- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.621
Aynen o civarlar yapalım bari dedik, şuan yapsam yine pislencek yaniiii ev bu camlar açıkll bari yakınken olsun13 haziranda da benim ev temizlencek o zamana kadar dogum olmaz insallah
Bende gitmezdimde doktora bu sefer kendisi randevuyu oluşturuduSen benden sonra 2. Ye gidiyorsun kiz bende ayin 10 da gideyim diyorum ama rahatim yerimde diye yani
Bence oturunca daha çok kasıyo kendini ben onu farkettim, oyuzden hem yan yatıyorumKızlar bu kasılma illa ki karnın top gibi olması öı demek
Şu an çocuk resmen aşağı ittiriyor kendini nasıl oturacağımı şaşırdım
Yaza denk gelemsinin bi dez avantajida bu , heryeri temizle at camlar kapilar acik 1 ay sonra geri batacak ama napalimAynen o civarlar yapalım bari dedik, şuan yapsam yine pislencek yaniiii ev bu camlar açıkll bari yakınken olsunoh senin ablalarda gelcek tabi öiss olmaz yaaaa öyle düşünmeeee
Aha herkesın persembe heralde kız benimde persembePerşembede kontrolum var tekrardan merak ediyom bebişkoyu, acaba perşembeden sonra herhafta çağırırmı
Her hafta ultrasonla mı bakacakBende gitmezdimde doktora bu sefer kendisi randevuyu oluşturuduhahahahaha bari her hafta gitsemde 1 hafta bedavaya gelse bende bebeği görmüş olsam her hafta
Benim altla sorunum yok bu cocuk agzımdan cıkacakmıs gibi hissediyorum o dereceKızlar bu kasılma illa ki karnın top gibi olması öı demek
Abla kim kızBen kafama göre yiyeceğim. Ne pişerse evde o. Annem biraz kalıp dönecek sonra çocuklar ve ben başbasayiz. Abla tek çeşit salata şeklinde ne yaparsa.
Benimki iki gün önce döndü aşağı hissediyorumBenim altla sorunum yok bu cocuk agzımdan cıkacakmıs gibi hissediyorum o derece
Nst ye de baglanmadin demi dahaBende gitmezdimde doktora bu sefer kendisi randevuyu oluşturuduhahahahaha bari her hafta gitsemde 1 hafta bedavaya gelse bende bebeği görmüş olsam her hafta
Benimkide brosunu bekliyorBen kızımın sevinci icin cok heyecanliyım:)
Aşk ile bekliyor kardesını
Onun bebeğini doguracagım
Benimkide dra gore donmus ama ben altta bisey hissetmiyorumBenimki iki gün önce döndü aşağı hissediyorum
Baskı yapıyordu da bugünkü kadar değil
Ben de kendimi yordum bugün ondan sanırım
Benim de döndü. Hissettim gayet. 2 gün sürdü, tepişe tepişe döndü. Sonra kontrole gidip dogrulattim gerçekten döndüğünüBenimki iki gün önce döndü aşağı hissediyorum
Baskı yapıyordu da bugünkü kadar değil
Ben de kendimi yordum bugün ondan sanırım
Senin problemin ne ? Arada gelip bir iki bisey yazıp gidiyorsun dikkatimi cekti.Geçmiş olsun
Yardım eden biri var evde oAbla kim kız
Ne hayatlar var beYardım eden biri var evde o
Kasılma baya toplayıp bırakması. Bide karnın taş gibi oluyor her yeri oradan anlarsın.Kızlar bu kasılma illa ki karnın top gibi olması öı demek
Alıntı yapmayı bilmiyordurSenin problemin ne ? Arada gelip bir iki bisey yazıp gidiyorsun dikkatimi cekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?