Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Çıkışlar ordan değil benim ki de midemdemden zorluyor

Hani hamilelere sen yüklüsün, sen ağırsın derler ya bu hafta bunu baya baya hissettim.

Bayır ve merdiven çıkarken insanüstü çaba harcıyorum. Yanıyorum her bi yerimden ter boşalıyor. Yanaklarım futbol maçı yapmış gibi kıpkırmızı oluyor
Dışarı çıkmak zorundayım çünkü çocuğu okula getirip götürüyorum.

Ömrümde hiç bu yaz kadar zorlanmadım. Kaldı ki daha önce de hamilelik yaşadım. Ama onda hiç böyle zorlanmamıştım.

Dün duşta eğilip ayaklarıma ulaşamadım. Ayağımı yukarı kaldırayım dedim onda da zorlandım

Ve çok çirkinleştim
Hayırlısıyla az kaldı ama vücudum bana ağır geliyor..

Neden süt ürünlerine ara veriliyor ?

Bebekte süt alerjisi var mı yok mu bilinmiyor henüz ve laktik asit nedeniyle çok gaz yapmasın diye yemeyin diyorlar..

Şimdi biri gelip bana hiç yasaklamadılar herşeyi yedim der ama ben baya süre bu direktife uydum

Hastaneden çıkarken hemşire özellikle geldi belgeleri verirken süt ürünleri, soğan ve bakliyat bir süre tüketmeyin demişti.
Zaten çok aradığım şeyler değildi zorlanmadım
Sonra da bakliyatlara hep kimyon falan ekledim..

Benim kalp damla kalp olduğundan küçük ritim bozukluğu da var ama ikinci hamilelikte çok iyi bir doktora ve çok iyi bir perinataloga birlikte devam etmen gerekecek çok şükür şimdilik öyle büyük sıkıntım yok kızımda bu haftalarda çok kötüydüm tansiyonum tavan yapardı herşey düzelir canım hiç merak etme

Aaa ilk kez duydum doğumdan sonra yemememiz gereken şeyler mi olacak

Bana şu şu yasak diyen olmadı
Hastanede ona gore yemek veriyorlar zaten.
Hastaneden çıktıktan sonra da normal sekilde yemeklerime devam ettım

bakliyat, soğan tarzı şeyler gaz yapacağı icin yemeyin deniyor.

Süte alerji olup olmaması
Ancak onu kullandığımızda ortaya çıkar.

Bunun psikolojik boyutu da var. Bir psikiyatra göründün mü?

Kendini çok sıktın. Çok stres yaptın son zamanlarda. Stresin vücuda etkisi tartışılmaz zaten. Belki sakinleştirici falan kullanman gerekiyordur.
İlaç süte geçer diye kendini kısıtlama. Doktorlar bilir emziren kadına ne verileceğini. Git bir görün bence..

Canım benim 10 du
18 olmuş kan değerim. Yatarken 1, kahvaltıdan 2-3 saat sonra 1 tane alıyorum. .
Ki ben kansızımdır genel olarak

Kalsıyumla kesınlıkle çakışmamalı
benim barsaklarda sıkıntı var 8-9 gündür, sanki demir ilacı da arttırıyor. sende var mı öyle birşey?

İsim bizde de yok
Melisa ıstedım rumca kökenli diye vazgeçtik.
Sonrası kaldı işte
İsim yok suan ortada

Çok salladığımız bir konu oldu bu nedense
Ben Dila olsun diyorum eşim ısınamıyor. Ben de çok üstelemedim gerçi
Aklımıza gelenleri o an eliyoruz

Eşimle aynı fikirde olduğumuz tek konu tek isim olsun şeklinde..

Benimki de çok toplanıyor böyle
Şu anda da sağ tarafta mesela..

Dün hissettiğin sancıya benziyor. Prova yapıyor seninki

Nasıl bir sıkıntı tarif eder mısın?
ishal, ama günde 2 kereden fazla da wc ye gitmeme sebep olmuyor. Ama her yemek yiyişimde alt karında sızlama yapıyor, hafif karın ağrısı. öldürmüyor da süründürüyor. ishal olunca emilim azalıyor diye biraz kafama takıyorum. zaten pek yiyemiyorum sıcaklarda.

Biz de zor bela karar verdik şükür ama kapı süsü doğuma yetişmeyebilir bizim. İki ay sürüyormuş teslimi.

Amaan yetişirse doğumda asarım. Yetişmezse evde asarım

İlkinde kendim yapmıştım evde. Bu da ileride sormasın bana niye yaptırmadın diye. Hak geçmesin diye yaptırcam

benim de hiç tecrübem yok ama benim ebe haftasonu doğum sancısının belden karna doğru geleceğini söylemişti. öyle diyince benziyo gibi. bu haftalarda Braxton Hicks yalancı kasılmaları oluyormuş, onlardır belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…