Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sen benden sonra 2. Ye gidiyorsun kiz bende ayin 10 da gideyim diyorum ama rahatim yerimde diye yani
Bende gitmezdimde doktora bu sefer kendisi randevuyu oluşturudu hahahahaha bari her hafta gitsemde 1 hafta bedavaya gelse bende bebeği görmüş olsam her hafta

Kızlar bu kasılma illa ki karnın top gibi olması öı demek
Şu an çocuk resmen aşağı ittiriyor kendini nasıl oturacağımı şaşırdım
Bence oturunca daha çok kasıyo kendini ben onu farkettim, oyuzden hem yan yatıyorum Öyle hareketleniyor toplamıyo kendini

Aynen o civarlar yapalım bari dedik, şuan yapsam yine pislencek yaniiii ev bu camlar açıkll bari yakınken olsun oh senin ablalarda gelcek tabi öiss olmaz yaaaa öyle düşünmeeee
Yaza denk gelemsinin bi dez avantajida bu , heryeri temizle at camlar kapilar acik 1 ay sonra geri batacak ama napalim

Benim altla sorunum yok bu cocuk agzımdan cıkacakmıs gibi hissediyorum o derece
Benimki iki gün önce döndü aşağı hissediyorum
Baskı yapıyordu da bugünkü kadar değil
Ben de kendimi yordum bugün ondan sanırım

Ben kızımın sevinci icin cok heyecanliyım:)
Aşk ile bekliyor kardesını
Onun bebeğini doguracagım
Benimkide brosunu bekliyor Benim duygular karısık, onunda soyismi kendi soyismi olcakmı bilmem ne tarzı soruları var Hooofff ben bugun harbi mal gibiyim az kaldı diyorum icimden. Resmen gun sayıyorum Allahın vardır bir bildigi

Benimkide dra gore donmus ama ben altta bisey hissetmiyorum Evet son zamanlar alttan baskı sızlama bıcak saplanması gibi agrılar oluyor normal bunlar hatta daha ilerleyen zamanda legen kemiklerin falan agrıyo olucak

Benim de döndü. Hissettim gayet. 2 gün sürdü, tepişe tepişe döndü. Sonra kontrole gidip dogrulattim gerçekten döndüğünü döndükten sonra rahatladım biraz, göbeğim azcık aşağı indi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…