- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.641
Hahahaa sürekli doğurmaya devam eden benNe hayatlar var be
Bence formu kullanmayida bilmiyor zira şubat annesi 2023teAlıntı yapmayı bilmiyordur
Tamam da ne alaka burada olması da tuafAlıntı yapmayı bilmiyordur
Benimde her gece dua ediyorlar artık gelsin diye umarım bu sevda doğunca devam ederBen kızımın sevinci icin cok heyecanliyım:)
Aşk ile bekliyor kardesını
Onun bebeğini doguracagım
Paso dogurduk be yetti artık bitti bende bittim. Cocuk sevmiyoz artıkHahahaa sürekli doğurmaya devam eden ben
Yurtdısında olmak adına bende senin için ne hayatlar var be diyorum merak etme
Aman hortlasa ne olacak kiTamam da ne alaka burada olması da tuafMahidevranmıydı ne halttı hortlamıs olmasın
Evlenmeden önce orada burada tek çocuk oda 35 ten sonra diyordum. 32 yaşımda 3 çocuklu olmama 1 ay varPaso dogurduk be yetti artık bitti bende bittim. Cocuk sevmiyoz artık
Az action yasarıkAman hortlasa ne olacak ki
Allah izin verdiyse son benimEvlenmeden önce orada burada tek çocuk oda 35 ten sonra diyordum. 32 yaşımda 3 çocuklu olmama 1 ay vartutarlılıkta üstüme tanımam
Sende az aksiyonlu değilsinAz action yasarıkZira suan ona ihtiyacım var.
Uzun süredir yaşamıyoruz beeAz action yasarıkZira suan ona ihtiyacım var.
Sen yine iyi demissin ben hic dogurmicam diyodum.Evlenmeden önce orada burada tek çocuk oda 35 ten sonra diyordum. 32 yaşımda 3 çocuklu olmama 1 ay vartutarlılıkta üstüme tanımam
Dimi bende oyle dusunuyorum bi haller oldu bana formdan dustumSende az aksiyonlu değilsintaşınınca bir duruldun ama
Ben bunu doğurayimda az burayı bdv ye çeviririm gelir aksiyonDimi bende oyle dusunuyorum bi haller oldu bana formdan dustum
Yasayalım bi karıstıralım ortalıgıUzun süredir yaşamıyoruz bee
Hahaha bende cok aglarım kesin varyaBen bunu doğurayimda az burayı bdv ye çeviririm gelir aksiyon
Aha benSen yine iyi demissin ben hic dogurmicam diyodum.Kararlılıkta benim gibi olun
Bı Haziran ortasına kalmiycaz kiAnnemde dedi bugun doğucağı gün belli olsun ona göre temzilik yapayım gelip diye, sağolsun bu sefer yok demedimhaziran ortası fln yapıcak temizlik doğuma yakınn temiz olsun
Herkes doğurmadan doğurayim da dinleyecek insan kalsınHahaha bende cok aglarım kesin varya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?