- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.521
Hayır canım ishal yok ben de.ishal, ama günde 2 kereden fazla da wc ye gitmeme sebep olmuyor. Ama her yemek yiyişimde alt karında sızlama yapıyor, hafif karın ağrısı. öldürmüyor da süründürüyor. ishal olunca emilim azalıyor diye biraz kafama takıyorum. zaten pek yiyemiyorum sıcaklarda.
Hangi dizi
Erkek ismi miydi karaca
Benim kaynana aynısı tansiyonun nasıl diye hergün arıyor çocuk olmasa tansiyon dan gebersem umrunda olmaz eminimKp mesaj atmış hastaymışsın geçmiş olsun inşallah bebeği etkilemez diye. Şeytan dedi yanımda içilen sigaralar kadar etkilemez merak etme yaz gönder. Etkilemezmiş yazdım gönderdim.
Aynen tecrübeliler yeşillendirin bizi bu konudaBen de ilk kez duydum. Neler yemeyeceksek şimdiden bol bol tüketelim barii
meyveler de dayanılacak gibi değil kiHayır canım ishal yok ben de.
Cok yiyince aşırı rahatsızlık durumu var sadece . Yaz gelsin yiyelim diye beklediğimiz meyveler aşırı şişkinlik yapıyor :)
Havada sıcak . Yedıkce doymuyorsunmeyveler de dayanılacak gibi değil ki
Hic takmam aslında böyle şeyleri bide insan başına gelmez sanıyor hala şaka gibi geliyor yine takmıyorum aslında ama sürekli olup gecmeyince insan ister istemez sakın kalamıyor daha 30 yaşındayım bukadari fazla geliyor doktor saydikca şu var bu var diye şok oldumAh canım çok geçmiş olsun mümkün olduğunca kendini sakin tutmaya çalış tetikliyordur sıkıntı stres
Ben çok beğendim, adıyla yaşasınDün bende bir daha baktım erkek yazıyor unisex yazıyor ama ben hiç bir erkekte duymadım
Az olsun daha iyi
Babamız istiyor o ismi başından beri
Kimse illa bu olsun diye diretmedi en son kura çektik adaletli oldu
Seninde kalpte problem mi var acaba benimde önceden vardı da hamilelik doğum stres filan mı tetikledi. Doktora nekadar süredir vardır bunlar bazılarına başlangıç seviyesi dedi yani hamilelik öncesi mi sonrası mi acaba diye sordum da net bilgi alamamistim ailede böyle bisey yok bebeğim tüp bebek öncesinde 3 kez daha transfer sayısız ilaç kullanmıştım ondan mı oldu acaba diye diye kafamda hiç biyere oturtamadim bi sebep bulamadım. İnsallah ikinci nasip olursa dediğin gibi ciddi kontrol altında olmak lazım aynı şeyleri erken doğumu filan yaşamamak için sanırım hakkımızda hayırlısıBenim kalp damla kalp olduğundan küçük ritim bozukluğu da var ama ikinci hamilelikte çok iyi bir doktora ve çok iyi bir perinataloga birlikte devam etmen gerekecek çok şükür şimdilik öyle büyük sıkıntım yok kızımda bu haftalarda çok kötüydüm tansiyonum tavan yapardı herşey düzelir canım hiç merak etme
Hic psikatriye gitmedim hiç vakitte olmadı ki. Bu verilen ilaçları bile bebeğimin doktoruna da danışarak kullandım. Belkide doğru söylüyorsun çünkü bu durumu hep strese bağladım sinirlenince yada stresle 2 gün ağlayıp üzülsem ertesi gün tansiyon cikiyor hasta oluyorum ağlarken ya yine tansiyonum çıkarsa hasta olcam diyip iyice ağlıyorumBunun psikolojik boyutu da var. Bir psikiyatra göründün mü?
Kendini çok sıktın. Çok stres yaptın son zamanlarda. Stresin vücuda etkisi tartışılmaz zaten. Belki sakinleştirici falan kullanman gerekiyordur.
İlaç süte geçer diye kendini kısıtlama. Doktorlar bilir emziren kadına ne verileceğini. Git bir görün bence..
Ya sormasını da geçtim alttan laf sokuyor. Sürekli hasta oluyosun bebek etkilenecek diye. Gram umurlarında değiliz de böyle arayıp yazınca da sinirleniyorumBenim kaynana aynısı tansiyonun nasıl diye hergün arıyor çocuk olmasa tansiyon dan gebersem umrunda olmaz eminim
O masada yok bu olmuyo hurra sezeryana bilmiyorum nasıl olurSezeryan her zaman bi secenek eğer istiyorsan dene normal doğumu bence zaten gidişat belli olur
Açılma olmazsa yada herhangi bir aksi durumda sezeryan olursun
Çok kararsızımNormal doğum yapmak mı istiyorsun?
0 3 ayları hep giyecek merak etmeAn itibariyleeeeee çantamda hazırrrrrinşallah bişi unutmamışımdır kendimce ayarladım bişiler
Sadece 1 lohusa takımı elbise şeklinde almıştım
Sanırım bitanede alt üst takım alıcam yeter
yanlız sizi dinleye dinleye cidden yeni doğan almamışım çocuğayanıma iki tane aldım 1 tane daha var başka yok
İnşallah yeter bana bi kaç gün bunyeni doğanlarhep 0-3 hahahahah
Bence poposu ordaBı nasıl b toplanma ah bu bebelerben tam anlamadım bile neresi nerde
Evet ya biz de alalım dedik şimdiden ama keşke erken alsaymışızBizim Yarışma durumu olabilir ona göre bizde Eylül de gideriz belki ama otel fiyatları da uçmuş bakalım bütce ayırabilecek miyiz
Bugün bi garip yaaBu bende de oluyor
Sancı falan çıkmadı:)
HahahaÇıkışlar ordan değilbenim ki de midemdemden zorluyor
Tabii hamileyken asıl daha rahat yiyosun. Gazdan sebep yiyemediğim o kadar çok şey oldu ki; çikolata bakliyatlar bulgur çiğ sebze salatalar meyveler. Yiyebildiğiniz kadar yiyinAaa ilk kez duydum doğumdan sonra yemememiz gereken şeyler mi olacak
Bana da öyle geldi çünkü doktora söylediğimde regl sancısı gibi oluyo sanki diye sıkıntı o zaman dediBenimki de çok toplanıyor böyle
Şu anda da sağ tarafta mesela..
Dün hissettiğin sancıya benziyor. Prova yapıyor seninki
Sanırım zaman yaklaştıkça bizimkiler hazıelık yapıyorbenim de hiç tecrübem yok ama benim ebe haftasonu doğum sancısının belden karna doğru geleceğini söylemişti. öyle diyince benziyo gibi. bu haftalarda Braxton Hicks yalancı kasılmaları oluyormuş, onlardır belki.
Hadi gözünaydınnAn itibariyleeeeee çantamda hazırrrrrinşallah bişi unutmamışımdır kendimce ayarladım bişiler
Sadece 1 lohusa takımı elbise şeklinde almıştım
Sanırım bitanede alt üst takım alıcam yeter
yanlız sizi dinleye dinleye cidden yeni doğan almamışım çocuğayanıma iki tane aldım 1 tane daha var başka yok
İnşallah yeter bana bi kaç gün bunyeni doğanlarhep 0-3 hahahahah
Ayyy inşallah annem bukadarmı yani yenidoğan diyince kendimi kötü hissettim ben 0-3 aldımm0 3 ayları hep giyecek merak etmeben hiç almadım yenidogan.
Üstümden yük kalktıHadi gözünaydınnben de bir 10 takım vardır yenidoğan ya. Çünkü kızım baya giydi ve kakası geçtiği için sık değiştirmiştik. Bu sefer de aldım o sebeple.
Canım benim daha önce hiçbir rahatsizligim yoktu benim hamilelik sonrası çıktı bütün rahatsızlıklarim bebekler de tüp bebek ben şişli memoriali bulana kadar olumsuz bir sürü denemem oldu bir dünya ilaç kullandım onlarda etkilemiştirSeninde kalpte problem mi var acaba benimde önceden vardı da hamilelik doğum stres filan mı tetikledi. Doktora nekadar süredir vardır bunlar bazılarına başlangıç seviyesi dedi yani hamilelik öncesi mi sonrası mi acaba diye sordum da net bilgi alamamistim ailede böyle bisey yok bebeğim tüp bebek öncesinde 3 kez daha transfer sayısız ilaç kullanmıştım ondan mı oldu acaba diye diye kafamda hiç biyere oturtamadim bi sebep bulamadım. İnsallah ikinci nasip olursa dediğin gibi ciddi kontrol altında olmak lazım aynı şeyleri erken doğumu filan yaşamamak için sanırım hakkımızda hayırlısı
Hic psikatriye gitmedim hiç vakitte olmadı ki. Bu verilen ilaçları bile bebeğimin doktoruna da danışarak kullandım. Belkide doğru söylüyorsun çünkü bu durumu hep strese bağladım sinirlenince yada stresle 2 gün ağlayıp üzülsem ertesi gün tansiyon cikiyor hasta oluyorum ağlarken ya yine tansiyonum çıkarsa hasta olcam diyip iyice ağlıyorum
O masaya kadar gelirsen zaten doğurursunO masada yok bu olmuyo hurra sezeryana bilmiyorum nasıl olur
Çok kararsızım
Evet sağlıklı çabuk toparlanacagım.
İşte üşütme vs gibi sorunlar..
Bilmiyorum bu konuda çok kararsız kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?