- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #55.801
fazla olsun da eksik olmasın .sonuçta kullanmadıklarımızın hepsi hastaneden gelince temiz olacak,eski yerlerine yerleştiririz .Bir de 1 ay sonra havalar daha da sıcak olacak alev alacağız :)Kızlar ben tam 4 takım pijama takımı götürmüştüm yetmediO kadar terledim ki, devamlı atlet ve üst değişmek durumunda kaldım. Kendi bedeninizden büyük pijama takımı ya da düğmeli üst daha fazla yanınıza almanızı öneririm.
Amin cnm bnm sen kalbini ferah tut hersey güzel olacak inşallahEbe de böyle soyledi ciger gelistirici de vurundugum icin dogsa bile korkma bu gibi durumlarda cogu zaman bebek anneyle birlikte taburcu oluyor dedi Allah hepimize evlatlarimizi saglicakla kucaklamayi nasip etsin
benim de istediğim bu .bizimki de çok aşağıda ve baskı yapıyor bana .ama benim sancım da yok açılmam da .doktor 36 dan sonra sorun olmuyor dedi .inşallah en azından 36 dan sonra doğarlarAmin insallah mecbur artik 36 yi gecseydim en azindan
Canım korkma yaaa..ikiz doğum yapan ve 34.hagta doğum yapıp küveze girmeyen bebek sahibi olan kadın tanıyorum2550 gr boyunu soylemedi benmki durmak istemiyor 31. Haftada da dogum basladi durdurmak zorunda kaldilar çok şükür bu zamana kadar
Ya neye bagli inan bilmiyorum arkadasimin 4 aylik bebeği var 33+2 de dogum yapti bebek kuvoze girmedi ama 39 haftalik dogup girende var umarim gelisimelrini tamamlayip oylr gelir yaramazlarbenim de istediğim bu .bizimki de çok aşağıda ve baskı yapıyor bana .ama benim sancım da yok açılmam da .doktor 36 dan sonra sorun olmuyor dedi .inşallah en azından 36 dan sonra doğarlar
Umarim hersey hepimiz icin yolunda giderCanım korkma yaaa..ikiz doğum yapan ve 34.hagta doğum yapıp küveze girmeyen bebek sahibi olan kadın tanıyorumbencehaftan iyi..doktor bana mesela ikiz gebelik ya 34 ü bi geçelim diye hedef koyuyor..demekki bi bildikleri var..bol bol dinlen ..
Biraz daha dayansın2550 gr boyunu soylemedi benmki durmak istemiyor 31. Haftada da dogum basladi durdurmak zorunda kaldilar çok şükür bu zamana kadar
Ciger gelsirtici oldum evet 31. Haftada acilde oldugum icin herhangi bir ultrason kagidi da vermedi ama haftasiyla uyumlu dedi bir sorun yoktu demekki evet sicaklar cok darladiBiraz daha dayansın
Ciğer geliştirici filan oldun mu.
Bana Dr hiç demedi ama.
Boy için usg deki FL yi 7 ile çarpınca yaklaşık bir değer çıkıyor canım.
Sağlıcakla gelsinler.
Şimdi bir de hava sıcak iyice bunaltıyor bizi
Sen kendini de yordun geçen günCiger gelsirtici oldum evet 31. Haftada acilde oldugum icin herhangi bir ultrason kagidi da vermedi ama haftasiyla uyumlu dedi bir sorun yoktu demekki evet sicaklar cok darladi
Kız benimkilerde baş aşağı baskı yapıyor bol bol dinlen dediUmarim hersey hepimiz icin yolunda gidersenin ikizler sigdi da benim tek oglan sigamadi "babasi kılıklı"
Ay istemsizce bi gülme geldi banaKız benimkilerde baş aşağı baskı yapıyor bol bol dinlen dedibenimkiler topa dönmüş karnımda. Ayaklarını çenesine koymuş yatıyor düşün ve ne kadar sıkıştılarsa taşgibiyim doktor boyunu bile ölçemedi sıkışmışlar diye..ayak parmakları ağzının önündeydi düşün vesuratı çok asıktı bebişimin
Evet onunla alakali diye dusunuyorum bende cunku ayaklarim falan hep odemlendi o gunden sonraSen kendini de yordun geçen gün
Şimdi artık dinlen yat doğuma kadar hiç kalkma
Ahahahahaha kiyamam onlara şapşal şeyler az kaldi cok şükür ki bunada şükürKız benimkilerde baş aşağı baskı yapıyor bol bol dinlen dedibenimkiler topa dönmüş karnımda. Ayaklarını çenesine koymuş yatıyor düşün ve ne kadar sıkıştılarsa taşgibiyim doktor boyunu bile ölçemedi sıkışmışlar diye..ayak parmakları ağzının önündeydi düşün vesuratı çok asıktı bebişimin
Benimkinin sulalesi rahat ayakalra baksanaAy istemsizce bi gülme geldi banabenim cimcime de detaylı ultrasonda öyleydi. Ayaklarını yüzüne çekmiş bir de eliyle tutuyor. Yüzü de beş karış aynı anası ne rahatsız ediyorsunuz der gibi duruyordu
Daha nedaralması kız dur desene konuş onla ..dahasizin rahimler geniş onlariçin..Benimkinin sulalesi rahat ayakalra baksanaicerisi daraldikca cikmak istiyor
Ahh neler diyorum dinlemiyor babasi kılıklıDaha nedaralması kız dur desene konuş onla ..dahasizin rahimler geniş onlariçin..
Kız dün eşim aldı 3 kutu raporum var ücretsiz aldık
Ay sorma çok uzun sürdü ya gerçektenTamı tamına 3 ay süren Mayıs ayı sonunda bitti. Artık günler daha hızlı geçecektir diye umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?