- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.501
Çıkışlar ordan değilBugün büyük hareketlerden ziyade bu şekilde toplanıyor sürekliDün gece 5 de belimden gelen regl sancısıyla uyandım. Daha önce sancı yaşamadığım için de sancı olup olmadığını anlamadım ama perşembe günü doktordaydık rahim ağzı uzun ve kapalı demişti.
Benimde 10 biraz kan versen banaCanım benim 10 du
18 olmuş kan değerim. Yatarken 1, kahvaltıdan 2-3 saat sonra 1 tane alıyorum. .
Ki ben kansızımdır genel olarak
Kalsıyumla kesınlıkle çakışmamalı
Neden süt ürünlerine ara veriliyor?
Kan almaktan yırttımBenimde 10 biraz kan versen bana
Benim kalp damla kalp olduğundan küçük ritim bozukluğu da var ama ikinci hamilelikte çok iyi bir doktora ve çok iyi bir perinataloga birlikte devam etmen gerekecek çok şükür şimdilik öyle büyük sıkıntım yok kızımda bu haftalarda çok kötüydüm tansiyonum tavan yapardı herşey düzelir canım hiç merak etmeBenim kalpte sıkıntı çıktı hemde öyle böyle değil. Kalpte büyüme, kalpte kalinlasma, bilmem kaç derece yetmezlik, kapakta bilmem kaç mm açılma delik derecesine gelmemiş neyseki, efor testi sıkıntılı, 24 saat tansiyon ve nabiz holter takıldı kalpte ritim bozukluğu çıktı küçük tansiyon çok sık yükseliyor büyük tansiyon ara ara yükseliyor dedi tomografi ve ultrasonda çekildi ultrasonda akcigerde de sıkıntı çıktı. Kalp ilacı kan sulandirici ve ventolin fisfis hava verdi. Damar tıkanıklığından supheleniyor sanal anjiyo olmam lazımmış ilaçlı süte geçer diye olmadım ama sıkıntılarım pek geçmedi çok sinir oluyorum artık başım tutmuyor tansiyon çıkınca mide bulantısı kusma baş dönmesi baş ağrısı oluyor sinirimden ağlama derecesine geliyorum sonum acilde bitiyor inşallah biran önce geçer kalıcı olmasından tekrar bi gebelik olursa aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
Aaa ilk kez duydum doğumdan sonra yemememiz gereken şeyler mi olacakHani hamilelere sen yüklüsün, sen ağırsın derler ya bu hafta bunu baya baya hissettim.
Bayır ve merdiven çıkarken insanüstü çaba harcıyorum. Yanıyorum her bi yerimden ter boşalıyor. Yanaklarım futbol maçı yapmış gibi kıpkırmızı oluyor
Dışarı çıkmak zorundayım çünkü çocuğu okula getirip götürüyorum.
Ömrümde hiç bu yaz kadar zorlanmadım. Kaldı ki daha önce de hamilelik yaşadım. Ama onda hiç böyle zorlanmamıştım.
Dün duşta eğilip ayaklarıma ulaşamadım. Ayağımı yukarı kaldırayım dedim onda da zorlandım
Ve çok çirkinleştim
Hayırlısıyla az kaldı ama vücudum bana ağır geliyor..
Bebekte süt alerjisi var mı yok mu bilinmiyor henüz ve laktik asit nedeniyle çok gaz yapmasın diye yemeyin diyorlar..
Şimdi biri gelip bana hiç yasaklamadılar herşeyi yedim der ama ben baya süre bu direktife uydum
Hastaneden çıkarken hemşire özellikle geldi belgeleri verirken süt ürünleri, soğan ve bakliyat bir süre tüketmeyin demişti.
Zaten çok aradığım şeyler değildi zorlanmadım
Sonra da bakliyatlara hep kimyon falan ekledim..
Ben de ilk kez duydum. Neler yemeyeceksek şimdiden bol bol tüketelim bariiAaa ilk kez duydum doğumdan sonra yemememiz gereken şeyler mi olacak
Normal doğum yapmak mı istiyorsun?Pekiii sence ben bı gazla normal doğurur muyum yakahve içsem fal atsam bakar mısın
Bana şu şu yasak diyen olmadıHani hamilelere sen yüklüsün, sen ağırsın derler ya bu hafta bunu baya baya hissettim.
Bayır ve merdiven çıkarken insanüstü çaba harcıyorum. Yanıyorum her bi yerimden ter boşalıyor. Yanaklarım futbol maçı yapmış gibi kıpkırmızı oluyor
Dışarı çıkmak zorundayım çünkü çocuğu okula getirip götürüyorum.
Ömrümde hiç bu yaz kadar zorlanmadım. Kaldı ki daha önce de hamilelik yaşadım. Ama onda hiç böyle zorlanmamıştım.
Dün duşta eğilip ayaklarıma ulaşamadım. Ayağımı yukarı kaldırayım dedim onda da zorlandım
Ve çok çirkinleştim
Hayırlısıyla az kaldı ama vücudum bana ağır geliyor..
Bebekte süt alerjisi var mı yok mu bilinmiyor henüz ve laktik asit nedeniyle çok gaz yapmasın diye yemeyin diyorlar..
Şimdi biri gelip bana hiç yasaklamadılar herşeyi yedim der ama ben baya süre bu direktife uydum
Hastaneden çıkarken hemşire özellikle geldi belgeleri verirken süt ürünleri, soğan ve bakliyat bir süre tüketmeyin demişti.
Zaten çok aradığım şeyler değildi zorlanmadım
Sonra da bakliyatlara hep kimyon falan ekledim..
Benim kalpte sıkıntı çıktı hemde öyle böyle değil. Kalpte büyüme, kalpte kalinlasma, bilmem kaç derece yetmezlik, kapakta bilmem kaç mm açılma delik derecesine gelmemiş neyseki, efor testi sıkıntılı, 24 saat tansiyon ve nabiz holter takıldı kalpte ritim bozukluğu çıktı küçük tansiyon çok sık yükseliyor büyük tansiyon ara ara yükseliyor dedi tomografi ve ultrasonda çekildi ultrasonda akcigerde de sıkıntı çıktı. Kalp ilacı kan sulandirici ve ventolin fisfis hava verdi. Damar tıkanıklığından supheleniyor sanal anjiyo olmam lazımmış ilaçlı süte geçer diye olmadım ama sıkıntılarım pek geçmedi çok sinir oluyorum artık başım tutmuyor tansiyon çıkınca mide bulantısı kusma baş dönmesi baş ağrısı oluyor sinirimden ağlama derecesine geliyorum sonum acilde bitiyor inşallah biran önce geçer kalıcı olmasından tekrar bi gebelik olursa aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
benim barsaklarda sıkıntı var 8-9 gündür, sanki demir ilacı da arttırıyor. sende var mı öyle birşey?Canım benim 10 du
18 olmuş kan değerim. Yatarken 1, kahvaltıdan 2-3 saat sonra 1 tane alıyorum. .
Ki ben kansızımdır genel olarak
Kalsıyumla kesınlıkle çakışmamalı
İsim bizde de yok
Melisa ıstedım rumca kökenli diye vazgeçtik.
Sonrası kaldı işte
İsim yok suan ortada
Nasıl bir sıkıntı tarif eder mısın?benim barsaklarda sıkıntı var 8-9 gündür, sanki demir ilacı da arttırıyor. sende var mı öyle birşey?
Bugün büyük hareketlerden ziyade bu şekilde toplanıyor sürekliDün gece 5 de belimden gelen regl sancısıyla uyandım. Daha önce sancı yaşamadığım için de sancı olup olmadığını anlamadım ama perşembe günü doktordaydık rahim ağzı uzun ve kapalı demişti.
ishal, ama günde 2 kereden fazla da wc ye gitmeme sebep olmuyor. Ama her yemek yiyişimde alt karında sızlama yapıyor, hafif karın ağrısı. öldürmüyor da süründürüyor. ishal olunca emilim azalıyor diye biraz kafama takıyorum. zaten pek yiyemiyorum sıcaklarda.Nasıl bir sıkıntı tarif eder mısın?
Biz de zor bela karar verdik şükür ama kapı süsü doğuma yetişmeyebilir bizim. İki ay sürüyormuş teslimi.
Çok güzelmiş sağlıkla kullanmak nasip olsunKızlar isimli nevresim almıştım geldi denedim hemen ayy çok heyecanlı, resmen şu an doğumun yaklaştığı dank etti bende
benim de hiç tecrübem yok ama benim ebe haftasonu doğum sancısının belden karna doğru geleceğini söylemişti. öyle diyince benziyo gibi. bu haftalarda Braxton Hicks yalancı kasılmaları oluyormuş, onlardır belki.Bugün büyük hareketlerden ziyade bu şekilde toplanıyor sürekliDün gece 5 de belimden gelen regl sancısıyla uyandım. Daha önce sancı yaşamadığım için de sancı olup olmadığını anlamadım ama perşembe günü doktordaydık rahim ağzı uzun ve kapalı demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?