Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim dün oldu o yüzden ani dönüş yaptım
Aa
Yapmayacak mısın yani?

Bildiğin gibi takil. Ben öyle yaptim cunku
Yine öyle yapicam.

Simdi erken ama yazayaim yinede sut yapan ve gaz yapmayan yiyeceklerde var elbet

Maydanoz
Domates
Bulgur pilavi
Pirzola
Et haşlama
Sütlaç
Vişne suyu
Kompostolar(kayısıli gaz yapabilir) bunlar iyi sut yapiyo
Eskiler neden tatlı süt yapar derlermiş biliyor musun? Bolca su içildiği icin:)

Sütü yapan;
Sağlıklı beslenmek
Bolca uyku
Dinlenmek
Bolca su
Bolca yeşillik

Yanı özel bir çabaya gerek yok

Süt olsun diye her şey yenirse kilo 2 katına çıkar:)

Koydukca koyasim geldi tulummu koysam takimmi koysam derken ucer tane koydum 1 de hastane cikisi vardi 7 oldu
Maşallah
Benim ev hastneye yakın. O yuzden gerekirse getirirler dedim.
Hazır siz konuşuyorken sorayım yeterli mi sizce? EzgininAnnesi @M-elek37
Ben alt koyacağım 2 tane fazladan. Diğerleri aynı.

Aa
Yapmayacak mısın yani?
Jilet yaptım maalesef
Ağdaya halim kalmadı. Kolum ağrıdı.
Düzeni bozdum

Maşallah
Benim ev hastneye yakın. O yuzden gerekirse getirirler dedim.

Ben alt koyacağım 2 tane fazladan. Diğerleri aynı.

Jilet yaptım maalesef
Ağdaya halim kalmadı. Kolum ağrıdı.
Düzeni bozdum
Ben hiç boşuna uğraşmayayım o zaman jilet yapayım . Suan ağda yapsam zaten doğuma kadar hafif uzarlar
Bir anlamı yok

Et yemeklerine bolca kimyon koyduk biz gazı alsın diye, yedim ben hunharca temmuz ortası bi de lohusa halimle kurufasulye/nohut yemem zaten herhalde hani ne bileyim kavun gibi, süt gibi falan gaz yapacak şeyleri yemedim çünkü gaz olunca sezaryen dikislerinin acısından kıvranıyorsun. Ekim ayıydı deli deli hoşaf içmiştim. Ay bi de hem annem hem kaynanam başımda, sıcak icirmislerdi kizz, ılık olcakmis soğuk şöyle yaparmış böyle yaparmış.. bu sefer yemezler, buz gibi icicem yiyicem her şeyden.
Bir de ayağına çorap giy muhabbeti var, ulen ben kara kışta giymiyorum çorabı.. bu sefer terlik çorap giy diyene terlik çorap fırlatıcam

Anladım. Cocuk doğunca nasıl bir düzen kuracaksınız sevgilinle?
Birlikte yasiyoruz zaten, ilk 10-15 gun yanimda kal dedim ise falan gitme biraz yardimci ol diye konustuk oyle. Cocuklar ayni sekilde 2 haftada bir babaya gidiyor. Cocuklarin kendi odalari var ayri ayri. Bebe bizim odada kalacak mecburen. Simdilik boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…