- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.701
Zaten hem çok kilo almasın istiyorum hem pat diye doğarsa küveze girmesin 2.5 aşsın anne kafası delilikAynen kg alsın diye eşim muzu dayadı ağzıma. İnşallah bebe almıştır kiloyu ben değil2 hafta önce 1950 çıktı benim ki de
Benimki 2 haftada 200 gram almisti ve neler neler yemistim anca 200 gramcigi yaramisBence olmuşturrr yaaaa tospikk, bende 2 haftada kilo almmaıştır diye düşünüyorum fazla bakalım
Ayyyyy ponçikler
Aynı sebepten derdim. Doğmaya kalkarsa kuvez macerası istemediğimden. Bende çok kilo istemiyorum. Oğlum 3200 doğmuştu mis gibi.Zaten hem çok kilo almasın istiyorum hem pat diye doğarsa küveze girmesin 2.5 aşsın anne kafası delilik
Anladim canım , sizi tercih eden şansli bebik bu demekki hayirli evlat olsun inşallahCanim 2 tane dondurulmuş embriyom vardı Tüp Bebek Merkezinde. Biri transfer edildi Allah'a şükür tuttu. 2.yi birinci tutmaz diye sakladık merkezde. 1 yıllık ücret ödeyip otele bıraktık diyelim
Yaaaa ben bugün tartıldım bebek 200 ge almış ben 50p Gr vermişimAynen kg alsın diye eşim muzu dayadı ağzıma. İnşallah bebe almıştır kiloyu ben değil2 hafta önce 1950 çıktı benim ki de
Anladim canım , sizi tercih eden şansli bebik bu demekki hayirli evlat olsun inşallah
Belki 2. De kendiliginden olur o yavrum yine beklergerçi suresi varmi bunun bilmemde
Benim de PerşembeAha herkesın persembe heralde kız benimde persembe
Bende bugün gittim canım..benimkilerde 2250gr 2200 Gr çıktılar..bugün hastane çok kalabalıktı..ben yarın sabah yine gideceğim nst içinMerhaba kizlarrbugün kontrole gittim ben de minnoş 2000 gr olmuş. Nst için 36. Haftada çağırdı geç gibi geldi ama sizce normal mi
Zaten sezeryan olucağı için 38.Hftada giricem ameliyata ozman her hafta alması lazım beni almassa çağırmassa sorcamYakin günlerimiz der belki beni 35 ve sonrasında hep her hafta aldı diğerlerinde de. Zaten 36 dan sonra ultrasonda yapmıyor. Son görüşlerim artık.
Aayyyyy 400 gram alsa şuan 3000 kilo olur biterim ben doğuma kadar daha bide 1 ayım var abbowww 200 alsa bana yeterBenimki 2 haftada 200 gram almisti ve neler neler yemistim anca 200 gramcigi yaramis
Normalde 400 gram almasi lazimmis ama onemli degil sagligi yerinde olsun
Canım 2. 1tl günleri oluyor Hepsiburada da orayı da takip et. Ben bayağı abartmışım bez işiniAkşam e bebekteydim. Baby me çamaşır deterjanı aldım artık, deneyeceğim.
O değil de bez hiç almamıştım. Eşim biraz alalım dedi diye baby turco 2 bedenden aldık 68li paket. Yalnız fiyat 62 küsür liraydı. Fazla uygun değil mi? Tamam dedim aldık ama şimdi aklımı kurcaladı skt vs durumları oluyor mu bezlerde?
Benim kasılma yok ama bu hafta karnım epey sert sanki gaz varmış gibi. Bir de arada canımı yakan hareketleri var. Vajinada değil ama yanlarda bir yerdeKasılma baya toplayıp bırakması. Bide karnın taş gibi oluyor her yeri oradan anlarsın.
Sen ver ne güzel işteYaaaa ben bugün tartıldım bebek 200 ge almış ben 50p Gr vermişimBirşeyler ters ama ne anlamadım. Ama bebiş sağlıklı Allah'a şükür.
Amin canım çok sağol.
Ever 2. Kendiliğinden olabiliyormuş ama ben 2 3 sene beklemek isterim arada bakalım.
Ebriyo ücreti yıllık canım.
1 yıl hakkı var şimdilik 9 ay geçti bile
Aklıma takılan acaba uzun süre dondurulunca sonra transferde bı bozulma vs olur mu
ŞimdiSurrender diyecek Kıyma mi bu bozulsun da Ne bilim aklıma takılmıştı.
Neyse bunu bı doğrayım da kolay gelirse onu da yaparız
Tam olarak var diyemem ama her zaman giydiğim ayakkabı hafif sıktı sankiAyaklarda ödem olmaya başladımı sizlerdebenim birazcık şişti
Benimkinde tarih mevcut calisacagim. ama raporu alirken veren sekreter 37 de gelip calisamaz alman gerekir dedi.Calisabilir raporu almadiniz sandim. yoksa izin haklarinizi dogum sonrasina aktaramazdiniz.
calisabilir raporunuzda tarih var mi su tarihe kadar calisabilir falan diye. Varsa o tarihte otomatik baslar calisamaz raporunuz. ekstra calisamaz raporu almaniza gerek kalmaz ama tarih yoksa calisamaz raporunu alabilirsiniz.
37 de çalışamaz almamız gerekiyor. Beni de çağırdıBenimkinde tarih mevcut calisacagim. ama raporu alirken veren sekreter 37 de gelip calisamaz alman gerekir dedi.
Belli oluyor canım fark etmediysen çok yoktur artık hacim olarak büyüdük ayakkabılar ondan sıkmıştırTam olarak var diyemem ama her zaman giydiğim ayakkabı hafif sıktı sanki
Yaaaa ben bugün tartıldım bebek 200 ge almış ben 50p Gr vermişimBirşeyler ters ama ne anlamadım. Ama bebiş sağlıklı Allah'a şükür.
Amin canım çok sağol.
Ever 2. Kendiliğinden olabiliyormuş ama ben 2 3 sene beklemek isterim arada bakalım.
Ebriyo ücreti yıllık canım.
1 yıl hakkı var şimdilik 9 ay geçti bile
Aklıma takılan acaba uzun süre dondurulunca sonra transferde bı bozulma vs olur mu
ŞimdiSurrender diyecek Kıyma mi bu bozulsun da Ne bilim aklıma takılmıştı.
Neyse bunu bı doğrayım da kolay gelirse onu da yaparız
Ahhaa çok sevindim bu yorumaZaten sezeryan olucağı için 38.Hftada giricem ameliyata ozman her hafta alması lazım beni almassa çağırmassa sorcam
Aayyyyy 400 gram alsa şuan 3000 kilo olur biterim ben doğuma kadar daha bide 1 ayım var abbowww 200 alsa bana yeteryeminle belim kopuyo artık kesin aldı gibi kilo ama bakalım
O kadar kiloyu taşımak için ayaklar da büyüdü demek kiBelli oluyor canım fark etmediysen çok yoktur artık hacim olarak büyüdük ayakkabılar ondan sıkmıştır
2 beden yenidoğan için uygun olur sanırım değil mi ya... 168lik paketten alsam mı bilemedim. Aldığım küçük paket çünkü.Canım 2. 1tl günleri oluyor Hepsiburada da orayı da takip et. Ben bayağı abartmışım bez işiniGeçen kasım indiriminden ev dolu bez ıslak mendil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?