- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.920
- 148
- 23
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.541
10 lu takim degil kiz 10 tane ayri ayri takim almisÜstümden yük kalktıSadece 10 lu takım mı aldın yenidoğan olarak başka almadın mı , ben öyle 10lu almadım ama 3 takım aldım ayrı ayrı
Nil benim istediğim isim ztenBen Nil ismini daha çok tuttum açıkcası..
Arkadaşımın kızının adı olmasa belki ben de Nil koyardım..
Karaca ismini kızda duydum daha çok. Unisex isim demekki. Ama değişik de olur..
Hiç izlemediğim için bilmiyorum şimdi senden öğrendimçukurdu galiba. İnstagramda kısa kısa videolarına denk gelıyorum. Kizın ismi
Çanta yaparkennn yoruldum ya yanlış okumuşum10 lu takim degil kiz 10 tane ayri ayri takim almis
Ben hic saymadim bereketi kacmasin sadece cantaya 7 tane koydumÇanta yaparkennn yoruldum ya yanlış okumuşum10 tane iyiymiş ben ozman baya az almışım
Aynısı bende de var. Kızıma karşı aşırı duygusalım, anneeee diye seslenince 'söyle annaaeeem yavrııım' diye bağırasım geliyor :)Nil benim istediğim isim zten
Venüs abimizin karaca babamızın
İşte kura çektik karaca çıktı
Eşimde dün dedi Nil karaca olsun
Bu seferde abisinin dediği isim hiç olmayacak diye bi içim burkuldu ne bileyim
Sonuçta üçümüz isim söyledik şimdi ikimizin dediği olur oğlumun ki olmazsa üzülür diye düşündüm
Zaten bugünlerde ona karşı nedense çok duygusalım yüzüne bakınca gözlerim doluyor niye bilmiyorum
Ben de izlemedim.Hiç izlemediğim için bilmiyorum şimdi senden öğrendim
Hahaha valla kullanıyorum da aslında denk gelmedi demekBen de izlemedim.
Ama İnstagramda hanı fotolu, videolu bısıler yapıp kısa kısa tanıtım yapıyorlar ya
Orada gördüm.hic mi denk gelmedin? İnstagramı aktif kullanmıyorsun o zaman:)
Benim sütüm genel olarak değmedi bebegime ama ,hunharcada yemedim hic birseyiHani hamilelere sen yüklüsün, sen ağırsın derler ya bu hafta bunu baya baya hissettim.
Bayır ve merdiven çıkarken insanüstü çaba harcıyorum. Yanıyorum her bi yerimden ter boşalıyor. Yanaklarım futbol maçı yapmış gibi kıpkırmızı oluyor
Dışarı çıkmak zorundayım çünkü çocuğu okula getirip götürüyorum.
Ömrümde hiç bu yaz kadar zorlanmadım. Kaldı ki daha önce de hamilelik yaşadım. Ama onda hiç böyle zorlanmamıştım.
Dün duşta eğilip ayaklarıma ulaşamadım. Ayağımı yukarı kaldırayım dedim onda da zorlandım
Ve çok çirkinleştim
Hayırlısıyla az kaldı ama vücudum bana ağır geliyor..
Bebekte süt alerjisi var mı yok mu bilinmiyor henüz ve laktik asit nedeniyle çok gaz yapmasın diye yemeyin diyorlar..
Şimdi biri gelip bana hiç yasaklamadılar herşeyi yedim der ama ben baya süre bu direktife uydum
Hastaneden çıkarken hemşire özellikle geldi belgeleri verirken süt ürünleri, soğan ve bakliyat bir süre tüketmeyin demişti.
Zaten çok aradığım şeyler değildi zorlanmadım
Sonra da bakliyatlara hep kimyon falan ekledim..
7 çok değil miiiiBen hic saymadim bereketi kacmasin sadece cantaya 7 tane koydum
Benim dün oldu o yüzden ani dönüş yaptımAğdayı koltuk altıma yapiyorum sadece.
Hazıran 15 gibi yapsam
Canım acıdıgında sancı mancı durumu olur mu
Koydukca koyasim geldi7 çok değil miiii
Ben 3 tane koyacaktım
Hazır siz konuşuyorken sorayım yeterli mi sizce?2 gecelik, 1 pijama takımı, terlik, havlu, depend, emzirme sutyen, emzirme atleti, çorap, göğüs pedi, külot, göğüs ucu kremi, taç, kirli poşeti
Hastane çıkışı 10lu, 2 müslin, 1 battaniye, 12 bez, Islak mendil, pişik kremi, emzik, ağız mendili, alt açma, 2 alt üst takım, 3 zıbın, 2 şapka, 2 çorap, 2 eldiven, isimli takım
Bunlar çok mu abartı? 1 veya 2 gün kalacakmışız doğum türüne bağlı olarak. Herkes çok az eşya koymuş ben cozutmuş muyum ki?
Bence de unisex bir isim. Ben kızda da duydum erkekte de duydum.Dün bende bir daha baktım erkek yazıyor unisex yazıyor ama ben hiç bir erkekte duymadım
Az olsun daha iyi
Babamız istiyor o ismi başından beri
Kimse illa bu olsun diye diretmedi en son kura çektik adaletli oldu
Bende duymamıştım hiçAaa ilk kez duydum doğumdan sonra yemememiz gereken şeyler mi olacak
Aslında bu durumda bunyeyle alakali , ama mesela kuru fauslye nohut yesil mercimek bunlar normal insanada gaz siskinlik yapip rahatsiz eder dikkat etmekte fayda var.Ya kizlar madem yeme içmeye dikkat edeceğiz ne yiyeceğiz.. neredeyse bakliyat bulgur et sebze derken yenecek bir sey kalmadı..
Ben lohusa kadın cok yer biliyorum sütü dolu dolu olsun diye emzirdikce kadının vitamini de tükenir yedikçe kendine gelirmiş ne yapcaz peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?