- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.661
Aha herkesın persembe heralde kız benimde persembe
Her hafta ultrasonla mı bakacak
Dogurmadi mi oAman hortlasa ne olacak ki
Yok yaaa beni bağlamıyo hiç nts ye neden acabaNst ye de baglanmadin demi daha
Canım yeşil soğan süt yapıyor diye okumuştum. Ben her şeyi yedim. Oğlan emmedi ama sagip verdim. Hiç gaz olmadı. O yapı meselesi bence. Ama ben her şeye de kimyon atardım. Severim kimyonu.O derece yani
Geçenlerde instagramda bir sayfada annenin yediğinin bebeği etkilemediğini söylemişlerdi. Ama hastanede beni özellikle uyardılar özellikle süt ürünleri, soğan ve bakliyat çok gaz yapar diye
Biraz önce netten okuyayım dedim lohusayken yasak bir şey var mı diye. Tam tersi herşeyden yemeliymiş. Hangisi doğru yani?
Patlıcanda nikotin, baklada bebeğe zararlı bir madde var diye yemem mesela. Zaten bakla sevmem de. Ama diğerlerini abartmışlar sanki ya. Kabak en hafif sebze nerdeyse
Benim de el ayak şişti bir tıkAyaklarda ödem olmaya başladımı sizlerdebenim birazcık şişti
Yoo ondan degildir ,bazi doktorlar geç başlatıyor senide belki gittiginde baglarYok yaaa beni bağlamıyo hiç nts ye neden acabasezeryan dediğim için mi acaba
Yok canım ondan değildir. Ben geçen gittiğimde bağladı NST ye doktor. Sezeryan olacak benim ki deYok yaaa beni bağlamıyo hiç nts ye neden acabasezeryan dediğim için mi acaba
Yok kız 35te başlıyor. Bende yeni bağlandımYok yaaa beni bağlamıyo hiç nts ye neden acabasezeryan dediğim için mi acaba
Sen kalmassında yine benim geçer yaaaBı Haziran ortasına kalmiycaz ki
Yoo ondan degildir ,bazi doktorlar geç başlatıyor senide belki gittiginde baglar
Yok canım ondan değildir. Ben geçen gittiğimde bağladı NST ye doktor. Sezeryan olacak benim ki de
Yok kız 35te başlıyor. Bende yeni bağlandım
Seninki normalde ne zamandiBı Haziran ortasına kalmiycaz ki
EvetttOzman belki bu seferde bağlar 34+2 olucammmmne yaptığı belli değilki doktorun ama her hafta çağırırmı sizce artık
Öyleydi. Çocuk atak yaptı 1 hafta öne geçtiSeninki normalde ne zamanditemmuz degilmiydi
Bu ödem beni korkutuyor günde beş kere tansiyon ölçüyorum hiç yoktu bu akşam başladı şişmeyeBenim de el ayak şişti bir tık
Himm benim gibi yapmissin sendeÖyleydi. Çocuk atak yaptı 1 hafta öne geçtiSanırım dondurulmuş embriyo olduğu için
NapamHimm benim gibi yapmissin sendedonuk monuk bilmem gelismis işte utandirma cocuguuu
Aynı şeyi düşündümBende gitmezdimde doktora bu sefer kendisi randevuyu oluşturuduhahahahaha bari her hafta gitsemde 1 hafta bedavaya gelse bende bebeği görmüş olsam her hafta
Benim var bi haftadır falan ama bakıyorum hep aynı düzeyde amaBu ödem beni korkutuyor günde beş kere tansiyon ölçüyorum hiç yoktu bu akşam başladı şişmeye
Senin problemin ne derken? . Size cvp yazmadım. Ayrıca bu konu baslığı özel bir grubamı ait? Bilseydim girmezdim. Karnınızda bebek varken başkalarına saldırmamayı tercih ederseniz sizin ve bebeğiniz açısından daha sağlıklı olur. Hem de durduk yere kimseyi incitmemiş olursunuz. Fazla action bünyeye zararlı..Az action yasarıkZira suan ona ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?