- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.761
Arkadaşlar sonradan yanlış anladığım için uyardıYok kız 10 tane vardırama ben 10 lu takım almadım. 5 alt üst 5 tane de tulum
Hangi çılgın analara zincir vuracakmiş şaşarim cikarma bence lazim olur belkiBen aldim hem de peluş battaniyeama çantayi erken hazırladığım için o zaman havalar bu kadar sıcak değildi çıkaracağım
Aaa evet pişik önleyici kremGöğüs kremi..bebek pişikönleyici krem..
Ben diğer kızlarımı mayıs ve haziranda doğurdum yine çok sıcaktı ama sarmışlardı battaniyeye ben gelip ayılana kadar sıcak sıcak yattılar sonra kucağıma battaniyesiz aldım. Hastanenin bebek yatağının içine sermelik veya yan yatırmak için sırtına destek olarak kullanılır yine de 1 nohut battaniyeden nolacak ama kalın peluş olmaz hatta 1 tane var öyle battaniyem hiç kullanamadım yepyeni duruyor hepsi yaza denk geldilerSanırım bende koyacağım iç güdülerime hakim olamıyorum
Demekki ilk te olsa 10 ncuda olsa hep ayni hissedecegiz bencede en iyisi abartamdan almak doğunca daha iyi karar verilip alınabilir :) nohut battaniye bile kalın ama bende içim rahat etsin diye yanımda bulundurucam sanırım bellimi olur yağmaz yağmaz ogün yağmur yağarolmaz demeyelim haziran ama heran herşey olabilir
Aklımızda kalacağına çantamızda kalsin ozaman :) bende aliyim lazim olur birde anlamiyorum hangisi dogru ama bu yurt disindaki hastanelerde yaz kis cocugu cirilciplak anne baba koynuna veriyorlar vucut isisinda dursn daha iyi diye yani ne bileym bizim hastanelermi bi anormal onlarinkimi anlayamadmBen diğer kızlarımı mayıs ve haziranda doğurdum yine çok sıcaktı ama sarmışlardı battaniyeye ben gelip ayılana kadar sıcak sıcak yattılar sonra kucağıma battaniyesiz aldım. Hastanenin bebek yatağının içine sermelik veya yan yatırmak için sırtına destek olarak kullanılır yine de 1 nohut battaniyeden nolacak ama kalın peluş olmaz hatta 1 tane var öyle battaniyem hiç kullanamadım yepyeni duruyor hepsi yaza denk geldiler
Ben yapı olarak kilo almaya çok müsait ve bütün kiloyu da neredeyse popoya ve bacaklara toplayan biri olarak hiç ince bacaklarım olmadı zaten de şimdi fazla ayakta kalınca bilek ayak hepsi bir bütün oluyorlar çok fenaPoponda bebek olayına çok güldümBacaklarımın yeni haline ben de alışamadım, normalde ince bacakla güzel duran elbiseler kalın bacaklardaa nası desem biraz fazla güzel duruyor diyeyim
Sen Türk usulü devam et zaten ilk doğduğunda sararlar sadece. Lohusa kafasıyla ananın kaynananın üşür bu çocuk dırdırını çekme anlamaz o yabancılar bizim analarımızın büyütme stilinden. Ayrıca onların kocaları bizimkiler gibi kıllı göğüslü değil ki bizimkilerin tenine kıldan temas edemez bebeler ha peluşa sarmışsın ha babaya sarmışsın aynı şey ahaahahahahahAklımızda kalacağına çantamızda kalsin ozaman :) bende aliyim lazim olur birde anlamiyorum hangisi dogru ama bu yurt disindaki hastanelerde yaz kis cocugu cirilciplak anne baba koynuna veriyorlar vucut isisinda dursn daha iyi diye yani ne bileym bizim hastanelermi bi anormal onlarinkimi anlayamadm
AyyyySen Türk usulü devam et zaten ilk doğduğunda sararlar sadece. Lohusa kafasıyla ananın kaynananın üşür bu çocuk dırdırını çekme anlamaz o yabancılar bizim analarımızın büyütme stilinden. Ayrıca onların kocaları bizimkiler gibi kıllı göğüslü değil ki bizimkilerin tenine kıldan temas edemez bebeler ha peluşa sarmışsın ha babaya sarmışsın aynı şey ahaahahahahah
En hayırlı zamanda doğsun inşallah.Ben yapı olarak kilo almaya çok müsait ve bütün kiloyu da neredeyse popoya ve bacaklara toplayan biri olarak hiç ince bacaklarım olmadı zaten de şimdi fazla ayakta kalınca bilek ayak hepsi bir bütün oluyorlar çok fenaDaha 2 ay var zaman geçmek bilmedi yahu erken doğuranlara özeniyorum resmen
Bu çok iyi fikir bende değiştireblirim onu ben takimin penye battaniyesini koydum ama bence müsline sarilip gelse battaniyeyi üstüne örterizBen bebeğe giydirmek için doktorlara verilcek çantanın içine , takımı bezini eldivenini bide muslin örtü koydum ona sarsınlar diye,
Muslin örtü olmaz mı
Yanıma ekstrasdan yani muslin ve battaniye aldım onuda dediğin gibi geldiğinde örterimmm herhalde üşümesinde minnoşBu çok iyi fikir bende değiştireblirim onu ben takimin penye battaniyesini koydum ama bence müsline sarilip gelse battaniyeyi üstüne örteriz
Üşümesin diye diye yakacaz çocukları yazık yaYanıma ekstrasdan yani muslin ve battaniye aldım onuda dediğin gibi geldiğinde örterimmm herhalde üşümesinde minnoş
Bende cok sık duş aliyorum heleki yemek yaparken eriyorum resmen yemek yaptiktan snra mutlaka dus aliyorumYastığa havlu serdim yine, sıcaktan buharlasiyorum resmen. Daha asıl sıcaklar başlamadı ben sabah aksam duş alıp duruyorum terden. Çok da yoruldum bu gün, behlül kaçar o zaman. Hepinize iyi geceler
Hoşgelmiş Arya bebişmaşallah sütünde geliyomuş bebişde en yakın zamanda çıkar kuvezden sağlıklı olsunda gerisi önemli değil hiç çok şükür atlattın
Bu arada kotkuttun azcıkkıvrandırdı fln diye bi irkildim
Sende sağ sağlim sağlığına kavuşursun bebeğini kucağına alırsınhayırlı uğurlu olsun
MaşallahAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Aryakuşu Darısı başımıza artık
Hayırlı olsun, gelmiş geçmiş olsun canımbebişin toparlasın en kısa sürede kavuşun inşallah sütünün gelmesine de çok sevindim hep böyle devam etsin inşallah.
Gözünüz Aydın geçmiş olsun sağlıkla büyüsün inşallah hemen toparlanıp anneciğinin kollarına gelsin
Meleqmm geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah Bir önce bebişte iyi olur kavuşursunuz inşallah
Allah sağlıcakla eve çıkıp bebeğinle kavuşmanı nasipetsin canım..senle günlerimiz aynıydı..2gün var aramızda uygulamaya göregeçmiş olsun..toparlanırsın ağrı falan kalmaz 1 haftaya ..
Gözün Aydın canım ins hersey daha güzel olur
GünaydinnnMeleqmm çok şükür ikinizde iyisiniz zor kısmı atlatinca sağ salim evinize gideceksiniz inşallah. Kilosu iyi maşallah 2ye ne kalmis
En alta kısa özetini ekledimmeleqmm
geçmiş olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah :)))
inşallah en kısa sürede ikiniz de toparlanırsınız
neden erken doğuma alındınız acaba
Musmutlu, kolayliklarla dolu bir ömrü olsun
Allah bağışlasınbir an önce toparlasın inşallah
Canım hayırlı olsun Rabbım anali babalı büyütsün inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz surfaktan verebilmek içinde entube ediliyor çok uzun süre makina da kalmaz merak etme en zoru geri de kalmış simdi biraz sabır la hersey yoluna girecek insallah
Gözünaydın canım:)))
Sen de bebeğin de bi an önce toparlanırsınız inşallah
Hayırlı olsun, Allah bağışlasınen kısa zamanda sağlıkla kavuşun inşallah
Gözün aydın canımsağlıkla bir an önce de kavuşun inş minik kızınla dualarımız sizinle
Gözün aydın.Maşallah kilosu korktuğun kadar az değil. Sütünün gelmesi de çok iyi inşallah en kısa zamanda toparlayacaktir.
En alta kısa özetini ekledimAaa hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kavuşun inşallahBen ne zamandır okuyamadım neden erken aldılar bebişi canım?
Çok geçmiş olsun gözünüz aydın Rabbim sağlıklı güzel günler de büyütmeyi nasip etsin inşallahHaziran dogumlarina bakarken sizinde dogumlarin başladığını gördüm Rabbim her birimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah bol bol yürüyüş yap bıçak yarası eninde sonunda ilk kalkış zor oluyor ama dayanamadığn yerde ağrı kesici işte canim seruma ekliyorlar o kadar rahatlatiyor ki bir de kesinlikle göğüs uclarini nemlendir yara olmasın die krem kullanabilirsin bir de sürekli sağ goguslerini canim
Askom sen korkma yaaa kesin sezeryan mi gün falan verdi mi bı bakmışsın ameliyathaneye almışlar bı bakmışsın hoop bebek ağrıyor sana bakıyor anlamayacaksin bile ben sana anlatayım motive olsunbelden iğneyi vurdular bana spinal oldum bacağı kaldır dediler yok anam kalkmıyor bu bacak diyorum neyse bı yandan hemşirenin elini tutuyorm bı yandan da deli gibi konusueuyorm ceneme vurdu resmen korku hani daha kesmediniz mi demeue kalmadan bebeğin ağlama sesini duydum meğerse çıkarmışlar bile ve ben hiç fark etmedim ne dokunuşları mi nede bastirdiklaeini bebeği gösterdikten sonra zaten hafiften uyuyor gibi oluyosun o arada bebeği yeni doğan servisine alıyorlar seni de dikiyorlar canisi gözümü bı açtım konusuurken uyumuşum asonsordeyim zaten nerdeyse 8 saat ağrı sızı olmuyor ilk kalkarken azıcık acıyor oda gayet normal bıçak yarası bol bol yürürsen acıların diniyor bir haftaya eski halime döndüm ben çok şükür korkma ne kadar korkarsa o kadar strese sokarsın kendini
Hayirli ugurlu olsun inşallah, iyi olmaniza cok sevindim
Yazan herkese çooook teşekkür ederim. Rabbim size de güzel doğumlar nasip etsinGözünüz aydin ,
Rabbim bahtini acik; ömrünü uzun etsin bebeğinizin ,
Anali Babali büyütün inşallah
Sakarya Ada Tıp'da doğum yaptım. Doktorum prof. dr. Bülent Duran - Tecrübesine sonuna kadar güveniyorummerhabalar, hayırlı olsun.. darısı başımıza :) istanbul ada tıp mı acaba? bende oradayımda hangi doktor diye sormak istemiştim
İnşallah bizde kısa sürede kızımızı kucağımıza alırızAy konuşmuştuk biz sizle diger konuda maşallah bugün kızıma süt bırakmaya gittim bitane bebis getirdiler doktor ailesine bilgi verirken duydum 34 haftalikmis durumu kilosu iyi tedbir amaçlı tutcaz birde kontrollerini burda yapmamiz daha seri oluyor çok kalmaz gibi burda diyordu. İnşallah çabucak çıkar bizden önce kavusursunuz muhtemelen siz sağlıkla gelsin kollarına
Hemen kısa bir özet geçeyim; 32+4'üm bugün, doğum yapacağım gün 33+1 olacak...
2 hafta önce kontrole gittiğimde bebekte gelişim geriliğinin arttığını(öncesinde vardı ama 2 hafta bile değildi bu sefer gittiğimde 3 haftaydı) ve suyumun az olduğunu söyledi doktorum hemen ciger gelistirici iğne yaptılar. 2 ser dozdan 24 saat arayla 2 kere... 1 hafta sonraya muayene günü verdi. 1 hafta sonra gittiğimde bebek 80 gram almıştı 1620 gramdı. Doppler ultrasona gir bir de dedi radyolojiye yönlendirdi. Orada kilosu 1350 dediler ve 4 hafta geriden geliyor çıktı ölçümler... Doktor ölçümler ve kilo değişebilir kötü değil ama hiç suyun kalmamış enfeksiyon kapabilir haftaya bugün sezeryanı yapalım dedi. Şuan her gün nst'ye giriyorum ameliyata kadar gireceğim. Kuvöz konusunda şuanlık bilgim yok( Doğunca ne kadar kalacak vs.. Ama gelişim geriliğinden dolayı 30+ yani 31 haftalık bebek dünyaya getirmiş olacağım. 31 haftalığa göre mi yoksa 34 haftalığa göre mi gelişecek durum bilmiyorum (
Depend dünyanın en güzel mucizesiKızlar depend çokmu gerekli orkidin gecesinden koysak yetermi
Galiba bencede hahhhahahahahahahÜşümesin diye diye yakacaz çocukları yazık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?