- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.681
Cidden tam doğum üstü fazla oluyoAynı şeyi düşündüm
6 Haziran da gideceğim muhtemelen 2 haftada bir çağıracak Eğer öyle derse 10 gün olsun diyeceğim 10 günde kontrol oluyor ücret verilmiyor ayda 2 kere 300 vermek istemiyorum açıkçası hemde daha cabuk görürüm kızımı
Benimde perşembe sonra her hafta çağıracak adım adım sona doğruAha herkesın persembe heralde kız benimde persembe
Ayyyy bakalım ne dicek merak ettimKızlar bende yarın kontrole gidicem bakalım.Bakalım bundan sonra haftalık gel mı diyecek. Valla hep sabah aç gidiyordum usandım. Bu sefer tok ve öğlen gitmek niyetindeyim.
Bizim hastanede kontrol 15 gün ama yine 2 haftada çağırıyor. Bu haftadan sonra her haftaya düşürecek zaten.Cidden tam doğum üstü fazla oluyoBilerek yapıyolar bence 10 gün değilde 15 diyolar
Ben tutturamadim sizinle aynı günü tühBenimde perşembe sonra her hafta çağıracak adım adım sona doğru
Şubat annelerindensiniz sizzzz burası temmuz annesiİyi geceler
Kaç kilo oldu merak ediyorum. Senin ki gibi tosuncuk olmamıştır ama şöyle bir 2400 filan olsa yeter banaAyyyy bakalım ne dicek merak ettim
Her hafta çağırırsa yine iyiii en azından her hafta görürüm, bakalım perşembe gidicem, bana dicekmi her hafta gelmdiyeBizim hastanede kontrol 15 gün ama yine 2 haftada çağırıyor. Bu haftadan sonra her haftaya düşürecek zaten.
Benimde 2 hafta önce tam 2 çıkmıştı şimdi 2400 beklentim en azindan. Yoksa yediğim meyveler bana dönmüş olabilir tabiKaç kilo oldu merak ediyorum. Senin ki gibi tosuncuk olmamıştır ama şöyle bir 2400 filan olsa yeter bana
Bence olmuşturrr yaaaa tospikk, bende 2 haftada kilo almmaıştır diye düşünüyorum fazla bakalımKaç kilo oldu merak ediyorum. Senin ki gibi tosuncuk olmamıştır ama şöyle bir 2400 filan olsa yeter bana
Merkezde derken anlamadimNapamBir tane de merkezde var.
Bekliyo orda garibim
Bazen düşünüp üzülüyorum yaaaa.
Kime niyet kime kısmet
Belki o olsaydı erkek olacaktı.
Senin problemin ne derken? . Size cvp yazmadım. Ayrıca bu konu baslığı özel bir grubamı ait? Bilseydim girmezdim. Karnınızda bebek varken başkalarına saldırmamayı tercih ederseniz sizin ve bebeğiniz açısından daha sağlıklı olur. Hem de durduk yere kimseyi incitmemiş olursunuz. Fazla action bünyeye zararlı..
Hamileliğinizin 5. Haftasındasınız.İyi geceler
Yakin günlerimiz der belki beni 35 ve sonrasında hep her hafta aldı diğerlerinde de. Zaten 36 dan sonra ultrasonda yapmıyor. Son görüşlerim artık.Her hafta çağırırsa yine iyiii en azından her hafta görürüm, bakalım perşembe gidicem, bana dicekmi her hafta gelmdiye
Ben varım canım yarın gidicem bende öğlenBen tutturamadim sizinle aynı günü tüh
Aynen kg alsın diye eşim muzu dayadı ağzıma. İnşallah bebe almıştır kiloyu ben değilBenimde 2 hafta önce tam 2 çıkmıştı şimdi 2400 beklentim en azindan. Yoksa yediğim meyveler bana dönmüş olabilir tabi
Tüp bebek tedavisi ya, dondurulmuş embriyo anlamında sanırım.Merkezde derken anlamadim
Canim 2 tane dondurulmuş embriyom vardı Tüp Bebek Merkezinde. Biri transfer edildi Allah'a şükür tuttu. 2.yi birinci tutmaz diye sakladık merkezde. 1 yıllık ücret ödeyip otele bıraktık diyelimMerkezde derken anlamadim
İyi bari iki kisiymisizBen varım canım yarın gidicem bende öğlen
Yarın bende ilknst me ğireceğimKızlaaar nasılsınız? Mayısın son günü, içim ayrı heyecan dolu
Yarın 17:30'da randevum var, merakla beklediğim gün geldi çattı. Bakalım şu meşhur NST'ye girecek miyim nihayetve doğum şekli ve zamanı ile ilgili bilgi verilecek miii... kist ne oldu.... aklımda deli sorularrrr, 24 saat sonra bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?