Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben Nil ismini daha çok tuttum açıkcası..

Arkadaşımın kızının adı olmasa belki ben de Nil koyardım..

Karaca ismini kızda duydum daha çok. Unisex isim demekki. Ama değişik de olur..
Nil benim istediğim isim zten
Venüs abimizin karaca babamızın
İşte kura çektik karaca çıktı
Eşimde dün dedi Nil karaca olsun
Bu seferde abisinin dediği isim hiç olmayacak diye bi içim burkuldu ne bileyim
Sonuçta üçümüz isim söyledik şimdi ikimizin dediği olur oğlumun ki olmazsa üzülür diye düşündüm
Zaten bugünlerde ona karşı nedense çok duygusalım yüzüne bakınca gözlerim doluyor niye bilmiyorum

Aynısı bende de var. Kızıma karşı aşırı duygusalım, anneeee diye seslenince 'söyle annaaeeem yavrııım' diye bağırasım geliyor :)

Benim sütüm genel olarak değmedi bebegime ama ,hunharcada yemedim hic birseyi

Mesela eşimin babannesi kabak dolması yemis bebek ölümlere gitmiş doktor kızmış falan , bana yeme derler mesela taze fasulye , patlican ,kiymada yenmemeliymiş ölümune değermiş (kaynak:eşimin babannesi)

Ya kizlar madem yeme içmeye dikkat edeceğiz ne yiyeceğiz.. neredeyse bakliyat bulgur et sebze derken yenecek bir sey kalmadı..
Ben lohusa kadın cok yer biliyorum sütü dolu dolu olsun diye emzirdikce kadının vitamini de tükenir yedikçe kendine gelirmiş ne yapcaz peki ?

Hazır siz konuşuyorken sorayım yeterli mi sizce? EzgininAnnesi @M-elek37

Dün bende bir daha baktım erkek yazıyor unisex yazıyor ama ben hiç bir erkekte duymadım
Az olsun daha iyi
Babamız istiyor o ismi başından beri
Kimse illa bu olsun diye diretmedi en son kura çektik adaletli oldu
Bence de unisex bir isim. Ben kızda da duydum erkekte de duydum.

Aslında bu durumda bunyeyle alakali , ama mesela kuru fauslye nohut yesil mercimek bunlar normal insanada gaz siskinlik yapip rahatsiz eder dikkat etmekte fayda var.

Mesela kıyma kebabı yemistim kizimda ve kakasi cok kotu kokuyordu o gece uyumamisti bidaha yemedim ,yani deneye deneye öğrenilcek artik bu.mevzu ki kiyma hazmetmesi zor olur zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…