- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.781
Çocuğunu taşıyoruz bende en güzel hediyeBabalar gününde bişi almayı düşünüyomusunuz yaaa
Yada alıcaksınız ne var aklınızda, bana anneler gününde orkide almıştı şimdi bişi almasam ayıp olucak gibi hissediyorum onunda ilk babalar günü sonuçda
İlkden bende öyle düşündüm aslındaÇocuğunu taşıyoruz bende en güzel hediye
Ahhh aynı hisler aynı... Doğunca halledicez hepsini2. Yada 3.cocugu olanlar hepimiz böyleyiz sanırım
Oglum o kadar hevesli heyecanlı ki ama benim içim niye bu kadar buruk bilmiyorum
Korku heyecan haksızlık mı yapıyorum hissi değişik bilmem anlatabildim mi
Bende sabah gidiyorum mmmİyi bari iki kisiymisiz
Sende doktoru dinle bol bol istirahat et canım, anne karnında ne kadar durursa o kadar iyiSimdi geldim eve sancilarim var ama benm hissettigim buyuk olanlar duzenli gelmiyor serum taktilar yine baski hissinin sebebi bebek kanala dayanmis zorluyor dedi doktor cok assadaymis 1 hafta sonra poliklinige çağırdı acil bir durum olursa gel yataktan kalkmamaya calis ki bebek kanala girmesin dedi
Amin insallah mecbur artik 36 yi gecseydim en azindanSende doktoru dinle bol bol istirahat et canım, anne karnında ne kadar durursa o kadar iyi
Vaktiyle zamanıyla gelsin inşallah bebişte
Bir haftan kalmış zaten bol dinlenmeyle geçersin hayırlısıylaAmin insallah mecbur artik 36 yi gecseydim en azindan
Şuan kaç kilo imiş canım.Simdi geldim eve sancilarim var ama benm hissettigim buyuk olanlar duzenli gelmiyor serum taktilar yine baski hissinin sebebi bebek kanala dayanmis zorluyor dedi doktor cok assadaymis 1 hafta sonra poliklinige çağırdı acil bir durum olursa gel yataktan kalkmamaya calis ki bebek kanala girmesin dedi
Canım gözün aydın sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah.Hanımlar sabah 6 bucukta yatışım yapıldı acilden... 8'de sezeryana alındım, spiral anestezi yapıldı ama maalesef ilkinde uyuşmadım, iki doz halinde yapıldı şuanlık bi yan etkisi yok, bacaklarımdan yukarıya kaldırıp uyuşmamı beklediler. Korktuğum için hafif sersemletti sağolsun anestezi uzmanıZor olan kesinlikle doğum değil, doğum sonrası ağrılar... Şuan desteksiz yürüyebiliyorum ama rahim toparlansın diye verdikleri serumlar felakeeeet sizi de korkutmak istemem ama acı eşiğim çok yüksek olduğu halde beni aşırı kıvrandırdı... Bebek kuvözde şuan sürfaktan veriliyor, nefes alıp verebiliyormuş ama gögsü yeterli dereceden kalkamıyormuş zorlanmasın diye entübe etmişler.. Yarın çıkartıp yeniden kontrol edecekler, genel durumu şimdilik iyi... Sütüm geliyor bool booool süt sağıyoruz, doktor 24 saat serumdan beslenecek dedi. 1700 kg doğdu
Benim 28 temmuz 2 gun var aramızda.
Kızlar ben tam 4 takım pijama takımı götürmüştüm yetmediHastane çantam kızlarsizlere fikir olabilir .bazıları fazla farkındayım ama koydum yine de .sonra tekrar yerlerine koyarım
Sut sagma makinesi ve el pompası
Bebek bezi 15
Islak mendil
Pamuk
Alt değiştirme örtüsü
Biberon
Anne için önlük
2 tane çorap
1 tane normal atlet
2 tane emzirme sutyeni 1 tanesi kaplı içimde olacak zaten
İnce çorap
1 tane lohusa kulodu
Anne temizlik malz: depend,lohusa pedi,göğüs pedi,tek kullanımlık kulod
Sarı örtü
İncir badem hurma kayısı
Terlik ,taç
1 tane pijama tkm,1 tane Gecelik, 1 tane beyaz Gecelik ve sabahlik
3 tane hastane çıkışı
2 battaniye
Ek ağız bezi ,önlük, zibin ,çıtçıtlı body,bebek çorap, eldiven
Göğüs kremi,gümüş kapak,fırça. Makyaj malz,saç düzleştirici, yüz yıkama jeli ,dis fırçası
Az kaldı azBenim 28 temmuz 2 gun var aramızda.
Bende haftaları sayıyorum.
Hergün bakıyorum diğer haftaya girdim mi diye
Bu ne demek tam olarak devlette de mi böyle biliyor musunuz ben raporu aldım memur bu rapora şimdilik yapacağım bişey yok dedi dosyaya koydu sadece sanki bi yanlışlık var gibi hissediyorumDetayinizda 34 haftalik yazıyor. Isyerinize 32+0 haftada eger ki calisabilir durumdaysaniz doktorunuzdan calisabilir raporu almaniz gerekirdi. Calisabilir raporu almadan Calistiginiz her gün analik odeneginizden dusuluyor unutmayin.
2550 gr boyunu soylemedi benmki durmak istemiyor 31. Haftada da dogum basladi durdurmak zorunda kaldilar çok şükür bu zamana kadarŞuan kaç kilo imiş canım.
İnşallah zamaninda gelsin yaramaz.
Yordun mu dün kendini ondan mı oldu yoksa sığmıyor artık gelmek mi istiyor yaramaz
Dinlen güzelceKonuş dursun yerinde biraz daha.
Günaydın canım 2 hafta daha kalsa tabiki daha iyi ama kilosu gayet güzel doğum olursa da çok stres yapma sorun yaşayacağınızi düşünmüyorum 35 hafta doğup anne yanına verdiğimiz bebek sayısı çok fazlaydı2550 gr boyunu soylemedi benmki durmak istemiyor 31. Haftada da dogum basladi durdurmak zorunda kaldilar çok şükür bu zamana kadar
Ebe de böyle soyledi ciger gelistirici de vurundugum icin dogsa bile korkma bu gibi durumlarda cogu zaman bebek anneyle birlikte taburcu oluyor dedi Allah hepimize evlatlarimizi saglicakla kucaklamayi nasip etsinGünaydın canım 2 hafta daha kalsa tabiki daha iyi ama kilosu gayet güzel doğum olursa da çok stres yapma sorun yaşayacağınızi düşünmüyorum 35 hafta doğup anne yanına verdiğimiz bebek sayısı çok fazlaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?