- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.721
Ben 1 numara da aldım çok.2 beden yenidoğan için uygun olur sanırım değil mi ya... 168lik paketten alsam mı bilemedim. Aldığım küçük paket çünkü.
Ben eskiden 37 no giyerdim hamile kala kala 38 oldularO kadar kiloyu taşımak için ayaklar da büyüdü demek ki
Bizim bir arkadas kocasının terlikleri ile doğuma gitmişti. Neyse ki 1 numara büyümüşBen eskiden 37 no giyerdim hamile kala kala 38 oldular
Ben eşimin eşofman altı ile gitmiştimBizim bir arkadas kocasının terlikleri ile doğuma gitmişti. Neyse ki 1 numara büyümüş
Bayaaaaa belim kopuyo amaaaaa yaaaAhhaa çok sevindim bu yorumabenim baby de büyüyor demek ki epey ağırlık verdim de bazı şeyleri yemeye. Zorlanıyorum artık taşımakta tosun oldu tosun
Bana eşimin eşofmanıda olmaz , bana göre şuan zayıfBen eşimin eşofman altı ile gitmiştim
Nasıl yani canim?Doguruyorum galiba
Noldu?Doguruyorum galiba
Yok artıkDoguruyorum galiba
Sancın mı var? HayrolsunDoguruyorum galiba
Nee noluyoorDoguruyorum galiba
....
Nasıl yani canim?
Noldu?
Yok artık
Buyuk tuvaletim var hissi gecmiyor du ustune sanci basladi kimligimi bulabilirsek hastaneye gitcez elim ayagima dolasti bulamiyorumSancın mı var? Hayrolsun
Ayyyy heyecanlandırma biziBuyuk tuvaletim var hissi gecmiyor du ustune sanci basladi kimligimi bulabilirsek hastaneye gitcez elim ayagima dolasti bulamiyorum
Tc numaranı biliyorsan yeterli bence.Buyuk tuvaletim var hissi gecmiyor du ustune sanci basladi kimligimi bulabilirsek hastaneye gitcez elim ayagima dolasti bulamiyorum
Evet biliyorum bulamazsam oyle gidicem zaten kaydim var hastanedeTc numaranı biliyorsan yeterli bence.
Eğer başlayan doğumsa sağlıcakla alırsın insallah kucağına.Evet biliyorum bulamazsam oyle gidicem zaten kaydim var hastanede
Amin insallah dua edin nolur cok korkuyorumEğer başlayan doğumsa sağlıcakla alırsın insallah kucağına.
Bu sayfa 35-40 gün süre verdiği için ben vazgeçip başka bir yerle anlaştım. 5 iş günü içerisinde hazır oluyormuş.Ve tek eksiğimiz hastane çıkışı da geliyorInstagram atolyerakun dan yaptırdım. Sonra çanta kapanıyor
Eki Görüntüle 3076496
Korkma haftan çok geri degil. Guzel düşünAmin insallah dua edin nolur cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?