- 23 Ekim 2018
- 16.253
- 37.580
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.741
Sakin ol kuzum.Buyuk tuvaletim var hissi gecmiyor du ustune sanci basladi kimligimi bulabilirsek hastaneye gitcez elim ayagima dolasti bulamiyorum
İşleme mi canım.Bu sayfa 35-40 gün süre verdiği için ben vazgeçip başka bir yerle anlaştım. 5 iş günü içerisinde hazır oluyormuş.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım mutlaka haberdar et biziAmin insallah dua edin nolur cok korkuyorum
Maşallah seninkilereBende bugün gittim canım..benimkilerde 2250gr 2200 Gr çıktılar..bugün hastane çok kalabalıktı..ben yarın sabah yine gideceğim nst için
Evet canım nakış işleme. Ben bir de battaniyesi nohut battaniye olsun istemiştim. Bu sayfada yokmuş. Umarım benim siparişim de düzgün olur. Gelince paylaşırımİşleme mi canım.
Bende arkadaşıma yaptırdım başka yerden bugün haftaya teslim ediyo ama baskı o. İşleme erken yapan bulamamıştım bu da hoşuma gitmişti. Zamanım da olunca bekledim. İnşallah beklediğime değer
Sizin bebiş tek ya canım normal 36da çağırmasıMaşallah seninkilerenst için 36.haftada çağırdı beni
Bende eşimin ümüğünü sıkmadan doğursun yeterdiEşim tarafından birimin ümüğünü sıkmadan şu bebeği bi doğursaydım sağlıklıca.
Sakin ol kuzucum elinde sonunda hepimize o gün gelecek hayırlı haberler ile gel inşallahBuyuk tuvaletim var hissi gecmiyor du ustune sanci basladi kimligimi bulabilirsek hastaneye gitcez elim ayagima dolasti bulamiyorum
Kiz o nasil benzetmeYaaaa ben bugün tartıldım bebek 200 ge almış ben 50p Gr vermişimBirşeyler ters ama ne anlamadım. Ama bebiş sağlıklı Allah'a şükür.
Amin canım çok sağol.
Ever 2. Kendiliğinden olabiliyormuş ama ben 2 3 sene beklemek isterim arada bakalım.
Ebriyo ücreti yıllık canım.
1 yıl hakkı var şimdilik 9 ay geçti bile
Aklıma takılan acaba uzun süre dondurulunca sonra transferde bı bozulma vs olur mu
Şimdi @Amy lee diyecek Kıyma mi bu bozulsun daNe bilim aklıma takılmıştı.
Neyse bunu bı doğrayım da kolay gelirse onu da yaparız
Dualarımız seninle canım .Amin insallah dua edin nolur cok korkuyorum
15 gun oldumu gidelinZaten sezeryan olucağı için 38.Hftada giricem ameliyata ozman her hafta alması lazım beni almassa çağırmassa sorcam
Aayyyyy 400 gram alsa şuan 3000 kilo olur biterim ben doğuma kadar daha bide 1 ayım var abbowww 200 alsa bana yeteryeminle belim kopuyo artık kesin aldı gibi kilo ama bakalım
Embriyonun çözünmesinde 50 yıl da geçse hiçbir riski yok . Çözünme durumunda eğer hücre kaybı olursa , canlılığını koruyamazsa haliyle başarısız olur .Yaaaa ben bugün tartıldım bebek 200 ge almış ben 50p Gr vermişimBirşeyler ters ama ne anlamadım. Ama bebiş sağlıklı Allah'a şükür.
Amin canım çok sağol.
Ever 2. Kendiliğinden olabiliyormuş ama ben 2 3 sene beklemek isterim arada bakalım.
Ebriyo ücreti yıllık canım.
1 yıl hakkı var şimdilik 9 ay geçti bile
Aklıma takılan acaba uzun süre dondurulunca sonra transferde bı bozulma vs olur mu
Şimdi @Amy lee diyecek Kıyma mi bu bozulsun daNe bilim aklıma takılmıştı.
Neyse bunu bı doğrayım da kolay gelirse onu da yaparız
Korkma kuzum sen, haftalarımız iyi, bişeycik olmaz.Amin insallah dua edin nolur cok korkuyorum
Bana kimse bişey vermedi vallaben de giyecek pek bir şey almamıştım. şu son günlerde çocuk defterini kapayan arkadaşlar hep kıyafet getirdiler üst üstebi sürü oldu, zaten işten ayrılmama 1 ay kaldı idare eder onlar beni. Önceden hemen diz üstü olup şu an aldığım kilolarla ekstra minilere dönüşen bir iki siyah abiyemsi elbisemi altına tayt giyip kullanmaya başladım pek sevimli oldular
Senin problemin ne derken? . Size cvp yazmadım. Ayrıca bu konu baslığı özel bir grubamı ait? Bilseydim girmezdim. Karnınızda bebek varken başkalarına saldırmamayı tercih ederseniz sizin ve bebeğiniz açısından daha sağlıklı olur. Hem de durduk yere kimseyi incitmemiş olursunuz. Fazla action bünyeye zararlı..
Sanırım bende koyacağım iç güdülerime hakim olamıyorumBen her ihtimale karşı bir tane koydum
Demekki ilk te olsa 10 ncuda olsa hep ayni hissedecegiz bencede en iyisi abartamdan almak doğunca daha iyi karar verilip alınabilir :) nohut battaniye bile kalın ama bende içim rahat etsin diye yanımda bulundurucam sanırım bellimi olur yağmaz yağmaz ogün yağmur yağarPeluş değil de ince nohut battaniyeler var ya onlardan alacağım bir de penye battaniye. Zaten ilk doğduğunda sararlar sonra altına serili şekilde durur üstüne penyeyi örteriz.
Bende 3. olmasına rağmen giysileri gördükçe ay bunlar olmaz diyorum. Geçende arkadaşa bebek hediyesi aldım 1-3 ay kısa kollu body vardı aldıklarım arasında bu ancak olur giydiremeyecek galiba dedim ama bebek 15 günlük 4 kgmuş ve 1-3 ay baya büyük kaldıÜstündekiler 0 ay dedi arkadaş çok garip geldi 4 kg bir de yani. 3-6 ay alayım diyordum da içinde kaybolacak demek ki bende daha fazla almamaya karar verdim doğsun da ona göre alırız.
Poponda bebek olayına çok güldümBana kimse bişey vermedi vallaGerçi kilolu ve ödemli olduğumdan verseler de olmaz Düğünler yemekler var diye birkaç bluz almıştım lcw den göbeğim o kadar yukarıdaki hepsi bir garip oldular iade edicem Benim de bir elbisem vardı göğüs altından lastikli kemerle birkaç kez giydim bol diye kullanmıyordum o geldi aklıma denedim oldu ama dediğin gibi kısa kaldı popomda da bebek taşıyor gibiyim yarım dünya oldum benim bacaklar da çok şişiyor görünsün istemiyorum yarın terziye vereceğim biraz daha kısaltıp tunik yaptıracağım zaten giymiyordum işime yarasın pantolonla giyerim.
Yok kız 10 tane vardırÜstümden yük kalktıSadece 10 lu takım mı aldın yenidoğan olarak başka almadın mı , ben öyle 10lu almadım ama 3 takım aldım ayrı ayrı
Ay bu ben işte bir de anneci kiBana mümkün degil , bebek uyusu kizim uyumaz kiz uyusa bebek uyanir nasil etcem bilmiyom bide hava sıcak off off
Sonunu düşünen kahraman olamazSanmam özlersin o tempoyu, evden uzaklaşmayııııı. 1 yıl veriyorum buralarda olursak işe dönmek istiyorum mmm diceksin
Ben şimdi kısa Bi deniz yapıcam sonrasında nasıl olur ben iyileşmiş olur muyum falan o korkutuyor sence ne zamana iyileşiriz takribiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?