Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
fazla olsun da eksik olmasın .sonuçta kullanmadıklarımızın hepsi hastaneden gelince temiz olacak,eski yerlerine yerleştiririz .Bir de 1 ay sonra havalar daha da sıcak olacak alev alacağız :)

Amin insallah mecbur artik 36 yi gecseydim en azindan
benim de istediğim bu .bizimki de çok aşağıda ve baskı yapıyor bana .ama benim sancım da yok açılmam da .doktor 36 dan sonra sorun olmuyor dedi .inşallah en azından 36 dan sonra doğarlar

2550 gr boyunu soylemedi benmki durmak istemiyor 31. Haftada da dogum basladi durdurmak zorunda kaldilar çok şükür bu zamana kadar
Canım korkma yaaa..ikiz doğum yapan ve 34.hagta doğum yapıp küveze girmeyen bebek sahibi olan kadın tanıyorum bencehaftan iyi..doktor bana mesela ikiz gebelik ya 34 ü bi geçelim diye hedef koyuyor..demekki bi bildikleri var..bol bol dinlen ..

benim de istediğim bu .bizimki de çok aşağıda ve baskı yapıyor bana .ama benim sancım da yok açılmam da .doktor 36 dan sonra sorun olmuyor dedi .inşallah en azından 36 dan sonra doğarlar
Ya neye bagli inan bilmiyorum arkadasimin 4 aylik bebeği var 33+2 de dogum yapti bebek kuvoze girmedi ama 39 haftalik dogup girende var umarim gelisimelrini tamamlayip oylr gelir yaramazlar

Umarim hersey hepimiz icin yolunda gider senin ikizler sigdi da benim tek oglan sigamadi "babasi kılıklı"

2550 gr boyunu soylemedi benmki durmak istemiyor 31. Haftada da dogum basladi durdurmak zorunda kaldilar çok şükür bu zamana kadar
Biraz daha dayansın
Ciğer geliştirici filan oldun mu.
Bana Dr hiç demedi ama.
Boy için usg deki FL yi 7 ile çarpınca yaklaşık bir değer çıkıyor canım.
Sağlıcakla gelsinler.
Şimdi bir de hava sıcak iyice bunaltıyor bizi

Ciger gelsirtici oldum evet 31. Haftada acilde oldugum icin herhangi bir ultrason kagidi da vermedi ama haftasiyla uyumlu dedi bir sorun yoktu demekki evet sicaklar cok darladi

Ciger gelsirtici oldum evet 31. Haftada acilde oldugum icin herhangi bir ultrason kagidi da vermedi ama haftasiyla uyumlu dedi bir sorun yoktu demekki evet sicaklar cok darladi
Sen kendini de yordun geçen gün
Şimdi artık dinlen yat doğuma kadar hiç kalkma

Umarim hersey hepimiz icin yolunda gider senin ikizler sigdi da benim tek oglan sigamadi "babasi kılıklı"
Kız benimkilerde baş aşağı baskı yapıyor bol bol dinlen dedi benimkiler topa dönmüş karnımda. Ayaklarını çenesine koymuş yatıyor düşün ve ne kadar sıkıştılarsa taşgibiyim doktor boyunu bile ölçemedi sıkışmışlar diye..ayak parmakları ağzının önündeydi düşün vesuratı çok asıktı bebişimin

Ay istemsizce bi gülme geldi bana benim cimcime de detaylı ultrasonda öyleydi. Ayaklarını yüzüne çekmiş bir de eliyle tutuyor. Yüzü de beş karış aynı anası ne rahatsız ediyorsunuz der gibi duruyordu

Sen kendini de yordun geçen gün
Şimdi artık dinlen yat doğuma kadar hiç kalkma
Evet onunla alakali diye dusunuyorum bende cunku ayaklarim falan hep odemlendi o gunden sonra
Ahahahahaha kiyamam onlara şapşal şeyler az kaldi cok şükür ki bunada şükür

Ay istemsizce bi gülme geldi bana benim cimcime de detaylı ultrasonda öyleydi. Ayaklarını yüzüne çekmiş bir de eliyle tutuyor. Yüzü de beş karış aynı anası ne rahatsız ediyorsunuz der gibi duruyordu
Benimkinin sulalesi rahat ayakalra baksana icerisi daraldikca cikmak istiyor

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-10-15-10-39-465_com.whatsapp.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 75
Daha nedaralması kız dur desene konuş onla ..dahasizin rahimler geniş onlariçin..
Ahh neler diyorum dinlemiyor babasi kılıklı zaten esim de hergun cocuga negatif enerji yolluyor hadi gel artik cok beklettin bizi diye cocugum inaniyor ona gelmesi gerek saniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…