti.
İlk defa cuma girdim ben de . Normal benceMerhaba kizlarrbugün kontrole gittim ben de minnoş 2000 gr olmuş. Nst için 36. Haftada çağırdı geç gibi geldi ama sizce normal mi
Teşekkür ederimİlk defa cuma girdim ben de . Normal bence
Dün bende bir daha baktım erkek yazıyor unisex yazıyor ama ben hiç bir erkekte duymadımKaracanın anlamına bakıldığı zaman
Erkek ismi yazıyor direkt.
Gerçi karaca ismini reel hayatta hiç kimseden duymadım :)
Düzenli kullanımda işe yarıyorlar :)Ben dün kan vermiştim b 12 kullanmıştımya işe yarımın 170 den 190 a çıkmış hem sürekli unutuyorum düzenli kullansam daha da işe tarayacakmış demek ki
Dizide vardı galiba karaca :)Dün bende bir daha baktım erkek yazıyor unisex yazıyor ama ben hiç bir erkekte duymadım
Az olsun daha iyi
Babamız istiyor o ismi başından beri
Kimse illa bu olsun diye diretmedi en son kura çektik adaletli oldu
Sezeryan her zaman bi secenek eğer istiyorsan dene normal doğumu bence zaten gidişat belli olurPekiii sence ben bı gazla normal doğurur muyum yakahve içsem fal atsam bakar mısın
evet doğum raporu alınacak bir de.Raporunuzu zaten doktorunuz ayni gün sisteme girmiştir. Su anda sirketinizin yapacagi birsey yok. Bebek dogdugunda onaylanacak . ve unutmayin doğum sonrası tekrar rapor alınacak.
Hangi diziDizide vardı galiba karaca :)
Kan ve d vitamini hiç bi işe yaramıyor ya şaşırdımDüzenli kullanımda işe yarıyorlar :)
Etkisini azaltacak şeylerle saatine dikkat etmek önemli.
riske atmayıp cuma günü gideyim en iyisi:)ben pazar mesaisinde gittim dokturuma haftaiçi gelmen lazım bu yazı için dedi
çukurdu galiba. İnstagramda kısa kısa videolarına denk gelıyorum. Kizın ismiHangi dizi
Erkek ismi miydi karaca
Evet oradaydı çok viral olmuştu bende orda duymuştumçukurdu galiba. İnstagramda kısa kısa videolarına denk gelıyorum. Kizın ismi
Canım benim 10 duKan ve d vitamini hiç bi işe yaramıyor ya şaşırdımdediğin gibi etkisini azaltacak şeyler tüketiyorum yada benim vıcırıırrrtımmm üretmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?