- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.561
AaBenim dün oldu o yüzden ani dönüş yaptım
Ya kizlar madem yeme içmeye dikkat edeceğiz ne yiyeceğiz.. neredeyse bakliyat bulgur et sebze derken yenecek bir sey kalmadı..
Ben lohusa kadın cok yer biliyorum sütü dolu dolu olsun diye emzirdikce kadının vitamini de tükenir yedikçe kendine gelirmiş ne yapcaz peki ?
Eskiler neden tatlı süt yapar derlermiş biliyor musun? Bolca su içildiği icin:)Simdi erken ama yazayaim yinede sut yapan ve gaz yapmayan yiyeceklerde var elbet
Maydanoz
Domates
Bulgur pilavi
Pirzola
Et haşlama
Sütlaç
Vişne suyu
Kompostolar(kayısıli gaz yapabilir) bunlar iyi sut yapiyo
MaşallahKoydukca koyasim gelditulummu koysam takimmi koysam derken ucer tane koydum 1 de hastane cikisi vardi 7 oldu
Ben alt koyacağım 2 tane fazladan. Diğerleri aynı.
Jilet yaptım maalesefAa
Yapmayacak mısın yani?
Ben hiç boşuna uğraşmayayım o zaman jilet yapayım . Suan ağda yapsam zaten doğuma kadar hafif uzarlarMaşallah
Benim ev hastneye yakın. O yuzden gerekirse getirirler dedim.
Ben alt koyacağım 2 tane fazladan. Diğerleri aynı.
Jilet yaptım maalesef
Ağdaya halim kalmadı. Kolum ağrıdı.
Düzeni bozdum
Asko domates gaz yapiyor diye biliyorum benSimdi erken ama yazayaim yinede sut yapan ve gaz yapmayan yiyeceklerde var elbet
Maydanoz
Domates
Bulgur pilavi
Pirzola
Et haşlama
Sütlaç
Vişne suyu
Kompostolar(kayısıli gaz yapabilir) bunlar iyi sut yapiyo
Karaca dedik sapsarı bi kız çıkarsa ne yapcaz bakalımBence de unisex bir isim. Ben kızda da duydum erkekte de duydum.
Ne bakanim var nede naz yapacak kimsem arti iki cocuk var okula krese gotur getir var. O yuzden bende bildigim gibi takilicamAa
Yapmayacak mısın yani?
Bildiğin gibi takil. Ben öyle yaptim cunku
Yine öyle yapicam.
Hic anlamam ben canim ama dr iyi dediyse iyidir,saglikla dogsunselaamlar.kontrolden geldim simdi 34.hafta icindeyim boy 47 cm kilo 2670 gr.biraz iri mi sizce.kiz geliyo bu arada
Annen uzakta mıydı?Ne bakanim var nede naz yapacak kimsem arti iki cocuk var okula krese gotur getir var. O yuzden bende bildigim gibi takilicam
Istanbulda yasiyorAnnen uzakta mıydı?
Hayır iri degil canim. Olması gerektiği sekildeselaamlar.kontrolden geldim simdi 34.hafta icindeyim boy 47 cm kilo 2670 gr.biraz iri mi sizce.kiz geliyo bu arada
Et yemeklerine bolca kimyon koyduk biz gazı alsın diye, yedim ben hunharcaYa kizlar madem yeme içmeye dikkat edeceğiz ne yiyeceğiz.. neredeyse bakliyat bulgur et sebze derken yenecek bir sey kalmadı..
Ben lohusa kadın cok yer biliyorum sütü dolu dolu olsun diye emzirdikce kadının vitamini de tükenir yedikçe kendine gelirmiş ne yapcaz peki ?
Sen neden yurt disinda yaşıyorsun? İş güç müIstanbulda yasiyor
Cocuklar burada ve buranin sartlari daha iyi oldugundan buradayim tabi bir de baba faktoru var ki o asla kabul etmezdi, bende zaten tr yi hic dusunmedim.Sen neden yurt disinda yaşıyorsun? İş güç mü
Yoksa çocuklarla tr ye taşınman yasak mi?
Biz kızımda 2 isim bulduk, esmer olursa eşimin beğendiği sarışın olursa benim begendigim olacaktı. Baktık sapsari bişey çıktı, benimkini koydukKaraca dedik sapsarı bi kız çıkarsa ne yapcaz bakalım
Anladım. Cocuk doğunca nasıl bir düzen kuracaksınız sevgilinle?Cocuklar burada ve buranin sartlari daha iyi oldugundan buradayim tabi bir de baba faktoru var ki o asla kabul etmezdi, bende zaten tr yi hic dusunmedim.
Birlikte yasiyoruz zaten, ilk 10-15 gun yanimda kal dedim ise falan gitme biraz yardimci ol diye konustuk oyle. Cocuklar ayni sekilde 2 haftada bir babaya gidiyor. Cocuklarin kendi odalari var ayri ayri. Bebe bizim odada kalacak mecburen. Simdilik boyleAnladım. Cocuk doğunca nasıl bir düzen kuracaksınız sevgilinle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?