- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.601
Nil benim istediğim isim zten
Venüs abimizin karaca babamızın
İşte kura çektik karaca çıktı
Eşimde dün dedi Nil karaca olsun
Bu seferde abisinin dediği isim hiç olmayacak diye bi içim burkuldu ne bileyim
Sonuçta üçümüz isim söyledik şimdi ikimizin dediği olur oğlumun ki olmazsa üzülür diye düşündüm
Zaten bugünlerde ona karşı nedense çok duygusalım yüzüne bakınca gözlerim doluyor niye bilmiyorum
Haziran annelerin de yazıyoryaKızlar, farkında mısınız ciddi olarak zamanımız azaldı
İnşallahHaziran annelerin de yazıyorya
doğumdan şu kadar geçti diye bizde sağlıkla o günleri görelim inşallah sanırım 1 aya kalmaz bizde de yazacak
Benim sütüm genel olarak değmedi bebegime ama ,hunharcada yemedim hic birseyi
Mesela eşimin babannesi kabak dolması yemis bebek ölümlere gitmiş doktor kızmış falan , bana yeme derler mesela taze fasulye , patlican ,kiymada yenmemeliymiş ölümune değermiş (kaynak:eşimin babannesi)
Bence gayet iyi
Simdi erken ama yazayaim yinede sut yapan ve gaz yapmayan yiyeceklerde var elbet
Maydanoz
Domates
Bulgur pilavi
Pirzola
Et haşlama
Sütlaç
Vişne suyu
Kompostolar(kayısıli gaz yapabilir) bunlar iyi sut yapiyo
3750 gibi dogar iri bebek dedi.nasil dogurucam diye dusunuyorum normal istiyorum cunkuHic anlamam ben canim ama dr iyi dediyse iyidir,saglikla dogsun
Nil Karaca şarkıcı adı soyadı gibi oluyo zaten. Tek isim olsun. Abisi dışlanmış hissetmesin
Venüs de değişik ama çok iddialı.
Neyse ben senin kafanı daha fazla karıştırmayayım karar vermişken
2. Yada 3.cocugu olanlar hepimiz böyleyiz sanırımAh yerimduygularını öyle iyi anlıyorum ki.. Aynı hisler içindeyim
Bende kızım istiyor diye Aslan ismini seçtim
Yoksa ben Tibet, Eşim Kartal istiyordu kızçem in seçimi oldu
2. Yada 3.cocugu olanlar hepimiz böyleyiz sanırım
Oglum o kadar hevesli heyecanlı ki ama benim içim niye bu kadar buruk bilmiyorum
Korku heyecan haksızlık mı yapıyorum hissi değişik bilmem anlatabildim mi
Ayyyy inci güle gle kullanaın kıyafetlerinü çok cici olmuşVe tek eksiğimiz hastane çıkışı da geliyorInstagram atolyerakun dan yaptırdım. Sonra çanta kapanıyor
Eki Görüntüle 3076496
Yani akışına bırakmak en iyisi ,bebek huzurluysa keyifliyse hersey yenilir yaniO derece yani
Geçenlerde instagramda bir sayfada annenin yediğinin bebeği etkilemediğini söylemişlerdi. Ama hastanede beni özellikle uyardılar özellikle süt ürünleri, soğan ve bakliyat çok gaz yapar diye
Biraz önce netten okuyayım dedim lohusayken yasak bir şey var mı diye. Tam tersi herşeyden yemeliymiş. Hangisi doğru yani?
Patlıcanda nikotin, baklada bebeğe zararlı bir madde var diye yemem mesela. Zaten bakla sevmem de. Ama diğerlerini abartmışlar sanki ya. Kabak en hafif sebze nerdeyse
13 haziranda da benim ev temizlencek o zamana kadar dogum olmaz insallahAnnemde dedi bugun doğucağı gün belli olsun ona göre temzilik yapayım gelip diye, sağolsun bu sefer yok demedimhaziran ortası fln yapıcak temizlik doğuma yakınn temiz olsun
Sen benden sonra 2. Ye gidiyorsun kiz bende ayin 10 da gideyim diyorum ama rahatim yerimde diye yaniPerşembede kontrolum var tekrardan merak ediyom bebişkoyu, acaba perşembeden sonra herhafta çağırırmı
Ben kızımın sevinci icin cok heyecanliyım:)2. Yada 3.cocugu olanlar hepimiz böyleyiz sanırım
Oglum o kadar hevesli heyecanlı ki ama benim içim niye bu kadar buruk bilmiyorum
Korku heyecan haksızlık mı yapıyorum hissi değişik bilmem anlatabildim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?