Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hayır canım ishal yok ben de.

Cok yiyince aşırı rahatsızlık durumu var sadece . Yaz gelsin yiyelim diye beklediğimiz meyveler aşırı şişkinlik yapıyor :)

Kp mesaj atmış hastaymışsın geçmiş olsun inşallah bebeği etkilemez diye. Şeytan dedi yanımda içilen sigaralar kadar etkilemez merak etme yaz gönder. Etkilemezmiş yazdım gönderdim.
Benim kaynana aynısı tansiyonun nasıl diye hergün arıyor çocuk olmasa tansiyon dan gebersem umrunda olmaz eminim

Ah canım çok geçmiş olsun mümkün olduğunca kendini sakin tutmaya çalış tetikliyordur sıkıntı stres
Hic takmam aslında böyle şeyleri bide insan başına gelmez sanıyor hala şaka gibi geliyor yine takmıyorum aslında ama sürekli olup gecmeyince insan ister istemez sakın kalamıyor daha 30 yaşındayım bukadari fazla geliyor doktor saydikca şu var bu var diye şok oldum

Dün bende bir daha baktım erkek yazıyor unisex yazıyor ama ben hiç bir erkekte duymadım
Az olsun daha iyi
Babamız istiyor o ismi başından beri
Kimse illa bu olsun diye diretmedi en son kura çektik adaletli oldu
Ben çok beğendim, adıyla yaşasın 1 kişide duydum oda kızdı

Seninde kalpte problem mi var acaba benimde önceden vardı da hamilelik doğum stres filan mı tetikledi. Doktora nekadar süredir vardır bunlar bazılarına başlangıç seviyesi dedi yani hamilelik öncesi mi sonrası mi acaba diye sordum da net bilgi alamamistim ailede böyle bisey yok bebeğim tüp bebek öncesinde 3 kez daha transfer sayısız ilaç kullanmıştım ondan mı oldu acaba diye diye kafamda hiç biyere oturtamadim bi sebep bulamadım. İnsallah ikinci nasip olursa dediğin gibi ciddi kontrol altında olmak lazım aynı şeyleri erken doğumu filan yaşamamak için sanırım hakkımızda hayırlısı
Hic psikatriye gitmedim hiç vakitte olmadı ki. Bu verilen ilaçları bile bebeğimin doktoruna da danışarak kullandım. Belkide doğru söylüyorsun çünkü bu durumu hep strese bağladım sinirlenince yada stresle 2 gün ağlayıp üzülsem ertesi gün tansiyon cikiyor hasta oluyorum ağlarken ya yine tansiyonum çıkarsa hasta olcam diyip iyice ağlıyorum

Sezeryan her zaman bi secenek eğer istiyorsan dene normal doğumu bence zaten gidişat belli olur
Açılma olmazsa yada herhangi bir aksi durumda sezeryan olursun
O masada yok bu olmuyo hurra sezeryana bilmiyorum nasıl olur

Normal doğum yapmak mı istiyorsun?
Çok kararsızım
Evet sağlıklı çabuk toparlanacagım.
İşte üşütme vs gibi sorunlar..
Bilmiyorum bu konuda çok kararsız kaldım.

An itibariyleeeeee çantamda hazırrrrr inşallah bişi unutmamışımdır kendimce ayarladım bişiler
Sadece 1 lohusa takımı elbise şeklinde almıştım
Sanırım bitanede alt üst takım alıcam yeter

yanlız sizi dinleye dinleye cidden yeni doğan almamışım çocuğa yanıma iki tane aldım 1 tane daha var başka yok
İnşallah yeter bana bi kaç gün bunyeni doğanlar hep 0-3 hahahahah

0 3 ayları hep giyecek merak etme ben hiç almadım yenidogan.

Bı nasıl b toplanma ah bu bebeler ben tam anlamadım bile neresi nerde
Bence poposu orda
Bizim Yarışma durumu olabilir ona göre bizde Eylül de gideriz belki ama otel fiyatları da uçmuş bakalım bütce ayırabilecek miyiz
Evet ya biz de alalım dedik şimdiden ama keşke erken alsaymışız
Bu bende de oluyor
Sancı falan çıkmadı:)
Bugün bi garip yaa
Çıkışlar ordan değil benim ki de midemdemden zorluyor
Hahaha
Aaa ilk kez duydum doğumdan sonra yemememiz gereken şeyler mi olacak
Tabii hamileyken asıl daha rahat yiyosun. Gazdan sebep yiyemediğim o kadar çok şey oldu ki; çikolata bakliyatlar bulgur çiğ sebze salatalar meyveler. Yiyebildiğiniz kadar yiyin
Benimki de çok toplanıyor böyle
Şu anda da sağ tarafta mesela..

Dün hissettiğin sancıya benziyor. Prova yapıyor seninki
Bana da öyle geldi çünkü doktora söylediğimde regl sancısı gibi oluyo sanki diye sıkıntı o zaman dedi
Sanırım zaman yaklaştıkça bizimkiler hazıelık yapıyor

Hadi gözünaydınn ben de bir 10 takım vardır yenidoğan ya. Çünkü kızım baya giydi ve kakası geçtiği için sık değiştirmiştik. Bu sefer de aldım o sebeple.

Hadi gözünaydınn ben de bir 10 takım vardır yenidoğan ya. Çünkü kızım baya giydi ve kakası geçtiği için sık değiştirmiştik. Bu sefer de aldım o sebeple.
Üstümden yük kalktı Sadece 10 lu takım mı aldın yenidoğan olarak başka almadın mı , ben öyle 10lu almadım ama 3 takım aldım ayrı ayrı

Canım benim daha önce hiçbir rahatsizligim yoktu benim hamilelik sonrası çıktı bütün rahatsızlıklarim bebekler de tüp bebek ben şişli memoriali bulana kadar olumsuz bir sürü denemem oldu bir dünya ilaç kullandım onlarda etkilemiştir

O masada yok bu olmuyo hurra sezeryana bilmiyorum nasıl olur

Çok kararsızım
Evet sağlıklı çabuk toparlanacagım.
İşte üşütme vs gibi sorunlar..
Bilmiyorum bu konuda çok kararsız kaldım.
O masaya kadar gelirsen zaten doğurursun
Ben gidişata göre normal doğum takibine devam yada sezeryan a gidiş olarak düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…