- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.581
Anladım. İlk 15 gün birileri olursa çok iyi oluyor.Birlikte yasiyoruz zaten, ilk 10-15 gun yanimda kal dedim ise falan gitme biraz yardimci ol diye konustuk oyle. Cocuklar ayni sekilde 2 haftada bir babaya gidiyor. Cocuklarin kendi odalari var ayri ayri. Bebe bizim odada kalacak mecburen. Simdilik boyle
Hic yasamadim ilk olacak benimde sanirim bakalim nasil olucakAnladım. İlk 15 gün birileri olursa çok iyi oluyor.
Çocuklar da var cunku.
Annem ılkinde 9 gün kalıp gitti. Bunda da öyle olur heralde. Yardim eden olmalı
Evde yemek bekleyenler olunca mecbur gitti kadın :)Hic yasamadim ilk olacak benimde sanirim bakalim nasil olucakAnnelerde sıkılıyor heralde
Misss umarım bu sefer yasarım Allahım aminEvde yemek bekleyenler olunca mecbur gitti kadın :)
Ama birilerinin yemeği yapması, evi süpürmesi şahane. Sen de keyfine bakıyorsun
Bence bizimde öyle olabilirBiz kızımda 2 isim bulduk, esmer olursa eşimin beğendiği sarışın olursa benim begendigim olacaktı. Baktık sapsari bişey çıktı, benimkini koyduk
Yiyeceksiniz. Yemeklere kimyon koyarsınız, baklagilleri de önden haşlayıp suyunu süzersiniz (mercimeği sadece suda bekletiyorum). Gazı olacak olan çocuğun ne yaparsanız yapın gazı oluyor. Olmayacaksa zaten olmuyor. Onu da kes bunu da kes derken yetersiz beslenmeden azalmasa stres ve mutsuzluktan azalır sütYa kizlar madem yeme içmeye dikkat edeceğiz ne yiyeceğiz.. neredeyse bakliyat bulgur et sebze derken yenecek bir sey kalmadı..
Ben lohusa kadın cok yer biliyorum sütü dolu dolu olsun diye emzirdikce kadının vitamini de tükenir yedikçe kendine gelirmiş ne yapcaz peki ?
Venüs sarı bebek anlamlandıramadım kızBence bizimde öyle olabilir
Nil ve Venüs daha sarısın bebeye uyar
Karaca da esmer
Keske kur yerine bunu yapsydık
Salata da vs birşey olmaz ama Maydanoz ve nane sütü kesiyor çok yendiği zman öyle biliyorumSimdi erken ama yazayaim yinede sut yapan ve gaz yapmayan yiyeceklerde var elbet
Maydanoz
Domates
Bulgur pilavi
Pirzola
Et haşlama
Sütlaç
Vişne suyu
Kompostolar(kayısıli gaz yapabilir) bunlar iyi sut yapiyo
Hahahah ay ne bileyim yaVenüs sarı bebek anlamlandıramadım kızVenüs sarı da degil Güneş daha iyi bence sarısın bebege.
Benim kız sapsarı annem Merkel diye seviyoSanırım almanyada oldugumuz ve kız sarı oldugu icin
Zaten demeyi unuttum su ic uyu o bile süt yapiyor ,uyumak hem anneye iyi gekiyor hemde iyi süt yapıyor kesinlikle dinlenmek onemliEskiler neden tatlı süt yapar derlermiş biliyor musun? Bolca su içildiği icin:)
Sütü yapan;
Sağlıklı beslenmek
Bolca uyku
Dinlenmek
Bolca su
Bolca yeşillik
Yanı özel bir çabaya gerek yok
Süt olsun diye her şey yenirse kilo 2 katına çıkar:)
Evet, bebekle ne kadar mümkün olacaksaZaten demeyi unuttum su ic uyu o bile süt yapiyor ,uyumak hem anneye iyi gekiyor hemde iyi süt yapıyor kesinlikle dinlenmek onemli
Bana mümkün degil , bebek uyusu kizim uyumaz kiz uyusa bebek uyanir nasil etcem bilmiyom bide hava sıcak off offEvet, bebekle ne kadar mümkün olacaksaen cok süt yapan şey uyku
Sanmam özlersin o tempoyu, evden uzaklaşmayııııı. 1 yıl veriyorum buralarda olursak işe dönmek istiyorum mmm diceksinEvet evet halim kalmadı. Biraz doğum öncesi dinlenmeye ihtiyacım var. Çok sıcak bunalıyorum sürekli dısarda. Zaten sonraki sürecim belirsiz kadro durumu devam edip etmeyeceğim. 2 haftaya kar etmem dedim. Hayatıma ev hanımı olarak devam ederim belki
Ben şimdi kısa Bi deniz yapıcam sonrasında nasıl olur ben iyileşmiş olur muyum falan o korkutuyor sence ne zamana iyileşiriz takribiiiiiHiç birşey olmaz korkma rahat rahat git
Ben de tam tersini yaptımönce tatil planını yaptık, sonra çantayı hazırlamadım 15 ağustosa aldık tatilimizi. Bebiş kaç günlük olacak çok merak ediyorum inşallah 40 ı çıkar.
Aa
Yapmayacak mısın yani?
Bildiğin gibi takil. Ben öyle yaptim cunku
Yine öyle yapicam.
Ben kafama göre yiyeceğim. Ne pişerse evde o. Annem biraz kalıp dönecek sonra çocuklar ve ben başbasayiz. Abla tek çeşit salata şeklinde ne yaparsa.Ne bakanim var nede naz yapacak kimsem arti iki cocuk var okula krese gotur getir var. O yuzden bende bildigim gibi takilicam
Bilmiyorum ki. Duruma bakacağız. O kadar yorgun hissediyorum ki son haftalar diye. Sanki böyle hep uyusamSanmam özlersin o tempoyu, evden uzaklaşmayııııı. 1 yıl veriyorum buralarda olursak işe dönmek istiyorum mmm diceksin
Ben şimdi kısa Bi deniz yapıcam sonrasında nasıl olur ben iyileşmiş olur muyum falan o korkutuyor sence ne zamana iyileşiriz takribiiiii
Bence deBen hiç boşuna uğraşmayayım o zaman jilet yapayım . Suan ağda yapsam zaten doğuma kadar hafif uzarlar
Bir anlamı yok
Ah yerimNil benim istediğim isim zten
Venüs abimizin karaca babamızın
İşte kura çektik karaca çıktı
Eşimde dün dedi Nil karaca olsun
Bu seferde abisinin dediği isim hiç olmayacak diye bi içim burkuldu ne bileyim
Sonuçta üçümüz isim söyledik şimdi ikimizin dediği olur oğlumun ki olmazsa üzülür diye düşündüm
Zaten bugünlerde ona karşı nedense çok duygusalım yüzüne bakınca gözlerim doluyor niye bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?