Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Anladım. İlk 15 gün birileri olursa çok iyi oluyor.
Çocuklar da var cunku.
Annem ılkinde 9 gün kalıp gitti. Bunda da öyle olur heralde. Yardim eden olmalı

Biz kızımda 2 isim bulduk, esmer olursa eşimin beğendiği sarışın olursa benim begendigim olacaktı. Baktık sapsari bişey çıktı, benimkini koyduk
Bence bizimde öyle olabilir
Nil ve Venüs daha sarısın bebeye uyar
Karaca da esmer
Keske kur yerine bunu yapsydık

Yiyeceksiniz. Yemeklere kimyon koyarsınız, baklagilleri de önden haşlayıp suyunu süzersiniz (mercimeği sadece suda bekletiyorum). Gazı olacak olan çocuğun ne yaparsanız yapın gazı oluyor. Olmayacaksa zaten olmuyor. Onu da kes bunu da kes derken yetersiz beslenmeden azalmasa stres ve mutsuzluktan azalır süt

Bence bizimde öyle olabilir
Nil ve Venüs daha sarısın bebeye uyar
Karaca da esmer
Keske kur yerine bunu yapsydık
Venüs sarı bebek anlamlandıramadım kız Venüs sarı da degil Güneş daha iyi bence sarısın bebege.

Benim kız sapsarı annem Merkel diye seviyo Sanırım almanyada oldugumuz ve kız sarı oldugu icin

Simdi erken ama yazayaim yinede sut yapan ve gaz yapmayan yiyeceklerde var elbet

Maydanoz
Domates
Bulgur pilavi
Pirzola
Et haşlama
Sütlaç
Vişne suyu
Kompostolar(kayısıli gaz yapabilir) bunlar iyi sut yapiyo
Salata da vs birşey olmaz ama Maydanoz ve nane sütü kesiyor çok yendiği zman öyle biliyorum
Tahin pekmez tahin helvası da arksından deliler gibi su içtğin için arttırıyor

Yani herkes bilir mi bilmem ama Egeliler bilir arapsaçı diye bir ot var annem onu soğanla kavurup üzerine yumurta kırıp yedirmişti neye bağlıydı bilmem ama sütüm gerçekten aşırı fazlaydı inş bunda da olur çok çok amin

Venüs sarı bebek anlamlandıramadım kız Venüs sarı da degil Güneş daha iyi bence sarısın bebege.

Benim kız sapsarı annem Merkel diye seviyo Sanırım almanyada oldugumuz ve kız sarı oldugu icin
Hahahah ay ne bileyim ya
Karaca sarı bebeye olmaz da işte sarı olursa da dğer iki isimden biri olur diye dediydim

Senin Merkel de iyiymiş

Zaten demeyi unuttum su ic uyu o bile süt yapiyor ,uyumak hem anneye iyi gekiyor hemde iyi süt yapıyor kesinlikle dinlenmek onemli

Sanmam özlersin o tempoyu, evden uzaklaşmayııııı. 1 yıl veriyorum buralarda olursak işe dönmek istiyorum mmm diceksin
Ben şimdi kısa Bi deniz yapıcam sonrasında nasıl olur ben iyileşmiş olur muyum falan o korkutuyor sence ne zamana iyileşiriz takribiiiii

Aa
Yapmayacak mısın yani?

Bildiğin gibi takil. Ben öyle yaptim cunku
Yine öyle yapicam.

Ne bakanim var nede naz yapacak kimsem arti iki cocuk var okula krese gotur getir var. O yuzden bende bildigim gibi takilicam
Ben kafama göre yiyeceğim. Ne pişerse evde o. Annem biraz kalıp dönecek sonra çocuklar ve ben başbasayiz. Abla tek çeşit salata şeklinde ne yaparsa.

Bilmiyorum ki. Duruma bakacağız. O kadar yorgun hissediyorum ki son haftalar diye. Sanki böyle hep uyusam

Ah yerim duygularını öyle iyi anlıyorum ki.. Aynı hisler içindeyim

Bende kızım istiyor diye Aslan ismini seçtim
Yoksa ben Tibet, Eşim Kartal istiyordu kızçem in seçimi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…