Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bu sayfa 35-40 gün süre verdiği için ben vazgeçip başka bir yerle anlaştım. 5 iş günü içerisinde hazır oluyormuş.
İşleme mi canım.
Bende arkadaşıma yaptırdım başka yerden bugün haftaya teslim ediyo ama baskı o. İşleme erken yapan bulamamıştım bu da hoşuma gitmişti. Zamanım da olunca bekledim. İnşallah beklediğime değer

Evet canım nakış işleme. Ben bir de battaniyesi nohut battaniye olsun istemiştim. Bu sayfada yokmuş. Umarım benim siparişim de düzgün olur. Gelince paylaşırım

Eşim tarafından birimin ümüğünü sıkmadan şu bebeği bi doğursaydım sağlıklıca.
Bende eşimin ümüğünü sıkmadan doğursun yeterdi
Buyuk tuvaletim var hissi gecmiyor du ustune sanci basladi kimligimi bulabilirsek hastaneye gitcez elim ayagima dolasti bulamiyorum
Sakin ol kuzucum elinde sonunda hepimize o gün gelecek hayırlı haberler ile gel inşallah

Kiz o nasil benzetme

Bende merak ettim valla şoyle 5 yil dursaymis keske

15 gun oldumu gidelin

Embriyonun çözünmesinde 50 yıl da geçse hiçbir riski yok . Çözünme durumunda eğer hücre kaybı olursa , canlılığını koruyamazsa haliyle başarısız olur .
Benim de var donmuşlar

Amin insallah dua edin nolur cok korkuyorum
Korkma kuzum sen, haftalarımız iyi, bişeycik olmaz.
Buzdolabını açtıydım birşeyler atıştırayım diye, senin msjlari görünce o heyecanla ne buldum yedim kız 30snde enerji patlaması yaşayan benimki de göbek deliğinden fırlayarak yeni bir dogum yöntemi keşfedecek şu an.

Bana kimse bişey vermedi valla Gerçi kilolu ve ödemli olduğumdan verseler de olmaz Düğünler yemekler var diye birkaç bluz almıştım lcw den göbeğim o kadar yukarıdaki hepsi bir garip oldular iade edicem Benim de bir elbisem vardı göğüs altından lastikli kemerle birkaç kez giydim bol diye kullanmıyordum o geldi aklıma denedim oldu ama dediğin gibi kısa kaldı popomda da bebek taşıyor gibiyim yarım dünya oldum benim bacaklar da çok şişiyor görünsün istemiyorum yarın terziye vereceğim biraz daha kısaltıp tunik yaptıracağım zaten giymiyordum işime yarasın pantolonla giyerim.

2023 Şubat Anneleri gibi kendi emsallerinizle paylaşım yapsanız daha iyi olmaz mı demek istemiş. Hani ortak konularınız olur.

Hani derseniz ki 7 ay önden gidenlerden tecrübe ediniyorum diye neyse ama alıntı yapın ki kime yazdığınız belli olsun

Forumu kullanmayı henüz bilmiyor olabilirsiniz. Alıntı veya etiket yapmadan tek cümlelik mesajlar da kime yazıldığı anlaşılmıyor. "Geçmiş olsun" gibi yani

Ben her ihtimale karşı bir tane koydum
Sanırım bende koyacağım iç güdülerime hakim olamıyorum
Demekki ilk te olsa 10 ncuda olsa hep ayni hissedecegiz bencede en iyisi abartamdan almak doğunca daha iyi karar verilip alınabilir :) nohut battaniye bile kalın ama bende içim rahat etsin diye yanımda bulundurucam sanırım bellimi olur yağmaz yağmaz ogün yağmur yağar olmaz demeyelim haziran ama heran herşey olabilir

Poponda bebek olayına çok güldüm Bacaklarımın yeni haline ben de alışamadım, normalde ince bacakla güzel duran elbiseler kalın bacaklardaa nası desem biraz fazla güzel duruyor diyeyim

Üstümden yük kalktı Sadece 10 lu takım mı aldın yenidoğan olarak başka almadın mı , ben öyle 10lu almadım ama 3 takım aldım ayrı ayrı
Yok kız 10 tane vardır ama ben 10 lu takım almadım. 5 alt üst 5 tane de tulum
Bana mümkün degil , bebek uyusu kizim uyumaz kiz uyusa bebek uyanir nasil etcem bilmiyom bide hava sıcak off off
Ay bu ben işte bir de anneci ki annem uyutsun annem giydirsin. Bizim işimiz çok zor çokü
Sonunu düşünen kahraman olamaz ben ilkinde de 50 günlükken gitmiştim gayet iyiydim. Ama bu sefer daha küçük olcak. En kötü denize giremem dedim. Evde oturmaktansa deniz kenarında otururum bir de sen izmirdesin her yer elinin altında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…