Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben aldim hem de peluş battaniye ama çantayi erken hazırladığım için o zaman havalar bu kadar sıcak değildi çıkaracağım
Hangi çılgın analara zincir vuracakmiş şaşarim cikarma bence lazim olur belki
Göğüs kremi..bebek pişikönleyici krem..
Aaa evet pişik önleyici krem bu sıcaklarda kesin lazim olur okadar unutmusumki hastane çantasına koymayı bırak hiç almadım bile .. göğüs kremine ihtyc duymam insAllah lansinoh kullandm ilkinde ama kullansamda kullanmasamda bir fark olmadi bundada öyle olur inşAllah

Ben diğer kızlarımı mayıs ve haziranda doğurdum yine çok sıcaktı ama sarmışlardı battaniyeye ben gelip ayılana kadar sıcak sıcak yattılar sonra kucağıma battaniyesiz aldım. Hastanenin bebek yatağının içine sermelik veya yan yatırmak için sırtına destek olarak kullanılır yine de 1 nohut battaniyeden nolacak ama kalın peluş olmaz hatta 1 tane var öyle battaniyem hiç kullanamadım yepyeni duruyor hepsi yaza denk geldiler

Aklımızda kalacağına çantamızda kalsin ozaman :) bende aliyim lazim olur birde anlamiyorum hangisi dogru ama bu yurt disindaki hastanelerde yaz kis cocugu cirilciplak anne baba koynuna veriyorlar vucut isisinda dursn daha iyi diye yani ne bileym bizim hastanelermi bi anormal onlarinkimi anlayamadm

Poponda bebek olayına çok güldüm Bacaklarımın yeni haline ben de alışamadım, normalde ince bacakla güzel duran elbiseler kalın bacaklardaa nası desem biraz fazla güzel duruyor diyeyim
Ben yapı olarak kilo almaya çok müsait ve bütün kiloyu da neredeyse popoya ve bacaklara toplayan biri olarak hiç ince bacaklarım olmadı zaten de şimdi fazla ayakta kalınca bilek ayak hepsi bir bütün oluyorlar çok fena Daha 2 ay var zaman geçmek bilmedi yahu erken doğuranlara özeniyorum resmen

Sen Türk usulü devam et zaten ilk doğduğunda sararlar sadece. Lohusa kafasıyla ananın kaynananın üşür bu çocuk dırdırını çekme anlamaz o yabancılar bizim analarımızın büyütme stilinden. Ayrıca onların kocaları bizimkiler gibi kıllı göğüslü değil ki bizimkilerin tenine kıldan temas edemez bebeler ha peluşa sarmışsın ha babaya sarmışsın aynı şey ahaahahahahah

Ayyyy Allah seni ne yapmasın yazarken bile gülmeye devam ediyorum şuan Ben ikna oldum şahsen kızlar kesin koyuyoruz batteniye kaynana ve anne dirdiriyla döşü kıllı erkek göndermesinin %100 doğru olması kız kocam yataktan atcak beni adile naşit gbi göbeğim hop hop ediyo Ayyyy Allahımda seni güldrsün ya

En hayırlı zamanda doğsun inşallah.
Ben de normade zayıfım, minyonum da.hani mini giyip ortada gezsem göze görünmüyordu. Ama kilo alıp kalınlaşınca dikkat çekiyor işte, seçici davranıyorum biraz daha

Ben bebeğe giydirmek için doktorlara verilcek çantanın içine , takımı bezini eldivenini bide muslin örtü koydum ona sarsınlar diye,
Muslin örtü olmaz mı
Bu çok iyi fikir bende değiştireblirim onu ben takimin penye battaniyesini koydum ama bence müsline sarilip gelse battaniyeyi üstüne örteriz

Bu çok iyi fikir bende değiştireblirim onu ben takimin penye battaniyesini koydum ama bence müsline sarilip gelse battaniyeyi üstüne örteriz
Yanıma ekstrasdan yani muslin ve battaniye aldım onuda dediğin gibi geldiğinde örterimmm herhalde üşümesinde minnoş

Yastığa havlu serdim yine, sıcaktan buharlasiyorum resmen. Daha asıl sıcaklar başlamadı ben sabah aksam duş alıp duruyorum terden. Çok da yoruldum bu gün, behlül kaçar o zaman. Hepinize iyi geceler
Bende cok sık duş aliyorum heleki yemek yaparken eriyorum resmen yemek yaptiktan snra mutlaka dus aliyorum birde evimin her odasi sabahtan aksama gunes batana kadr gunes aliyor ve gece ayaklarim özellikel cok atesleniyor okdr rahatsz ediciki ayaklrmin atesini olcsem 100 cikar kesin

Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Aryakuşu Darısı başımıza artık

Hayırlı olsun, gelmiş geçmiş olsun canım bebişin toparlasın en kısa sürede kavuşun inşallah sütünün gelmesine de çok sevindim hep böyle devam etsin inşallah.

Gözünüz Aydın geçmiş olsun sağlıkla büyüsün inşallah hemen toparlanıp anneciğinin kollarına gelsin

Meleqmm geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah Bir önce bebişte iyi olur kavuşursunuz inşallah

Allah sağlıcakla eve çıkıp bebeğinle kavuşmanı nasipetsin canım..senle günlerimiz aynıydı..2gün var aramızda uygulamaya göre geçmiş olsun..toparlanırsın ağrı falan kalmaz 1 haftaya ..

Gözün Aydın canım ins hersey daha güzel olur

Günaydinnn Meleqmm çok şükür ikinizde iyisiniz zor kısmı atlatinca sağ salim evinize gideceksiniz inşallah. Kilosu iyi maşallah 2ye ne kalmis

Meleqmm geçmiş olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

meleqmm

geçmiş olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah :)))
inşallah en kısa sürede ikiniz de toparlanırsınız
neden erken doğuma alındınız acaba
En alta kısa özetini ekledim
Musmutlu, kolayliklarla dolu bir ömrü olsun

Allah bağışlasın bir an önce toparlasın inşallah

Gözünaydın canım:)))
Sen de bebeğin de bi an önce toparlanırsınız inşallah

Hayırlı olsun, Allah bağışlasın en kısa zamanda sağlıkla kavuşun inşallah

Gözün aydın canım sağlıkla bir an önce de kavuşun inş minik kızınla dualarımız sizinle

Gözün aydın. Maşallah kilosu korktuğun kadar az değil. Sütünün gelmesi de çok iyi inşallah en kısa zamanda toparlayacaktir.

Aaa hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kavuşun inşallah Ben ne zamandır okuyamadım neden erken aldılar bebişi canım?
En alta kısa özetini ekledim

Hayirli ugurlu olsun inşallah, iyi olmaniza cok sevindim

Gözünüz aydin ,
Rabbim bahtini acik; ömrünü uzun etsin bebeğinizin ,
Anali Babali büyütün inşallah
Yazan herkese çooook teşekkür ederim. Rabbim size de güzel doğumlar nasip etsin Bebeklerimizi kucağımıza sağ salim alırız inşallah, o güzel kokusunu içinize çekmek nasip olur
merhabalar, hayırlı olsun.. darısı başımıza :) istanbul ada tıp mı acaba? bende oradayımda hangi doktor diye sormak istemiştim
Sakarya Ada Tıp'da doğum yaptım. Doktorum prof. dr. Bülent Duran - Tecrübesine sonuna kadar güveniyorum
İnşallah bizde kısa sürede kızımızı kucağımıza alırız

Son güncellemeler; Bebişi entübeden çıkartmışlar çok şükür, normal solunum cihazına bağlamışlar Ben bugün taburcu oldum, 2 günde bir sağdığım sütleri götüreceğim. Ağrılarım hafifledi, yürüyebiliyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…