Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Nil Karaca şarkıcı adı soyadı gibi oluyo zaten. Tek isim olsun. Abisi dışlanmış hissetmesin

Venüs de değişik ama çok iddialı.

Neyse ben senin kafanı daha fazla karıştırmayayım karar vermişken

O derece yani

Geçenlerde instagramda bir sayfada annenin yediğinin bebeği etkilemediğini söylemişlerdi. Ama hastanede beni özellikle uyardılar özellikle süt ürünleri, soğan ve bakliyat çok gaz yapar diye

Biraz önce netten okuyayım dedim lohusayken yasak bir şey var mı diye. Tam tersi herşeyden yemeliymiş. Hangisi doğru yani?

Patlıcanda nikotin, baklada bebeğe zararlı bir madde var diye yemem mesela. Zaten bakla sevmem de. Ama diğerlerini abartmışlar sanki ya. Kabak en hafif sebze nerdeyse

Simdi erken ama yazayaim yinede sut yapan ve gaz yapmayan yiyeceklerde var elbet

Maydanoz
Domates
Bulgur pilavi
Pirzola
Et haşlama
Sütlaç
Vişne suyu
Kompostolar(kayısıli gaz yapabilir) bunlar iyi sut yapiyo

Bana bulgur pilavı çok süt yapar dediler ama çokça da gaz yapar diye hiç yemedim

Kuru incir çayı yapıp içerdim. Ama onun kilosu da çok pahalıdır şimdi

Promaltı da hiç beğenemedim

Uyku kadar iyi süt yapan bir şey yok bence

Bizde de kırkının içinde ne yersen bebek alışır derler ben de her şeyden yemiştim her yemeğime bol kimyon ekliyordum tabağa koyunca bi de günde iki sefer kimyon çayı içiyordum şükür gaz problemimiz hiç olmadı hatta kuru soğan süt yapar diye sık sık ondan yiyordum bulgur pilavıyla

Nil karaca uyumlu ama ben abi üzülmesin diye sdece karaca olmasını istiyorum
Bakalım artık

Ah yerim duygularını öyle iyi anlıyorum ki.. Aynı hisler içindeyim

Bende kızım istiyor diye Aslan ismini seçtim
Yoksa ben Tibet, Eşim Kartal istiyordu kızçem in seçimi oldu
2. Yada 3.cocugu olanlar hepimiz böyleyiz sanırım
Oglum o kadar hevesli heyecanlı ki ama benim içim niye bu kadar buruk bilmiyorum
Korku heyecan haksızlık mı yapıyorum hissi değişik bilmem anlatabildim mi

Ben de oğluma baktıkça kıyamıyorum daha o bebekti hakkına mı girdim diye ama doğsunlar bir şekilde dengeyi kurarız
Oglum o kadar hevesli heyecanlı ki ama benim içim niye bu kadar buruk bilmiyorum

Yani akışına bırakmak en iyisi ,bebek huzurluysa keyifliyse hersey yenilir yani

Annemde dedi bugun doğucağı gün belli olsun ona göre temzilik yapayım gelip diye, sağolsun bu sefer yok demedim haziran ortası fln yapıcak temizlik doğuma yakınn temiz olsun
13 haziranda da benim ev temizlencek o zamana kadar dogum olmaz insallah

Ben kızımın sevinci icin cok heyecanliyım:)
Aşk ile bekliyor kardesını
Onun bebeğini doguracagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…